Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 1.4.2010 14:47:29
|
|
|
|
majana79
|
punce, ste dobile dohodnino? jaz bom celo dobila nekaj nazaj, po ene štirih letih, ko sem mogla vedno doplačat očitno sem si takrat narobe izračunala...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 1.4.2010 14:56:44
|
|
|
|
šivilja
|
Majana - grozno, upam, da bo zdaj OK Dohodnina - nekaj moram plačat - pričakovano, ker nimam nobenega od otrok prijavljenega Je pa danes res nemogoč dan, se mi že feclja tukaj doma - en AB, drug AB, pokakana rita, gnojen uček.......... Moram nekaj k mami peljat, pa mislim da bomo šli kar takoj, preden me odpeljelo v Polje. Sej raje bi šla sama, pa nimam komu otrok pustit. Pišuka, samo da ne bo dežja.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 1.4.2010 15:11:22
|
|
|
|
ledenka
|
ja, sem dobila dohodnino... 260 moram doplačat
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 1.4.2010 15:19:12
|
|
|
|
šivilja
|
No, pa je dež in ne gremo nikamor. Bom šla pa sama, ko pride mož. Še bolje! K. je pa že tako zdrav, de je groza. Ja tečen k , pa kriči, da jutri ne gre v šolo - ja pa ja de.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 1.4.2010 15:27:46
|
|
|
|
ledenka
|
šivilja, upam, da bo kmalu doma upam, da bo nehalo deževat, midva morava ven.
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 1.4.2010 15:42:24
|
|
|
|
majana79
|
pri nas več ne pada upam da zdrži še malo, mi bi šli v mesto...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 1.4.2010 15:47:03
|
|
|
|
Dudica1
|
Pri nas ful pada dež Po kosilu smo zdaj ližemo sladoled Dohodnine moj ni še dobu bo konec maja,bo dobu pa veliko nazaj
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 1.4.2010 16:22:11
|
|
|
|
maja1488
|
Moj je dobu dohodnino. Dobi celo neki doma. Sem M še na sladoled peljala. Je bla ful srečna. Dudi...ti zvečer javim. Sam bolj ne kot ja, ker sem se ful zamudila v mestu in me še veliko čaka. mah na živce mi že gre, pa še za vse morem kuhat cele praznike (za taščo in tasta), tko da tut nikamor ne mormo it pohajat za cel dan. Kaj nej kuham?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 1.4.2010 16:23:55
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Moj je dobu dohodnino. Dobi celo neki doma. Sem M še na sladoled peljala. Je bla ful srečna. Dudi...ti zvečer javim. Sam bolj ne kot ja, ker sem se ful zamudila v mestu in me še veliko čaka. mah na živce mi že gre, pa še za vse morem kuhat cele praznike (za taščo in tasta), tko da tut nikamor ne mormo it pohajat za cel dan. Kaj nej kuham? Če hočeš, da je zadnjič - halo pica, če bi pa rada še kdaj, se bo treba pa potrudit - hitro je pečenka in krompir v istem pekaču spečeno v pečici, pa solata zraven
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 1.4.2010 16:26:36
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Moj je dobu dohodnino. Dobi celo neki doma. Sem M še na sladoled peljala. Je bla ful srečna. Dudi...ti zvečer javim. Sam bolj ne kot ja, ker sem se ful zamudila v mestu in me še veliko čaka. mah na živce mi že gre, pa še za vse morem kuhat cele praznike (za taščo in tasta), tko da tut nikamor ne mormo it pohajat za cel dan. Kaj nej kuham? Če hočeš, da je zadnjič - halo pica, če bi pa rada še kdaj, se bo treba pa potrudit - hitro je pečenka in krompir v istem pekaču spečeno v pečici, pa solata zraven
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 1.4.2010 16:27:35
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Moj je dobu dohodnino. Dobi celo neki doma. Sem M še na sladoled peljala. Je bla ful srečna. Dudi...ti zvečer javim. Sam bolj ne kot ja, ker sem se ful zamudila v mestu in me še veliko čaka. mah na živce mi že gre, pa še za vse morem kuhat cele praznike (za taščo in tasta), tko da tut nikamor ne mormo it pohajat za cel dan. Kaj nej kuham? ok
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 1.4.2010 16:35:30
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 mah na živce mi že gre, pa še za vse morem kuhat cele praznike (za taščo in tasta), tko da tut nikamor ne mormo it pohajat za cel dan. Kaj nej kuham? a dej, ti jim moraš samo kuhat, jaz moram za tri dni k njim na obisk drgač pa tko k je šivilja napisala moram priznat da ma zelo izbran humor
