|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2010 - 3.del
9.4.2010 12:34:21   
ela24
Pozdravljene!

Jaz sem imela danes ctg. Nič hribčkovuser posted image Jutri imam rok, tako da bi že lahko kaj bilo. Ko pa sm se vstala pa me je spet zagrabilo otrdevanje in bolečine v križu. Tako, da je dobesedno počakalo na konec ctg, da ja ne bi vidli zdravniki, da še je on lahko malo na toplemuser posted image

Naredili so mi tudi uz in vaginalni pregled. Plodovnica je menda na meji (očitno to ni nič hudega, če sm zdaj komaj v torek naročena), porcije ni(a se kateri kaj sanja kaj to pomeni), odprta pa dober prst.
Rekli so mi, da lahko se zgodi, da še danes pridem rodit, lahko pa še en čas ne. Upam, da se ne bo preveč vleklo! Danes sta bili dve na ctg, obe že preko roka. Tako, da očitno nekaj štrajkajo mali rogeciuser posted image

Majas, mislim danes na tebe in ti želim čimlažji in čimhitrejši porod! Pa, da tvoj dragi čimprej pride domov, da ti bo lahko pomagal...

Amelie, vem da je imela danes ctg in je že kar čez rok, tako da tudi samo pričakujem novice kaj bo...

Ko vidim ta sonček veni bi kar malo popeljala voziček naokroguser posted image Zdaj razmišljam, da če bo ful hitro vročina, pa če bo naš mali še zavlačeval s porodom, da ne vem kako dolgo mu bom lahko še pliš oblačilauser posted image

Pa macdonaldsa sm si že danes privoščilauser posted image Da ti vidiš, kaka stimulacija je to za tamalega. Če bi med ctg jedla, bi menda do dvesto skakale tiste črticeuser posted image

Tistim, ki ste že preko roka in tiste, ki smo na njem nam želim, da že čimprej gremouser posted image

Vsem novopečenim mamicam pa iskrene čestitkeuser posted image

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
9.4.2010 12:37:50   
nejanejc
BOBEK ČESTITKE ZA NINO IN METKO!!! 

KIMI6 ČESTITKE ZA EMO!!!

SMESHKA ČESTITKE ZA SOFIJO!!!

same punce :) Nataša, hitro rodit :)

agha
, super, da se dogaja :) Drzim pesti! Mi dobimo v ponedeljek se omaro za dnevno sobo, nevem, ce bo nase dete ze hotlo vn... bo pa "tretja" amnio.... Malo za salo malo zares ;-)

majas, drzim pesti in mislim nate

tintin, super za pregled, pa upam,da si prehlad odgnala, jst tudi upam,da bom mela kak ctg spet drugi teden

mamika, no pocasi se pa dogaja tudi tebi, drzimo pesti naprej!

getreal, sej bo vse ob svojem casu, nic bat :)

(odgovor članu ela24)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
9.4.2010 12:43:04   
tintin
Nejanejc: ja prehlad je ful bolje, thx! Včeraj sem celo dopoldne ležala, se nalivala s čajem, v nos špricala boga in pol (fiziološko, pa še eno fiziološko z eteričnimi olji, pa Olynth, pa zvečer še Operil - ker sem Olynth pri Vasji v sobici pozabila), popila malo Prospan sirupa in polizala malo morje Granobil pastil....
No, danes sem ful boljš! Tako da sem danes že stanovanje pospravla, bila na ctgju (in naredila sprehod čez cel kranj), zdej grem pa še v fasungo...user posted image

Tvoje dete pa itak čaka omarouser posted image

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
9.4.2010 12:43:46   
Getreal
IZVIRNO SPOROČILO: nejanejc

getreal, sej bo vse ob svojem casu, nic bat :)

misliš? user posted image oh...upam da maš prav..danes sem res naštufirana vsega.. Res se mi zdi, da so se mogoče zmotli in mam v resnici PDP enkarat novembra in ne čez 4 dni user posted image

