|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke*2010
8.4.2010 8:44:19   
tinkatonka
IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja
tinkatonka hvala za odgovor. zdaj razmišljam, da bi tudi jaz šla na to slikanje, že zaradi Tjaše bo to lep spomin. no nevem, sem pa pravkar zvedela, da moj kolega iz osnovne šole to dela in sem mu email poslal kako ceno ima on, sem vidl aeno knjigo ko je nosečnico sliko in je tudi zelo dober.

Ja meni bo super, ker se bo pri tem slikal tudi moj sinko z mano, pa mož, pa vsi trije skupaj. Pomojem bodo super fotke! Ko bomo vsi štirje (eden v trebuščku) na sliki.  user posted image

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 4651
8.4.2010 8:46:30   
barbi195
IZVIRNO SPOROČILO: tannya

Dobro jutro,

vidim, da ste bile pri moji "najljubši" temi...kilogramih...
Jaz sem se prvič zredila 17 kg in 7 kg nisem nikoli spravila doluser posted image . Zdaj sem zredila 3 kg, kar sploh nič čudno pri mojem apetituuser posted image . Verjetno bom na koncu kot slon...

Tejči28 -nismo same suhice tukaj, jaz sem že začela na konkretni podlagi blizu 80 kguser posted image

tud jaz sem štartala z 80kg user posted image user posted image user posted image , samo hvala bogu se zaenkrat še nisem nič zredila....pri Lovru sem se zredila za 9 kg. Upam, da bo tudi sedaj tako oz. če bo kakšen kg manj bom še bolj vesela. Pri meni je bil problem v tem, da sem se zredila fulll med porodniško, se pravi po porodu. Ne vem sicer kako je to mogoče ker sem bila nonstop vzuni, jedla sem pa čist normalno.... verjetno ščitnica, tako da sem svoji zdravnici že kar v naprej rekla, da jo prosim, da me res po porodu pošlje na eno orenk preiskavo ščitnice k tirologu. Imam namreč avtoimuno hipotirozo user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil barbi195 -- 8.4.2010 8:53:50 >

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 4652
8.4.2010 8:48:28   
malecka_mateja
user posted image ja tinkatonka res lepi spomin. zdaj razmišljam kdaj se slikat in kje? tam nekje julija bi se jaz glede na to da sem začetek septembra in pa nevem kje? ti si že kaj razmišljala?

barbi nič se ne sekiraj sej bomo potem hujšaleuser posted image

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu barbi195)
Neposredna povezava do sporočila: 4653
8.4.2010 9:03:35   
tinkatonka
IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja
user posted image ja tinkatonka res lepi spomin. zdaj razmišljam kdaj se slikat in kje? tam nekje julija bi se jaz glede na to da sem začetek septembra in pa nevem kje? ti si že kaj razmišljala?

Uh dobro vprašanje. Nisem še razmišljala. Ker me bolj skrbi kako bom zgledala na slikah, ko bom taka kot slon, kot to, kje se bom slikala user posted image , Pa kaj bom oblekla user posted image . Glede na to da bo poletje bi bilo fajn tudi kje ob morju, al pa ob kakšni drugi "vodi". Bom pa vsekakor vpršaala fotografa kje predlaga, ker najbrž pozna kar nekaj dobrih lokacij, če se že ukvarja s tem.

LP

Tina

--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 4654
8.4.2010 9:24:52   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: benika

Evo, tudi jaz se vračam iz pregleda z nič kaj prijetnimi novicami.
V urinu so našli sledi sladkorja, kar pomeni ponovni pregled vode in krvi za krvni sladkor. Poleg tega imam menda zelo trdo maternico, kar je posledica nezadostnega počivanja in zaradi tega sem pokasirala 1 mesec bolniškeuser posted image Jutri imam UZ, na katerem bo pregledal dolžino MV in opravil še morfologijo. Tako da če se da kateri držat mal pesti zame in za otročka, bi bila zelo vesela.

o joj, drzim pesti da se uredi, ti pa lepo pocivajuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: teodora75

Izabelina, kje pa si to slisala...

moja G je Kolar Kurent Katarina... smo se šele neki let nazaj preselil sm in nimam nč v ZDju... zdej se selim v Škofjo Loko sam bom obdržala svojo G... edin neki se šušlja, da bo nehala delat tko da bom mogoče morala najt drugo...

