|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del
10.4.2010 0:05:26   
bjondi
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil bjondi -- 10.4.2010 0:08:39 >

(odgovor članu July08)
Neposredna povezava do sporočila: 526
10.4.2010 0:11:03   
bjondi
Jaz srčno srčno upam,da so vsi naši sončki gor ,ki so bili na srečanju...nas je bilo toliko,da res upam,da nisem koga spustila...fotkice dobite v roku tega tedna...jih je veliko no teh veliko bom vsekakor še skrčila in jih dobite v manjši in full size resoluciji-če katera želi...tista,ki mi še ni napisala svojega mejla naj mi ga pusti na ZS...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 527
10.4.2010 0:13:22   
bjondi
Hvala July08 za lepo nočko...možek in žiga se že stiskata...evo jaz grem pa tud zdele...sam prej še en uvink okol hladilnika nardim...tudi tebi mirne sanje...nočko...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 528
10.4.2010 8:49:39   
smrketa24
IZVIRNO SPOROČILO: July08

Čokolino, čokolešnik
- ve jih že dajate malčkom. Ali niso čokoladne stvari strogo po enem letu? Meni so pri vseh patronažne na to opozarjale...

Jaz mu čokolešnika ne dajem, ker ima lešnike notri, čokolino pa. Tudi čokolado mu dam malo za polizat.

26.05.2009 ob 23.56 sva postala ponosna starša malemu Mateju
23.10.2011 ob 02.25 pa je Matej dobil sestrico Mašo

(odgovor članu July08)
Neposredna povezava do sporočila: 529
10.4.2010 8:55:34   
smrketa24
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

Ma joj mi mamo kr neki ponoč tole iz spanjem...mal ga ma mož mal jaz na joškicah,pa spet mož pa jaz na joškicah...evo ob osmih je mrknu ...ura še deset_ ni pa je že prvi alarm-kr neki...
Hranjenje...kosila so znanstvena fantasika-smo spet na dveh žličkah...vase pa najraje daje kruh pa za zajtrk in večerjo riževo-koruzno kašico ,ki jo mešam z vodo in ji dodam sadje...no večerno naredim brez sadja...kaj bi vi nardile če vam nebi jedel kosila...a bi mu nardile tisto kar ima najraje al bi počakale na naslednji obrok,da pride na vrsto...

Tudi meni je kakšen mesec ali dva nazaj biksal s hrano. nič ni hotel jesti, sem mu morala skoz mleko pripravljat. če ni hotel pojest GH, sem mu pač dala mleko in sem poskusila pri naslednjem obroku spet z GH. Potem je pa to minilo, sedaj pa ful lepo je spet. Očitno je to spet eno obdobje.

26.05.2009 ob 23.56 sva postala ponosna starša malemu Mateju
23.10.2011 ob 02.25 pa je Matej dobil sestrico Mašo

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 530
10.4.2010 8:58:10   
princ_princeska

lino in Princ_princeska-za seznam rabim pri kolikih mesecih in dnevih ste dobili prve zobke...

1 zobek -25.3.2010 (9 mes in 3tedne in 2 dni)

Tukaj je, mamicina in atijeva princeska...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 531
10.4.2010 8:58:33   
bačko
Dan!
Tira upam da se kmalu pozdravite!user posted image user posted image user posted image user posted image
Mini sta se pa lepo stiskala.Lepo!user posted image user posted image user posted image
Bjondi jaz tudi Lori dam tisto potem za jesti kar vem da bo jedla. Tudi jaz sem jokala zraven ko Lora ni hotla jesti kuhane hrane.Potem pa ji kakšen dan nisem dala kuhane hrane ampak akšico in potem naslednji dan zopet kuhano hrano.In kar deluje tako.Je pa zelo nadležno ko naši user posted image začnejo štrajkati pri hrani.Bom prišla z veseljem še na srečanje.
Hanuši hvala za link za sončno kremo.Jo bom šla v ponedeljek kupiti.
Bjondi slike so tako lepeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!Upam da je bila noč kaj boljša!
No me pa smo same ker je šel oči se malo rekreirati pa še avto je šel pogledat.Zdajle bomo šle malo jesti potem pa se igrati.

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 532
10.4.2010 8:59:56   
princ_princeska

princ_princeska vse najboljše za rojstni dan ti želim user posted image user posted image user posted image ...

