|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09
8.4.2010 8:30:29   
baki
KOSILO....segedin.mi ga je dala mami včeraj,tk da sem spet fajn skozi prišla.mi ni treba kuhatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3976
8.4.2010 8:33:53   
Katjusa
jutro....
včeraj sem prodala motor in potem sem bla v stanovanju sem stene brusla...
popoldne sma šla pa z mojmu gledat ploščice za kuhinjo in kuhinje pa sma se odločla da ne boma nove kupla ampak samo za to obstoječo dokupla tolk da bo stena polna..... kotnega pa ne bom tja dala ker mi pol ne paše nič skupaj tak da bomo dokupli za elementa in omaro pa en zgorni element.... ker kuhinjo želim imet polno od stene do steneuser posted image user posted image user posted image user posted image

beni še kr bruha.... danes zjutraj je spet bruhal je samo kekse in kruh pa pije čajeka..... včaraj je mal juhice jeduuser posted image user posted image user posted image user posted image a ve ste šle kej k zdravniku k so tamalčki bruhal? in kaj so vam rekli?

zdej pa vas grem mal nazaj brat da vidim kaj se dogaja......

a ve katera za poceni in kvalitetna okna z roletamiuser posted image user posted image rabimo 4 okna in 1 vrata

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3977
8.4.2010 8:47:47   
baki
a je kera tle?spet bo en lep sončen dan user posted image user posted image user posted image .kok je fajn ko smo cel dan zuniuser posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3978
8.4.2010 8:52:00   
simonakr

IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

DRAGA URŠA!

ROJSTNI DAN JE POSEBEN DAN. DANES JE TVOJ 30. ROJSTNI DAN - NAJ BO LEP TA DAN, NAJ BO S SONCEM OBSIJAN, NAJ CVETKE OKROG TEBE V VESELJE IN RADOST TI CVETIJO. VSAKDO IMA TA DAN ZA SVOJEGA, ZATO GA PREŽIVI V KROGU SVOJIH NAJDRAŽJIH. OSTANI TAKA KOT SI BILA DO SEDAJ IN VEDNO RADA PRIDI MED SVOJE PRIJATELJE.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Vse nak naj naj naj naj in cmokce tud od naju z Lariso!

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3979
8.4.2010 8:53:02   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

BESNAAAAAAAAAAAAAAAAA

GRRRRRRR

ROKSO MA UROINFEKTuser posted image user posted image

AB AMOKSIKLAV 7 DNI, KONTROLA VODE ČEZ 10 DNIuser posted image -.......V VRTEC ČEZ 14 DNI

dober da si vztrajnauser posted image user posted image user posted image hitro se pozdravite user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3980
8.4.2010 8:53:09   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

Ojla kako ste kaj..kako lep dan upam,da ste ga iskoristile......midva sva bila zunaj...Danes je Mihailo zaspal brez rok ,dala sem ga na posteljo in ko je vstal sem hudo rekla :vlezi se...in se je vlegel...tako je probal parkrat in nato kr lezal in zaspal...USPELO MI JE...tako da zdaj ga bom dajala v posteljico in uporabila ta nacin dokler ne bo ze tok velik da ne bo vstajal...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3981
8.4.2010 8:53:27   
Katjusa

vidm d ste čist u selitvah.........blok al bajta....kaj pa vem.....jst sm bla 24 let u bajti, pol 5 let u bloku, pa zdej spet u bajti....pa morm rečt, d mi je bil blok ful všeč......zakleneš dol in te boli.....za štenge, za dvorišče, za streho, za pokošeno ali nepokošeno travco.........po drugi strani pa zdej vidm, ko mamo otroke, da je bajta vseeno boljša varjanta. Moj bratec je tut zdej v bloku in je čist navdušen in je reku d ga ne spraviš nazaj u bajto za noben dnar.....on je cele dneve na šihtu in se mu za vikend niti pod razno ne da ubadat še s kakšnim vrtom...njemu je bistvo, da majo en ful velik balkon, pa gor mizo pa stole pa polet roštil, pa bazen za tamalo (en sosed nad njim ma še jacuzziuser posted image ), na "vrt" gre še vedno lahko k tašči ali mamici.

