|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke 2010
8.4.2010 19:21:05   
phelps
Evo, pa se danes oglašam še popoldan, ker imam ravno prižgan račko user posted image

Čestitke za preglede!

Jaz imam naslednji pregled šele 24.5., vmes še NS, ampak sem glede tega ok. Če bo karkoli narobe itak samo pokličem in bom takoj na vrsti. Glede na to, da so mi kri in vodo že pregledali, se mi zdi, da vmesni pregledi sploh niso potrebni, ker ne bi nič povedali. Kolikor vem, nas sedaj čaka poslušanje srčka oz. zgodnja ali pozna morfologija (vmes pa seveda NS - tiste, ki bomo šle).

majabar, mene tudi še vedno kaj špika, zateguje, po jedi me boli nad popkom (po kosilu - ko je večji obrok oz. se najem)... Upam, da je to samo znak, da moramo malo prenehati z aktivnostmi in počivati - telo zna zelo dobro povedati, kdaj je dovolj. Meni počitek ponavadi pomaga.

Lep večer in sweet dreams user posted image

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 951
9.4.2010 7:21:30   
pildek
Evo, po dolgem času je Pildek spet z vami.
Bila sem na pregledu, tokrat smo videli rumenjak in nekaj drobcenih mm velik plodek, ki je baje mlajši za 1 teden - tako da me znajo premaknit v december. Ampak glede na to da sta tudi moji hčeri na začetku zaostajali za en teden, potem pa bili rojeni po prvotnem PDPju, upam, da bo udi tokrat tako.
Srčka še ni videl. Je rekel, da je plod še premajhen. Ga pa pričakujemo 14.4., ko imam ponovni pregled, pa vodo in kri ...

Upam, da bo vse ok. KOlikor mi je fajn, ker me tako skrbno spremlja, mi pa tudi povzroča skrbi - no kot Pušenjak pravi, nikol nismo zadovoljne. Če nam ni slabo, jamramo, ker nas skrbi, da je to narobe. Če nam je slabo, jamramo ...
Jaz se zadnje čase redkeje javljam, ker mi je grooooozno groooooozno slabo. Cel dan in tudi ponoči se po 3x zbudim zaradi dušeče slabosti.
Pa na robu bruhanja sem non stop. Morala bi nonstop jesti, pa se mi vsa hrana upira. Se pa že 2 dni bašem s sladoledom - tako noro mi paše, da je že prav smešno. Takoj za sladoledom pa goveja juha z rezanci - mož me že precej po strani gleda in se samo smeji, ko mi nosi hrano in pijačo. Pravi, da ga vedno znova presenečam z nenavadnimi kombinacijami.

lepo bodite in čuvajte svoje bušije

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 952
9.4.2010 7:42:57   
simonmojca
Zdravo, 
še jaz na novo med vami user posted image
Prvi pregled je bil včeraj in je vse OK, user posted image  bije.
PDP je okrog 15.11.2010, nimam še točnega datuma. 
Naslednji pregled imam pa 06.5.2010 v leonišču, kjer tudi dobim materinsko knjižico.

Lp vsem user posted image

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 953
9.4.2010 10:07:33   
Soncchhek
haha pildek, sladoled...za njim pa goveja juha user posted image . dobra si !

meni je tudi še vedno cel čas slabo....enkrat manj enkrat več.....spet imam kilo manj ta teden...
prav z veseljem bi že kaj pojedla da bi mi teknilo....pa se moram z vsem prav prisilit, pa sem vesela, če ne pristane vse v školjki.

prsa me pa bolijo najbolj ponoči.....ne morem spat na L ne na D ......

kakorkoli...
danes je spet sonček...nov dan..glavo gor in gremo naprej

(odgovor članu simonmojca)
Neposredna povezava do sporočila: 954
9.4.2010 10:25:44   
Renesme**
joj, vse imate preglede, jaz moram pa še do pon. počakat...pa upam, da bo g. že z bolniške, ker drugače jim bom štalo naredila, mislim jaz očitno sploh ne bom imela 1. pregledauser posted image ...

