|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrčki 2009* 2.del
4.4.2010 20:53:15   
čili
Hej gledam paciente na Slovenija ima talent...user posted image user posted image dobra popestritev nedeljskega večera. Me je pa pri kakšnem kar sram namesto njega,bi kar glavo v pesek zarila HAHA

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 4351
4.4.2010 22:30:28   
metka_zone
Čer!!!!

Se javim na kratko,da se pohvalim,da tamal spi že tri dni od 18.30h do 7.30h v kosu in ne jé več ponoči!!!user posted image user posted image
Kaj ve ste naročile ta vzorček nekih plenic,ki jih oglaševali zadnjič tukaj na RR?Ste jih dobile,ker jaz še vedno čakam user posted image ...sicer pa zastonj težko kdaj kaj dajo user posted image ...
Pa tamal je začel jesti GH in to vse po vrsti,razen mesa.Se dobesedno baše s hrano.Jaz sem že bila na robu obupa,ko ni hotel nič jesti,potem pa preobrat...Jupi!
Fajn se imejte!!!!!

Mamica sem postala:
-Nik: 18.01.2007
-Žan: 21.09.2009

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 4352
4.4.2010 23:32:36   
Mož*
Dober večer!
Končno sem uspela našega spravit spat. Je pa ves čas buden kot partija. Se mu dogaja. Če bo imel zelo dobro noč, bo  s par priklopi v postelji do cca 7 ure; potem pa parkrat po 15 min. čez dan. Če vse seštejem, ni več kot 9-10 ur v 24 urah.
Od GH obožuje sadje in to vseh vrst.
Takole je bil danes v akciji
user posted image

in zelooo dobre volje
user posted image

2.9.09 3120g, 52 cm, OG 34cm
8.3.10: 7330g, 70 cm, OG 42 cm
17.10.10:: 9300g, 80 cm

(odgovor članu metka_zone)
Neposredna povezava do sporočila: 4353
5.4.2010 11:26:53   
mateja8
Bom pa jaz danes otvorila ta naš forum. Lep pozdrav in lep dan vsem. user posted image

27.7.2004 Žiga,
17.9.2009, mesec prezgodaj Vita:
rojstvo: 2100 g, 46 cm
21. mes.: 11300 g, 83 cm

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 4354
5.4.2010 21:24:32   
Rosca79
Oj,
moja dva lupčka sta šla k babi na obisk, jst sm pa mislna vas prebrat...pa nimam kej bratuser posted image
so mi prazniki fejst ušeč, da se loh mal stiskamo z našimi lupčki, smo šli dons kr 2x vsi trije čez dan v postlo počivatuser posted image čisti luksuz, smo bli včeraj čist preveč socializiranuser posted image

Sva pa včeraj naši L. na tla naštimala tisto taveliko penasto podlogo in je naša punca čist uživala. Uspelo ji je dvignit tud trebušček od podlage, doslej je imela v zraku rit in tud roke je lepo stegnila, ampak trebuh pa obvezno aliman na tla. Pa je kar probavala in še in še. Ji je blo verjetno zanimivo, ker ji ni drselo pod podplati, najbl pa ker sva se z atijem tud gor z njo prekupicvalauser posted image

GH: se mi zdi da je ugotovila da je jošk bolš oziroma z manj truda se naje kukr pa iz skodelce, tko da jeva zmeraj mnuser posted image sploh sadje ji ne gre, dobra ji je zelenjava s korenjem, no skoraj vse kar je oranžen. Pa zvečer jabolčna kaša z vodo zmešat tud poje ene pol deci do manj. Nam še ni nikol ničesar pojedla več kot majčken več kot pol tavelkgega Hipp kozarčka, ampak bo že počasuser posted image

Zej se pa loh kej že oglasite bo kmal konc praznikovuser posted image

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 4355
5.4.2010 22:40:35   
Mož*
Dober večer! Preživeli smo miren dan in tudi precej vozičkali. Mali je takooooo prijazen, na ves glas se reži in kar vriska, pa vsak dan je večji. Sploh ni več dojenčekuser posted image user posted image user posted image in kar groza me je, kako je služba vsak dan bližje.
GH ima sedaj 2 obroka (poje 150-190) in daleč najraje je sadje. Dojenje je, seveda, še vedno zakon in se priklopi, kadarkoli mu uspe.

(odgovor članu Rosca79)
Neposredna povezava do sporočila: 4356
5.4.2010 22:43:12   
čili
Ka ta RR dans mal velik nagaja!!!