tko tud mi razmišljamo balkon imamo sicer manjši  fino na sončku tako da  bazenček za sončka moja bo pa ziheruser posted image user posted image user posted image user posted image
jacuzzi pa mogoče kdaj v garaži

Mihailo k se vstane grem v sobo kr v temi in nič ne govorim, ga poležem in grem ven če je treba to večkrat ponovim.... sej od začetka mal potraja potem pa ve da je treba zaspat in zaspi..... nikol pa ga ven ne jemljem in cartam in ne vem kaj.... zvečer pred spanjem kako uro prej se cartam, igramo razne igrce (žgečkamo) tak da imamo ful stik da se vsi mal pocartamo.... potem pa spat in konec......

petrušk
pestro s tole pošto.... sam da se je našlo k sme jst postavla na streho pokrovček od kesla ga nismo več našli itak da ne če smo šli se v koper obrnat sredi noči......

Urša a Žiga pa kr na tleh.... očitno se ful utrudi in ne more več.... pa ni nič sitkan?

ajvy upam, da si boljše

kolumbo vidim, da si vse o spoli naštudiralauser posted image user posted image user posted image user posted image
morje mi smo bli 16 junija že 2x tko za vikend enkrat za en teden in je blo obakrat fenomenalno voda ful topla 25-27in vreme fino.... v juliju istega leta smo imeli mrzlo vodo 22-24 in vsaj 1-2 dni slabo vreme.... tko da letos gremo junijauser posted image user posted image user posted image user posted image

čebelauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pridna.... stiskam pesti za maturo

ne grem se več ne morem vas dohitet.....

Neposredna povezava do sporočila: 3982
8.4.2010 8:56:19   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

DRAGA URŠA!

ROJSTNI DAN JE POSEBEN DAN. DANES JE TVOJ 30. ROJSTNI DAN - NAJ BO LEP TA DAN, NAJ BO S SONCEM OBSIJAN, NAJ CVETKE OKROG TEBE V VESELJE IN RADOST TI CVETIJO. VSAKDO IMA TA DAN ZA SVOJEGA, ZATO GA PREŽIVI V KROGU SVOJIH NAJDRAŽJIH. OSTANI TAKA KOT SI BILA DO SEDAJ IN VEDNO RADA PRIDI MED SVOJE PRIJATELJE.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

urša joj sem se kr naježla drugo leto mene tole čaka.....  naj to bo lepo pa ne samo danes ampak vsa leta za naprej in naj te tvoji sončki grejejo vsak dan, naj bo mami vedno nasmejana in srečna in seveda najbolj ponosna;) vse naj naj in lepo praznujuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image rada te imamuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3983
8.4.2010 8:59:31   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

vidm d ste čist u selitvah.........blok al bajta....kaj pa vem.....jst sm bla 24 let u bajti, pol 5 let u bloku, pa zdej spet u bajti....pa morm rečt, d mi je bil blok ful všeč......zakleneš dol in te boli.....za štenge, za dvorišče, za streho, za pokošeno ali nepokošeno travco.........po drugi strani pa zdej vidm, ko mamo otroke, da je bajta vseeno boljša varjanta. Moj bratec je tut zdej v bloku in je čist navdušen in je reku d ga ne spraviš nazaj u bajto za noben dnar.....on je cele dneve na šihtu in se mu za vikend niti pod razno ne da ubadat še s kakšnim vrtom...njemu je bistvo, da majo en ful velik balkon, pa gor mizo pa stole pa polet roštil, pa bazen za tamalo (en sosed nad njim ma še jacuzziuser posted image ), na "vrt" gre še vedno lahko k tašči ali mamici.