Meni je bilo danes slabo ponoči in nisem mogla spati, kakšna bedauser posted image .

Čestitke vsem za opravljene pregledeuser posted image

Drugi pregled, ki ga tako čakaš, te pa samo tehtajo, pritisk zmerijo, pa srček poslušaš (no vsaj moja dela samo toliko UZjev kolikor jih plača zavarovalnica)

lp

(odgovor članu Soncchhek)
Neposredna povezava do sporočila: 955
9.4.2010 10:36:53   
phelps
pildek, vidiš, pikica raste! To je najbolj pomembno user posted image

Kot berem poste o pregledih, ima očitno res vsak ginekolog čisto svoj način dela. Jaz sem na 1. pregledu dala kri, vodo, stehtali so me, izmerili pristisk in že materinsko knjižico sem dobila (brezplačno, prav tako je bila brezplačna slika). Na 2., ki je bil čez 14 dni smo gledali srček, na tretjem, ki je pa še daleč bomo pa poslušali srček. Meni je sestra rekla, da vmes ni kaj videti, zato tako pozno (razen NS - ki jo bom opravila pri drugi g.)

Očitno je nekaj v zraku, ker je tudi za mano huda noč. Kakorkoli se obrnem, mi ni prav, sredi noči sem zaradi slabosti pojedla banano, ki mi je pustila ogaben okus v ustih... Zobe si perem parkrat na dan, zaradi prekrvavitve mi krvavijo dlesni... S čim rešujete ta obupen okus v ustih? Jaz ga občasno z mentolovim bombonom, ampak mi tudi ta smrdi... Očitno bomo danes (spet) na riževih vafljih, ker mi kruh že smrdi...

Kakorkoli, vikend je pred nami in že to nas mora spraviti v boljšo voljo! user posted image

< Sporočilo je popravil phelps -- 9.4.2010 10:38:20 >

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 956
9.4.2010 11:12:55   
Sunday
Tudi za menoj je dolga noč...
Dobro, da moj tako trdno spi, da ga ne zbudim z mojimi nočnimi sprehodiuser posted image
Imam pa že malo trebuščka, samo ne vem a jo to samo napihjenost ali
mi že vzhaja trebuhuser posted image

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 957
9.4.2010 11:15:53   
Soncchhek
meni gre pa kar na bruhanje, ko si umivam zobe ... blah....zobna pasta fuj.....

ja res je očitno da ima vsak ginekolog svoj sistem...
jaz sem imela prvi pregled v 5 tednu.....sva samo pogledali na UZ...ker sem imela ful krče....kaj dogaja....
Drugi pregled+ UZ prejšnji teden, v 7 tednu......se je videl srček, rumenjaček......
tretji pregled spet naslednji teden...torej v 9tem tednu.....in spet naj bi delale UZ.....

naprej pa tako nuhalna ipd....

phelps jaz ogaben okus v ustih preganjam z vodo z dodatkom limone ( kar mi sicer ne gre najboljše), pa jabolkom- kar naprej dam kašen majčken košček v usta.....

ker mi je voda iz pipe presladka.....zdaj trenutno pijem radensko z manj mehurčkov....

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 958
9.4.2010 13:26:04   
majabar
Danes sem šla prvič po cca 15ih letih na Šmarno goro:)! Prav lep sonček je. Potem sva si s prijateljico (za nagrado, ker sva bili pridni:)) privoščili pizzo, zdaj pa grem za kakšni dve urici na strelišče.
Sem pa zjutraj prvič ob natančem pregledu trebuščka ob ležanju na hrbtu videla, da se je izbočil:), kar je s prejšnjo 'luknjo' res sprememba. Tudi prijateljica mi je takoj rekla, ko me je videla. Sem mislila, da se bo kasneje poznalo, ker delam veliko za trebušne mišice, ampak očitno se je začelo:).
Punce, še malo in slabosti bodo v večini minile. Jaz se vsak dan počutim boljše, vedno manj sem utrujena, slabo mi je samo še zvečer. Pa dobrodošle nove!! Zdaj nas je pa že kar nekaj:)!