HVALAuser posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 533
10.4.2010 9:00:49   
princ_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: bačko
Princ princeska vse najboljše za rojstni dan!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

HVALAuser posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 534
10.4.2010 9:01:19   
princ_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: smrketa24

Princ_Princeska - vse naj naj za rojstni dan. Lepo praznuj!!!

HVALAuser posted image

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 535
10.4.2010 9:01:47   
princ_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: Hanuši

Princ_Princeska veliko ljubezni in sreče, pa ubogljivega možeka in najbolj pridne otroke. Vse najboljše!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

HVALAuser posted image

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 536
10.4.2010 9:02:46   
princ_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: tecka
Princ_Princeska, vse najboljše za rojstni danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa enkrat morata ti in Mala_princeska tudi priti na srečanje, jaz vaju še zdaj ne ločim, ker imata preveč podoben nickuser posted image

user posted image user posted image user posted image

HVALA user posted image

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 537
10.4.2010 9:05:03   
princ_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

user posted image

zate princ_princeska

HVALAuser posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 538
10.4.2010 9:06:28   
princ_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: lino

princ_princeska prejmi lepe želje za rojstni dan tudi od mene!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

HVALAuser posted image

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 539
10.4.2010 9:07:21   
princ_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: manna

princ_princeska, vse najboljše za rojstni dan!! user posted image user posted image user posted image

HVALAuser posted image

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 540
10.4.2010 9:10:09   
princ_princeska

PrincPrinceska in Mojjaka vse naj-naj-najboljše za rojstni dan!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

HVALAuser posted image

(odgovor članu July08)
Neposredna povezava do sporočila: 541
10.4.2010 9:14:29   
princ_princeska
OLA

Upam, da sem se zahvalila vsem ...res hvala za lepe želje

Veliko pikapok za bubančkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....

mi smo vredu (že trkam)

ja pa vaša srečanja so res super, bom res mogla enkrat pridit oz bova morale pridituser posted image user posted image
sami lepotci in lepotičke....pa slike so fenomenalne..user posted image user posted image user posted image user posted image

mojaka vse najboljše tvoj rojstni danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tamala se je zbudila...se tipkamo  

(odgovor članu princ_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 542
10.4.2010 10:10:17   
tecka
Joj, Bjondi, kakšno lepo presenečenje si mi pripravila!Odprem junijke in na vrhu strani SREČKOuser posted image user posted image user posted image user posted image
Če se mi ob Minini kuhariji cedijo sline, imam ob tvojih fotkah cmok v grlu (pri Srečkovih slikah tudi solze v očeh), tako lepe so!

Jaz pa imam danes eno dobro in eno manj dobro novico.
SRečko je preživel noč brez hranjenjauser posted image user posted image user posted image . Žal pa preživel, ne prespal. Spal je ful nemirno, od 2h do 3h sem ga pestovala in uspavala v naročju, potem nisem mogla več in je premetavanje nadaljeval v zakonski postelji. In to obrnjen počez. Sovraži kovter!
Upam, da bo šlo naprej brez nočnega hranjenja. Če bo začel jokati, bo itak mleko še dobil.
Mi je pa zanimivo to, da zjutraj ni bil nič bolj lačen kot ponavadi. Sem mu ob 6.30 ponudila ogromno flašo mleka (200 ml) pa je spil mogoče 90 ml.

Včeraj popoldne sva šla k eni kolegici na obisk (imajo več sonca kot miuser posted image ) in sem ga pustila, da je puzal po travi (in malo tudi jedel travo). Tako da ko dež poneha in bo topleje tudi pri nas, ga bom kar dala "past".

Čokolino - jaz mu ga ne dajem, niti čokolade. Sem mu pa enkrat dala frutolino in je takoooo zanič, da smo ga vrgli stran. HB Srečko ne mara sladkih stvari, tako da so navadne žitne kašice, ki jim dodam mleko (in včasih sadje, skuto) najboljše.

Bjondi - jaz dam otročku jest tisto, kar vem, da bo pojedel. Sicer večino časa itak ni problem. Ampak najprej mu pa ponudim tisto, kar mislim, da bi "moral". Pri nas je bilo dolgo časa problem jabolko, zdaj ko ga grizlja sam, poje tudi naribano. Problem je tudi meso, pa mu ga, tako kot jabolka, kar ponujam in ponujam. Imam pa rezervno hrano. Recimo pire krompir gre v promet, če ne gre pire+mesna omaka. Če ne poje "rezervne" hrane, ne dajem več. Še kakšen mesec nazaj bi mu dala čez mleko, pa trenutno ne gre v promet. Na forumu gosta hrana je ena tema o gugalnici hranjenja. Včasih hrana gre v promet, včasih ne. SEveda je hudo, ko si na dnu. Pa enkrat pride tudi vrh. Pa Srečko res raje je, če jemo vsi trije skupaj, tudi če Srečko dobi drugačno hrano kot midva.