tko tud mi razmišljamo balkon imamo sicer manjši  fino na sončku tako da  bazenček za sončka moja bo pa ziheruser posted image user posted image user posted image user posted image
jacuzzi pa mogoče kdaj v garaži

Mihailo k se vstane grem v sobo kr v temi in nič ne govorim, ga poležem in grem ven če je treba to večkrat ponovim.... sej od začetka mal potraja potem pa ve da je treba zaspat in zaspi..... nikol pa ga ven ne jemljem in cartam in ne vem kaj.... zvečer pred spanjem kako uro prej se cartam, igramo razne igrce (žgečkamo) tak da imamo ful stik da se vsi mal pocartamo.... potem pa spat in konec......

petrušk
pestro s tole pošto.... sam da se je našlo k sme jst postavla na streho pokrovček od kesla ga nismo več našli itak da ne če smo šli se v koper obrnat sredi noči......

Urša a Žiga pa kr na tleh.... očitno se ful utrudi in ne more več.... pa ni nič sitkan?

ajvy upam, da si boljše

kolumbo vidim, da si vse o spoli naštudiralauser posted image user posted image user posted image user posted image
morje mi smo bli 16 junija že 2x tko za vikend enkrat za en teden in je blo obakrat fenomenalno voda ful topla 25-27in vreme fino.... v juliju istega leta smo imeli mrzlo vodo 22-24 in vsaj 1-2 dni slabo vreme.... tko da letos gremo junijauser posted image user posted image user posted image user posted image

čebelauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pridna.... stiskam pesti za maturo

ne grem se več ne morem vas dohitet.....

ojla kolumbo....
hvala za info....verjetn bomo šli kar tja na cres....sj je v gozdičku, tko da pomoje ne bo kake prehude štale z vročino....gremo pa od 19-27. junija,.....mogoč se pa še srečamo če greste tja user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3984
8.4.2010 9:00:33   
petrušk_
urša
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lepo izkoristite dan in naj te cartajo kar se le da...pa vse naj naj...mene okrogla čaka drugo leto :)

petrušk_

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 3985
8.4.2010 9:07:15   
simonakr
Dan punce kako ste!
Da mal pokomentiram:

Tanci - user posted image user posted image user posted image user posted image za novo stanovanje (če sm prov prebrala).

Kolumbo - user posted image user posted image user posted image user posted image za Roksota.

Čebela - user posted image user posted image user posted image user posted image za vse izpite! Madonca kolk si pridna!

No da se še jest pohvalim: Midva sva tud začela gradit in so zidarska dela že skorej pri koncu. Drug teden pride še streha pol pa mal pavze, da se dinarčki mal naberejo, pol pa naprej.

Piškot - fajn te je brat. Ja pri nas so tud stopnice zakon user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vsem za nove dosežke, nove zobke, prespane nočke ....

grem ponavljat seminar. dons predavam reševalcem o porodu. Držte pesti da bo šlo dobr!

Se tipkamo

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3986
8.4.2010 9:09:57   
Čebel@

jutro....
popoldne sma šla pa z mojmu gledat ploščice za kuhinjo in kuhinje pa sma se odločla da ne boma nove kupla ampak samo za to obstoječo dokupla tolk da bo stena polna..... kotnega pa ne bom tja dala ker mi pol ne paše nič skupaj tak da bomo dokupli za elementa in omaro pa en zgorni element.... ker kuhinjo želim imet polno od stene do steneuser posted image user posted image user posted image user posted image

beni še kr bruha.... danes zjutraj je spet bruhal je samo kekse in kruh pa pije čajeka..... včaraj je mal juhice jeduuser posted image user posted image user posted image user posted image a ve ste šle kej k zdravniku k so tamalčki bruhal? in kaj so vam rekli?

a ve katera za poceni in kvalitetna okna z roletamiuser posted image user posted image rabimo 4 okna in 1 vrata

katjuša......se ti ne zdi da Beni že (pre)dolgo bruha?.....jaz bi ga peljala pokazat,res.....pa veliko naj pije da ne dehidrira