Dans je pa taka gneča tuki... UF   Sem kumi na vrsto prišla!!
Mož kak lep čokoladnaokec...user posted image ... sem dans ponoč sanjala da sva se spoznali. Pa si bla ful manjša kot sem si te predstavljala. Pa še ena iz RR je bila zraven in ravno ko sem jo hotela prašat katera je sem se zbudila...user posted image
Metka tudi jaz še nisem dobila vzorčkov plenic...

(odgovor članu Rosca79)
Neposredna povezava do sporočila: 4357
5.4.2010 22:49:08   
čili
IZVIRNO SPOROČILO: Mož*

Dober večer! Preživeli smo miren dan in tudi precej vozičkali. Mali je takooooo prijazen, na ves glas se reži in kar vriska, pa vsak dan je večji. Sploh ni več dojenčekuser posted image user posted image user posted image in kar groza me je, kako je služba vsak dan bližje.
GH ima sedaj 2 obroka (poje 150-190) in daleč najraje je sadje. Dojenje je, seveda, še vedno zakon in se priklopi, kadarkoli mu uspe.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   še jest jokam s tabo...zaradi približajoče se službe...smrk ,smrk..

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 4358
5.4.2010 23:04:34   
Rosca79
Se vidi po kom je naša L. tolk firbčnauser posted image
sem nekej preskočila zgleda, da ne vem nič o teh plenicahuser posted image

Mož* maš tolk fletnga Klemena, se vidi da je smejkouser posted image

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 4359
6.4.2010 8:07:48   
čili
IZVIRNO SPOROČILO: Rosca79

Se vidi po kom je naša L. tolk firbčnauser posted image
sem nekej preskočila zgleda, da ne vem nič o teh plenicahuser posted image

Mož* maš tolk fletnga Klemena, se vidi da je smejkouser posted image

Če si odrovoril na nek vprašalnik ,dobiš nekaj pleničk domov...vzorčki...firbec user posted image user posted image

Pa dobro jutrouser posted image . Dans pa jest prva s KAVO tukaj gor...Se je mali zmotu pa je še malo nazaj zaspal.. user posted image

(odgovor članu Rosca79)
Neposredna povezava do sporočila: 4360
6.4.2010 8:37:48   
mateja8
Dobro jutro.

Sonček že kuka iza hriba in midve z Vito sva čist veseli, da bova lahko vozičkali. No, zdej drugo rundo spančka in upam, da potegne vsaj dve ure, da mam js mal miru po teh obiskih in praznikih. Moram bajto v red dat.

Pleničk Linostar tut js nisem dobila.......user posted image , če jih sploh pošljejo.

Punce, pa dajte kaj več napisat na RR, da bomo mal brale in čvekale.

27.7.2004 Žiga,

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 4361
6.4.2010 9:27:18   
sasek79
Oj! Še ena "vohunka" tukaj. Tudi jaz sem dokaj redno brala tale forum (pa nobene ne poznam , oz. zasledujem). Sedaj pa opažam, da manjka čvek, da bi se več dogajalo. Sem se odločila, da se javim in kakšno rečem z vami. user posted image
Doma imam septemberčka Ažbeta, ki se je rodil 28.8.2009. Tudi pri nas se soočamo s podobnimi težavami in radostmi kot pri vas. Velikokrat sem našla kakšno pametno idejo ali rešitev ravno na tem forumu. Upam, da ne bo ta forum zamrl in da se bodo "ta stare" še kaj oglašale tu gor.

Za prvič bo dovolj, LP user posted image

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 4362
6.4.2010 9:58:37   
Mož*
IZVIRNO SPOROČILO: čili

Ka ta RR dans mal velik nagaja!!!

Dans je pa taka gneča tuki... UF   Sem kumi na vrsto prišla!!
Mož kak lep čokoladnaokec...user posted image ... sem dans ponoč sanjala da sva se spoznali. Pa si bla ful manjša kot sem si te predstavljala. Pa še ena iz RR je bila zraven in ravno ko sem jo hotela prašat katera je sem se zbudila...user posted image
Metka tudi jaz še nisem dobila vzorčkov plenic...

Živio!
Ampak jaz sem v resnici zelo majhna (162 cm). Big enouhguser posted image user posted image user posted image ? Vsemogočni ti torej sporoča, da je skrajni čas, da se nam enkrat pridružiš v SN.