...ker je ona tudi moja ginekologinja, k kateri hodim ze skoraj 20 let in zares ne bi rada menjala ravno sedaj med nosecnostjo... Pa se sestra Jagoda mi je tako super. No, upam da pocakata vsaj se pol leta...

o vem katera je, jaz imam mojo 3 vrata prej - dr.rojnik,
dejte mi povedat ce ne bo vec delala ker ona dela test za streptokok in bi sla k njej - pri hcerki ni uspelo ker na dan ko sem bila narocena sem rodila...heheuser posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4655
8.4.2010 9:31:35   
blanči
Spet je debata o kg. No spadam med tiste user posted image , ki smo začele že na nekaj podlage. V prvi noseč. sem štartala z 80kg, ko sem šla rodit sem jih imela 90 in teden dni po porodu 75, pa nisem nič dojila (ker ni bilo niti kapljice mleka). Ker imam težave s ščitnico sem kaj hitro pridobila na kg tako da sem v drugo user posted image  štartala z 90kg, na zadnjem pregledu sem jih imela 89. Moj G mi je rekel, da se lahko max. zredim 7kg. No bomo videli kako bo. Za info. pred 10 leti sem imela 60kg, potem pa so se pojavile težave s ščitnico in v 6 mesecih sem se zredila za 20 kg, velika pa sem 160cm.

Pa kaj kile, saj bodo šle dol, važno je da je z našimi user posted image vse ok.

Danes pa končno dobimo sedežno, naročili smo jo malo prej ko smo se selili pa so nam rekli da bomo čakali 10-12 tednov in tako sem jo pričakovala po prvomajskih praznikih. Ha pa jo že imamouser posted image . Tako zdaj pa smo kompletni v novem gnezdecu.

Ali ve katera, ali lahko dobiš bolniško v času noseč., če se na delo voziš po 80km na eno stran. Jaz se namreč iz Celja vozim v ljubljano vsak dan in malo razmišljam, da bi delala samo še v maju. Malo me je strah ceste glede na moj trebušček, ki bo vsakič večji. Ne da ne bi vozila, ampak nikoli ne veš kdaj se ti kaj naredi ali se kdo v tebe zaleti.
Hvala za odgovor.

Lep sonček vam želim.

Blanči

14.03.2007 se je zgodila najina sreča - Anja
29.08.2010 se nam je pridružila še Eva

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 4656
8.4.2010 9:44:36   
Izabelina
glede naše G Kolar Kurent se ne sekirejte... mislm, da če se bo kej dogajal nas bodo že opozoril... in ker nismo dobil še nobenga uradnega poziva po menjavi pomen, da še ne namerava nehat... tko da user posted image ...

glede kil... js sm pričakovala, da se bom redila samo v trebuh... ampak mi je ena prjatlca učer rekla, da sm se tut u lička mal zredila... jaooo... čeprou po kilah sm se zredila 4 kile... (obleke mi pa nobene niso več prou, sm učeri kupila nosečniške)...

ampak ja... to zdej ni took pomembn... bomo pol use zgubil ko bomo user posted image okol nosile in jih dvigvale... (ko da bi ble u domačem fitnesu, user posted image pa namest uteži) user posted image

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu blanči)
Neposredna povezava do sporočila: 4657
8.4.2010 9:45:43   
tinkatonka
IZVIRNO SPOROČILO: blanči
Ali ve katera, ali lahko dobiš bolniško v času noseč., če se na delo voziš po 80km na eno stran. Jaz se namreč iz Celja vozim v ljubljano vsak dan in malo razmišljam, da bi delala samo še v maju. Malo me je strah ceste glede na moj trebušček, ki bo vsakič večji. Ne da ne bi vozila, ampak nikoli ne veš kdaj se ti kaj naredi ali se kdo v tebe zaleti.

moja sodelavka jo je dobila, se je isto kot ti vsak dan vozila iz Ce v Lj. Tak da ni greh vprašat tvoje G na pregledu.

