|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4] 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zdej pa tako...
1.4.2010 13:23:09   
čebelica01
IZVIRNO SPOROČILO: majch

user posted image hmmm...kmalu boš mela stanovanje polno profijev. Malco pripraviuser posted image

pa ti se tudi kar pripravi kako seksi perilo pa počakat vsakega , ki pride comp popravit user posted image

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 76
   [Brisano sporočilo]
1.4.2010 13:24:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 77
1.4.2010 13:25:18   
majch
jao, kera budala sem jaz...moj je dohodninu dubu...lahk bi mu rekla, da ma ful za plačat, čeprav je nazaj dubu. Majko se nisem prej spomnilauser posted image

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 78
1.4.2010 13:25:28   
baguSka
ja dej jo do konca, ce si ze zacela!!! ne koncaj zdej, ko je najbolj zanimivo... user posted image pol ni fore!! nej sam pogrunta!!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 79
   [Brisano sporočilo]
1.4.2010 13:25:39   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 80
1.4.2010 13:26:08   
majch
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

ja nič.. bom res speljala zadevo..

lani sem mu nardila ono foro z vinjeto.. ko si lahko printnu že narejeno položnico, samo vpisu ime in priimer in naslov žrtve in sprintal...

gor je pa pisalo, da minister za promet vsem voznikom zaračuna par 10 evrov (mislim da je blo 80) dodatka...

in je klel in pošiljal vse v ...

bom poskusila najt, če letos še obstaja

a dej, to bi pa mela...moj skoz kolne vinjete pa ta šit. Bi super ponoruuser posted image

I'm back and I'm bad.

Neposredna povezava do sporočila: 81
1.4.2010 13:27:04   
clara23

bom poskusila najt, če letos še obstaja

ooo, dej, prosim!! Tole bi jaz ušpičila!user posted image Tista fora z g. medvedom ni užgala..mi je že en dan prej med pogovorom povedal, kako so lansko leto za 1. aprila v službi tako nahecali sodelavcauser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 82
1.4.2010 13:27:45   
majch

sam dobr, za letos ste tko prepozne, ker je treba poslat po pošti... 

jaz itak vso pošto prej odprem.

I'm back and I'm bad.

Neposredna povezava do sporočila: 83
1.4.2010 13:28:00   
čebelica01
ja zdej bomo pa še me napeto čakale , kdaj tvoj pride domov , da izvemo reakcijo user posted image

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 84
1.4.2010 13:28:00   
clara23

sam dobr, za letos ste tko prepozne, ker je treba poslat po pošti... 

ma ne, bomo že tko zrihtal da bo zgledalo originalnouser posted image user posted image . Bom kar v kaslc vrgla pa bouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 85
1.4.2010 19:06:35   
anitka7
kaj naredim da bo opravilna vrstica zginla tm pr uni slikci za kolaps...z F 11 ne gre...

Everything will be OK in the end.If it"s not OK,it"s not the end yet.

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 86
1.4.2010 19:11:54   
*miska.mcc*
spodnjo opr. vrstico skrij tako, da nastavi misko na crto, ki locuje vrstico in ostalo, da se ti pokaze taka svosmerna puscica in potegni dol. gor pa isto

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 87
1.4.2010 20:15:49   
anitka7
hvala miška...sam sem prepozn vidla...pa sem vseen svojga in soseda na prvoaprilala user posted image sta že mela milijon varjant kaj zdaj narest user posted image user posted image

Everything will be OK in the end.If it"s not OK,it"s not the end yet.

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu *miska.mcc*)
Neposredna povezava do sporočila: 88
   [Brisano sporočilo]
1.4.2010 20:17:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu anitka7)
  Neposredna povezava do sporočila: 89
1.4.2010 20:26:43   
kjava

meni tudi uspelo user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
kakšna je bla reakcija?