No ja, pa sej zej tle berem, vidim da so tudi druge punce že čez rok..samo mene je nevem iz katerega razloga dotolklo..hormoni I guess user posted image

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
9.4.2010 12:45:20   
didi5
didi5 a tebe pa tvoj kar po pijačo pošlje? ja dober je, ni kaj. si te predstavljam da bi vlekla kište vina pa bi te kdo vprašo kaj ti je pa bi mu mogla povedat da maš to zato da ti bodo deda polivali ko boš ti okrevala od bolečin user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: babyloverka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Saj sem rekla, da so čudni! Sama glih ne bi rabila nosit.  Ampak 30 l je za spit!!!!!, za polivanje sami prinesejo user posted image user posted image user posted image Ampak sem se odločno uprla - zdaj še bom pa njegovo čago zoorganizirala al kaj?????? Že itak sem vse skor sama naredila v predpripravah pa še namučit se bom mogla, da se bo on lahko okol hvalil in nazdravljal - malo morgen - jok brate, odpade user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bila sem na ctg - ma kaki hribčki user posted image . Naši se nikamor ne mudi - včerja je cel dopoldan klomoterla ko nora - danes pa zvezdica zaspanka. Plodovnica se sicer že baje stara, ampak je primerna (količinsko in predvidevam kakovostno) - pretok po polodovnici pa baje tudi ok. Smo se malo poredile (čeprav mi je zadnjič teža padla - jap prazniki pa to user posted image ) in zdaj je težka cca 3050 do 3100 g. V ponedeljek pa spet ctg. Aja - kaj vas še kar vaginalno pregledujejo, mene ne 31.3. in ne danes ni vaginalno pregledal. Samo UZ. V ponedeljek pa samo ctg. Pol že tak mora bit ne.

Punce kje ste kupile ta malinov čaj?

Ustvarjamo našo malo družinico

(odgovor članu babyloverka)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
9.4.2010 13:11:43   
agha
Tintin - ja,..jaz sem še vedno v enem kosu. Zgleda, da je otroček še bol trmast od mene!user posted image user posted image user posted image Očitno nam vrača, ker smo se trudili 2 meseca, da smo ga obdržali na toplem, zdaj pa on noče ven in pika!!! user posted image user posted image Vsakemu, ki me vpraša kdaj bo, rečem da zgleda, da pred junijem ne bo nič, ker user posted image čaka na počitnice! user posted image
Tvoj prehlad - madonca, ob takem napadu pa res ne more noben virus preživet! user posted image user posted image Drugače pa super, da si ful boljše!!!user posted image user posted image

Nejanejc
- mogoče nama pa le uspe po napovedih tintin s tretjo amnio ven spravit te male trmice!!user posted image

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
9.4.2010 13:18:29   
dacy
IZVIRNO SPOROČILO: smeshka
Skratka, sporočam, da imamo še eno aprilčico - 4.4.2010 je prijokala na svet naša Sofija, težka 3460g in velika 52cm.
Skatka vsem vam želim veliko užitkov s svojimi tamalimi, tiste, ki nše niste rodile pa čim lažji porod! user posted image Moj je trajal namreč celih 31ur...

...ufffff no pol se moj ni bil tolk kriticn ... pri meni je bilo malo manj kot 20 ur pa sem ze umirala na pol ... zdaj pa vidim da se nisem med najbolj dolgimi porodi ...
Vglavnem lepo da sta obe vredu in doma in cestitke za malo Sofijo, zelim vam cim vec cartanja in da ostane tako pridna zaspanka in da se ponoci cim manj zbuja user posted image user posted image user posted image

Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm

(odgovor članu smeshka)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
9.4.2010 13:21:38   
mamika25
Gaetral a to hodiš na ctg-je v Postojno? Mogoče se (sva se) kej vidle...user posted image  Kako se ti zdi? Mislim tako na splošno v Postojni?
Kako to, da hodiš že pred rokom tako pogosto na ctg? Ker mene so poslali na ctg šele na pdp, potem pa na 2 dni. Zdaj moram hoditi vsak dan.