Neposredna povezava do sporočila: 959
9.4.2010 13:52:56   
coach
kako je spet teden hitro minil, se vam sploh nisem uspela nič javiti...
Vidim, da nas je ponovno nekaj več. Pozdravljene vse! user posted image

Imam eno vprašanje glede pregledov in službe. Ena je omenila, da jo malo postrani gledajo v službi, ker manjka. Kaj ve vse vzamete dopust ali lahko dobiš za tisti dan bolniško ali koristite nadure ali kako se zmenite v službi? Jaz sem imela prvi pregled še popoldne, za laboratorij, ki je bil v dop času, sem pa koristila nadure. Kako bom pa naprej, pa ne vem, ne bi pa rada dala ves dopust za preglede...user posted image

Berem, da ene že planirate letne dopuste... Ste pa hitre. Midva si bova za prvomajske praznike najverjetneje privoščila nekaj last minute varianto, poleti pa najbrž ne bo nič... Se bom še pustila presenetiti...

Počutje: Slabost je še vedno prisotna, čeprav pa nisem niti enkrat bruhala user posted image . Še vedno sem utrujena, kot da sem hudi fizični radnik! user posted image Pa prebava me matra...

Med prazniki sva povedala starim staršem - presenečenje in navdušenje... user posted image

majabar - enkrat si omenila, da boš imela še poleti tekmovanje. Pa misliš, da boš še lahko takrat? Ker po parih mesecih bo trebušček že kar viden in te oviral ali ne? Imam namreč tudi zase pomisleke, ker bi rada v juliju šla še na eno plesno vikend turnejo (nič kaj preveč hudo poskočnega), a sem prejšnji vikend odpovedala, da ne morem iti. user posted image

Lep vikend želim vsem!

user posted image

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 960
9.4.2010 14:07:07   
aleunam
user posted image

NICK, STAROST,  NOSEČNOST, ŠT. OTROK, SPOL, NASLEDNJI PREGLED(NP), 
SRČEK ,NUHALNA SVETLINA
 (NS), PREBIVALIŠČE

user posted image   
XX.11.10
- nejka000, NP 11.5.10
- orto2, NS 13.4.10
- novemberska, NP 19.4.10

1.11.10
- aleunam, 25, 2user posted image , 0user posted image , NP 16.4.10, Prlekija  user posted image
- strippy, 27, 1user posted image , 0user posted image , NS 14.4.10, NP 4.5.10, Ljubljana user posted image
- majabar, 27, 1user posted image  ,0user posted image  , NP 14.4.10, NS 14.4.10, Ljubljana user posted image
- pikizenc, 26, 1user posted image , 0user posted image , NP 15.4.10user posted image

2.11.10
 - blodinka, 21, 1user posted image , 0user posted image , NP 17.3.10
- phelps, 29, 1user posted image , 0user posted image , NP 24.5.10, NS 26.4.10, Dolenjskauser posted image
- lottyka, 31, 1user posted image , 0user posted image , NP 12.4.10 , NS 22.4.10 user posted image
- Tory78, 32, 1user posted image , 0user posted image , NP 5.5.10, Štajerskauser posted image

4.11.10
- karmen7, 1user posted image , 0user posted image , NP 19.4.10, NS 11.5.10, Maribor

5.11.10
- Renesme**, 28, 2user posted image , 1user posted image , NP 12.4.10, NS 23.4.10 
- tejci1981, 28, 1user posted image , 0user posted image , NP 22.4.10, Štajerska user posted image
- bela01, 27, 1user posted image , 0user posted image , NP 23.4.10, NS 23.4.10, Maribor user posted image  