(odgovor članu princ_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 543
10.4.2010 10:21:41   
Janci F
Kdaj se dobite naslednji teden, ker bi se vama pridružila še midva s Tomom, če naju seveda sprejmete!?

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 544
10.4.2010 13:03:51   
Tira
O Janci a ti tud o tem razmišljaš? user posted image

Mi smo še vedno bolani, sedaj že mene malo grlo peče. Sicer pa upam, da se čez vikend pozdravimo.

Hvala punce za vaša mnenja, včasih mislim, da čisto vsi že puzajo in dirkajo okoli, samo naš ne. No, pa sem se potolažila, da ni edini user posted image

Čokolino mi že pridno jemo in mu je ful všeč, probla sem tudi Keksolino in mu ni tko zelo všeč in pa Frutolino, ta je pa čist zanič... smo ga tudi mi stran vrgli.

Drugače sem bila pa danes že ful pridna... sem namreč prodala svoj avto in sedaj je že via Makedonija user posted image

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 545
10.4.2010 18:55:11   
mini86
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee use mi je zbrisal k me je vn vrgluser posted image user posted image user posted image user posted image

uglavnem-na hitr

bjondi-ja itak mu kuhaš kar ma rad in različno tko kt do zdj..enkrat se bo kr odprl boš vidla..js če mi poje mal vem da morm dt prej nasledn obrok, ker če mu boš dala čez joško bo vedu da jo bo dubu in načrtno ne bo hotu jest..

nš je pa dons zmazu cel krompirjev golaž-sm mu 2x mogla dt..mu pa že mal solim, ampak samo eno svar-npr. če je makarone z omako solim omako ne pa makaronov..tko pikico..

piškoti-a si bla v dm-ju na rudniku k js sm bla tud pa jih nismo mel pa sm uzela ene od hippa pa doma mam še od linote-kere pa ti jemleš

krema-js sm lansko leto kupila mustelo-drago k user posted image , uglavnem namazan je biu celo 2x..je pa taka krema da k sm ga namazala je biu bel k snegulčica..in tud k se je vpila je blo isto..uglavnem letos uzamem od eucerina

slike-uuuuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuuu kok so lepe

bačko-kje sva se stiskala-a mi je kšn post ušouuser posted image

upam da nism kej pozabla

aja čokolada-m je dubu letos za velko noč prvega čokoladnega zajčka-in ka je tok časa mrcvaru da se je odpru..neki časa je biu zanimiu pol ga je pa spustu..sm mu pa že ene 2x dala prej zrnce čokolade in mu je seveda všeč..
čokolino pa jemo že neki časa-sj je po 8 mesecu tko da ni panike

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 546
10.4.2010 19:15:47   
bačko
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

Sem malo narobe prebrala.Je medvedka stiskal.Jaz pa sem mislila da sta se vidva stiskala.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 547
10.4.2010 19:42:36   
mini86
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

IZVIRNO SPOROČILO: mini86

Sem malo narobe prebrala.Je medvedka stiskal.Jaz pa sem mislila da sta se vidva stiskala.user posted image user posted image user posted image user posted image

aja-jaja je tud mene stiskuuser posted image user posted image dons je pa to pozabu in k sm rekla moj moj medi je medija pol k men k vratu dau da nj ga js stisnemuser posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 548
10.4.2010 20:20:59   
NatyTaja
Pozdravljene! Je fajn, ko je kej za prebrat, čeprav ponavadi potem zmanjka časa za pisat - se že kater od mojih štirih oglasi...user posted image

