|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2010 - 3.del
1.4.2010 19:15:54   
babyloverka
punce hvala za podatke. sem že večkrat brskala po internetu pa nikoli nisem vedela katera valuta je to user posted image  pa sem zdaj mislila da ni vrag da ne bi vprašala. no zdaj pa vem user posted image

malene res ni bilo nič okrog, mogoče jo še mantra mogoče pa že carta. cojka pa ima itak veter v laseh danes user posted image

vprašanje: imate vse isofix za lupinice ali ne? midva ga nimava pa ne vem če bi ga kupila. kaj menite?

getreal privošči si toplo kopel ali nekaj podobnega, naredi nekaj zase pa bo bolje, garantiram user posted image

Bastian...največja ljubezen
30.04.2010

(odgovor članu ela24)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
1.4.2010 19:38:11   
amelie

IZVIRNO SPOROČILO: ela24
A se sprašujete kaj, kaka bodo naša deteta? Mene najbolj zanima ali bo temn ali svetluser posted image Saj itak si od vsega najbolj želim samo da je zdrav! ampak malo pa sm že radovednauser posted image

He he, moj se skoz to sprašuje user posted image Sigurno bo temen, ker sva midva oba temna, več pa si ne znam predstavljat user posted image Ko bo velik, bo imel velik nos, ker sva midva oba nosata user posted image Čeprav v resnici dlje od misli na porod še nisem prišla in še nisem razmišljala o tem - sploh se še ne zavedam najbolj, da ne pridem sama iz porodnišnice domov ...

(odgovor članu ela24)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
1.4.2010 19:52:12   
Getreal
oh babyloverka ta kopel se sliši tok fajn, sam kaj ko bi zej bojler mogla it prestavit na 3, ker je naštiman na najmanj, pa bi trajalo predn bi blo dovolj tople vode 10000 let.. user posted image pol pa bi že lubi sitnaru če greva gledat film in mu ne morem odrečt mal družbe po celem dnevu user posted image mogoče bi pa loh to ju3 dopoldan nardila, ko bom še sama doma pa bo mir...

ela ja vidiš tvoj pretvornik je po moje bolj realen, ker na tem svetu je itak vse prej bolj drago kot bolj poceni user posted image

amelie ooo vidiš mi bomo pa blond pa bolj plešasti če gremo gene upoštevat user posted image user posted image vsaj upam..to bi bil šok, da pride vn ena črna puhasta glavica..user posted image

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
1.4.2010 20:26:21   
tintin
hojla punce,
za mano je tudi naporen dan...sem bila v službi, sva imeli s sodelavko "žurko", ki je fajn uspela....tako da sem se poslovila od sodelavcev za eno leto...

Moj dragi in moj oče sta šla pa v Ikeo Vilesse po nov kavč...tako da končno udobno sedimo....

Vsem novim štručkam čestitke, vsem ki še čakate pa pesti, da pridejo na plano (Venera...).

Meni se jutri začne 38.teden in smo uradno donošeni! Jupi!!!!

(odgovor članu Getreal)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
1.4.2010 20:42:41   
memole
Čer!

Kako kej?

A od Venere še nobenega glasu?
Upam da se tudi ona ne matra!

babyloverka mi nimamo isofixa za lupinico in niti za stolček ta mal večji!
Bomo pa vrjetno za ta drugi stolček ki se ga ne da s pasom od avta pripet saj se z njim otročka pripne kupili!
Za tista dva druga pa ne rabimo isofixa!

Kar se hrane tiče jaz nisem jedla kar napenja in zapira!
Smo pa imeli krčke pa smo dobili kapljice in mleko v prahu za krčke in je blo potem bolje trajalo pa je nekje en mesec!
Moreš pa to vsak dan dajat ne pa ko se spomniš pa tudi zdravnik je reku koliko krat na dan in po koliko kapljic naenkrat,in nam morem rečt je res pomagalo!
Sestra od mojega pa je dala ko se je spomnila in skozi govorila da ne pomaga in so krčki pri njih trajali do 6 meseca,kaj je pa ona jedla pa ne vem ker je skozi govorila da je lačna!
Sam tudi tko ne moreš da si vs čas lačen,po 3 mesecu začneš lahko normalno hrano postopoma si dodajat in vidš kaj odgovarja otroku in kaj ne!

Mi mamo spet dež!grrr

In drugače kako se počutite?
A bo še kera kmalu šla?