Agha in Nejanejc vaju je amnio bolela? Ker mene namreč je. Rekel pa je, da naj me nebi user posted image , sem pač občutljiva al kako? user posted image

Ela pri meni je ctg po 1 tednu ravna črta. Nič od nič. Pred enim tednom je še nekako skala, mal se je vidlo dogajanje, danes pa...user posted image  Je pa res tako, če ti je rekel, da si malo odprta, to pomeni, da lahko greš še danes, lahko pa čakaš tako kot jaz user posted image user posted image , še kkšen dober teden ali celo 10 dni user posted image .

Sonček je... tralalala... men se že mal meša od tega čakanja... user posted image

(odgovor članu agha)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
9.4.2010 13:26:45   
nejanejc
mamika, mene je amnio bolela... mi je samo vaginalni pregled naredu v prvo, do amnio sploh ni prsol... v drugo sem baje bla bolj mehka in je nekako slo... ma me je se potem ful bolelo, kar v krcu sem bla... ma je slo vsaj hitro skozi....

agha
, jst pocakam se ponedeljek pol pa gas ;-)

getreal, meni je vcerej ginekolog reku, da mu je sumljiv moj datum poroda, ker je bla plodovnica se prevec bistra, pa so mi z etako prestavli rok  za 11 dni.... tako, da je kar je... ma jst sem ok, dete je ok, se ne sekiram :)

tintin, res fajn,da si boljse, drzi se, se vidimo kje v porodnisnici :)

(odgovor članu mamika25)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
9.4.2010 13:27:56   
dacy
IZVIRNO SPOROČILO: babyloverka
dacy madoniš maš luštnega otroka, sem pogledala slikice user posted image

babyloverka Aleksei ves ponosen pravi hvala user posted image , mami pa itak se bolj ponosna ... user posted image

majas drzim pesti da bos res danes ze cartala in da bo cim manj bolec in ne predolg porod user posted image

wannabemommy se dobro da vsake tolko kaj napises, da nisem jaz v skrbeh kaj se s tabo dogaja in ce se ze matras ali se ne user posted image ... reci tamalemu da zdaj pa ze naj pride ven ker velikonocnih dobrot je ze konec in da je Aleksei reku da mora bit ze za ven ko prideva midva na obisk user posted image

kimi cestitke tudi tebi user posted image user posted image user posted image

Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm

(odgovor članu babyloverka)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
9.4.2010 13:36:54   
memole
IZVIRNO SPOROČILO: smeshka

Lep pozdrav, punce!

Ja, sicer se nisem tako redno javljala kot ve, sem pa zato bila redna bralka.user posted image

Skratka, sporočam, da imamo še eno aprilčico - 4.4.2010 je prijokala na svet naša Sofija, težka 3460g in velika 52cm.

Zdaj smo že doma, mala je zelo pridna in spi skoraj celo noč, tako da super! user posted image

Skatka vsem vam želim veliko užitkov s svojimi tamalimi, tiste, ki nše niste rodile pa čim lažji porod! user posted image Moj je trajal namreč celih 31ur...

Imejte se lepo, Vas berem še naprej!

Čestitke za hčerko!
Želim vam veliko prespanih noči,cartanja in zdravja!

< Sporočilo je popravil memole -- 9.4.2010 13:37:25 >

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu smeshka)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
9.4.2010 13:46:25   
babyloverka
IZVIRNO SPOROČILO: ela24

