Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 9.4.2010 7:21:10
|
|
|
|
baki
|
jutrooooo....DEJA... jst mislim da bi lahko jedel.sicer nik ga še ni jedel ker ga kuhamo bol poredko,sam ko ga bomo meli mu ga bom dala.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 9.4.2010 7:35:24
|
|
|
|
petrušk_
|
jutro deja....naša ga je že jedla, sam je mami tko skuhala, da je dala meso za nas posebi kuhat, tko da je bil v bistvu vegi,.....če bi mela jst tacga ji ga nebi dala....je pa res, da naša za vsak šit ene pikce dobi, tko da se res fulll merkam kaj ji dajem za jest. ti pa sama svojga otročka najboljš poznaš in veš kaj si mu že kdaj dala in kaj ne sjmm dobra sta da ste šli u taki gužvi na cesto....jst sm pršla iz stegen do brda, pa sm dol zavila, pa sva se z mojmu pol na rudniku dobla, sva rekla da bova eno uro počakala, da se mal ceste spucajo pa pol domu....no sva šla pa ob 5h iz lj in sva še vedno 1,5 h vozila dam, tko da je bil res kaos za vse nakupljeno katjuša kako kaj zdravje pri vas??? mihailo bravo bravo....čestitke, treba je sam vztrajnost....več k 14 dni nau trajal pol bo pa zihr lepo spančkal boš vidla čebel@ za mamo kaj pa je s hano če smem vprašat?? kaj je z nogico in rokico? zakaj je ne smeš za rokice vozit?
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 9.4.2010 7:35:45
|
|
|
|
Urša08
|
jutro Punce še enkrat hvala za vse čestitke - zlate ste Mi smo šli včerej okol 11 na Bled. Je blo tko luštno na sončku. Malce smo hodili, pa na kavici smo se ustavili in na kremšnitah, tamaledva sta se igrala, sta bla pridna. Potem smo šli še na kosilo , popoldan smo pa imeli obiske. Sta prišla mojedva, pa potem še svakec s punco in še tašča in tast. Smo kar dolgo "lumpali" tako da sem zvečer samo še v posteljo padla. Sem bila pa kar parkrat lepo presenečena, pa moja miza je polna rož - prav lep pogled No takole smo se mi imeli včeraj, sedaj bom pa še vas malce prebrala, da vidim kaj ste kej delale
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 9.4.2010 7:38:13
|
|
|
|
Urša08
|
Deja jaz sem Žigu že dala ričet in je čist ok. Zakaj mu ga pa ne bi dala? Saj ni nič takega kar ne bi smel jest po enem letu, le mesa mu ne daš pa je oz. samo kak košček Ti kar probaj
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 9.4.2010 7:42:45
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Deja Dobro jutro.... Upam da ste dobro spale... ker pri nas je katastrofa - pa ne z Žigcem, jaz se enostavno ne naspim... noč mi je prekratka da pop*****. pol pa se zbudim še bolj crknjena kot pa sem šla spat. Imam eno vprašanje... Ali so vaši že jedli ričet? Moja mama ga je skuhala, pa razmišljam, če bi ga dala jesti Žigu. Sicer ga je naredila brez fižola (ker ga ne marajo), noter pa je narezala koščke prekajene šunke. Razmišljam da mu mesa pač ne bi dala.... kašo pa bi verjetno lahko jedel Prosim za nasvete!!!!!! Lep dan!!!!!!!!!1 upam da ti kakšen vikend rata se naspat.....vem kako j ko se zbudiš zmatran.....kaj pa če jogi zamenjaš? ričeta Hana še ni jedla in to samo zato ker ga midva ne marava in ji ga ne kuham....bi ji ga pa dala,če bi ga marala tudi tebi lep dan
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 9.4.2010 7:46:15
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ čebel@ za mamo kaj pa je s hano če smem vprašat?? kaj je z nogico in rokico? zakaj je ne smeš za rokice vozit? mama je ok,teta ima 3 rake ......1 rokico je nekaj časa slabše uporabljala(okoli6 meseca),pa je sedaj ok....drugače pa ko hodi s poganjalčkom,eno bolj ko ne vleče za sabo....pač ni še pripravljena na samostojno hojo......otroka se ne vodi za rokice,ker pol ne znajo pasti(ne vejo da so roke za ravnotežje)......hb je Hana taka da če jo očeš vodit,se kar mehko naredi in se vsede
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 9.4.2010 7:46:49
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 jutro Punce še enkrat hvala za vse čestitke - zlate ste Mi smo šli včerej okol 11 na Bled. Je blo tko luštno na sončku. Malce smo hodili, pa na kavici smo se ustavili in na kremšnitah, tamaledva sta se igrala, sta bla pridna. Potem smo šli še na kosilo , popoldan smo pa imeli obiske. Sta prišla mojedva, pa potem še svakec s punco in še tašča in tast. Smo kar dolgo "lumpali" tako da sem zvečer samo še v posteljo padla. Sem bila pa kar parkrat lepo presenečena, pa moja miza je polna rož - prav lep pogled No takole smo se mi imeli včeraj, sedaj bom pa še vas malce prebrala, da vidim kaj ste kej delale
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 9.4.2010 7:47:35
|
|
|
|
Čebel@
|
dobro jutro
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 9.4.2010 8:02:41
