|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke*2010
9.4.2010 9:55:24   
bambinca
prehrana je precej težka tema...jaz sem proti veg., ampak to je seveda odločitev posameznika ( kot sem že večkrat rekla: poklicna deformacijauser posted image )

tinkatonka super, da si se šla pokazatuser posted image pocajtaj se!

srečanje bom jest izpustila, ker v tistih dneh moj 1.user posted image praznuje, potem pa gremo na krajši dopust...

moje poslanstvo so moji otroci

(odgovor članu Božička09)
Neposredna povezava do sporočila: 4726
9.4.2010 9:56:56   
Anonimen
Hvala punce!!!

(odgovor članu archie)
  Neposredna povezava do sporočila: 4727
9.4.2010 9:57:00   
bambinca
knjigice smo tudi mi pisali in prvi je zdaj že tako velik, da mu je prav zanimivo gledat, kako je bilo, ko je bil maliuser posted image

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4728
9.4.2010 10:08:16   
tannya
Tinkatonka pozdravi se čim prej. Pa kar malo ti zavidam, da ste že zbrali imeuser posted image pri nas še vedno ne vemo za punčko, se nikakor ne moremo uskladiti. Ajda bi imela vsa ženska imena iz vrtca...pa od mojih prijateljic, z možem pa imava čisto nasprotna mnenja. Sicer pa, tudi za Ajdo sva se šele v porodnišnici odločilauser posted image
Bomo že našli kaj, a ne?

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4729
9.4.2010 10:20:37   
Anonimen
tannya midva pa za fantka nisva še našla hehe user posted image
pa mam občutek, da bo pol lih fantek hehe user posted image

vegi- življenski krog je taki, da se mora pobijat živali, saj jih zato tudi redimo... poglej lisico, če hoče preživet, mora ukrast kokoš... kokoška pa mora še pred tem zvalit pišče in se hranit s črvi in zrnjem...
nisem proti vegetirijancem, ker ma vsak pravico hranit se kakor mu paše... lahk pa ti povem, da živali žal ne bodo nehali pobijat, ker pač tak mora bit...
sem pa res radovedna glede zmožnosti... mam tut prijateljico ki ne je mesa, vendar ni tako močna v mišicah in kosteh kot jaz, pa ne pojem veliko mesa, ampak dovolj user posted image
moja kri namreč ni pretirano nora na meso, ampak potrebuje pa ga... moj fant pa ni šans, da mesa nebi bilo, ker bo cel hladilnik obrnil okoli... user posted image

(odgovor članu tannya)
  Neposredna povezava do sporočila: 4730
9.4.2010 10:24:20   
tejči28
ja na koncu bom vsi našli imena za naše otročke.user posted image user posted image user posted image
jaz imam morfo v torek,moj pa še ne ve ali bi sploh vprašala za spol.user posted image Ostali pa me že zdaj sprašujejo kaj bo,najbolj radovedni user posted image . Imena za punče so mi lepa glih tista,ko imajo njegovi sodelavci otroke in mu ne paše,za fantka pa imama izbrano.Moj g je skrajno profesionalen in se glede spola ne bo izdal,če mu ne bom povedala,da bi rada vedela,ker že prvič ni nič izdal dokler ga nisem vprašala,če lahko pogleda.Njemu to ni prioriteta.haha Nam pa je,ne.user posted image

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 4731
9.4.2010 10:28:52   
tejči28
jaz tudi vsaki dan ne rabim jest mesa in mesnih izdelkov,moj mož pa. Nemesna hrana ga ne nasiti dovolj.Saj 1x tedensko sem ga navadla,da je brezmesno,pa še te celi dan nekaj hladilnik odpira.user posted image user posted image user posted image

Mi je pa hecno pri enih vegi,ko pa jejo nadomestke mesa in klobas.Tam pa pol res ne vidim v čem je finta.Hočejo jest meso samo ne pravo al kak.user posted image user posted image user posted image Smo že malo žleht.user posted image

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 4732
9.4.2010 10:42:35   
bambinca
hja...zato sem pa rekla, da je to težka tema...verjamem, da so moralni zadržki in tudi sama jih imam, ampak moje zdravje, predvsem pa mojih otrok je pa sigurno pred moralo; drugi pač razmišljajo drugače...