6.11.10
- daya, 31, 3user posted image , 2user posted image , NP 1.4.10, NS 22.4.10 user posted image   
- 4mybaby, 33, 1user posted image , 0user posted image , NP 26.4.10, Ljubljana user posted image
- ek76, 33, 2user posted image , 1user posted image , Posavjeuser posted image
- maa2010, 28, 1user posted image , 0user posted image , Mariboruser posted image

7.11.10
- minky, 3user posted image , 2user posted image , NP 12.5.10, NS 4.5.10, Gorenjskauser posted image
- coach, 1user posted image , 0user posted image , NP 3.5.10, Ljubljana
- nejka,  25, 2user posted image  , 1user posted image , okolica Sl.Konjicuser posted image

8.11.10
  - emma83, 26, 1user posted image  ,0user posted image   , NP 30.4.10, NS 26.4.10, Ljubljana user posted image
- čirimbara, 26,  2user posted image , 1user posted image ,  NP 20.4.10, Ljubljana
- sonce79, 31, 1user posted image , 0user posted image , NP- 30.03.10, NS 29.04.10, Štajerska

11.11.10
- teycika, 25, 1user posted image , 0user posted image  , NP 12.4.10user posted image  
- Anonimnauser posted image , 34, 2user posted image , 1user posted image
- Marimax, 2user posted image , 1user posted image , NP 15.4.10, NS 29.4.10 Ljubljanauser posted image
- pearl, 2user posted image , 1user posted image , Maribor 
- BOSTINA, 25, 1user posted image , 0user posted image , NP 22.4.10, Zasavje user posted image
- lillie, 27, 2user posted image , 1user posted image , NP 3.5.10, Štajerska user posted image

12.11.10
- flik, 2user posted image , 1user posted image

13.11.10
- Eruvande,  1user posted image , 0user posted image , NP 19.4.10, NS 29.4.10 user posted image

14.11.10
- 7ka, 28, 2user posted image , 1user posted image , NP 6.4.10, okolica Ljubljane
- ječi12, 2user posted image , 1user posted image , NP 15.4.10, Ljubljanauser posted image

15.11.10
- severnica77 , 4user posted image  ,1user posted image , NP 9.4.10, NS 11.5.10user posted image
- Norvežanka
- sunday, NP 17.5.10, NS 5.5.10
- simonmojca, NP 6.5.10 user posted image

16.11.10
- ljubljana,
30, 4user posted image , 3user posted image , NP 29.4.10, Ljubljanauser posted image

17.11.10
- anansie, 2user posted image , 1user posted image

18.11.10
- november2010, 2user posted image , 1user posted image , NP 1.6.10, Ljubljana z okolicouser posted image
- mateja81, 3user posted image , 1user posted image , NP 19.4.10, Podčetrtek
- valentina85, 1user posted image , 0user posted image , NP 3.5.10, NS 5.5.10, Notranjskauser posted image

19.11.10
- Penelope84, 26, 1user posted image , 0user posted image  , NP 13.4.10, Celje 

20.11.10
- nov2010, 28, 1user posted image , 0user posted image , NP 5.5.10, NS 5.5.10, Gorenjskauser posted image

21.11.10
- nadinne, 27, 1user posted image , 0user posted image , NP 23.4.10, NS 13.5.10, Gorenjskauser posted image
- soncchhek

23.11.10
- alna, 31, 1user posted image , 0user posted image , NP 15.4.10, Ljubljana 
- zalos, 26, 1user posted image , 0user posted image , NP 4.5.10, Okolica Celjauser posted image

25.11.10
- pildek, 32, 3user posted image , 2user posted image , NP 14.4.10

30.11.10
- D0aisy, 1user posted image , 0user posted image , NS 20.5.10user posted image

NOVEMBERK user posted image  NAS JE: 52

Z nami so bile:
- big mamma, sarar, ribica 81 user posted image user posted image user posted image
  - abv1, roža03, portorož user posted image user posted image user posted image

VSE SPREMEMBE PIŠITE ODEBELJENO IN Z DRUGO BARVO, DA BO RAZVIDNO OD OSTALEGA TEKSTA.