Tudi mi zdaj očitno več vozičkamo, kot na začetku. Je tako zanimivo zunaj. Še raje se peljemo s triciklom ali pa peš - tisto je bolj za okrog hiše in po travci. mali tako uživa, ko preizkuša vse zunaj. Tipa, stiska, včasih pa tudi kaj na hitro v usta proba. user posted image Neverjetno uživa proti začetnemu drenju v vozičku. Najbolje pa je, ko zraven vzameva še njegovega bratrančka in ima mami "dvojčke". Imam dva enaka vozeka zvezana s takimi plastičnimi enotami in ju lahko en sam pelje naokoli. Uporabna zadeva.
Imamo že 6 zobkov, jemo bore malo, ker je še vedno joška zakon. Kaki dve tri žličke potem pa so ustka zaprta ko sezam... Sem pa danes ugotovila, da če mamice ni zraven pa čist lepo jemo! user posted image
Spimo ne celo noč. Tako ene dva do trikrat se sigurno zbudimo, še sploh, ko zavohamo mamico v spalnici...
Drugače pa turbo povsod malo po dveh, malo po štirih in nas je povsod polno. Bratec in sestrica ga imata pa zdej namesto igrače.user posted image

Sem že zadnjič hotela vprašat, če je še katera kje tule iz okolice Celja - sva se zadnjič dobili z Goldy in je blo prav fino. Princ-princeska - ti si nekje s štajerske? Ljubljana je za nas že kr podvig. Čeprav bova priši enkra sigurno zraven...

Mini86 - hvala za opozorilo, ker jaz bi ziher zgrešila tole z dokladi.

Tecka meni žal ne uspe nič brati, čeprav sem bila včasih pravi knjižni molj. Imam nekaj knjig, ki čakajo, da jih preberem, so pa bolj na temo osebnostna rast, poglobitev vase, spoznavanje sebe – to mi prinese mami, ki je zaprisežena jogistka.

Zgleda da sva si res podobni...user posted image Bi te pa res rada spoznala, da vidmo. user posted image
Tudi jaz imam en kup tehle knjig in sem ravno včeraj bila mal v krizi in sem se lotla ene "Kako najti notranji mir". Je kr hudič, ko pri treh malih nimaš tudi minute ne zase, če si je ne utrgaš. Vsaj pri nas je tako.

Bjondi - ČUDOVITE SLIKCE!!! Si pa res genialka. A je to aparat al znanje? user posted image

Jao se mi že dremle, ko sem do konca prebrala.

Mini86 - dej z desnim gumbom miške stisni ko si postavljena na tisto okno "we are sorry..." pa izberi možnost nazaj/back, potem pa kopiraj v novo okno. A ti ne rata. Ker ko tolkle napišeš ti pa res slabo rata ob tistem pozdravu, ko ti vse zbriše!! Meni vedno rata to naredit.

Nič lepo se imejte in upam, a prav čas opazim, kdaj se dobite. Bi jaz tudi eno tako sliko mojega minija....user posted image

Nočko...

(odgovor članu July08)
Neposredna povezava do sporočila: 549
10.4.2010 20:34:44   
manna
'čer
bjondi kakooooo so leeeeepe slikeeeee!!!!user posted image user posted image Resnično, ko jih gledam me kar stisne, kako so zlati naši sončki!

čokolino - jaz sem ga naši do zdaj dala 4x. Ampak ga ne poje nič rajši kot pa navaden gres ali polento z mlekom. Kdo bi razumel. Dala sem ga pa bolj zato, ker mi mama in tašča "pametujeta" naj vendar otroku privoščim nekaj sladkega... Zadnjič na primer, je tašča trdila, da zagotovo noče jest skute z banano zato, ker ni sladkorja notri (kot da banana ni dovolj sladka?!). No ja...pač pametovanja drugih.
piškoti - dolgo niso imeli nikjer plasmon piškotov, danes pa sem jih spet lahko kupila v DM. Se mi zdijo boljši kot hippovi. No, sicer pa ji dam samo enega na dan.
sončna kremica - od dr Hauscke jih menda sploh ne bojo več delali. Kaj pa weleda - ima katera od welede?

No, se morm pa pohvalit da smo KONČNO izbrali voziček-marelo. In sicer od Silver cross, model Pop Vogue Bonbon. Se sliši zakomplicirano. No, naročili smo prek spleta. Upam da mi ne bo žal.

Kam greste kaj letos na morje?? Za mini vem da gre na Pag, kajne?  Midva še ne veva kam bi šla, da bi bla plaža v redu za našo kobacačko.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imena, ki otrokom prinašajo srečo v življenju
Starši si najbolj od vsega želimo, da bi bili naši otroci srečni v življenju. Nekateri celo verjamejo, da k temu lahko p...
Je zgodnje odvajanje od plenic za otroka š...
Ste že slišali za manjpleničarstvo oziroma zgodnje odvajanje od plenic? Ker o tej metodi kroži veliko zmot, smo za najbo...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?