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ čebel@ za mamo kaj pa je s hano če smem vprašat?? kaj je z nogico in rokico? zakaj je ne smeš za rokice vozit? mama je ok,teta ima 3 rake ......1 rokico je nekaj časa slabše uporabljala(okoli6 meseca),pa je sedaj ok....drugače pa ko hodi s poganjalčkom,eno bolj ko ne vleče za sabo....pač ni še pripravljena na samostojno hojo......otroka se ne vodi za rokice,ker pol ne znajo pasti(ne vejo da so roke za ravnotežje)......hb je Hana taka da če jo očeš vodit,se kar mehko naredi in se vsede ojoj...naj ji čim hitreje mine trpljenje...pa tudi če se malce čudno sliši aha rokica je ok nogica se je pa tud men neki časa zdel da eva z evo ful drugač hodi k z drugo...k se je namenla it naravnost jo je kar u levo neslo glede vzgoje bodi pa vztrajna in nori, če ti kaj ni prav...tvoj otrok je.....jst pri tem ne popuščam....itak vem, da še vedno kej po svoje nardijo...ampak načeloma so me pa kar nekako začeli ubogat zdaj, tko da upam, da bo šlo tud tko naprej ji pa kupi une vajeti če misliš da ji manjka sam še nekaj ravnotežja
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 9.4.2010 8:04:46
|
|
|
|
Urša08
|
čebela boga tvoja teta upam, da bo zanjo čim manj boleče Kolumbo super da ste uživali na sončku Mihailo upam, da vrtoglavice kmalu minejo Sjmm kar konkreten šoping ste nardili - super bo zdej Saška najdla kej pametnega v hladilniku Jaz sem zdele tamaledva popedenčkala, Žigu ful teče iz noska, upam da pri tem ostane
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 9.4.2010 8:11:09
|
|
|
|
Urša08
|
Zdej morm pa it mal počistit naše gnezdece. Mamo tako bombo da sploh ne vem kje začet
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 9.4.2010 8:11:50
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ čebel@ za mamo kaj pa je s hano če smem vprašat?? kaj je z nogico in rokico? zakaj je ne smeš za rokice vozit? mama je ok,teta ima 3 rake ......1 rokico je nekaj časa slabše uporabljala(okoli6 meseca),pa je sedaj ok....drugače pa ko hodi s poganjalčkom,eno bolj ko ne vleče za sabo....pač ni še pripravljena na samostojno hojo......otroka se ne vodi za rokice,ker pol ne znajo pasti(ne vejo da so roke za ravnotežje)......hb je Hana taka da če jo očeš vodit,se kar mehko naredi in se vsede ojoj...naj ji čim hitreje mine trpljenje...pa tudi če se malce čudno sliši aha rokica je ok nogica se je pa tud men neki časa zdel da eva z evo ful drugač hodi k z drugo...k se je namenla it naravnost jo je kar u levo neslo glede vzgoje bodi pa vztrajna in nori, če ti kaj ni prav...tvoj otrok je.....jst pri tem ne popuščam....itak vem, da še vedno kej po svoje nardijo...ampak načeloma so me pa kar nekako začeli ubogat zdaj, tko da upam, da bo šlo tud tko naprej ji pa kupi une vajeti če misliš da ji manjka sam še nekaj ravnotežja ima še dovolj časa da shodi in hočem da sama poštudira
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 9.4.2010 8:13:08
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebela boga tvoja teta upam, da bo zanjo čim manj boleče ja tudi jaz upam da bo čimmanj trpela ampak protibolečinske tablete ji sploh ne primejo
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 9.4.2010 8:13:36
|
|
|
|
baki
|
jst sem čist fertik.me je zdej ene tri dni zabavala,pa ni in ni se ulilo.dons pa bi lohk mela vedro med nogami pa križ mi bo vn utrgalo.sem pojedla eno tableto pa ima da prime
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.4.2010 8:18:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.4.2010 8:19:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 9.4.2010 8:41:16
|
|
|
|
Čebel@
|
kolumbo......vi imate pižoja......a je ok?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.4.2010 8:46:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.4.2010 8:48:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.4.2010 8:50:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.4.2010 8:51:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 9.4.2010 8:52:10
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Tale moj 307SW se mi zdi ful daleč najbolj prostoren od tastarih modelov, zdej ta tanov 5008 je edin malenkost širši, placa v kufru v globino ma pa zlo isto. Ko bomo Maxa kupil 307sw ostane, prodala bova 406 moj se nagiba k 307 karavan
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 9.4.2010 8:53:37
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo ČEBELA KDAJ MAŠ ŠIHT, ČE MAŠ CAJT GREVA LOH NA KAKŠNO KAVICO V KAKŠEN DOMŽALSKI KAFIČ OKOL 10 30 šiht imam ob 13.30.....zdele greva s Hano itak ven,pa gremo lohk na kofi
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 9.4.2010 8:54:11
|
|
|
|
Urša08
|
Kolumbo dober ogled vam želim
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.4.2010 8:55:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Praznična okrasitev: Papirnate snežinkePapirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?