|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09
5.4.2010 17:50:37   
Urša08
Sjmm vidim da si čist pridna in čist v cunjahuser posted image user posted image user posted image user posted image boš vse danes popedenčkala, pridna pridna. Pa ful lepo da ti Saška pomagauser posted image user posted image user posted image user posted image Tale tvoj možek jo včasih kr mal pihne ampak sej bo boljš - ga kr sama mal v pogovor napeljiuser posted image

SURF lepo da ste danes malce sami uživali user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3776
5.4.2010 17:53:04   
Urša08
Sjmm eto trenutno mi ni slabo. Drugače mi je bilo pa danes celo dopoldne, upam da bo vsaj večer brez. Se mal tolažim da bodo kmalu minileuser posted image user posted image user posted image Aja pa spet vožnje ne prenesemuser posted image sem kar boga med vožnjo, ma sej bouser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3777
5.4.2010 17:54:29   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Sjmm eto trenutno mi ni slabo. Drugače mi je bilo pa danes celo dopoldne, upam da bo vsaj večer brez. Se mal tolažim da bodo kmalu minileuser posted image user posted image user posted image Aja pa spet vožnje ne prenesemuser posted image sem kar boga med vožnjo, ma sej bouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3778
5.4.2010 18:00:02   
Urša08
Sjmm hvala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kaj kej počnete? Maš vse na kupu?

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3779
5.4.2010 18:04:31   
sjmm

Sjmm hvala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kaj kej počnete? Maš vse na kupu?

gledajo pando, Maja bomo pa zdele zbudili, ker bi zvečer spet žur...sam kak bi šele bil, če bi tale spanec spustili...včeri je 3x spal pač po mal v avtu k smo bli na 2 koncih...sam je ponoč ful lepo spal

drgač smo pa eno kavico spil, pa mal potičke pojedliuser posted image

kmal bo treba pa vrsto za kopalnico nardituser posted image

jz sm si pa par minut izborila user posted image

pa pri vas???

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3780
5.4.2010 18:06:03   
sjmm
AJA BEJBE...JZ MAM JUST V SREDO...KATERO ZANIMA....ČE MATE KEJ CAJTA STE VABLJENE NA EN KOFETEK IN URCO POGOVORA O ŽAVBICAH, ČE PA KEJ NUJNO RABITE PA POVEJTE...LAHK NAROČIMuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3781
5.4.2010 18:07:48   
Urša08
Pri nas Žiga pa user posted image kung fu pando gledata, Nejc okol leta k navit, jaz sem pa kuhinjo pospravla k smo ravno malo malice imeli. Sedaj bom pa kr Nejca v banjo poslala. Super da Maj lepo spančka ponoči kar tako naprej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3782
5.4.2010 18:11:45   
sjmm

Pri nas Žiga pa user posted image kung fu pando gledata, Nejc okol leta k navit, jaz sem pa kuhinjo pospravla k smo ravno malo malice imeli. Sedaj bom pa kr Nejca v banjo poslala. Super da Maj lepo spančka ponoči kar tako naprej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi pa Maja zbujamo...nam ne ratuje glih fajn....spi k top...je bil velik zuni, pa včer smo cel dan vandral...je utrujen

ja, za nočke se ne upam, nič pohvalituser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3783
5.4.2010 18:17:14   
Urša08
Sjmm mogoče pa rabi spanje, je tok zmatran revček. Je pa res da glede na uro bi blo fino da se zbudi, da bo šel zvečer spat. Jaz danes upam da oba ob osmih spat dam, da mam mal od večera no sej ob devetih že dol pademuser posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3784
5.4.2010 18:26:56   
sjmm

Sjmm mogoče pa rabi spanje, je tok zmatran revček. Je pa res da glede na uro bi blo fino da se zbudi, da bo šel zvečer spat. Jaz danes upam da oba ob osmih spat dam, da mam mal od večera no sej ob devetih že dol pademuser posted image user posted image user posted image user posted image  

je že vstančku ene 10 minut nazaj...ga je šla mami dvignit...pa sva se zdej še mal pocrkljala...zdej se pa s čajem napaja...naš ful pije...Žiga tudi??

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3785
5.4.2010 21:01:58   
Ajvy
oi....
ŠLi smo k dvojčkoma..je bilo fino...samo tko čudn, brez brata.....

Čebela...superca za pecivo....bravo user posted image user posted image
Pa super za Atlantis....mi poveš prosim, če je full gužva...al kako je..a je lepo...se splača it?
PR Tisi ni hujšega...podnev je bla čist ok....hvala za skrb....me prav zanima kaj je bilo....bohve...