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 961
9.4.2010 14:10:45   
aleunam
Dobrodošle vse nove in seveda čestitke vsem, ki ste videle user posted image ! user posted image

Severnica77, kako je bilo danes na pregledu? user posted image

Punce, poglejte seznam in z odebejljenimi črkami napišite manjkajoče podatke (če želite), da jih dodam na seznam: NICK, STAROST,  NOSEČNOST, ŠT. OTROK, SPOL, NASLEDNJI PREGLED(NP),  SRČEK ,NUHALNA SVETLINA (NS), PREBIVALIŠČE.

< Sporočilo je popravil aleunam -- 9.4.2010 14:12:50 >

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 962
9.4.2010 14:29:16   
simonmojca
Zdravo,

bom kar takole napisala, da ne bom uničevala izgleda seznama user posted image

stara sem 24let, prvauser posted image , NS pa imam 11.05.2010, okolica Lj.

Glede slabosti pa pri meni nič, vse po starem razen krčev in bolečih dojk ne občutim nič. Mogoče kakšen dan rahla slabost, ki mine v parih minutkah.
Apetit kot prej, za enkrat ne opažam nobenih sprememb.
Tako, da imam za prvo nosečnost ZELO veliko srečo, vsaj zaenkrat.

Lp

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 963
9.4.2010 14:39:54   
nov2010
Pozdravljene! user posted image

Super ker je petek user posted image . Z mojim in mojimi starši takoj po službi šibnemo na vikend v Prekmurje. In odločila sva se da bova mojim staršem ta vikend tudi sporočila veselo novičko user posted image .

Dobrodošle vse nove user posted image in pa čestitke vsem za dobro opravljene preglede. Vidim pa da se nas je že kar nekaj nabralo, super bomo na veliko čvekale.
Aleunam res lepo osvežuješ tale naš seznamček. Prov pridn si!

Lep vikend vsem user posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 964
9.4.2010 15:21:38   
aleunam
IZVIRNO SPOROČILO: simonmojca

Zdravo,

bom kar takole napisala, da ne bom uničevala izgleda seznama user posted image

To pa res ne! user posted image

Mmm, da vam naredim malo luštov... Ravnokar pojedla dve kepici sladoleda (ponavadi več kot ena ni šla, prej kaj drugo v večjih količinah user posted image ) okus jogurt z gozdnimi sadeži in malino. Predvsem nad okusom maline sem bila presenečena. Kisel ko sto user posted image , a je pasalo. Zanimivo, prej nisem bila pretirano navdušena nad sadnimi okusi, sedaj pa... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 965
9.4.2010 17:16:31   
majabar
aleunam, jaz pa ravnokar jem Maxin tiramisu:).
coach, lansko leto je na svetovnem prvenstvu zmagala Američanka v 6. mesecu nosečnosti. Po mojem, če je vse OK, bi moralo iti. Moč loka sem spustila že pred dvema dnevoma in jo bom po potrebi še spuščala.
za seznam: majabar, 28 (bom naslednjo sredo), 1. nosečnost, NP 14.4., user posted image , NS 14.4., Ljubljana.

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 966
9.4.2010 18:28:05   
aleunam
Majabar, tebi samo leta spremenim. user posted image

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 967
9.4.2010 18:35:24   
lottyka
No pa da bom še jaz popolna za seznam:

lottyka, 31, 1 , 0 , NP 12.4.10 , NS 22.4.10 , Domžale

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 968
10.4.2010 8:49:36   
majabar
Dobro jutro, dekleta!

