![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 7.4.2010 11:16:13
|
|
|
|
Urša08
|
ojla Žiga spančka. Ma po tanovem novo foro in ne zaspi več v naročju ampak ga kar naenkrat zmanjka na tleh v dnevni Nejc se igra, jaz sem pa čist . Sploh več ne vem kaj nej jem, pijem, ma se mi zdi da nč ne pomaga . Dobro da je od včerej ostalo cel kup omake, da mam mal prišparano pri kuhanju. Ne vem pa kdo bo kej pospravil po stanovanju Upam, da uživate na sončku ker je res prelep dan
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 7.4.2010 11:21:02
|
|
|
|
Ajvy
|
oi....zdej sem pa jst zbolela...sem šča včeraj predšasno iz šihta, ker me je vročina ujela.... MIhailo...ja..res je..vsak otroček ima svoj stil uspavanja in spanja....prav je da ga poslušaš, vendar do te mere, ko je še sprejemljivo.... Tarjo moram še zdej kdaj pocartat...medtem ko TIse ne smem. ....zanimivo....kaj češ... TAnci....čestitke To se sliši bajno....bravo...tolk sem vesela za vas Čebela..hvala za info...zdej moramo samo še ujet zdravje med tednom...da lahko gremo..se mi zdi ,da je skoz nekaj...
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 7.4.2010 11:24:23
|
|
|
|
Urša08
|
Ajvy ojoj boga pa seveda cel kup da se hitro pozdraviš
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.4.2010 11:30:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 7.4.2010 11:35:26
|
|
|
|
Urša08
|
kolumbo dan Dej mi povej a poznaš kako dobro gostilno k ma igrala na gorenjskem?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.4.2010 11:35:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 7.4.2010 11:38:16
|
|
|
|
Ajvy
|
Urša...o jej...revčka....upam,da slabosti čimprej minejo.....revčka čebela....lepo opravi pr zobarju petrušk...o jej..to pa si res imela srečo, da je nekdo vso pošto našel..si pa res imela pester dan....konec dober , vse dobro.....he he KOlumbo....waw...to pa je bila nočka....upam,da se čimprej pocelite A vidva tut zdej, k si noseča?ČE je preveč osebno vprašanje, ne rabiš odgovorit.... sjmm..ja ..tile deci so res revčki..tkole celo noč spijo...pa še zmatrani so potem..revčki revčki
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 7.4.2010 11:39:55
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 ojla Žiga spančka. Ma po tanovem novo foro in ne zaspi več v naročju ampak ga kar naenkrat zmanjka na tleh v dnevni Nejc se igra, jaz sem pa čist . Sploh več ne vem kaj nej jem, pijem, ma se mi zdi da nč ne pomaga . Dobro da je od včerej ostalo cel kup omake, da mam mal prišparano pri kuhanju. Ne vem pa kdo bo kej pospravil po stanovanju Upam, da uživate na sončku ker je res prelep dan joj...pa si res revčki...meni ni nič pomagalo...res ne....baje ingver ublaži slabost..probi še s tem...pa pij po žlički...počasi..isto velja za hrano....sicer pa kaj ti govorim...sej si master v nosečnosti.. Glede pospravljanja..nehaj...sej bo počakalo...
|
|
[Brisano sporočilo] 7.4.2010 11:40:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 7.4.2010 11:41:25
|
|
|
|
Ajvy
|
KOlumbo..upam,da se Rok čimprej pozdravi..... Ti si pa res turbo ...dobra si.... URša..hvala...bom...
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 7.4.2010 11:44:39
|
|
|
|
Urša08
|
Ajvy sej sem se že kar sprijaznila, da je treba čez to fazo it pa bo potem luštno. Sam tako me pa ni zdelalo ne pri Nejcu in ne pri Žigu, moj se heca da bo sigurno punca k me tok matra Kolumbo morm tisto temo pogledat Jakno ma , manjka pa kak velurček - bom šla v interšport pogledat - hvala
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 7.4.2010 11:56:36
|
|
|
|
Čebel@
|
evo naja s sprehoda-uf me kar noge bolijo ......Hano sem samo dala v posteljico in je v trenutku zaspala urša....meni na gorenskem mi je noro hudo dobra ušterija Gala(na poti na Bled).....imajo pa igrala zunaj......bi pa mogla preverit,če so jih že ogradil,ker cca. 2 leti nazaj še niso bila ograjana.....pa hrana mi je res svetovna.....je pa gostilna kar na nivoju in imajo skos polno......meni se je pa recimo Paparoti zasral-sem imela en konflikt s kelnarjem......drugače hrana je dobra.....igrala pa svetovna....imajo po tleh eno tako gumo,če otrok pade da pade na mehko kolumbo.....v BC sem videla full kjut anorake za tamale..... za Roksota ajvy......joj a zdej je pa še tebe ujelo ...... zate in šc šc stran vročina petrušk......se srinjam z ajvy-konec dober vse dobro sjmm........uživajta na sončku .......a Maj mu je pa kar dol padel?uf jaz bi bila turbo huda moram se spravit učit za maturo ......aja:IMAM VSE IZPITE NAREJENE
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.4.2010 11:59:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.4.2010 12:00:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.4.2010 12:03:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 7.4.2010 12:04:28
|
|
|
|
Ajvy
|
Urša..nikoli se ne ve..mogoče pa bo ..he he ....komaj čakam da izvem Čebela...kolk si ti pridna s temi sprehodi...bravo mati Čestitke za izpite pridna pridna pridna KOlumbo..he he ..dobra teorija...moram rečt...NIna je lepo ime..... JSt sem ok ....ne vem zakaj me je ta vročina napadla... Pridi ...naslednji teden sem zjutraj...
