|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IUI
1.4.2010 8:20:03   
zaljubljena23
Sončk, naj bo nov krog uspešen...Mislim, da je to tretji pri teni...Saj veš, v tretje gre rado...

Anonimna, kako daleč pa si ti?

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 3851
1.4.2010 13:11:42   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: sončk1

Aninimna hvala za odgovor.

Verjetno sem kje zgrešila...v katerem postopku pa si ti? IuI verjetno...samo po vrsti kateri je?
Jaz sem mislala, da si ti že zanosila...mah vse sem zgleda zmešala user posted image user posted image user posted image

lp, S

Nič nisi zamešala user posted image user posted image user posted image Smo s klomifenom user posted image pridelali, zdaj pa 1 IUI user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sončk1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3852
1.4.2010 13:15:02   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: zaljubljena23

Anonimna, kako daleč pa si ti?

Nisem rada anonimna, samo se mi zdi trenutno to najboljš user posted image

Ju3 imam UZ user posted image , že na otip (beri: ko se moj user posted image crklja in leži na trebuhu) sem občutljiva, me res zanima kaj se dogaja.user posted image

Pri nas je v tretje uspelo user posted image user posted image user posted image Tretji krog K.

Neposredna povezava do sporočila: 3853
1.4.2010 13:40:57   
zaljubljena23
anonimna, držim pesti, da bo jutri uspešen UZ...

Nama je tudi lani ratalo v tretjem krogu klomifena...Ampak se je žal končalo z IMN...Bomo videli kako bo tokrat...A to hodiš v MB? Joj, sem čist pozabljiva, IUI imaš s klomifenom

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3854
1.4.2010 13:52:24   
sončk1
Aha, no potem le nisem zamešala user posted image .

Bomo videli kako bo pri nas v tretje :-) Jaz sem klomifen jedla 3 mesece lansko leto v tem času...pa žel ni pomagalo...samo nisem imela nobene stop injekcije in inseminacije...samo klomifen sem jedla...ostalo smo pa doma v postelji delali user posted image user posted image user posted image .

Sedaj pa imam injekcije Menopourja....najnižjo dozo, ker sem drobna...je rekel Drobnič...da me ne bi slučajno razneslo user posted image

Lepo se imejte, jaz držim pesti za vse...prvi UZ imam sedaj na 9. dan, to je 06.04...ker je 8. dan na veliki ponedeljek 05.04...pa je rekla sestra, da misli, da ne bo nič narobe, če en dan kasneje naredimo.

Pa, PAuser posted image

mi bi radi mel dojenčka

Neposredna povezava do sporočila: 3855
1.4.2010 20:39:29   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image sončk1-si 5 dni za mano user posted image Jaz sem na Gonal-u user posted image . Tud najnižja doza.

zaljubljena-boš videla, da se bo letos dobro izšlo user posted image Ja, sem v MB.user posted image

Našega user posted image smo tud uspeli nardit s K, brez vsakih UZ-jev, sam možgani na off, pa tropsko poletje je bilo... user posted image user posted image user posted image

Sem firbčna kaj izvem ju3 user posted image

bOM POROČALAuser posted image user posted image user posted image ups, črkeuser posted image