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 4733
9.4.2010 10:55:44   
Anonimen
da da...
pa sej ne da bi bli žleht, firbčni smo če je kaj novega...
eni tut geje obsojajo, jaz mam najboljšega prijatelja geja, pa čeprav o njih marsikaj govorijo in je men osebno hecna zveza z istospolnim partnerjem, ampak taki pač so iz večih razlogov...
jaz pa kot firbčna sem, želim čimveč vedet user posted image
bogi naši hladilniki zraven moških hehe user posted image

midva s partnerjem pa sva oba firbčna... moj skoraj bolj kot jaz, ker me skoraj vsaki dan sprašuje, kdaj boma izvedla spol... jaz pa njemi včasih malo žleht nazaj, če ne prej, septembra zagotovo user posted image

(odgovor članu bambinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 4734
9.4.2010 10:57:28   
archie
IZVIRNO SPOROČILO: bambinca

hja...zato sem pa rekla, da je to težka tema...verjamem, da so moralni zadržki in tudi sama jih imam, ampak moje zdravje, predvsem pa mojih otrok je pa sigurno pred moralo; drugi pač razmišljajo drugače...

jaz pa zaenkrat nimam problemov (zdravstvenih), zato ne vidim razloga, zakaj bi morala jesti meso. Moja mami recimo se ga je odpovedala ravno zaradi zdravstvenih tezav z zelodcem.

Hvala za mnenja o knjigi. Jo bom cimprej narocila.

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4735
9.4.2010 11:34:43   
NiNiBo
Hoila!

Torej vidim, da nas je kar nekaj za srecanje, bom en sezamcek naredila in dodala mozne datume. Tako, da se bomo na koncu lahko uskladile. Naceloma je sedaj tako, da naj bi se dobile zvecer in ne v cetrtek, da bodo vasi mozicki sli lahko na sportanje user posted image user posted image

Kajca cestitke za pregled!!!! user posted image

tinkatonka pzdravi se user posted image

Ne vem katera je sprasevala kje sem kupovala nosecniske stvari, naslov je: http://www.funmum.com/, ce bos kaj kupovala povej imam se eno promocijsko kodo za 10% popust.

Glede veg. prehrane. Jaz sem pred dvema letoma prebrala knjigo Koscena mrha in sem se odlocila, da probam jesti nic kar bi izviralo iz zivali. Najprej se je kar zataknilo, ker vidis, da so zivalski produkti povsod. Ampak sem nasla trgovino, kjer so imeli tako prehrano in sem pocasi presaltala popolno na vegensko prehrano tam v roku enega meseca. V tem casu sem tudi trenirala za maraton in moram reci, da jaz tudi slucajno nisem imela obcutka, da imam manj moci. Kvecjem lahko recem, da sem se zaradi rednega sportanja in prehrane, zelo uredu pocutila.

Prebava se mi je ful uredila (preje sem bila malo bolj zaprta), posledicno sem seveda shujsala. Po kaksen letu, ko smo zaceli delati na dojencku sva ze z mojim (predvsem je imel moj zeljo) dogovorila, da jem normalno, torej tudi mlecne izdelke, ter meso. Vse ostalo jem sedaj spet normalno, vendar mesa pa resnicno ne pojem veliko. Jaz moram reci, da ne zagovarjam eno ali drugo, vsaj mora vsak sam razcistiti kaj bo na krozniku. Moja izkusnja pac je, da tudi ob tem da sem na teden 5-krat tekla od 1 do 2 ure na dan, pri veganski prehrani nisem pocutila sibko, ampak cisto uredu. In ko bo "rojevanje" otrok za mano, mislim da bom presaltala nazaj vsaj deloma. Sicer pa midva kupujeva zelo veliko bio izdelkov, ce kupiva meso potem je tudi to bio. Torej otrokom pa imam namen dajati meso, seveda pa ne vsak dan in tako kot midva jeva bio oz. prosta reja.

Pa en lep dan-vikend bo kmalu tu, jeeeee!!

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 4736
9.4.2010 11:56:26   
Božička09

IZVIRNO SPOROČILO: archie

IZVIRNO SPOROČILO: bambinca

jaz pa zaenkrat nimam problemov (zdravstvenih), zato ne vidim razloga, zakaj bi morala jesti meso. Moja mami recimo se ga je odpovedala ravno zaradi zdravstvenih tezav z zelodcem.

Hvala za mnenja o knjigi. Jo bom cimprej narocila.

Tista knjigica 'To sem jaz'?

Zanimivo, odpovedati se mesu zaradi zdravstevih težav - če ne prej, pa potem ... Me veseli, da je tvoja mati bolje user posted image Moja kolegica študira medicino, zbolela je za multiplo sklerozo, se odpovedala mesu in stanje se ji je izboljšalo.

Punce, meni je tako lepo, že kar nekaj časa zapored vsak dan čutim malo bitjece, kako se premika v meni user posted image Komaj čakam na september, zadnjič sme pestovala dva meseca starega fanta, od kolegice, pa mi je bilo kar malo hudo, ko sem ga morala dati nazaj user posted image

Že kaj o dopustu razmišljate?

Rasti, rasti - pazim te, že zdaj si mi vse :*

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 4737
9.4.2010 12:04:04   
archie
IZVIRNO SPOROČILO: Božička09

Tista knjigica 'To sem jaz'?

