Inčy
|
IZVIRNO SPOROČILO: laliela vegi- življenski krog je taki, da se mora pobijat živali, saj jih zato tudi redimo... poglej lisico, če hoče preživet, mora ukrast kokoš... kokoška pa mora še pred tem zvalit pišče in se hranit s črvi in zrnjem... nisem proti vegetirijancem, ker ma vsak pravico hranit se kakor mu paše... lahk pa ti povem, da živali žal ne bodo nehali pobijat, ker pač tak mora bit... sem pa res radovedna glede zmožnosti... mam tut prijateljico ki ne je mesa, vendar ni tako močna v mišicah in kosteh kot jaz, pa ne pojem veliko mesa, ampak dovolj moja kri namreč ni pretirano nora na meso, ampak potrebuje pa ga... moj fant pa ni šans, da mesa nebi bilo, ker bo cel hladilnik obrnil okoli... Jaz se s tem popolnoma strinjam ... ne vem, kdo bi redil svinje doma, če ne bi služile kot hrana kasneje No ja, so že primerki ala Paris Hilton, ki ga ima kot hišnega ljubljenčka, ampak mislim, da so to extremi ... tudi za kokoške ne vem, kdo jih bo imel doma, če ne bi bile za nobeno rabo Se strinjam, da gre za življenjski krog. No, sicer pa sem hotela zamolčat svoje mnenje glede tega, da ne bi prišlo do kakšnega nepotrebnega prerekanja, ampak se mi zdi, da tukaj vse spoštujemo mnenja drugih, tako da ne bo težav. Skratka, mislim, da s tem, ko ne jeste mesa ne boste nič spremenile, če je razlog v pobijanju živali ... no, toliko z moje strani. Drugač smo super ... že celi teden kličem, da se bi naročila na 4d ultrazvok, pa skoz zasedeo Bomo pa poskusili ponovno v ponedeljek ... sva se odločila, da sigurno greva na ta UZ ... Imena ... uf, še vedno nič ... sva si kupila knjigico in v celi knjigici le eno všečno ime ... bova kupila drugo