Pa macdonaldsa sm si že danes privoščilauser posted image Da ti vidiš, kaka stimulacija je to za tamalega. Če bi med ctg jedla, bi menda do dvesto skakale tiste črticeuser posted image

oh ja kako je meni to znano user posted image  čisto vedno do zdaj ko sem bila v mcdonaldsu je mali norel kot za stavo, ampak res čisto vedno. itak mali menda čuti moje veselje in vznemirjenje ob teh hamburgerjih in coca coli in sladoledu,... pol pa jaz uživam zraven mali pa nabija v trebuhu sto na uro user posted image  če naš mali ne bo imel rad mcdonaldsa in milke potem je nekaj hudo narobe z geni user posted image

getreal to so hormoni. verjamem pa da ti ni lahko, res ti verjamem. mislim na tebe user posted image

majas a komaj ob štirih greš? jaz sem pa že vjutro mislila da že ležiš v porodni in predihuješ user posted image  mislimo na tebe to vsekakor in držimo pesti user posted image

didi5 prav je tako, naj si sam zoorganizira user posted image

jaz pa grem popoldan cartat pupiko ki bo jutri stara 14 dni, upam da bo to kakšna motivacija za našega malega da bo prišel ven user posted image

natasa35 če se ne počutiš dobro počivaj in ne plazi po trgovinah, bodo že moški razumeli da vidve punci(s pištolco ali brezuser posted image ) rabita počitek

Bastian...največja ljubezen
30.04.2010

(odgovor članu ela24)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
9.4.2010 13:48:03   
memole
IZVIRNO SPOROČILO: Kimi6

živjo,

da vam še jaz sporočim veselo novico, v ponedeljek je na svet prikukala naša Ema, težka 3270g in 52 cm. Danes se že doma veselo cartamo. Porod je bil hiter, eno urco, se še pol kaj javim.

Čestitke za hčerkico!
user posted image user posted image
Veliko prespanih noči,cartanja in zdravja!

(odgovor članu Kimi6)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
9.4.2010 14:01:30   
Ploha
ojla user posted image pozdravljene!

Mene samo zanima tiste, ki ste imele amnio, kdo vam je delal??

Jaz sem jo imela lansko leto 4x, bolelo ko vrag...in tega se zdj tako zeloo bojim user posted image ...

Mi je pa delal: Urh: bolelo za znort, in še prav začuden je bil, kako bom rodila, ko me tistih par njegovih prostkov boli user posted image
                  Rejlič: super nežen, prijazen...se potrudi in ni tko grozno.
             2x Gregorač: uuuuf, tu me je tud bolelo, pa še nakuru me je user posted image

< Sporočilo je popravil Ploha -- 9.4.2010 14:03:02 >

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
9.4.2010 14:06:25   
agha
Mamika - tudi mene je amnio bolela. Mislim, da nisi nič preveč občutljiva. Me prav zanima katero ni!!? user posted image To, da ne boli pa lahko rečejo samo moški, ki tega niso in nikoli ne bodo dali čez! user posted image

Nejanejc - grem kar s tabo!user posted image user posted image

Ploha -
meni jo vedno dela Gregorač, ker je moj G. A ti si iz KR?

(odgovor članu mamika25)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
9.4.2010 14:08:19   
natasaxy
Najprej Kimi iskrene čestitke ob rojstvu hčerkice........to je bilo pa hitro ni kaj.....kaj bi dala da bi šlo pri nas tokrat tudi malo hitreje:):)

Ja amnio meni ni bila pri prvem porodu nič groznega.........bila sem 2x, ne vem pa točno katera me je imela G.......bila je na ženska takrat in še vedela nisem kdaj je vzela porodno vodo.

Pomoje če preveč razmišljaš in nisi sproščen zna boleti,......tako da punce kar brez skrbi.
Porod je pa itak zgodba za vsako posebej.......

Jaz sem bila včeraj na predavanju za epiduralno, sem dokončno odločena da jo vzamem v kolikor bom seveda dovolj zgodna, če bi šlo pa vse hitreje bi bila pa še bolj vesela. Skratka predaval je dr. Rozman in se mi zdi ful fajn dečko.....je res vse lepo razložil......preko power pointa.......v ponedeljek ko ima pregled pri svoji G bom oddala še za epiduralno kri in to je to.