Punce, meni je tako lepo, že kar nekaj časa zapored vsak dan čutim malo bitjece, kako se premika v meni user posted image Komaj čakam na september, zadnjič sme pestovala dva meseca starega fanta, od kolegice, pa mi je bilo kar malo hudo, ko sem ga morala dati nazaj user posted image

Že kaj o dopustu razmišljate?

Ja, to knjigico bom narocila.

ooooo, ti si 1t in 3d pred mano!! Mogoce bom tudi jaz pocasi zacutila premike. user posted image

Dopust: jaaaaaa, doma bomo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4738
9.4.2010 12:13:26   
Božička09

ooooo, ti si 1t in 3d pred mano!! Mogoce bom tudi jaz pocasi zacutila premike. user posted image

Ja boš, boš! user posted image user posted image Archie, saj najprej sploh ne veš, da je to to, no, vsaj jaz nisem - blush - potem pa, ko jih je nekaj zapored, ti je jasno user posted image Lepo je user posted image

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 4739
9.4.2010 12:26:10   
tejči28
ja res je lepo čutit premike,jaz jih najbolj čutim,ko se mali carta na meni,pol otroček notri kar ponori.hahah, le kaj to pomeni,da se že zdaj ira z njim in je vesel? fajn bi blo.

Neposredna povezava do sporočila: 4740
9.4.2010 12:29:57   
archie
IZVIRNO SPOROČILO: tejči28

ja res je lepo čutit premike,jaz jih najbolj čutim,ko se mali carta na meni,pol otroček notri kar ponori.hahah, le kaj to pomeni,da se že zdaj ira z njim in je vesel? fajn bi blo.

ali pa da se ze sedaj bori za svoj del pozornosti user posted image

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 4741
9.4.2010 12:31:17   
tejči28

ali pa da se ze sedaj bori za svoj del pozornosti user posted image

joj,to niti pomislit nočem,kak bo pestro septembra.user posted image

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 4742
9.4.2010 12:31:19   
Božička09

Haha Tejči, sta že kompanjona user posted image user posted image Kako pa mali odreagiran na premike, jih on tudi začuti ali še ne?

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 4743
9.4.2010 12:33:33   
tejči28
ne,mali jih še ne čuti,še niso tak močne brcike.se pa zelo rad carta na mojem trebuščku kot da ve,da je nekaj tam not.user posted image
Ja male nečakinje jaz ne smem cartat,ker je ljubosumje preveliko,jo kar dol tišči,če ne pa vgrizne,al pa tudi jokal je že.Verjetno bom jaz mela prvega,ati pa drugega za cartat.haha

Neposredna povezava do sporočila: 4744
9.4.2010 12:54:26   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: mala

Katrinka - ja to je bilo čist na hitrouser posted image , sva šla potem pogledat še v "Toys for us", kaj za novega članauser posted image pa sem bila čisto razočarana, nimajo pol tok robe kot na internetuuser posted image

aha, ja govorice so da je baje ful fajn in da majo ful stvari samo ce pravs da ne, ti cist vrjamemuser posted image

imena - za user posted image imava od prej, za user posted image sva v pogajanjuuser posted image

(odgovor članu mala)
Neposredna povezava do sporočila: 4745
9.4.2010 13:05:58   
malecka_mateja
jutro!

spet ste pri zanimivi temi vegeterjanstvo user posted image tudi jaz se bom zadržala komentarjeva da nebo kakega napačnega mnenja. tudi jaz jem zelo malo mesa, večinoma solate pa zelenjavo sadje...amapk nisem vegeterjanka jem ribe, kako klobaso(ala pariško..) in kdaj pa kdaj kaki kos mesa. moj pa itak samo meso je. pač jemo kaj nam paše, amapk moram povedat da odkar sem šla na dieto in sem jedla predvsem kot vegeterjanec z kakšno izjemo se nisem slabše počutila ampk bolje. vseeno pa mislim da organizem potrebuje to in ono.

mi smo se tudi odločili dokončno za imena.(upam) pri tjaši smo si premislili zjutraj rodila sem ponoči(CR) ko sem se zbudila mapk mi ni žal. sej pravim veliko dava tudi na numerologijo.

ninibo dobra starn, samo jaz nimam teh plačilnih kartic pa nemorem naročat user posted image pa majo eno svetovno majčko ki bi jo mela. pa vseeno hvala za lušteuser posted image
oni link ko sem vam ga za moderce dala so pa punce že probale dobiš v 1 tednu in so baje super. tako da kr pogumno. jaz mi jih mela že zato ker imam zelo velike prsi in pri nas ne dobim moderca. za dojenje sem sicer dobila amapk normalnih pa ne imam 85-90 DD ali Euser posted image tako da imam kr problem.