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3987
8.4.2010 9:12:54   
Čebel@
simona.......če bi bila pridna,bi imela zdej že kej več šole narejeneuser posted image user posted image user posted image ....lepo predavaj.valda da bo vse okuser posted image user posted image user posted image

midve sva popucali noska-mi je kar pokrovček na sterimar dajala,da bi nehala ji špricat v nosekuser posted image user posted image user posted image user posted image ......zdej pa še malico vzameva,Hano preoblečem in greva ven-je sicer full mraz,ampak bova lovili sončka

lep danuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3988
8.4.2010 9:15:29   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

jutro....

katjuša......se ti ne zdi da Beni že (pre)dolgo bruha?.....jaz bi ga peljala pokazat,res.....pa veliko naj pije da ne dehidrira

se pridružujem mnenju čebele.....pelji ga pokazat, da nima pa kakšne alergije na kakšno hrano....baje je prvi znak bruhanje.....
...bravo za stanovanje...okna sva midva naročila pri okna petrovčič logatec....sam ne vem al so ugodna al ne.....tam odrog logatca jih je res poooolnooooo.....
motorček bo pa že še prišel...brez skrbi, zj kar varno po 4h kolesih, dokler mulčkov ne spravita do svojega kruhkauser posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3989
   [Brisano sporočilo]
8.4.2010 9:16:34   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu simonakr)
  Neposredna povezava do sporočila: 3990
8.4.2010 9:23:08   
sjmm
helov

smo imeli eno nespalno noč..kr tko k strela z jasnega...po moje je mislil, da še zmer sonce sije in se mu vn mudi...no,vsaj tko je zgledal...zdej je pa on k rožca..mami k plevel...grem kofein v rit zlit...mogoče bo pol bolšuser posted image

DRAGA URŠA!!!!

TRIDESETA SO THE BEST...TKO, DA POZDRAVLJENA MED NAMI...TA MODRIMI ŽENAMI...VSE NAJBOLJŠE IN NAJLEPŠE, VESELE IN ZDRAVE OTROČKE, PA PRIDNEGA IN UBOGLJIVEGA MOŽAuser posted image , PA DA BOŠ TUDI TI KAR CVETELA OD SREČE IN ZDRAVJA IN NAŠLA KAK TRENUTEK TUDI ZASE
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

Neposredna povezava do sporočila: 3991
8.4.2010 9:24:16   
sjmm
No, še majči mal popapca...pol pa sonce...prihajava!!!!!!!!!!!user posted image

Lepo dopoldne vsem!!!!!!!!!!user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3992
8.4.2010 9:27:09   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_
motorček bo pa že še prišel...brez skrbi, zj kar varno po 4h kolesih, dokler mulčkov ne spravita do svojega kruhkauser posted image user posted image user posted image user posted image

tako dolgo pa ne bom čakalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zdle bom poklicala padiatrinjo pa da vidim kaj bodo rekliuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 3993
8.4.2010 9:32:06   
Katjusa
sem klicala je rekla, da je tega ful in da če je drugače vredu naj samo čim več pije in naj je pusto hrano, in naj mu kupimo neko dehidracijsko tekočino v lekarniuser posted image če se stanje še naprej ne bo izboljšalo pa naj pridemo se pokazat....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3994
8.4.2010 9:36:42   
petrušk_

sem klicala je rekla, da je tega ful in da če je drugače vredu naj samo čim več pije in naj je pusto hrano, in naj mu kupimo neko dehidracijsko tekočino v lekarniuser posted image če se stanje še naprej ne bo izboljšalo pa naj pridemo se pokazat....