(odgovor članu sončk1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3856
1.4.2010 22:30:31   
mića
user posted image user posted image user posted image user posted image pozdravljene
samo da se javim na hitro ker ta teden je bilo noro in nisem nič utegnila
situacija je sledeča v ponedeljek je bil 17 dan po iui in zjutraj sem planirala narediti test ko sem vstala grem na wc in lej jouser posted image  sem rekla nič kaj čmo bo drugi mesec boljše ter klicala v leonišče da se vse dogovorim za nov postopek no pa je prišel torek čas za prvo inekcijo ter si jo dam, vendar moja menstruacija kot da ni bila močna boleča ter vse to kot po navadi ampak sem si mislila to je verjetno od hormonov ter vsega tega dobro,pride sreda samo malo izcedka skoraj nič ter zvecer pravi meni mož kaj ko bi ti naredila test kr tako za vsak slučaj mogoče pa je kaj no po pregovarjanju popustim in naredim test ter ga dam njemu naj ga ima ce ga je hotel imetuser posted image user posted image  in potem šok pozitiven test je pokazal da semuser posted image  meni ni bilo nič jasno kaj je zdej to.
vsa zmedena kličem na urgenco dezurnega ginekologa kaj naj naredim ali naj si dam inekcijo za nov postopek ali naj prekinem ali sem noseča ali je to mogoče od inekcijeuser posted image user posted image user posted image tisoč vprasanj v lj niso vedeli povedati,kličem kolegico če ima moogoče kaksen test doma pravi da ima jaz v avto pa do nje po test naredim le tega spet plus,pravi moj nič danes si ne boš dala inekcije jutr naredimo se en test ter gremo v lj na krvni test in ne boste verjele da nama je po petih letih danes ob 15 uri sestra tatjana sporočila najlepšo novico ki bi si jo lahko želeli, da bomo imeli dojenčkauser posted image user posted image user posted image ter da za enkrat hormon lepo narasca ter da naj bi bilo vse ok sedaj pa dolgih 9 mesecev čakanja ter upanja da bo vse ok
v glavnem zelim povedati to da nikoli ne obupajte čeprav je včasih tezko vendar se splača po vsakem padcu pobrati ter kreniti naprej saj je ta občutek vreden tega komaj čakam pa da bom svojo štručko lahko prijela v roke ter ji rekla kako jo imam rada
no sedaj pa dovolj ker sem ze sedaj predolga srecno zelim vsem ter da navijam ter drzim pesti za vse vas

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3857
1.4.2010 22:33:38   
twetka
miča, čestitke, me je kr zmrazilo ob tvoji zgodbi. Želim ti, da čimlepše preživiš teh devet mesecev. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mića)
Neposredna povezava do sporočila: 3858
1.4.2010 22:44:44   
mića
hvalaaaaaa twetka user posted image user posted image
no sedaj mi je pa zmanjkalo besed pa grem počasi ker je bil danes precej dolg in naporen dan pa se oglasim se kaj

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3859
2.4.2010 8:31:37   
miskula
mića čeeeeeeeeeestitam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj lahko prideš pa k decemberkam čvekat.user posted image

otroci so naše največje bogastvo

(odgovor članu mića)
Neposredna povezava do sporočila: 3860
2.4.2010 8:37:30   
sončk1
aaaaaa kok dobr mića user posted image user posted image user posted image user posted image
ČESTITAM user posted image

mi bi radi mel dojenčka

(odgovor članu miskula)
Neposredna povezava do sporočila: 3861
2.4.2010 10:09:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mića
da bomo imeli dojenčkauser posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lepo,zdravo in mirno user posted image

December bo našuser posted image user posted image user posted image Sem tud jaz že pisala sv Miklavžu user posted image

(odgovor članu mića)
  Neposredna povezava do sporočila: 3862
2.4.2010 10:17:59   
Ksenya
user posted image user posted image user posted image user posted image  bravo mića, čestitke in lepo ter mirno user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3863
2.4.2010 10:33:36   
mića
hvala vam punce in drzite pesti saj ne vem kako bo danes zjutraj sem ko sem vstala sem zopet malo krvavela tako da me je prav strah sedaj grem do dr da mi predpiše dabroston potem bomo pa videli kaj bo jaz upam da bo vse ok in da bomo končno dočakali našega user posted image  se oglasim se kaj prosim vas držite pesti hvala

(odgovor članu Ksenya)
Neposredna povezava do sporočila: 3864
2.4.2010 10:35:10   
sončk1
jaz resssss stiskam pesti in mislim da bo, boš vidla :-)user posted image user posted image user posted image

mi bi radi mel dojenčka

(odgovor članu mića)
Neposredna povezava do sporočila: 3865
2.4.2010 14:01:39   
zaljubljena23
Mića iskrene čestitke in zeloooo močno stiskam pestke, da se tale nosečnost odvije pozitivno in boš decembra imela v svojem naročju že malo štručko...Obvezno javi kaj si rihtala...