Jaz sem ok sam če preveč hodim me medenica začne bolet!user posted image

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
1.4.2010 20:46:45   
babyloverka
hja mamika25 ima pa jutri rok a ne? user posted image

kakšen bo bejbi? težko da bi imel bujne lase, pomojem bo imel malo svetlih laskov, si ga bolj predstavljam starega kakih 9 mesecev, majhnega, veselih očk in nasmejanega. sploh pa ne dvomim da bo zanimiv karakter, mešanica naju z lubijem, to ne more bit druga kot nagajiv, dobrovoljen, aktiven otrok user posted image

getreal pol pa si kar privošči jutri dopoldan, jaz sem bila včeraj tudi tužna pa je bil po kopeli svet lepši user posted image

memole hvala za info.

Bastian...največja ljubezen
30.04.2010

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
1.4.2010 21:07:38   
Anonimen

Kje pa je Malena 89? Glede na to, kako so jo popadki mučili, že mogoče carta...

IZVIRNO SPOROČILO: babyloverka

malene res ni bilo nič okrog, mogoče jo še mantra mogoče pa že carta.

Še med vami. Danes smo stopli v 38. teden! user posted image user posted image user posted image
Mislim da se mi je danes čep odluščil, sluzasto je zgledalo, vleklo je na rumeno barvo, krvi pa ni blo. Bomo vidli kaj bo, če bo, ko bo. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu babyloverka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1407
1.4.2010 21:36:29   
amelie
Pa dajte no Štajerke, a bo na koncu res tko, da bom čez dva tedna sama v Pohorski sedela, debela, nejevoljna, 14 dni čez rok in bom kelnarci jokala, da ima dete 6 kg? user posted image Ne morete me vse prehitet, no!! user posted image

(odgovor članu babyloverka)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
1.4.2010 22:21:40   
majas
IZVIRNO SPOROČILO: amelie

majas, najina dva bosta rabla vsak po dve tortici, ko se bomo v pohorski dobivale user posted image user posted image jaz že itak ne upam nič kaj jest oz. se precej držim te diete za sladkorno, samo enkrat na teden si privoščim en orenk greh v pohorski user posted image user posted image pa sadju se ne morem odpovedat in vsak dan spijem en sadni napitek ... koliko pa je tehtala Kaja, ko se je rodila?

Joj res nevem od kje jemle ta moj mali, jaz že res komaj hodim. Kaja je imela 3550g ko se je rodila. Zdaj pa ima mali že 4kg, pa še je 2 tedna do PDPja.. zdaj si pa že res želim da bi šla rodit. Prvi april je za mano, zdaj pa lahko grem  user posted image
Bom potem za tortice nadoknadila ja user posted image   zadnjič sem se lepo znašla ko sem imela Kajo zraven ker sem lahko 2 pojedla, malo svoje pa malo njene user posted image no potem pa se čudim user posted image

Majas, vaš bo pa res korenjak po teh napovedih Me prav zanima, kaj bo meni jutri rekla, to da naj čim manj jem za praznike tudi predvidevam to verjetno zato, ker je to težka hrana predvidevam..Drugemu se z lahkoto odpovem, razn čokoladnim jajčkam.

Z najino ginekologinju sve se temu danes res nasmejale... ko se je pohecala - ja prosim ne preveč jesti user posted image   pa še pohecala sem se, da bom pa jajčka le barvala,,, user posted image

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
1.4.2010 22:29:26   
majas

rihanon tudi od mene čestitke... user posted image pa lepo cartanje.. oh sem ti že malo fouš... Jaz bi že tudi cartala

ninchy čestitke za sestrično Gajo...

Pa dajte no Štajerke, a bo na koncu res tko, da bom čez dva tedna sama v Pohorski sedela, debela, nejevoljna, 14 dni čez rok in bom kelnarci jokala, da ima dete 6 kg? Ne morete me vse prehitet, no!!

Joj amelie kako pa si me zdaj nasmejala.... user posted image user posted image user posted image user posted image si te prav predstavljam..bogica... pa ne bo tako no...

malena89.. držim pesti..

za Venero še nič ni slišati?