Neposredna povezava do sporočila: 90
   [Brisano sporočilo]
1.4.2010 20:37:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu kjava)
  Neposredna povezava do sporočila: 91
1.4.2010 20:39:03   
čebelica01
šment jaz sem pa mislila , da ga bo kap in da mu boš cel večer mogla streč user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 92
   [Brisano sporočilo]
1.4.2010 20:40:25   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 93
1.4.2010 20:41:42   
čebelica01

šment jaz sem pa mislila , da ga bo kap in da mu boš cel večer mogla streč user posted image

haha, jaz tudi user posted image
ne, je kr lepo sprejel, sam ego je imel mal ranjen. ker on je itak vedel in itak bi zdej zdej pritisnil nekaj, da bi se vse pokazalo nazaj in itak bi bila njegova naslednja poteza, da bi miško dvignil in itak, bi jaz imela škodo, če bi računalnik res crknil in itak..

ja itak , to bi pa lahko vedla , da on itak vse ve itak no user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 94
   [Brisano sporočilo]
1.4.2010 20:42:03   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 95
2.4.2010 6:55:26   
*miska.mcc*
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

danes moj fotr pade....super truper  oh in ah racunalnicar!user posted image

vam porocamuser posted image

< Sporočilo je popravil *miska.mcc* -- 2.4.2010 6:56:09 >

Neposredna povezava do sporočila: 96
2.4.2010 8:07:53   
clara23

No, jaz sem pa potem probala s testom za nosečnost..sem imela enega DM-ovega še na zalogi in sem s flumastri lepo narisala eno modro  in dve roza črtici, slikala in mu poslala MMS. Me je takoj klical in me vprašal kaj je touser posted image . pa sem mu povedala in je samo rekel:"Eh, prvi april"user posted image user posted image Jaz sem bila pa 100% da bo nasedeluser posted image .

(odgovor članu *miska.mcc*)
Neposredna povezava do sporočila: 97
2.4.2010 8:26:36   
mojcaziga
IZVIRNO SPOROČILO: clara23

No, jaz sem pa potem probala s testom za nosečnost..sem imela enega DM-ovega še na zalogi in sem s flumastri lepo narisala eno modro  in dve roza črtici, slikala in mu poslala MMS. Me je takoj klical in me vprašal kaj je touser posted image . pa sem mu povedala in je samo rekel:"Eh, prvi april"user posted image user posted image Jaz sem bila pa 100% da bo nasedeluser posted image .

To sem svojmu lani naredila. NAmreč on bi baje še imel enega dojenčka, ker to sploh nič ni, mala malca,....... No, jaz nisem tako prepričana in sem lani sprobala.
V hodniku imamo eno omaro, kamor dajemo ključe,..... in gor sem nastavila CB, seveda z jasno označeno črtico. Tisti dan je imel dopust zato sem vedela, da bo on peljal malega v šolo. Ko je bil že oblečen in obut, je vzel ključe iz omarice in zagledal.........
Je bil vidno šokiran, ampak rekel ni nič. Je prišel nazaj in ni rekel nič. No, to je trajalo do opoldneva, ko sem ga vprašala, če nima nič povedati.
V glavnem, ko sem mu povedala, da je prvoaprilska, je bil user posted image in hkrati user posted image . Je rekel, da je bil rajši tiho, ker ni vedel ali naj mi/nama čestita ali je boljše, da je tiho. Ampak od takrat sva plan za drugega otroka prestavila v prihodnost, enkrat, mogoče. user posted image user posted image user posted image user posted image

lp, mojca

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 98
2.4.2010 9:01:18   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: pety78

Evo, mizo smo mu čisto nizko spustili. Trije smo noge šraufali, tako da se bo moral sam kar orng pomatrat, če jo bo hotel vrniti v prvotno stanje.

Če me je videla katera na blagajni v Tušu, kako se sama smejim... user posted image ...ampak spomnila sem se ene ideje, ki je že v izvedbi. user posted image user posted image user posted image
Tampon sem prebarvala rdeče, ne čisto celega, ampak tako da res originalno zgleda user posted image , sedaj mu ga pa bom privezala na kljuko od vrat njegovega BMW-jčka na sopotnikovo stran, da bo med vožnjo tako lepo plapolal. user posted image

Ma ne, nooooooooooo... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
In reakcija??

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 99
2.4.2010 9:53:48   
majch

IZVIRNO SPOROČILO: clara23

ker moški ego itak ve, kdaj se je prijelo in kaj bo -fanta li punca...user posted image

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4] 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4] 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?