Drugače pa že komaj čakam.......se mi res vlečejo teli zadnji tedni, vse imam pripravljeno,......

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
9.4.2010 14:10:17   
pikica84
Hei sonosečke

Jaz tudi čakam, da bi se kaj začelo, pa nič.. Sem pa imela danes zadnji pregled pri ginekologu, in hvalabogu mi ne bo treba več na tisto vago stopituser posted image
Imam pa drug teden CR zaradi medenične vstave, tako da drug teden bo ziher user posted image
Aja eno vprašanje imam, sem zasledila, da se pogovarjate o kapljicah za krče iz Avstrije..pa me zanima kje točno ste pa to nabavile?
Lepo bodite, pa mal posončkajte svoje bušije,da kaj pohitijo...

(odgovor članu ela24)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
9.4.2010 14:13:52   
Ploha
agha: ja iz Kranja sem...imam pa Vrabičevo v ZD...sem pa gotla menjat G, da bi imela Rejliča, pa mam kr en strah pred Kr P user posted image

natasaxy: ja je odvisno od tega kako si sproščen, sam meni pač ne sede, če vidi da sem trda in zategnjena, da me začne po trebuhu božat, z namenom, da se sprostim user posted image ni pa vse sproščenost user posted image

aja porod je bil pa mala malca...sem prišla pa na prvi pregled po porodu k svoji G pa sem rekla, da grem raje še 1x rodit kot pa na amnio user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
9.4.2010 14:30:55   
memole
Ejla!

No pa so le začele punčke hodit na plano!
Ja ja seveda lepo vreme jih privlači!user posted image user posted image

Majas naj ti čimprej mine in čimanj bolečin!

Jaz sem posesala in pobrisala po tleh!
Zdej me čaka samo še likanje!user posted image user posted image

Popoldan pa spet mal ven izkoristit sonček!

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
9.4.2010 14:33:51   
nincy29
čestitke vsem za nove aprilčke!!user posted image user posted image

jao jao na začetku so nekam hiteli tej aprilčki zdaj pa vse  nekaj čez rok..user posted image upam da se naš bejbi kej prej odloči prit.

evo mene tudi iz pregleda..imam slabo vodo..in me je sestra prvo mal nahrulila da zakaj nič ne pijem ker imam vse sort stvari na vodi,pa ji povem da tolk kot jaz zdaj spijem(okrog 5l na dan) nevem kaj bi še rada.potem je pa bila ful zaskrbljena zakaj  imam potem tako slabo  vodo.ctg je kazal ravno črto.mi je pa gin. dala da grem dat še kri za sladkorno in še za neko  preiskavo  za delovanje ledvic pa bomo naslednjič vidli kaj bodo pokazali rezultati.naslednji pregled bi morala imeti čez en teden ampak ker nimajo več nič placa imam komaj 20.4. vaginalno  me ne bo nič  več gledala,razen če se mi čep odlušči.tako da nimam pojma al sem kaj odprta al ne.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
9.4.2010 14:35:37   
tintin
Ploha: meni so amnio leta 2007 delali sledeči:
dr. Gregorač: ful bolelo, naredil ful masakeruser posted image (krvi noro....)....
dr. Rantova (moja G): nič čutila, res ful nežno in z občutkom
dr. Kastratijeva (ona me je poslala rodit): tudi skoraj nič čutila

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
9.4.2010 14:43:12   
nejanejc
Ploha, sej sem ze napisala, ma napsiem se nekrat.... Mene je obakrat  na amnio "mel" Gregorac... Prvic me je pregledal vaginalno, pol pa ni uspel, ker me je bolelo nardit pregleda... Ma sem kar krvavela...dva dni. Potem sem imela cez dva dni spet, pa sem bla bolj mehka in je slo vse bolj hitro. Ma me je bolelo kar, tko, v krcu sem bla. Sem rabla en cas,da sem k sebi prsla.... Manj krvavela kot prvic. V ponedeljek grem spet, bomo vidli. Srecno!