Dober dan, Sasek79 in seveda, welcome to the club! A ja, a imaš septemberčka ali je pohitel še v avgust?
Pleničk Linostar, seveda, tudi jaz nisem dobila. Uporabljam pa Fixies ali pa Huggies, 4-9 kg; potem, ko sem z bombažnimi obupala.
Današnja noč: zbujanje vsak uro, z vrtenjem, preobračanjem in iskanjem sajvestečesa. user posted image user posted image user posted image Sem bila zjutraj spet kot kip svobode. Danes je dokončno vstal ob 6.20

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 4363
6.4.2010 10:29:12   
yenny
Dan!
Pri nas tudi že sonček!user posted image
Komaj čakam da se spraviva ven,čeprav ne vem zakaj zadnje čase nekaj protestira v vozičku!
Vzglavje ima čisto gor pa se še zna kakšen dan pritoževati celo pot,da te kar mine!
Sem prav vesela,da je konec praznikov,ker sem še vedno v fazi ko mislim,da moram vse kar vidim na mizi dati v usta!user posted image
Madonca,sama sebe imam čez glavo!
Ne vem no,meni se zdi,da sem že celo življenje na dieti,pa ne pridem nikamor!
Mož-v primerjavi z mojo višino si še vedno velika!user posted image
Jaz nisem prilezla niti do 160 cm,je tik pred zdajci malo zmanjkalo!
Naša je danes spala do 6.30,se mi zdi kot praznik,cel luksuz!
Se je pa začela zadnje čase kar nekaj zbujati ponoči,pa jamra in se pritožuje,vedno jo vlečem ven iz kakšnega kota.
Tiste,ki vam jejo zelenjavo me zanima če dodate kaj posebnega noter,da je boljši okus,ker naša ne tolerira nobene zelenjave,v nobeni kombinaciji in na noben način.
Če ima katera kakšen predlog kaj naj še dodam bom zelo vesela.

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 4364
6.4.2010 10:52:39   
altaja
Evo še mene po dolgem času..

Pri nas se veselo puza in nabira kilometrino. Iz svojega kotička gre malo v kuhinjo pogledat, pa na hodnik,.. drugače se pa lepo sam igra. Mora bit skos na očeh ker se postavlja na noge ob opori in nabira buške. Dovoljeno je samo v posteljici kjer je vse oblazinjeno in če slučajno pade ni panike. Tam že vse obvlada, tudi vsede se ko se utrudi, drži se samo z eno roko,.. Tko da, ja, čist prehitro rastejo tile otroci user posted image ..

Z GH nimava težav.. zjutraj in zvečer je mleko, ostalo je GH, s tem da je mleko vedno na razpolago. Sem ga tako navadila, da brez flaše skoraj ne zaspi. V njej mora bit pa obvezno mleko, čaj pred spanjem ne pali.

sasek79: dobrodošla!

Doma imam septemberčka Ažbeta, ki se je rodil 28.8.2009.

Kako lep datum user posted image .. je bil moj pdp na ta dan... in se ni zgodilo nič.. pa naslednji dan tudi ne, naslednji še manj,... no, 5.9. se je pa le odločil da pride k mamici v objem user posted image

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu sasek79)
Neposredna povezava do sporočila: 4365
6.4.2010 11:24:12   
Mož*
IZVIRNO SPOROČILO: yenny

Dan!
Pri nas tudi že sonček!user posted image
Komaj čakam da se spraviva ven,čeprav ne vem zakaj zadnje čase nekaj protestira v vozičku!
Vzglavje ima čisto gor pa se še zna kakšen dan pritoževati celo pot,da te kar mine!
Sem prav vesela,da je konec praznikov,ker sem še vedno v fazi ko mislim,da moram vse kar vidim na mizi dati v usta!user posted image
Madonca,sama sebe imam čez glavo!
Ne vem no,meni se zdi,da sem že celo življenje na dieti,pa ne pridem nikamor!
Mož-v primerjavi z mojo višino si še vedno velika!user posted image
Jaz nisem prilezla niti do 160 cm,je tik pred zdajci malo zmanjkalo!
Naša je danes spala do 6.30,se mi zdi kot praznik,cel luksuz!
Se je pa začela zadnje čase kar nekaj zbujati ponoči,pa jamra in se pritožuje,vedno jo vlečem ven iz kakšnega kota.
Tiste,ki vam jejo zelenjavo me zanima če dodate kaj posebnega noter,da je boljši okus,ker naša ne tolerira nobene zelenjave,v nobeni kombinaciji in na noben način.

Če ima katera kakšen predlog kaj naj še dodam bom zelo vesela.