Včeraj sem imela dan poln športa in hrane. Najprej Šmarna gora, potem pizza, potem trening lokostrelstva, pol banjice sladoleda, 2,5km teka...noro! Sem imela pa pri sestopu iz Šmarne gore in med tekom težave s prsmi. Še danes me bolijo. Sem si jih morala kar držati... Imam pa zelo majhne, odkar sem shujšala.
Lep vikend vsem!!

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 969
10.4.2010 9:10:21   
aleunam
Dan!

Danes pa zgleda ne bo nič sončka. Pri nas se fajn oblači, mislim, da bo vsak hip dež. user posted image  No, pa saj mi itak za nič ni.user posted image

Majabar, ti si pa imela pestro včeraj. user posted image  

< Sporočilo je popravil aleunam -- 10.4.2010 9:11:16 >

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 970
10.4.2010 9:19:13   
Soncchhek
oj punce !

majabar dobra si ! kako pa to da si tako aktivna?

aleunam....ti ni za nič a? se slabo počutiš?

meni je še vedno slabo...včeraj zvečer je bilo prav na maksimumu, ampak sem pa vsaj hrano obdržala v želodčku.
pri nas pa je sončekuser posted image ....se bojuje z oblački, pa upam da vseeno čimdalj zdrži...

komaj čakam prihajajoč teden in znova pregled pri ginekologinji , pa še na nuhalno se moram počasi naročit....
imam pa po telesu totalka suho kožo, pa se z nobenim mlekom za telo ne morem namazat , ker mi vse smrdi....še vedno.

lep dan !!!!

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 971
10.4.2010 9:31:19   
majabar
Kar od nekje sem dobila energijo. Upam, da to pomeni, da se bližam koncu 1. trimesečja in vstopam v 'lepše' obdobje!
Tudi jaz imam zelo suho kožo in se mažem z Johnson's oljem za dojenčke s kamilico, je skoraj brez olja. Pijem zelo veliko, a očitno ne pomaga. Jaz grem pa zdaj v Gorico k svojim starim staršem. Upam, da ujamem kaj sončka, da grem kakšno urico ali dve na trening. Vedno, ko sem tam na obisku, jem ogromno, me je že strah! Ja, počasi bodo šli kilogrami gor, se bom morala kar sprijazniti (čeprav zeloooo težko!).

Neposredna povezava do sporočila: 972
10.4.2010 10:03:04   
november2010
Hojla punce!

No meni zdele že cca tri urce ni slabo (včeraj sem bila recimo cel dan v postelji, ker sem skoz bruhala), tako da sem mal stanovanje skup vrgla, eno žehto prat dala, tako da sem vsaj mal koristna....
zdaj pa en kamilični čaj pijem, da mal želodec pomirim, ker imam od bruhanja čisto razdraženega....

majabar - imaš na isti dan RD kot moj možek....

za seznamček pri meni manjka še starost :26

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 973
10.4.2010 16:06:14   
Soncchhek
opa novemberka čist produktivna!

jaz sem pa danes out ! slabo mi je ...kot ponavadi ....pa še počutim se tako utrujeno....spi se mi.....

pa dobre volje sem.....kar nekam bi letela ven med ljudi....v družbo....
pa bom očitno kar v posteljo padla in zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

pred nosečnostjo nisem nikoli spala čez dan...zdaj bi pa kar naprej....

lep vikend !

(odgovor članu november2010)
Neposredna povezava do sporočila: 974
10.4.2010 18:15:51   
nejka000
Dan!

Dva dni me ni blo pa vidim da res pridno čvekate, se je kr nabralo.

Mene so začele slabostu zapuščat, se mi je pa začel večat apetit. Joj upam da ne bo tako kot v prviuser posted image . Takrat je blo hudo.
Je moj dans prneso sveže jagode, pa sem zaj nardila palačinke z jagodami in sladoledom. MMM smo se najdeli da je zaj vsak na svojem kotu kavča user posted image .

Upam da bo jutri lepše vreme, ker dans je tak tečno da groza.

Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.