ščitnica...ma ja to je sranje. Kot veš imam tudi jaz težave s tem in sem šla v enem letu 10kg gor, dol jih pa kljub res spremenjenemu načinu prehranjevanja nisem več spravila. Se bojim kaj bo porodu. Upam,da ne bo slabše.

user posted image user posted image  za sedežno! Tudi mi smo se selili brez nje in nekaj časa preživljali na airex peni na tleh dnevne sobe user posted image  ampak je bilo vseeno luštno pa tudi praktično. Airex peno sem posesala, zdaj se moram pa ukvarjat s flekci na bež usnjeni sedežni garnituri. user posted image

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu blanči)
Neposredna povezava do sporočila: 4658
8.4.2010 9:48:31   
tinkatonka
katrinka...kako si pa zadovoljna z dr. Rojnikovo. Jaz sem jo imela pred prvo user posted image  in sem imela, ko sem nehala jemat tabletke, ene težave in je bila zelo neprijazna, kr malo nesramna do mene, zelo ohol odnos, ki ga pred tem 5 let pri njej nisem bila vajena (ampak sem hodila tja samo po recept za kontracepcijo). Tak da sem jo zamenjala. In sem zelo zelo srečna, da sem jo! Moja zdajšnja G je 1A!!!!! Krasno vodi user posted image . Popolnoma ji zaupam in vsakič me je pomirila, tudi ko je bilo kaj narobe.

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4659
8.4.2010 9:50:04   
NiNiBo
benika Drzim pesti, da bo vse OK!user posted image

kile, kile.. pred poroko sem imela 63 kg, pri 170 cm visine, na medenih tednih sem jedla in se tudi manj gibala, prisla domov z 3 kg vec user posted image . Decembra sem imela totalen stres nehala sportat, sam sedela in delala za racunalnikom in seveda jedla in smo prisli na 68 predno sem zanosila. No jaz sem se potem zredila se 2 kg takoj na zacetku, se pred prvim pregledom in danes tehtam se vedno enako. Jaz moram reci, da se bojim prevec zredit, ker vem kako tezko spravim kile pod 65 kg. Tako, da skusam imet vse skupaj pod kontrolo, vendar ne vem kolk casa se user posted image user posted image Se pa tolazim, da je veliko user posted image na istem, se predvsem pa je vzpodbudno da katera napise, da je potem kg tudi izgubila. Drugace pa z spinningom sem nehala in skusam it sedaj vsaj 3-4 na teden v en breg na sprehod.

Drugace sem pa vceraj dobila posiljko nosecniskih oblek, 2xjeans hlace in 2Xtop. En top je z napisom "baby under construction" in je totalno kul. Tako, da sem danes prvic v nosecniskih kavbojkah in v tej majci in sem prav "vazna" user posted image .

Vsem novim tudi en lep pozdrav, joj bo pa resnicno guzva v porodnisnicah septembra. Jaz ne vem ali sem ravno v teh letih, ampak poznam pa tolk noseck da ni res user posted image .

< Sporočilo je popravil NiNiBo -- 8.4.2010 9:52:21 >

(odgovor članu blanči)
Neposredna povezava do sporočila: 4660
8.4.2010 10:00:51   
tejči28
user posted image     
user posted image

user posted image

NICK, STAROST, NOSEČNOST, ŠT. OTROK, SPOL, NASLEDNJI PREGLED(NP), ,MORFOLOGIJA (MF)

01.09.2010
user posted image anonimna, 29, 3user posted image , doma1user posted image P ,
user posted image volley, 3user posted image , doma2user posted image P in F
user posted image tejčika,MB 30, 2  user posted image , doma1 user posted image F, NP 13.4.+Morfo. 
user posted image ily, NM, 34, 4user posted image ,doma2user posted image 2P, NP 17.3.,
user posted image lumpa6 ,LJ, 7user posted image ,doma 5user posted image 2P in 3F ,NP 14.4.+Morfo.,AC29.3.,

02.09.2010  
user posted image mami2010,21,1 user posted image

03.09.2010
user posted image bambinca,LJ, 32, 3user posted image , doma 2user posted image ,NP 13.4. user posted image
user posted image Blanči,CE, 34, 4user posted image , doma1user posted image P, NP 15.4.
user posted image barbi195, LJ,30, 2user posted image , doma1 user posted image F , NP 17.5., Morfo. 23.4.
user posted image limonita, 1 user posted image ,NP

04.09.2010
user posted image malecka_mateja,MB, 2user posted image ,doma1user posted image P,NP 29.4.
user posted image Gala 4, 1 user posted image ,
user posted image kiara24, 2 user posted image , doma1 user posted image P,
user posted image reny19,29,, 2user posted image , doma 1user posted image F,

05.09.2010
user posted image ratatuj,29,1user posted image , Morfo 23.4.
user posted image tinkatonka,LJ,28, 2user posted image ,doma 1user posted image F, Morfo 19.4.
user posted image maca29, AC 16.3., Morfo 20.4.