Jah, jaz mu (bolje rečeno jim) kuham juhe: najprej prepražim malo čebule, na čebuli potem popražim zelenjavo (v juho dajem različne kombinacije, krompir, zeleno, peteršilj, zelje, cvetačo, korenje, a ja, pa brokoli, potem pa skuham do mehkega in pretlačim). Naj ima kar rad tudi pire s špinačo; pri čemer špinačo malce gostim s podmetom (čisto na drobno sesekljana čebula, malce česna - popolnoma pretlačenega, vse popraženo na olju in gladko razkuhano v par žlicah mleka in prašino moke).
Korenje mešam s kuhanim jabolkom in žlico navadnega jogurta.

(odgovor članu yenny)
Neposredna povezava do sporočila: 4366
6.4.2010 12:56:51   
čili
sasek79 dobrodošla pa Ažbeta maš- lepo imeuser posted image   Jest sem pri mojmu ugotovila, da mu krompir ne ustreza preveč. Kadar mu dam isto vrsto zelenjave z rižem velik rajš poje kot s krompirjem. Pa dajem mu zraven olivno olje ali malo AM pa mu gre lažje dol...

Ve že solite hrano za otročke?

Mož štirje otroci te naredijo veliko-zelo veliko!!!Bi se vam pa z veseljem pridružla sam ne vem kdaj se dobivateuser posted image . Mogoče da mi daš kak znak in če bom le mogla pridem...

altaja sem ti že skor dobrodošla napisala user posted image ,te tok dolg ni bilo okrog user posted image ...Ampak da tvoje dete že ob opori ustaja  user posted image   user posted image     to je pa neverjetno user posted image user posted image . Moj je samo pet dni mlajši pa je pri rikverc premikanju...

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 4367
6.4.2010 13:50:04   
mateja8
Jst pa se spet ne morem pohvalit s premikanjem, ker naša Vita očitno štrajka in se še ne premika. Tudi obrne se še ne. user posted image user posted image Res ne vem kdaj bo kaj začela. Še mal pa me bo že resnično začelo skrbet. Joj, kolk smo mi pozni......user posted image user posted image

27.7.2004 Žiga,

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 4368
6.4.2010 14:16:48   
mateja8
Glede soljenja hrane......js jo Viti solim. Ne veliko, jo pa. Mi je pediatrinja rekla naj solim, ker je sol naravni mineral, ki jo telo potrebuje za svoje delovanje. Pa sej Vita tako nič zelenjave ne poje, če je soljena al pa ne. Ji je čist vseen, k ji je tako al pa tako za bruhat. Sem ji pa danes dala dušena piščančja prsa. Zadnjič pa ribo - Pango, belo, sladkovodno ribo. To ji je blo pa oboje všeč. Sem raj na sladkovodnih ribah, ker ne smrdijo, ko se pečejo.

Kolk vaši otročki spijejo v enem dnevu? Naša mala tako malo pije. Sploh noče. Čez cel dan spije 30 ml. Včeraj sem ji dala pa marelični sok - mešan z vodo, ga je pa v enem dnevu spila 230 ml. Danes sem ji dala pa čaj in ni hotla. Sem ji dala breskov sok z vodo mešan in ni hotla. Cel dopoldan ni nič pila. Potem sem ji pa spet ponudla arelični sok. V enem šusu je spila 60 ml. Tko, da mam kar lišpavo punco. Sam tisto kar je njej dobro. Ostalega pa noče. Trmica mala.

27.7.2004 Žiga,

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 4369
6.4.2010 14:28:49   
yenny
Mož-hvala!Bom res probala še tole s čebulo,da jo malo popražim,po moje bo pa res boljši okus.
Danes sem ji skuhala zelenjavno juho,noter sem dala kar malo gresa in vse skupaj pretlačila in naredila kar precej redko.
Ni bilo sicer vriskanja od navdušenja,ampak tistih vljudnih 5 žlic je pa spravila vase!user posted image
Kar se tekočine tiče,tudi naša bol malo pije,nekje 30 ml povprečno,ji dajem kar lepo vodo!
Prej sem ji dajala tisti instant čaj,potem pa vedno manj čaja in počasi na vodo.
Verjetno bi pa tudi ona kakšen sok,vsaj mislim si,samo ne vem ali bi reskirala in ji ga dala,samo se bojim,da bomo potem kar ostali na soku!user posted image
Pa po moje ni ravno najboljše!
Mi se tudi prav nič ne plazimo!
Raje leži na hrbtu in protestira toliko časa,da jo vzameš k sebi ali pa prestaviš na drugo lokacijo.
Je pa prav hecna kako se razjezi ko ji kaj ni všeč!
Začne prav besno kričat,da samo stojiš in gledaš!
Se ne spomnim,da bi prva že pri teh mesecih uveljavljala svojo voljo!