Anonimna, kako je šlo danes na UZ?

Sončk, torek bo hitro tu...Drugače pa sem jaz lani tudi bila 3 cikle samo na klomifenu, sicer me je moj G spremljal z UZ-ji, če sem reagirala nanj in če je prišlo do O pa uspešeno je bilo tudi...Ker pa so vmes itak bili določeni zapleti in ker sme bila že prijavljena na kliniki smo se zmenili da tam tudi vse nadaljujej, če sem že čakala in sem prišla letos v IUI, prva dva bom spet imela s klomifenom, ostala dva, če en rata pa grem na inekcije...No prvi IUI je že itak za mano...user posted image

< Sporočilo je popravil zaljubljena23 -- 2.4.2010 14:02:30 >

(odgovor članu sončk1)
Neposredna povezava do sporočila: 3866
2.4.2010 15:15:33   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ju3 bo akcija user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Čeprav ne morem verjet, da  tako hitro...
Imam en lep folikel, kot se je izrazil dr. Reljić user posted image
Stopka je padla, ju3 pa veselo na delo.
Mi je pa smešno in nekak neverjetno...ne verjamem ravno v uspeh user posted image Folikel je prave mere, endometrij pa se mi zdi prešvoh user posted image

Imejte se lepo, uživajte v praznikih.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3867
2.4.2010 15:40:04   
twetka
Anonimna, držimo pestke. Tudi tebi lepe praznike. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3868
2.4.2010 19:55:39   
mija75
Mića tudi jaz ti čestitam user posted image user posted image user posted image , pa lepo in mirno nosečnost!

Tole leto bo baje itak plodno, tako, da ostale držim pesti!!!

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3869
2.4.2010 20:21:22   
zaljubljena23
UUU Anonimna super user posted image user posted image user posted image naj bo jutrišnji IUI uspešen...

Jaz sem pa danes delala O test in je pokazal končno tisto famozno drugo črtico, sicer še ni tako krepka kot kontrola, ampak črtica je...prejšnje dni je ni bilo...Tako, da bo tudi kmalu O...Upam, da bomo pridni in mi v drugi polovici aprila ne bo potrebno iti v nov IUI postopek

(odgovor članu mija75)
Neposredna povezava do sporočila: 3870
3.4.2010 10:42:08   
mića
pozdravljene punce
samo da se javim krvavega izcedka ni več boli me tudi ne tako da jaz upam da bo vse ok ter da bo dabroston pomagal drzim pesti za vse vas pa se oglasim se kaj lepe praznike user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3871
3.4.2010 17:12:15   
zaljubljena23
mića, super...sem zelo vesela...

Lepe praznike vam želim

(odgovor članu mića)
Neposredna povezava do sporočila: 3872
4.4.2010 21:37:01   
twetka
Miča, normalno si krvavela al kaj? Imaš drugače boleče menstruacije, sem razumela da ta ni bila boleča če se ne motim??

Neposredna povezava do sporočila: 3873
4.4.2010 23:31:56   
Storžica 81
Mića čestitke tudi z moje strani.
Pri nama se je lansko leto taki čas vse dogajalo, sedaj pa pestujeva 6 tednov starega fantka.

Želim vam vso srečo...

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3874
6.4.2010 10:57:29   
sončk1
Evo...jaz sem z UZ-ja...

Jutri imam še enkrat.....ker so v desnem jajčniku folikli res zelo majhni...11,9,9 v levem pa sta dva 15 in 13. Verjetno bo jutri padla stopka in potem v petek inseminacija.

Srečno punce in velikooo user posted image user posted image in user posted image user posted image

mi bi radi mel dojenčka

(odgovor članu Storžica 81)
Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Jutranja tabletka: izhod v sili
Kaj storiti, ko ste imeli spolni odnos, pa niste bili zaščiteni pred nosečnostjo oziroma menite, da je vaša redna zaščit...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?