06.09.2010
user posted image nadka30,CE ,3user posted image , doma1user posted image P, Morfo 28.4.

07.09.2010
user posted image katrinka,LJ ,2user posted image ,doma 1user posted image ,Morfo, 4.5.
user posted image žanaja, 1 user posted image ,

08.09.2010
user posted image Klemcy,MB, 27, 1user posted image , NP 13.4. ,
user posted image ŽanaTaja,LJ, 33, 2 user posted image , doma1 user posted image F, NP         user posted image
user posted image Inčy,Ptuj, 25, 1user posted image NP + Morfo 5.5.
user posted image Tinkapinka, 3user posted image ,doma 2 user posted image ,
user posted image benika,KR, 31, 3user posted image ,doma 2user posted image

09.09.2010 
user posted image janjja, CE,28, 2user posted image ,doma 1user posted image P,NP
user posted image luna2010, 1user posted image ,                                          user posted image

10.09.2010
user posted image wada,34, 2user posted image , NP , GP 25.3.
user posted image kesi, 2 user posted image , doma 1 user posted image
user posted image natalija28,Ptuj, 1user posted image , NP 6.4. user posted image , Morfo 4.5., 3D 11.5.
user posted image zalcy,CE, 21, 1user posted image , NP 29.4.+ Morfo
user posted image daga79, 1user posted image , NP
user posted image lenca78,LJ, 1user posted image ,       user posted image

11.09.2010
user posted image LoveLove,Litija, 28,  1 user posted image , NP 13.4.
user posted image kajča,KR, 31, 5user posted image , doma2user posted image F in P, AC 23.3. ;Morfo 24.4.         user posted image
user posted image Bepi,KR, 22, 1user posted image , NP

12.09.2010
user posted image mašna, 24, 1 user posted image , NP
user posted image bragi, 31, 1user posted image ,
user posted image cresisy,Litija, 28, 1user posted image ,NP 23.4.,Morfo 23.4.
user posted image mery15031981,28,2user posted image ,doma 1user posted image ,
user posted image klavdijak1, 3user posted image , doma 2user posted image F, NP 8.4., Morfo. 3.5. user posted image
user posted image hanizali, 3user posted image ,doma 2user posted image ,P, NP + Morfo 26.4.

13.09.2010
user posted image sarcy21, 25, 2user posted image , doma 1 user posted image F, Morfo 6.5.

14.09.2010
user posted image tannya,LJ, 36, 2 user posted image , doma 1user posted image ,NP , Morfo 4.5.

15.09.2010
user posted image mala2001, 2 user posted image , doma 1user posted image F, Morfo 12.5.
user posted image LucRezia, 29, 1 user posted image ,NP +Morfo 5.5.
user posted image anonimna 34, 2user posted image ,doma 1 user posted image ,
user posted image tpmc,MB,22, 1user posted image ,NP                             user posted image
user posted image božička09, LJ,27, 1user posted image , NP 16.4.                      user posted image
user posted image SOncIca,Kamnik, 3user posted image , doma 2user posted image F, NP 5.4.

16.09.2010
user posted image Lucky Mum,30, 2user posted image , doma 1 user posted image F , NP

17.09.2010
user posted image kokica09,2user posted image
user posted image teja80,29,1user posted image ,NP 1.4.
user posted image marella1, KR,29,2user posted image ,doma 1user posted image P,         ,     user posted image
user posted image izabelina ,Grosuplje,1user posted image , NP + Morfo  5.5.