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 4370
6.4.2010 17:45:07   
Mož*
Čili, bom sporočila, kdaj se spet dobimo v SN.
Soljenje hrane: zelenjavo malce solim od vsega začetka.
Spanje: naš v 24 urah spi max 8-10 ur (nočno spanje med 23.-6.30 z vmesnimi priklapljanji, seveda), dnevno 2-3 x po 10-20 minut. Danes, recimo, je vstal ob 6.30 in prvič zadremal v vozičku ob 13.20 (med tem ko sem v Intersportu pomerjala Addidas trenirke, očitno sem bila zelo zanimivauser posted image user posted image user posted image ) in spal 20 minut, sedajle si nekaj mane oči.
Tekočina: ali cel dan po malem žuli meneuser posted image , če mu ponudiš  vodo, te gleda kot čukuser posted image ; če pa sok, razredčen z vodo, zmore tudi 100 ml od šuba.

< Sporočilo je popravil Mož* -- 6.4.2010 17:47:41 >

(odgovor članu yenny)
Neposredna povezava do sporočila: 4371
6.4.2010 19:28:30   
lean
Danes sem tako lena, tile prazniki so me čist izmučli pa še včeraj smo praznovali tridesetletnico porok mojih staršev. Se greva skopat s ta malo pol pa spat.user posted image Pridem jutri čvekat.

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 4372
7.4.2010 0:10:38   
Rosca79
O dober večer,
smo pa res dobr jedle te dni - vsaj tko zgleda k ni nobene na računalnikuuser posted image

Sasek79:
kolk dobr da si se oglasila, pa upam da se še kakšna priklopi da bo bolj pestro z izkušnjami. Ene kr pogrešam že nekej časauser posted image

Sol: jst ne solim še...mogoče pa tud zato noče nič jest, samo pa tud ta sladkih sadežev neče, kaj pa vem...

Spanje: zdej dve noči, ko se je začela prebujat okol 2h, pa sm jo samo na bok prestavla pa dudo nazaj v usta vtaknla pa je spala do 5h, poj me je pa skor pojedlauser posted image pa bla eno dobro uro zbujena, pa je atiju nagajala, pa sm jo prestavla na drugo stran se je pa pogovarjala pa cvilila pa se smejala, jo mora tud ati slišat kako to ona dobr znauser posted image poj je pa spet spala do 9h

Pitje: naši kakšen dan niti ne ponujam ker je itak cel dan na joškuuser posted image
Fajno nočkouser posted image

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 4373
7.4.2010 9:24:54   
Mož*
IZVIRNO SPOROČILO: čili

sasek79 dobrodošla pa Ažbeta maš- lepo imeuser posted image   Jest sem pri mojmu ugotovila, da mu krompir ne ustreza preveč. Kadar mu dam isto vrsto zelenjave z rižem velik rajš poje kot s krompirjem. Pa dajem mu zraven olivno olje ali malo AM pa mu gre lažje dol...

Ve že solite hrano za otročke?

Mož štirje otroci te naredijo veliko-zelo veliko!!!Bi se vam pa z veseljem pridružla sam ne vem kdaj se dobivateuser posted image . Mogoče da mi daš kak znak in če bom le mogla pridem...

altaja sem ti že skor dobrodošla napisala user posted image ,te tok dolg ni bilo okrog user posted image ...Ampak da tvoje dete že ob opori ustaja  user posted image   user posted image     to je pa neverjetno user posted image user posted image . Moj je samo pet dni mlajši pa je pri rikverc premikanju...

ČILI, V SN se ta teden dobimo v četrtek (jutri), med 11.30-12.00. Vedno smo v slaščičarni v pritličju, nasproti Müllerja.

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 4374
7.4.2010 12:05:05   
čili
Super ,če bo vse po planih, pridem user posted image ...  Mateja, če se prav spomnim ,si tudi ti nekaj govorila da bi prišla  ?! 

Moj tamal si je pa končno mal dalšo rundo spanja privošču, po dolgem času.Se mi zdi da je v parih dneh napredoval v razvoju...motorično in mentalno. Mogoče pa zato ni spal, se je odloču, da bo naredil spet velik preskok v razvoju. Tudi njegovo teženje je postalo drugačno,gre malo bolj zares,  malo bol umetno pridelano najedanje...
Je pa vreme za nas vozičkarje,super...Uživajte

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 4375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?