tecka
|
Joj, Bjondi, kakšno lepo presenečenje si mi pripravila!Odprem junijke in na vrhu strani SREČKO Če se mi ob Minini kuhariji cedijo sline, imam ob tvojih fotkah cmok v grlu (pri Srečkovih slikah tudi solze v očeh), tako lepe so! Jaz pa imam danes eno dobro in eno manj dobro novico. SRečko je preživel noč brez hranjenja . Žal pa preživel, ne prespal. Spal je ful nemirno, od 2h do 3h sem ga pestovala in uspavala v naročju, potem nisem mogla več in je premetavanje nadaljeval v zakonski postelji. In to obrnjen počez. Sovraži kovter! Upam, da bo šlo naprej brez nočnega hranjenja. Če bo začel jokati, bo itak mleko še dobil. Mi je pa zanimivo to, da zjutraj ni bil nič bolj lačen kot ponavadi. Sem mu ob 6.30 ponudila ogromno flašo mleka (200 ml) pa je spil mogoče 90 ml. Včeraj popoldne sva šla k eni kolegici na obisk (imajo več sonca kot mi ) in sem ga pustila, da je puzal po travi (in malo tudi jedel travo). Tako da ko dež poneha in bo topleje tudi pri nas, ga bom kar dala "past". Čokolino - jaz mu ga ne dajem, niti čokolade. Sem mu pa enkrat dala frutolino in je takoooo zanič, da smo ga vrgli stran. HB Srečko ne mara sladkih stvari, tako da so navadne žitne kašice, ki jim dodam mleko (in včasih sadje, skuto) najboljše. Bjondi - jaz dam otročku jest tisto, kar vem, da bo pojedel. Sicer večino časa itak ni problem. Ampak najprej mu pa ponudim tisto, kar mislim, da bi "moral". Pri nas je bilo dolgo časa problem jabolko, zdaj ko ga grizlja sam, poje tudi naribano. Problem je tudi meso, pa mu ga, tako kot jabolka, kar ponujam in ponujam. Imam pa rezervno hrano. Recimo pire krompir gre v promet, če ne gre pire+mesna omaka. Če ne poje "rezervne" hrane, ne dajem več. Še kakšen mesec nazaj bi mu dala čez mleko, pa trenutno ne gre v promet. Na forumu gosta hrana je ena tema o gugalnici hranjenja. Včasih hrana gre v promet, včasih ne. SEveda je hudo, ko si na dnu. Pa enkrat pride tudi vrh. Pa Srečko res raje je, če jemo vsi trije skupaj, tudi če Srečko dobi drugačno hrano kot midva.
|