18.09.2010
user posted image TamaraJ, 5user posted image ,doma 1user posted image F,NP 12.4.
user posted image T.Z.,CE, 26, 1user posted image ,  NP Morfo 4.5.,                         .user posted image

19.09.2010
user posted image Almera,LJ, 2user posted image ,doma 1user posted image F

20.09.2010
user posted image Jinx,LJ, 26, 1user posted image , NP 29.4.,Morfo 21.5.
user posted image laliela,MB, 23, 1user posted image ,
user posted image taly26,MS,1user posted image

21.09.2010
user posted image corfu,3user posted image ,doma 2user posted image ,F in P,  NP 8.4.
user posted image nadiž, 2 user posted image ,doma 1user posted image F,

22.09.2010
user posted image nosečka maja, 2 user posted image ,doma 1user posted image P,
user posted image Parižanka, 1user posted image ,Morfo 26.4.

23.09.2010
user posted image archie,KR, 28,1 user posted image ,NP 6.4., Morfo 1.6.
user posted image pikicaT, KR, 2 user posted image ,doma1user posted image ,NP 12.4.
user posted image belicof
, 1user posted image
user posted image p.h.,
4user posted image ,doma 3user posted image 2F in P,
user posted image sanje2,MB, 27, 3user posted image , doma 1user posted image
user posted image karbobo, 2user posted image ,NS
user posted image alisanikela, 4user posted image ,doma 3user posted image ,2P in 1F,
user posted image matineja, 2user posted image ,doma 1user posted image P,

24.9.2010
user posted image patty81,28,1user posted image ,NP 20.4.,
user posted image strgi,1user posted image

25.09.
2010
user posted image
NiNiBo,31, 1user posted image , NP 21.4.

26.09.2010
user posted image sonček_25,30, 3user posted image
user posted image klavdi1, 29,1user posted image , NP 26.4.
27.09.2010
user posted image najcom,2user posted image ,doma 1user posted image F

28.09.2010
user posted image
mala, LJ, 26,5user posted image ,doma 3user posted image ,NP
user posted image nenka7,LJ,32, 1user posted image ,NP

29.09.2010
user posted image
liya,2 user posted image ,doma 1user posted image , P

30.09.2010
user posted image
lillchy123, 31, 2 user posted image ,doma 1 user posted image F , NP 23.4.,AC 19.4.  
user posted image
binabina, CE, 25,2 user posted image ,NP 15.4.,
user posted image
ina79, 30,1 user posted image , (PDP 2.10.)
user posted image Kozica, 1user posted image
user posted image teodora75,Lj in Gorenjska,
35, 1user posted image ,

Skupno število srečk user posted image : 84           4 user posted image , 7 user posted image in 73 user posted image

Žal so se morale posloviti  user posted image user posted image user posted image
amm4 user posted image ,rižka
user posted image , _sanika user posted image , 5ra8 user posted image ,julija30 user posted image , camino79 user posted image

Pregledi v aprilu!

01.4. teja80 NP
05.4. SOncIca NP
06.4. archie NP, natalija28 NP

08.4. corfu NP, klavdijak1 NP
12.4. pikicaT NP, TamaraJ NP
13.4. lovelove NP, klemcy NP,bambinca NP, tejči28 Morfo
14.4. lumpa6 Morfo
15.4. binabina NP, blančy NP
16.4. božička 09 NP
19.4. lillchy123 AC, tinkatonka Morfo
20.4. patty81 NP,maca29 Morfo
21.4. NiNiBo NP
23.4. lillchy123 NP,
cresisy Morfo ,ratatuj Morfo, barbi195 Morfo
24.4. kajča Morfo
26.4. klavdi1 NP, Parižanka Morfo, Hanizali Morfo
28.4. nadka30 Morfo
29.4. Jinx NP, zalcy Morfo, malecka_mateja NP

Pregledi v maju!

03.5. klavdijak1 Morfo
04.5. T.Z. Morfo, tannya Morfo, katrinka Morfo, Natalija28 Morfo
05.5. izabelina Morfo, LucRezija Morfo, Inčy Morfo
06.5. sarchy21 Morfo
11.5. natalija28 3D
12.5. mala2001 Morfo
17.5. barbi195 NP
21.5. Jinx Morfo

Pregledi v juniju!

01.6. archie Morfo

Linke najd
ete na prvi strani!user posted image      

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 4661
8.4.2010 10:06:33   
NiNiBo
malecka_mateja Sem pogledala za spodnje perilo na link katerega si dala, super hvala! Moram reci, da je presenetljivo, da posiljajo zastonj baje kamorkoli, ker to ni ravno obicajno.