Zdaj sem skuhala do konca, čeprav sem za zajter pojedla veliko skledo regrata in bom kr mojega počakala da skupaj jemo ko prideta domov ob 3. kuhala sem musako in veliko skledo solate. njami

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4746
9.4.2010 13:18:13   
Inčy
IZVIRNO SPOROČILO: laliela

vegi- življenski krog je taki, da se mora pobijat živali, saj jih zato tudi redimo... poglej lisico, če hoče preživet, mora ukrast kokoš... kokoška pa mora še pred tem zvalit pišče in se hranit s črvi in zrnjem...
nisem proti vegetirijancem, ker ma vsak pravico hranit se kakor mu paše... lahk pa ti povem, da živali žal ne bodo nehali pobijat, ker pač tak mora bit...
sem pa res radovedna glede zmožnosti... mam tut prijateljico ki ne je mesa, vendar ni tako močna v mišicah in kosteh kot jaz, pa ne pojem veliko mesa, ampak dovolj user posted image
moja kri namreč ni pretirano nora na meso, ampak potrebuje pa ga... moj fant pa ni šans, da mesa nebi bilo, ker bo cel hladilnik obrnil okoli... user posted image

Jaz se s tem popolnoma strinjam ... ne vem, kdo bi redil svinje doma, če ne bi služile kot hrana kasneje user posted image No ja, so že primerki ala Paris Hilton, ki ga ima kot hišnega ljubljenčka, ampak mislim, da so to extremi ... tudi za kokoške ne vem, kdo jih bo imel doma, če ne bi bile za nobeno rabo user posted image Se strinjam, da gre za življenjski krog.
No, sicer pa sem hotela zamolčat svoje mnenje glede tega, da ne bi prišlo do kakšnega nepotrebnega prerekanja, ampak se mi zdi, da tukaj vse spoštujemo mnenja drugih, tako da ne bo težav. Skratka, mislim, da s tem, ko ne jeste mesa ne boste nič spremenile, če je razlog v pobijanju živali ... no, toliko z moje strani.

Drugač smo super ... že celi teden kličem, da se bi naročila na 4d ultrazvok, pa skoz zasedeo user posted image Bomo pa poskusili ponovno v ponedeljek ... sva se odločila, da sigurno greva na ta UZ ...

Imena ... uf, še vedno nič ... sva si kupila knjigico in v celi knjigici le eno všečno ime ... bova kupila drugo user posted image user posted image user posted image

"Ovir ni. Ovire vidiš samo takrat, kadar umakneš pogled od cilja."

EX Inčika

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4747
9.4.2010 13:31:08   
tinkatonka
Zivjo punce!

jaz sem par urc dopoldne odležala na kavču in počivala, potem me je pa en "škrat ugriznil v rit" in mi dal voljo in zagon, da sem začela pucat. Oprala posteljnino in se že suši zunaj na sončku, pomila kopalnico, posesala stanovanje, zmetala ven iz shrambe spet ene 10 škatel. Še ene troje čevlje (zimske) si moram v smeti vržt user posted image , da bom lahko pozimi dobila nove. user posted image  Druga rudna perila se že pere, čaka še tretja. Zdaj grem naredit kosilo, potem po sinčka v vrtec, potem bo pa on zunaj na sončku, jaz pa ga bom gledala čez okno. user posted image  Al se bom pa ornk zavila in v zatišje vsedla in uživala še jaz malo na sončku. No to je še boljša ideja. Šibam kuhat, ker če ne bomo brez kosila danes.

prehrana....rada jem meso in je pogosto v naši prehrani.  Vegeterijanci me ne motijo, dokler se mi seveda ne vtikajo v moj krožnik in kaj jaz jem in kaj ne. Vsak je tisto kar mu paše!

Lp Tina

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 9.4.2010 13:32:59 >

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4748
9.4.2010 13:37:56   
tejči28
meni pa se danes ne kaj preveč komplicirat pri kuhanju,zato bo golaž,polenta,pa solata.

tinkatonka kar v odeje se zavij in tam ko ne piha bo super,pa če ne boš dihala mrzlega zraka se ne boš poleg prehladla pomoje.

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 4749
9.4.2010 13:42:29   
bambinca
prehrana....rada jem meso in je pogosto v naši prehrani. Vegeterijanci me ne motijo, dokler se mi seveda ne vtikajo v moj krožnik in kaj jaz jem in kaj ne. Vsak je tisto kar mu paše!

tinkatonka to je besedauser posted image

tejči tud men se ne da in bojo dans ražniči z zelenjavno prilogouser posted image

< Sporočilo je popravil bambinca -- 9.4.2010 13:44:08 >

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 4750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?