Mož*
|
IZVIRNO SPOROČILO: yenny Dan! Pri nas tudi že sonček! Komaj čakam da se spraviva ven,čeprav ne vem zakaj zadnje čase nekaj protestira v vozičku! Vzglavje ima čisto gor pa se še zna kakšen dan pritoževati celo pot,da te kar mine! Sem prav vesela,da je konec praznikov,ker sem še vedno v fazi ko mislim,da moram vse kar vidim na mizi dati v usta! Madonca,sama sebe imam čez glavo! Ne vem no,meni se zdi,da sem že celo življenje na dieti,pa ne pridem nikamor! Mož-v primerjavi z mojo višino si še vedno velika! Jaz nisem prilezla niti do 160 cm,je tik pred zdajci malo zmanjkalo! Naša je danes spala do 6.30,se mi zdi kot praznik,cel luksuz! Se je pa začela zadnje čase kar nekaj zbujati ponoči,pa jamra in se pritožuje,vedno jo vlečem ven iz kakšnega kota. Tiste,ki vam jejo zelenjavo me zanima če dodate kaj posebnega noter,da je boljši okus,ker naša ne tolerira nobene zelenjave,v nobeni kombinaciji in na noben način. Če ima katera kakšen predlog kaj naj še dodam bom zelo vesela. Jah, jaz mu (bolje rečeno jim) kuham juhe: najprej prepražim malo čebule, na čebuli potem popražim zelenjavo (v juho dajem različne kombinacije, krompir, zeleno, peteršilj, zelje, cvetačo, korenje, a ja, pa brokoli, potem pa skuham do mehkega in pretlačim). Naj ima kar rad tudi pire s špinačo; pri čemer špinačo malce gostim s podmetom (čisto na drobno sesekljana čebula, malce česna - popolnoma pretlačenega, vse popraženo na olju in gladko razkuhano v par žlicah mleka in prašino moke). Korenje mešam s kuhanim jabolkom in žlico navadnega jogurta.