|
|
[Brisano sporočilo] 7.4.2010 12:04:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 7.4.2010 12:07:00
|
|
|
|
brkn83
|
pozdrav. kako ste kaj ? js sem zdele zunaj regrat nabirala, zdej pa že kuham kosilo, zrezki v omaki in pirini široki rezanci, ter regrat s krompirjem. Potem ob treh pa šibam po nika v vrtec, nato pa bova zopet celo popoldne zunaj preživela. Sicer še imam potem ene inštrukcije, moj pa mora v Ljubljano po okna in vrata. Jutri dobiva delavce in bomo tako imeli polne roke dela, ker bomo čez cel vikend delali in upamo, da bo delo prav lepo steklo, ker si res želim, da bi bili kmalu konec. Zvečer pa gre nik ob sedmih spat, js pa mam potem naročene še masaže do desetih. no včeraj sem pa delala do enajstih. Sem kr mal svoje stranke razvadla, ker lahk tk pozno pridejo na masažo.
|
|
[Brisano sporočilo] 7.4.2010 12:07:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 7.4.2010 12:09:30
|
|
|
|
Urša08
|
Kolumbo mojim sva povedala in sta čist presrečna mami je rekla a kr trikrat bom babica iii kako srečo mam Zdej mava namen še njegovim povedat, ostalim pa po nuhalni. Dopust - mi šibnemo zdej med prvomajskimi za en teden na Rab najbrž v kamp kučico. Potem junija pa na Pag v Straškota tud v kamp kučico Tkole sva sedaj malce plane spremenila
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 7.4.2010 12:10:50
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Urša ti sam lepo papci pa počivej pa bo.......jst sm že u ta speedy fazi .......prejle sm dve uri rabila d se mi je Rokso u vrečko polulal, ker sm zatežila, da mu še vodo pregledajo k se mi zdi d ma ma ful čudn vonj....joj res tok mu še nikol ni gnojno iz noska tekl in je dobesedno gnil...učke so precej boljše, zdej upam da bo urin tut ok, pa smo skor že zmagal. K sva šla u laboratorij, mi je u Zappu zaspal u 10h sekundah, tko d sm dobila napad, d nujno rabm en lušn marela voziček k se poleže ......tastarmu sploh ne smem oment....morm kakšno akcijo najdt Zdle na brzino po tleh pomijem, kuhala ne bom nč, za Roksota bom sicer nardila bučke pa pire, pol pa šibamo do mojih d greva midva za 2 urci mal u BTCpa neki pojest. evo super marelo...mi jo mamo in je že odvrnila tolk k stane...čeprav takrat k smo jo mi kupoval je bla polna cena http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=192529
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 7.4.2010 12:11:20
|
|
|
|
Urša08
|
čebela uvau vse izpite si popedenčkala Kolumbo super za Cres - a mi link pošlješ od teh kučic? Ma moj ma že par let željo po Cresu in Lošinju, si mogoče še premislimo Zakaj ti pa začetek julija ne odgovarja?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 7.4.2010 12:15:45
|
|
|
|
Ajvy
|
brkn....upam,da se vse tako izteče kot si si zaželela...... LEpo se imejta z NIkom...... He he ...si pa faca....važno ,da stranke so KOlumbo...razumem...že grem v pojsteljico
< Sporočilo je popravil Ajvy -- 7.4.2010 12:17:04 >
|
|
[Brisano sporočilo] 7.4.2010 12:18:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.4.2010 12:19:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiPesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Odlog vpisa v prvi razredStarši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.