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 1.4.2010 16:36:28
|
|
|
|
majana79
|
moj lih komentira zakaj je J. tako priden danes, da če bi se mogu vsak dan davit na čem sam res, ful je priden, nimam pojma zakaj... mogoče je pa luna popustila
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 1.4.2010 16:50:41
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Moj je dobu dohodnino. Dobi celo neki doma. Sem M še na sladoled peljala. Je bla ful srečna. Dudi...ti zvečer javim. Sam bolj ne kot ja, ker sem se ful zamudila v mestu in me še veliko čaka. mah na živce mi že gre, pa še za vse morem kuhat cele praznike (za taščo in tasta), tko da tut nikamor ne mormo it pohajat za cel dan. Kaj nej kuham? Če hočeš, da je zadnjič - halo pica, če bi pa rada še kdaj, se bo treba pa potrudit - hitro je pečenka in krompir v istem pekaču spečeno v pečici, pa solata zraven A veš da nisem nikoli pečenke delala. kateri kos mesa je to? A kare kupim v kosu, posolim, popopram in dam na sredo pekača?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 1.4.2010 16:59:46
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: šivilja IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Moj je dobu dohodnino. Dobi celo neki doma. Sem M še na sladoled peljala. Je bla ful srečna. Dudi...ti zvečer javim. Sam bolj ne kot ja, ker sem se ful zamudila v mestu in me še veliko čaka. mah na živce mi že gre, pa še za vse morem kuhat cele praznike (za taščo in tasta), tko da tut nikamor ne mormo it pohajat za cel dan. Kaj nej kuham? Če hočeš, da je zadnjič - halo pica, če bi pa rada še kdaj, se bo treba pa potrudit - hitro je pečenka in krompir v istem pekaču spečeno v pečici, pa solata zraven A veš da nisem nikoli pečenke delala. kateri kos mesa je to? A kare kupim v kosu, posolim, popopram in dam na sredo pekača? ja,jaz potem enkrat vmes razrežem in naprej pečem
< Sporočilo je popravil Dudica1 -- 1.4.2010 17:00:10 >
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 1.4.2010 17:07:47
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela Flaska kateri antibiotik imaš za M.? hiconcil
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 1.4.2010 17:08:49
|
|
|
|
FLASK_A
|
Jaz kar kupim narejeno pečenko (že z začimbami- ne pečeno ), potem pa fejst zalivam v pečici. Mmmmmm!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 1.4.2010 17:10:40
|
|
|
|
Dudica1
|
kje se lahko zdej izračuna dohodnino,nikjer več ne morem...? kolegica bi si rada izračunala.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 1.4.2010 17:21:59
|
|
|
|
Blueeyes
|
en lep pozdrav moje mamice... madonca cela večnost je že odkar sem se javla nazadnje.. vi ste pa že do 12. dela načvekale - pridne ste.. same pohvale.. drgač sem pa glih s šihta, pa zdej mal brskam po netu dokler sem sama.. k mojih dveh ni doma.. dohodnina.. mi je vida odgovorila da so mi jo 31.3. poslal, samo je še nisem dobila. mogoče jutri. upam da jz tud kej dobim nazaj
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 1.4.2010 17:32:38
|
|
|
|
Dudica1
|
blueeeee
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 1.4.2010 17:33:39
|
|
|
|
Blueeyes
|
jaaaaaaaaaa, evo me... sem si vzela čas za vas dons.. sem vas mal pogrešala, pa sem prišla pokukat.. kaj pa mi ti smetiš bajto s skret papirjem?? si mi dala delo da jo očistm
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 1.4.2010 17:34:09
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes jaaaaaaaaaa, evo me... sem si vzela čas za vas dons.. sem vas mal pogrešala, pa sem prišla pokukat.. kaj pa mi ti smetiš bajto s skret papirjem?? si mi dala delo da jo očistm
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 1.4.2010 17:34:57
|
|
|
|
Blueeyes
|
kaj pa tukej kej dogaja?? se je vmes odkar sem bla nazadnje tuki pojavla še kakšna nova nosečka?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 1.4.2010 17:35:24
|
|
|
|
Blueeyes
|
dudi, kok maš lepo št objav.. 15050
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......