Za velikosti pa si lahko pogledas tale link http://www.breasttalk.co.uk/size_charts.asp user posted image

< Sporočilo je popravil NiNiBo -- 8.4.2010 10:08:25 >

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 4662
8.4.2010 10:06:53   
Božička09
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka

IZVIRNO SPOROČILO: Božička09
Punce, kdaj imate morfologijo, v katerem tednu imate datume?

Noseča bom 20t in 1 dan. Komaj čakam. user posted image user posted image user posted image Še malo še malo.
Pa poglejte kakšen ticker sem si naštimala. Daj miško na moj nick :)

Daj mi prosim razloži, kaj pomenijo ti T-ji pod datumom? Mi je ful lepi ticker, sem si hotela enakega dati, a ne vem, kaj tri vrstice pomenijo in se počutim kot koza user posted image

Punce, če ne jeste mesa, ali pa če vam zapaše kak dan beljakovine dobiti z zelenjavo, malo pobrskajte po spodnjem linku - nosečke imamo 50% popusta na vso hrano user posted image
http://www.govindas.si/index.php?S=1&Article=436

hanizali, čuvaj se ... Bojda trebušček/maternica lahko otrdi tudi zaradi prehitrih gibov, hoje - vsaj tako je meni moja G rekla. benika, saj bo vse okej, držimo pesti, da se maternice čimprej zmehčajo - z mojo na čelu user posted image

Ma ja, sranje pa tale tempo, ki ga imamo danes med nosečnostjo. Jaz ne vem, kaj bom, če mene pošlje na bolniško user posted image Delava namreč samo dve ...

Lep dan, jaz danes zaključim že ob dveh user posted image

Rasti, rasti - pazim te, že zdaj si mi vse :*

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 4663
8.4.2010 10:07:12   
tejči28
Natalija28 sem popravla seznam,ne vem zakaj mi tebe izpušča? Sem bila prepričana,da sem te dodala.Ajaj,nos. zmedenost.user posted image user posted image

Hvala punce zdaj ste me potolažle glede kg, pri dominiku sem štartala z 80kg in šla rodit z 92kg.user posted image Zdaj sem štartala z 77kg (na vagi pri g,doma jih imam 75) in bomo vidli kolko jih bom pridelala.Sem pa dojila 18m.Torej še pred kratkim,sem pa že na prvem pregledu po porodu imela 80kg.Pol sem jih nekaj pridelala med letom,ne vem kak to,pol pa sem se spravla red,sem šla na aerobiko bolj zdravo jedla in se je začelo.

To slikanje je res zelo zelo lep spomin.Zdaj že jaz razmišljam o tem.Pa tudi cena se mi zdi primerna,glede na to kaj vse dobiš poleg.user posted image user posted image

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 4664
8.4.2010 10:18:32   
Anonimen
srečne bodite da se redite, pol veste da tut dete raste user posted image

mene pa je odkrito povedano, malo-zelo strah poletja... prav vsako poletje do sedaj me je ta peklenska vročina tako zdelala da sem shujšala po najmanj pet kg in zato sem nazadnje mela že 46 kg... pa še problem, ker jih čez zimo nisem gor dobila, dokler nisem zanosla...
tak da punce, dokler ste zdrave, se ne preveč sekirat okoli tega če ste bunke al ne... prav vsaka ženska je po svoje lepa user posted image
mamo tut suhice probleme in se obremenjujemo s težo, sicer ne kak jo dol dobit, ampak kak gor... vsaj jaz, ker nočem več zgledat kot živa smrt (kost in koža)
pa še kostno strukturo mam močno u tri tetke user posted image
v bokah sem široka kak kera 175 cm vlka manekenka (jaz mam dobrih 15 cm manj)

zdravje je prvo punce, pol vse ostalo...