hmmm....pol pa mogoče rota virus razsaja...pejd u lekarno po rehidracijsko tekočino....se dobi tud za otročke....fora te tekočine pa je, da ma v sebi ful teh elektrolitov pa tega, kar zgubljamo pri bruhanju ali driski....in mu daj kar v flaško, da bo mislu da čajček pije....pa magari mu eno žličko instant čajčka zraven primešaj, da bo boljši okus....no ja sj ne vem...mogoč je pa dobrega okusa....pa čimprej pejd to iskat....pa spremljaj kolk je polulan, ker suha plenička najprej pokaže, da je otroček dehidriran....

petrušk_

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3995
8.4.2010 9:57:33   
Ajvy
URŠA.....VSE NAJBOLJŠE ZA TVOJ ROJSTNI DAN user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

ZDRAVJA, ZDRAVJA IN OSEBNE SREČE........

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3996
8.4.2010 10:00:51   
Katjusa
petrušk hvalauser posted image user posted image user posted image user posted image sem mamico klicala k je šla k zdravniku in bo šla še v lekarno po to tekočino.....  na žalost imam najbližjo lekarno 13 km stran tak da z otrokom ne grem tja k je že tak bogi ne da bi še med folk hodla bomo počakala sej čez kake 2 ure bo verjetno babi nazaj.....
je pa fora da k flašo vidi začne jokat tak da ne vem kako mu bom kej poturla da bo piluser posted image user posted image user posted image user posted image zdej sem mu dala v lonček bobo palčke in se igra z njimi pa je... zraven ima pa flašo in upal da bo kej pil...

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 3997
8.4.2010 10:01:53   
Ajvy
Jutro.....

Čebela...uf..to pa ni dobra novica.....upam,da ne bo preveč trpela...če rabiš kakšen pogovor , povej.....vem kako ti je ....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pr nas pa obe uživata v sesanju noska...A Hana joka?
Tisa še vedno šibko uporablja desno roko....tko da jo moram kar vzpodbujat...sej če ne gledaš ne opaziš..upam, da se z nogico porihta....

Tanci...jjjjjjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeee..čestitke za spančkanje user posted image user posted image user posted image

piškot..
.pa kje si ti punca? KAko ste? kako je v službi?
Martin in Ana sta ok?

Urša...uživajte na potepu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3998
8.4.2010 10:04:31   
petrušk_

petrušk hvalauser posted image user posted image user posted image user posted image sem mamico klicala k je šla k zdravniku in bo šla še v lekarno po to tekočino.....  na žalost imam najbližjo lekarno 13 km stran tak da z otrokom ne grem tja k je že tak bogi ne da bi še med folk hodla bomo počakala sej čez kake 2 ure bo verjetno babi nazaj.....
je pa fora da k flašo vidi začne jokat tak da ne vem kako mu bom kej poturla da bo piluser posted image user posted image user posted image user posted image zdej sem mu dala v lonček bobo palčke in se igra z njimi pa je... zraven ima pa flašo in upal da bo kej pil...

to je prašek, k ga raztopiš v vodi....pa mu probaj dat kak dober sokec, alpa mleko....vse je tekočina....alpa juhico.....sj vama bo šlo....pa ne sekirej se če nau cele flaše spil....če vsako uro nardi vsaj 2-3 požirke je že dovolj....zato jje pa point te rehidracijske tekočine k ma tolk potrebnih snovi notr, da tud če mal manj spije bo dobu tisto kar telo rabi da pride k sebi...tko da čimprej se pocajtejteuser posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3999
8.4.2010 10:07:55   
Ajvy
Katjuša---jst bi šla kar k zdravniku.....ker je BEnjamin še majčken....
Hvala za skrb...sem bolje....
Domača rehidracijska tekočina....radenska pol litra- roza barve+ 1 žlička sladkorja + 1 žlička soli...

Simonakr...super za gradnjo user posted image user posted image user posted image
DAnes boš blestela user posted image user posted image user posted image

sjmm...to mene vedno znova preseneča, kako so tile naši škratki fit po neprespani noči

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 4000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.