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
9.4.2010 14:57:33   
Getreal
IZVIRNO SPOROČILO: mamika25

Gaetral a to hodiš na ctg-je v Postojno? Mogoče se (sva se) kej vidle...user posted image  Kako se ti zdi? Mislim tako na splošno v Postojni?
Kako to, da hodiš že pred rokom tako pogosto na ctg? Ker mene so poslali na ctg šele na pdp, potem pa na 2 dni. Zdaj moram hoditi vsak dan.

ah kje mamika...jaz hodim še vedno k moji ginekologinji...Ta postojna je zame še daaaleč user posted image upam da grem v torek končno tja... Drugače sm bla pa v porodnišnici v Postojni enkrat (ko sm šla na predavanje od EA) in mi je blo fuuul všeč. Tako prijetno vzdušje, domače,.. še Merlo se mi je nasmejal na hodniku in me lepo pozdravu kot da bi bla stara znanca pa sva se prvič vidla user posted image nisem mogla verjet kako so vsi prijazni. Tebi kako se zdi?

ojej nejanejc da se meni to zgodi se glih fentam zej user posted image a kar prestavli so ti rok??? ma neeee..Joj jz vseeno računam na luno v sredo, ane...upam da bo kaj vplivala!!

babyloverka ja po moje so tudi hormoni, ja..pa tako lepo vremčke in bi lahko uživala, a jz najbolj nesrečno bitje pod soncem user posted image samo ta brezvolja me totalno ubija..

hehe malo vas berem te "amniočke"...ta Gregorač mora bit pa res en neroden ginekolog user posted image user posted image bogve če se zaveda kolko gorja povzroča!

< Sporočilo je popravil Getreal -- 9.4.2010 14:59:08 >

(odgovor članu mamika25)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
9.4.2010 15:07:24   
Wannabemommy
IZVIRNO SPOROČILO: dacy

wannabemommy se dobro da vsake tolko kaj napises, da nisem jaz v skrbeh kaj se s tabo dogaja in ce se ze matras ali se ne user posted image ... reci tamalemu da zdaj pa ze naj pride ven ker velikonocnih dobrot je ze konec in da je Aleksei reku da mora bit ze za ven ko prideva midva na obisk user posted image

Ma današnji dan res ni moj dan, celo noč sem bila auf ker so me krči mantrali, pol pridem k mami, ker me moj user posted image  itak ne pušča več same in pol spet čez cel dopoldan,.....ah parkrat me je tak zgrablo da so mi kr user posted image  všle. Pol pa se čez dopoldan vse umiri, mislim, ne hallllllllllloooooooooooooo, ma nem jamrala, bo že prišel čas.
Res upam da v Pondeljek kr not ostanem, ker ne mmmmmmmmmooooooooooorrrrrrrrreeeeeeeeeeemmmmmmmmm vvvvvvvvvvvvvveeeeeeeeeččččččččččččč, resnično.
Sem pa gledala slikice na fb kak se Aleksei kopa, pravi car je v vodi, komaj čakam da spet prideta pa da ga malo požulim, pa upam da bo naš user posted image   te tud že med namiuser posted image .

Pravi user posted image , šef se ne da motit, bo prišo ko bo njemu torej naju že zdaj navaja da bo on gazdauser posted image user posted image user posted image  in se bomo mi po njem ravnali ne on po nasuser posted image

(odgovor članu dacy)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
9.4.2010 15:11:37   
Wannabemommy
Majas - joj še malo pa se bo začelo, želim ti da čimprej mine in s čim manj bolečin, da čimprej dobiš v roke svojo štručko, user posted image user posted image sam nevem kam se švercaš naprej, če mamo skup PDPuser posted image

Drži se pa dosti user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Wannabemommy)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Oblačila
Michonne RR

Kako pogosto kupujete otroška oblačila?

Vsak teden (9%)

1x na mesec (11%)

Ob menjavi sezone (11%)

Po potrebi (69%)

Število vseh glasov: 45

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!