jaz pa na 3d ne grem user posted image
bom pa si kaj kmalu dala baterije v moj digitalec in bova z mojim pričela mal fotkak, kako raste družina user posted image

zdaj pa šibam v naravo...
vam pošiljam nekaj haloškega zraka hehe  user posted image user posted image

papa

(odgovor članu tejči28)
  Neposredna povezava do sporočila: 4665
8.4.2010 10:25:29   
nadka30
hay, hay

pol dneva me ni pri računalniku pa se tolk načvekate da potem komaj preberem. VIdim da veselo klepetate okoli kilogramov, no pri nas je bilo v prvi nosečnosti tako da sem začela z 50kg, potem sem shujšala v porodnišnico šla z 60kg domov pa za 52kg, tako da ja mi nismo glih veliko pridobili, pa no ja saj jaz nisem glih velika tako da je to kar primerna teža zame.Sedaj sem pa začela z 49kg, prvi mesec pridobila 3kg, sedaj pa kar za eno kili shujšala, le kako mi je to ratalouser posted image user posted image user posted image , ta recept bi bilo pa dobro vedet. Kako shujšat če pa kar naprej ješ?

SEznamček super zgleda jaz že komaj čakam na morfologijo mogoče pa izvemo kakšnega spola bo naš user posted image , pa še hčerka gre zraven bo prvič videla našega novega družinskega člana. A veste da ste tudi meni naredile lušte z temi slikami, po mojem boste full dober zgledale, le glejte da pošljete kako sliko lahko tudi zasebno ampak ne jih skrivat, ne nas firbčne delatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No jaz sem se pa že danes zjutraj razkurla na vso moč, ko sem šla z hčerko k logopedu čist slučajno srečam sestro, za katero vem da pri njej delajo te zdravstvene preglede pred prvim vstopom v šolo in ona mene vpraša ali sma že bili na pregledu in jaz vprašam kakšnem pregledu saj še nisem dobila vabila in ona mene vpraša kje je vpisana jaz ji povem ob enem ji tudi povem da sem jo prepisala v drugo šolo ona meni reče da to sploh ni važno da otrok ima pregled tam kjer je bila vpisana no in jaz ji povem kje je bila in ona meni reče da je jutri še zadnja možnost za preglede iz tiste šolo in jaz ji rečem da midve nisma ničesar dobili da pa bom šla na šolo vprašat in ko jaz pridem na šolo ni nikej nikogar nato sem se pa razkurila in rekla da zahtevam nekoga , ki bo vedel kaj se dogaja in da jaz ne bom vsak drugi dan hodila tja ker tudi nimam vedno časa in da imajo 30 minut časa da me pokličejo po telefonu in povejo kaj je. In res ona mene kliče in mi zatruje da so mi vabilo poslali in jaz sem ji rekla da meni je čist vseeno kam je ona poslala in da naj se zmenijo zdaj tako da grem jutri na zdravniškega še sreča da imam popoldan šiht, ker jaz tudi ne morem vedno dobiti dopust ko si kdo kaj namisli in še to en dan prej.V glavnem na bruhanje mi gre in potem naj bi dala hčerko v to šolo če še osnovnih stvari nimajo pošlihtanih, tako sem bila besna da  grrrrrrrrrrrrrrrrr.user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa saj bo boljš naslednjih sto let če kdo verjame.

Sedaj sem se pa razpisala , se javim še kasneje ko mi bo jeza mal pošla.
lp

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 4666
8.4.2010 10:33:17   
tejči28
Kolko se spomnim stane 3D pri dr. Rosiču na Ptuju 50€? Jaz še ne vem,če bom šla,odvisno kak bom zadovoljna z morfologijo pri mojem g.Pa ker sem naročena v torek,ko bom točno v 20t še imam pol čas se naročit.

uživajte na sončku!user posted image user posted image  

ojej nadka sem zdaj prebrala tvoj post.Verjamem,da te to pošteno razkuri,da še tistega kat ti pripada ne dobiš.Katastrofa,mislijo pa si,da mamo mi vedno čas in ahko skozi letamo okoli,ko se bo njim spomnilo. To je res za puser posted image

< Sporočilo je popravil tejči28 -- 8.4.2010 10:36:50 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4667
8.4.2010 10:34:20   
Izabelina
Punce, če ne jeste mesa, ali pa če vam zapaše kak dan beljakovine dobiti z zelenjavo, malo pobrskajte po spodnjem linku - nosečke imamo 50% popusta na vso hrano user posted image

mnjam, mnjam... moja najljubša restavracija... pa sploh nism vedla... mmmmmm.... bom kr koristla tole... user posted image user posted image user posted image

kot mu je usojeno!