Cojka pa uživa ob vožnji vidim,,, al pa je od navdušenja še šla kam drugam...  Je user posted image počakal na nov avto, da se bo lahko v "nobel" avtu odpeljal domov iz P. Zdaj pa nam je pobegnila.. user posted image

Nič lepo spančkajte... Jaz tudi grem ker komaj sedim tu no

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
1.4.2010 22:35:32   
majas
IZVIRNO SPOROČILO: Getreal

amelie ooo vidiš mi bomo pa blond pa bolj plešasti če gremo gene upoštevat user posted image user posted image vsaj upam..to bi bil šok, da pride vn ena črna puhasta glavica..user posted image

Aha še nekaj sem pozabla user posted image

To tudi mene skozi zanima... sem pa bila pri prvi ziher da bo brez lasekov ker me kislina ni mantrala... pa oba z možem sva bila svetla in brez lasekov ko sva se rodila.. pa je prišla ven črna puhasta glavica, laski pa res tak dolgi.. Tak getreal - pusti se presenetit user posted image
mali pa ima že tudi baje laseke... si včasih mislim da bo tak podoben tamali,,, user posted image

Zdaj pa res nočko

(odgovor članu Getreal)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
1.4.2010 22:59:18   
Wannabemommy
Evo je pa je prišla : Venera sporoča:

Danes  1.4.2010 je ob 18.04 prijokala na svet naša druga princeska Eva, težka 2850g in 50cm velika! Mami, oči in sestrica so presrečniuser posted image user posted image user posted image

Venera še enkrat iskrene čestitke in obilo cartanjauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
1.4.2010 23:26:28   
živa
Venera, user posted image  za punčko user posted image . Lepo se crkljajte user posted image .

Lp,

živa

(odgovor članu Wannabemommy)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
1.4.2010 23:37:07   
nejanejc
Venera čestitke!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
2.4.2010 7:50:36   
NATAŠA35
venera čestitke ob rojstvu hčere eveuser posted image user posted image user posted image user posted image

evo še zmeraj 2v1user posted image user posted image , čeprav me je kar matralo včeraj, nato se je spet malo umirilo, potem pa spet začelo...tako da čakam, če bom danes mogoče dobila lepo darilce za RD...

neka_noč mislim nate, naj ti hitro mine CR in da boš dobila svojo štručko čimprej v roke...user posted image user posted image user posted image

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
2.4.2010 8:44:54   
Wannabemommy
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠA35

venera čestitke ob rojstvu hčere eveuser posted image user posted image user posted image user posted image

evo še zmeraj 2v1user posted image user posted image , čeprav me je kar matralo včeraj, nato se je spet malo umirilo, potem pa spet začelo...tako da čakam, če bom danes mogoče dobila lepo darilce za RD...

neka_noč mislim nate, naj ti hitro mine CR in da boš dobila svojo štručko čimprej v roke...user posted image user posted image user posted image

Nataša vse naj naj za RDuser posted image user posted image user posted image  pa da dobiš najlepše darilouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
2.4.2010 8:48:14   
memole
Jutro!

Kako kej?

Venera čestitke ob rojstvu hčerke!
Želim vam veliko prespanih noči,cartanja in zdravja!

Moj zajtrk se je končal!
Lara je v vrtcu!
Vreme je lih za spat,in ni vrag da ne bom šla odspat še eno kitico!user posted image user posted image
Morem met popoldan mal več energije da bom lahko z Laro ustvarjala!
Jutri ne bo časa ker gremo k tastu!

In drugače kako ste?
Kera je zdej na vrsti?

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
2.4.2010 8:49:43   
memole
Nataša vse naj naj pa držim pesti da se začne kej dogajat da boš kmalu lahko cartala!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
2.4.2010 8:53:26   
Anonimen
Nataša vse naj naj user posted image user posted image user posted image

Venera čestitke! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu memole)
  Neposredna povezava do sporočila: 1419
2.4.2010 8:54:09   
Anonimen

Pa dajte no Štajerke, a bo na koncu res tko, da bom čez dva tedna sama v Pohorski sedela, debela, nejevoljna, 14 dni čez rok in bom kelnarci jokala, da ima dete 6 kg? user posted image Ne morete me vse prehitet, no!! user posted image

user posted image user posted image user posted image

Joj kak dobro si to napisala! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amelie)
  Neposredna povezava do sporočila: 1420
2.4.2010 8:59:46   
majas
venera čestitke... sem vesela za te... lepo cartanje, pa da bosta čimprej doma. user posted image

nataša vse najboljše... lepo praznuj user posted image

Danes pa spet dež user posted image   vreme za spat ja... Bove z Kajo počasi jajčka pobarvale, zdaj ko še imam malo energije. Ponoči spet nisem nič spala, pa še kislina me je tak mantrala... Ah saj bo... včeraj zvečer sem ga taaak lepo prosila naj pride skoraj v mamino naročje...

