Jada82
|
Tudi jaz vam želim VESELE VELIKONOČNE PRAZNIKE V KROGU VAŠIH DRUŽIN!!!!! Naj povem, da sem danes spala 8 ur!!!! Bravo jaz, super, se počutim kot prerojena ... ati pa je spal skor 12 ur ... saj je prav, ker ima službo. Samo on je spal v dnevni sobi. Je gledal tv, pa je kar tam ostal Sem prav vesela, ker je včer bolj slabo spal, pa ima odgovorno službo in mora bit spočit. No, včer je bila naša Iza res cel dan pridna .... je spala, sva šli še k mojim staršem (prvič sami z avtom, pa je šlo super), je tam spala, potem se je zbudila, ko sva šli nazaj, je spet zaspala, potem pa so jo ob 7h začeli krči in je trajalo do 10h zvečer. Je blo kar hudo. Potem sva jedli in je zaspala - v svoji posteljici. Zbudila se je ob pol 3h, sva jedli in je zaspala (v svoji posteljici ), pa še zdaj spi, pa je ura skor 9 zjutraj. Vav Čeprav ni pa jedla prav veliko včer ... jah no, upam, da bo danes bolje. Sem prešaltala iz plavega na roza Hipp ..... bomo vidli. Upam, da bo večkrat tako spala, čeprav vem, da je utopija, ker je prav vsak dan drugačen ... in noč Ampak je ful bolje, če sem naspana, tudi jok lažje prenašam in vse .... Imamo pa sedaj krče kar konstantno od 7h do 10h zvečer. Pa je hudo, ko 3 ure joka. Vmes že zaspi, pa se potem prebudi v bolečinah. Tako se mi smili, da včasih tudi jaz zraven zajokam ... To pa narava nekako nima dobro urejeno ... da že takole majhne otroke takole boli .... Upam, da res čim prej prerastemo in da se vsaj pri ene 3 mesecih neha, če ne prej (čeprav soseda mi je rekla, da pri njih se je šele pri 6 mesecih končalo s krči ). Vaney, ja, tudi jaz upam, da so samo krči in ne alergija na mleko ..... Nič, grem perilo pobrat, dokler še spančka .... Lep dan vam želim, mi imamo končno spet sonček, čakam še, da se zgreje, bova potem šli ven
|