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 4668
8.4.2010 10:36:44   
malecka_mateja
tinkatonka tudi jaz sem sekiram kaj oblečt pa kaka bom zgledala, amapk glej itak smo kake smo in nebomo nič spremenile na slikah ali na ne slikah. zdaj se sprašujem ki slikat jaz tudi o obali razmišljam.bom ovideli.

ja sam nveem če bo katera naročala te moderce? jaz sem skeptična?

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4669
8.4.2010 10:41:43   
Božička09

IZVIRNO SPOROČILO: Izabelina

mnjam, mnjam... moja najljubša restavracija... pa sploh nism vedla... mmmmmm.... bom kr koristla tole... user posted image user posted image user posted image

Lepo slišat. Si vegetarijanka? user posted image Mogoče se nam pa rata kdaj celo na kakem kosilu skupaj dobiti, pa še v živo počvekati user posted image

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 4670
8.4.2010 10:42:48   
tejči28
Zakaj ni tudi kje v mbju take restavracije z tako hrano in ponudbo za nosečnice? user posted image

Ne vem to za modrce je meni tudi sumljivo,ker ni nič poštnine? V čem je pol štos? Jaz si tak nič ne upam naročit,da plačam preko interneta.Nekak ne zaupam najbolj.

Neposredna povezava do sporočila: 4671
8.4.2010 10:45:01   
Izabelina
jup... že zadnjih 10 let... nisem jedle mesa in rib... zdej pa menda poskušam ribe (pa včasih mi celo kšno meso zadiši... tko, da sm za praznike pojedla par rezin šunke)... ampak pretiravala pa ne bom, ker se po mesu ne počutm dobr...

mogoče pa res kšno kosilo pade... user posted image

kot mu je usojeno!

(odgovor članu Božička09)
Neposredna povezava do sporočila: 4672
8.4.2010 11:01:57   
Božička09

jup... že zadnjih 10 let... nisem jedle mesa in rib... zdej pa menda poskušam ribe (pa včasih mi celo kšno meso zadiši... tko, da sm za praznike pojedla par rezin šunke)... ampak pretiravala pa ne bom, ker se po mesu ne počutm dobr...

Bi rekla, da ti ne paše meso, ja user posted image Jaz sem bila tudi deset_ let, mogoče še kako več, vegetarijanka, potem pa sem pred dobrim letom črtala še tistih par rezin sira, kar sem jih jedla. A v prenovljenem Vegedromu - Arnapura? - si že bila, kako se ti zdi?

Aja, če boš rabila kdaj kako gradivo (ali pa katere druga), članke, razpredelnice z vrednostnmi hranil v posameznih živilih, povej. Verjetno precej že veš, ampak, če ti firbec ne bo dal miru ... Imam povzetke nekih predavanj na temo brezmesne prehrane user posted image

< Sporočilo je popravil Božička09 -- 8.4.2010 11:10:36 >

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 4673
8.4.2010 11:10:48   
archie
IZVIRNO SPOROČILO: Božička09

Bi rekla, da ti ne paše meso, ja user posted image Jaz sem bila tudi deset let, mogoče še kako več, vegetarijanka, potem pa sem pred dobrim letom črtala še tistih par rezin sira, kar sem jih jedla. A v prenovljenem Vegedromu - Arnapura? - si že bila, kako se ti zdi?

uuu, to bi bila pa pri meni ze kriza (da bi se odpovedala siru). Glede na to, da ne jem mesa, ze s tem "odpade" precej hrane. Da se pa odpovem se siru in mlecnim izdelkom....

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu Božička09)
Neposredna povezava do sporočila: 4674
8.4.2010 11:16:57   
Izabelina
moja G ni bla najbol naudušena nad idejo da ne jem ne mesa in rib... me je kr mal prestrašla... sam, da bi pa zdej na silo jedla neke ribe (k druzga k tune u konzervi tko ne jem) se mi pa tut hecn zdi...

ja brez mleka pa mlečnih izdelkov pa tut js ne morm...

za tista predavanja bi se pa priporočla... lahko na zs pošlješ al pa na mail... prosim, huala user posted image

kot mu je usojeno!

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 4675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?