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
2.4.2010 9:01:07   
majas
IZVIRNO SPOROČILO: Malenaa89

Joj kak dobro si to napisala! user posted image user posted image user posted image

Jaz se še vedno taaak nasmejim ko to preberem...mi takoj polepša dan user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
2.4.2010 9:03:19   
agha
Dobro jutro user posted image !!!

Najprej čestitke Veneri za njeno punčko!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nataša - vse naj naj!!!!! Mogoče pa dobiš danes najlepše darilo!!!

Pri meni se je včeraj popoldne spet dogajalo...user posted image user posted image Dve uri popadkov, ki najprej niso zgledali nič posebnega, potem pa 45 minut res kar močnih, najmočnejših do zdaj in te so bili na 2 do 3 minute. In ko sva bila z user posted image   že kar v nizkem štartu, se je pa umirilo...iz 3 minut smo prišli na 8...potem pa spet samo še blagi krči, ki trajajo še danes. Teli popadki se pa prav hecajo z mano!user posted image
Po vseh teh popadkih pa je bil user posted image čisto nemiren in sem ga komaj uspela umiriti. Mislim, da ga je kar panika zagrabila...ubožček!!!user posted image
Sicer imam pa rok čez točno en teden.user posted image Upam, da bo do takrat.

Imejte se lepo!!!!user posted image

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
2.4.2010 9:04:13   
Anonimen
Venera: ČESTITKE!!user posted image user posted image user posted image

Rihanon: ČESTITKE!!user posted image user posted image

Neka_noč:

NATAŠA: VSE NAJBOLJŠEEEEEEEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Malena: upam, da je to to in šibaš v 2 dela. Te nočem razočarat, samo to sem imela jaz na hlačkah že 1 teden nazaj, pa sem še vedno tukaj brez enega samega samcatega popadkauser posted image user posted image Držim pestke zate, pa javi nam. Tebi res privoščim, da bi že cartalauser posted image user posted image Jaz bi že tudiiiiuser posted image user posted image Pa kar vse rojevate, jaz pa nimam nobenega znaka, nič, niente...user posted image user posted image

Mene seveda tudi firbca kakšen bo najin user posted image user posted image Se mi je pa danes sanjalo, da sem bila že v porodni sobi... Mislim, da mi malo psiha nagaja.

(odgovor članu Wannabemommy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1424
2.4.2010 9:08:41   
didi5

Venera user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!!!!! Prvi aprilček na 1. april!!!!!!!!!!!! Cartaj svojo princesko do onemoglosti (pa taprvo tudi, se razume)!!!!!!!!!

Nataša35 : Vseee naj naj naj naj naj naj za RD. Darilo? Ja user posted image ne - kaj pa druga :)

Kako brezvezno vreme!!! Pa tule na Štajerskem še hladno povrhu. Eh - kaj ko imam vpliv na vreme toliko kolk ga imam gdaj pride naša user posted image se pocartat. Kuhinjo sem danes že spucala, zdaj pa preostali del dvonadstropne bajte. Boljše, da danes moj ne hodi domov - bom tečna,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image če mi ne misli pomagat.

Jaz sem priprave na praznike letos prepustila tastu (itak uživa okol po trgovinah hodit in iskat najugodnejše ponudbe) ker se mi res ne da v gužvo silit. V nedeljo pa žegenček zjutraj in kosilo pri mojih starših na vikendu v Halozah - se zbere cela familija bratrancov in sestričen z otroki - tak da nas je ponavadi ob praznikih cca. 20 :):):) Se imamo pa vedno fajn in se vsi veselimo. MOja familija je ZAKON. Čeprav sem žalostna, ker letos ni več moje stare mame (ona je bila naša najmočnejša vez) - jo groznooooo pogrešam - sploh ker pričakujemo - pa ni dočakala. Eh kaj mi pa je - sem se čisto zacmizdila zraven user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Nočem vas zamorit.

Lepe priprave na praznike želim.

Ustvarjamo našo malo družinico

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

EU volitve
Miška2006

Se boste udeležili EU volitev?

da (34%)

ne (66%)

Število vseh glasov: 245

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!