MIhailo....the best...full sem vesela ,da sta lepo zaarala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ime je Tarja...ni panike...nisem čist nič huda....Tarja je ok....trmasta...he he
Tisa je bolje....ne vem kaj je to blo....jutri gremo vsi po službah...hvala za skrb
V McD.ju...delam..vse...kuhinja, blagajna, drive...kar češ user posted image

sjmm...vse kar bom rekla...ja ,res...joj..tile deci

Surf...pozdravljena...
Super za lenarjenje user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3786
5.4.2010 21:10:49   
Ajvy
Urša--pridna s cunjami...se mi zdi ,da samo še perem in likam 

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3787
5.4.2010 22:06:15   
sjmm
čer!

vidm, da je dons bol zatišje tlele...zgleda vsi uničeni od preveč futrauser posted image

pri nas vsi v sladkih sanjah...naj trajajo do jutrauser posted image

moj še nek zuni pohajkuje

jz pa mal tv čekiram..itak nič pametnega...drug teden nam prilopjo siol tv.....mogoče bo kej bolš...itak po ta velkem nimaš cajt za tv, sam k si ga pa mal privoščiš pa nič za pogledatuser posted image

no, šibam pod tuš...pol pa še kej prečekiram, če bo kako praznično poročilouser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3788
6.4.2010 7:13:36   
Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Čebela...superca za pecivo....bravo user posted image user posted image
Pa super za Atlantis....mi poveš prosim, če je full gužva...al kako je..a je lepo...se splača it?
PR Tisi ni hujšega...podnev je bla čist ok....hvala za skrb....me prav zanima kaj je bilo....bohve...

niti ni bilo full gužve......se folk porazgubi notri........meni je všeč v Atlantisu......smo bili pa ni skos v otroškem bazenčku da je Hana sama lezla sem in tja.......sem vesela da je Tisa bolje in da jo nič ne šlatauser posted image user posted image user posted image user posted image
a to ste bili pri bratovih dvojčkih?kok časa ga bojo pa še obdržali na opazovanju?

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3789
6.4.2010 7:14:47   
Čebel@
jutrouser posted image

nočka uspešnauser posted image user posted image user posted image .....zunaj se sonček kaže,ampak je fulllllllll hladnouser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3790
6.4.2010 7:29:09   
Urša08
jutro

Nočka ok. Tamaledva sta že čist v igri - skupaj nakladata kocke na kamionuser posted image Jaz sem skuhala gres za zajtrk, še malo se ohladi pa bomo lahko šli jest.

čebel@ super za nočkouser posted image user posted image user posted image Si ta teden popoldan?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3791
6.4.2010 7:31:37   
Čebel@

jutro

Nočka ok. Tamaledva sta že čist v igri - skupaj nakladata kocke na kamionuser posted image Jaz sem skuhala gres za zajtrk, še malo se ohladi pa bomo lahko šli jest.

čebel@ super za nočkouser posted image user posted image user posted image Si ta teden popoldan?

user posted image user posted image user posted image za prespano nočko......ste že v elementuuser posted image user posted image ........pri nas Hana še spiuser posted image .user posted image .....ja danes sem popoldan,jutri imam dopust(imam zobarja) za naprej pa še ne vem.verjetno sem cel teden popoldan

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3792
6.4.2010 7:54:25   
Urša08
čebel@ pridna Hana da še spiuser posted image user posted image user posted image Zakaj pa ti ne spiš?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3793
6.4.2010 8:01:15   
Urša08
Petrušk, Mihailo, Simonakr jutro user posted image Kako ste?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3794
6.4.2010 8:06:07   
baki
jutro......uršika kako si?upam da je slabost malo minla.dobra 2 mesca pa bo mimo.upam da te preveč ne zdela.sam si ko cota prve 3 mesce,a ne?vsaj jst sem blauser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3795
6.4.2010 8:08:18   
baki
a piješ kavo ? kaj boš dobrega kuhala?jst bom regrat naredla ziher kaj pa zraven pa ne vemuser posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3796
6.4.2010 8:10:38   
Urša08
Baki jutrouser posted image Uf ja mene prvi meseci kr vržejo priznam. So prisotne slabosti, občasno kako bruhanje, pa vožnje ne prenašam,... itak utrujenost,... ja no radosti user posted image user posted image user posted image user posted image Danes sem kar ok. Zjutraj mi je bilo mal slabo, sem popila kozarec vode tko da sem sedaj okuser posted image Pa ti? Kako si? Pa otročka /sta pridna? Ste se med prazniki lepo meli?

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3797
6.4.2010 8:13:24   
Urša08
baki kavico sem že popila z mojim predno je šel delat. Mi je kar malce čudno da mi sploh pašeuser posted image user posted image user posted image Za kosilo bomo meli makarone z omakico, pa paradižnikovo solato z jajčkom. Mormo it pa danes v trgovino ker nam je skoraj vsega zmanjkalouser posted image ma sej ni čudno pred prazniki se mi ni dalo gužvati (sem samo mojga po mal mleka, sadja in zelenjave poslala) sedaj so pa zaloge pošle. Si bom kr listek napisala, da kej ne pozabim kupituser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3798
6.4.2010 8:22:23   
Urša08
Katjuša za seznamček sem ti poslala par podatkov - ostale upam, da mi rata kmalu poslat user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3799
6.4.2010 9:00:02   
baki

Baki jutrouser posted image Uf ja mene prvi meseci kr vržejo priznam. So prisotne slabosti, občasno kako bruhanje, pa vožnje ne prenašam,... itak utrujenost,... ja no radosti user posted image user posted image user posted image user posted image Danes sem kar ok. Zjutraj mi je bilo mal slabo, sem popila kozarec vode tko da sem sedaj okuser posted image Pa ti? Kako si? Pa otročka /sta pridna? Ste se med prazniki lepo meli?

mi smokr vredu.niku še sicer malo teče iz nosa sam je drgač tudi vredu.sem mu narezala sadje na krožnik in zdej malca.pol greva pa malo ven.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.