|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z majčki 2009 - 12. del
1.4.2010 14:47:29   
majana79
punce, ste dobile dohodnino?

jaz bom celo dobila nekaj nazaj, po ene štirih letih, ko sem mogla vedno doplačat user posted image očitno sem si takrat narobe izračunala... user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 376
1.4.2010 14:56:44   
šivilja
Majana - grozno, upam, da bo zdaj OK

Dohodnina - nekaj moram plačat - pričakovano, ker nimam nobenega od otrok prijavljenega

Je pa danes res nemogoč dan, se mi že feclja tukaj doma - en AB, drug AB, pokakana rita, gnojen uček..........
Moram nekaj k mami peljat, pa mislim da bomo šli kar takoj, preden me odpeljelo v Polje. Sej raje bi šla sama, pa nimam komu otrok pustit.

Pišuka, samo da ne bo dežja.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 377
1.4.2010 15:11:22   
ledenka
ja, sem dobila dohodnino... 260 moram doplačat user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 378
1.4.2010 15:19:12   
šivilja
No, pa je dež in ne gremo nikamor.

Bom šla pa sama, ko pride mož. Še bolje!

K. je pa že tako zdrav, de je groza. Ja tečen k user posted image , pa kriči, da jutri ne gre v šolo - ja pa ja de.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 379
1.4.2010 15:27:46   
ledenka
šivilja, upam, da bo kmalu doma user posted image

upam, da bo nehalo deževat, midva morava ven.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 380
1.4.2010 15:42:24   
majana79
pri nas več ne pada

upam da zdrži še malo, mi bi šli v mesto...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 381
1.4.2010 15:47:03   
Dudica1
Pri nas ful pada dež

Po kosilu smo zdaj ližemo sladoled user posted image

Dohodnine moj ni še dobu bo konec maja,bo dobu pa veliko nazajuser posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 382
1.4.2010 16:22:11   
maja1488
Moj je dobu dohodnino. Dobi celo neki doma. 
Sem M še na sladoled peljala. Je bla ful srečna.

Dudi...ti zvečer javim. Sam bolj ne kot ja, ker sem se ful zamudila v mestu in me še veliko čaka.
mah na živce mi že gre, pa še za vse morem kuhat cele praznike (za taščo in tasta), tko da tut nikamor ne mormo it pohajat za cel dan. Kaj nej kuham?

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 383
1.4.2010 16:23:55   
šivilja

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Dudi...ti zvečer javim. Sam bolj ne kot ja, ker sem se ful zamudila v mestu in me še veliko čaka.
mah na živce mi že gre, pa še za vse morem kuhat cele praznike (za taščo in tasta), tko da tut nikamor ne mormo it pohajat za cel dan. Kaj nej kuham?

Če hočeš, da je zadnjič - halo pica, če bi pa rada še kdaj, se bo treba pa potrudit - hitro je pečenka in krompir v istem pekaču spečeno v pečici, pa solata zraven

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 384
1.4.2010 16:26:36   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

Če hočeš, da je zadnjič - halo pica, če bi pa rada še kdaj, se bo treba pa potrudit - hitro je pečenka in krompir v istem pekaču spečeno v pečici, pa solata zraven

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 385
1.4.2010 16:27:35   
Dudica1

ok

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 386
1.4.2010 16:35:30   
majana79

a dej, ti jim moraš samo kuhat, jaz moram za tri dni k njim na obisk user posted image

drgač pa tko k je šivilja napisala user posted image moram priznat da ma zelo izbran humor user posted image user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 387
1.4.2010 16:36:28   
majana79
moj lih komentira zakaj je J. tako priden danes, da če bi se mogu vsak dan davit na čem user posted image

sam res, ful je priden, nimam pojma zakaj... mogoče je pa luna popustila

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 388
1.4.2010 16:50:41   
maja1488

A veš da nisem nikoli pečenke delala.
kateri kos mesa je to? A kare kupim v kosu, posolim, popopram in dam na sredo pekača?

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 389
1.4.2010 16:59:46   
Dudica1

A veš da nisem nikoli pečenke delala.
kateri kos mesa je to? A kare kupim v kosu, posolim, popopram in dam na sredo pekača?

ja,jaz potem enkrat vmes razrežem in naprej pečem

< Sporočilo je popravil Dudica1 -- 1.4.2010 17:00:10 >

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 390
1.4.2010 17:07:47   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Leela

Flaska kateri antibiotik imaš za M.?

hiconcil

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 391
1.4.2010 17:08:49   
FLASK_A
Jaz kar kupim narejeno pečenko (že z začimbami- ne pečenouser posted image ), potem pa fejst zalivam v pečici. Mmmmmm!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 392
1.4.2010 17:10:40   
Dudica1
kje se lahko zdej izračuna dohodnino,nikjer več ne morem...?
kolegica bi si rada izračunala.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 393
1.4.2010 17:15:23   
majana79
načeloma tukaj, samo zdej ne dela...

https://edavki.durs.si/PersonalPortal/%5B2703%5D/CommonPages/Documents/New_Doh_IID.aspx

al pa tukej

http://www.dohodnina.com/si/izracun/

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 394
1.4.2010 17:21:59   
Blueeyes
en lep pozdrav moje mamice... madonca cela večnost je že odkar sem se javla nazadnje.. vi ste pa že do 12. dela načvekale - pridne ste.. same pohvale..

drgač sem pa glih s šihta, pa zdej mal brskam po netu dokler sem sama.. k mojih dveh ni doma..

dohodnina.. mi je vida odgovorila da so mi jo 31.3. poslal, samo je še nisem dobila. mogoče jutri. upam da jz tud kej dobim nazaj

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 395
1.4.2010 17:32:38   
Dudica1
blueeeee user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 396
1.4.2010 17:33:39   
Blueeyes
jaaaaaaaaaa, evo me... sem si vzela čas za vas dons.. sem vas mal pogrešala, pa sem prišla pokukat..

kaj pa mi ti smetiš bajto s skret papirjem?? si mi dala delo da jo očistm user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 397
1.4.2010 17:34:09   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

jaaaaaaaaaa, evo me... sem si vzela čas za vas dons.. sem vas mal pogrešala, pa sem prišla pokukat..

kaj pa mi ti smetiš bajto s skret papirjem?? si mi dala delo da jo očistm user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 398
1.4.2010 17:34:57   
Blueeyes
kaj pa tukej kej dogaja?? se je vmes odkar sem bla nazadnje tuki pojavla še kakšna nova nosečka?

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 399
1.4.2010 17:35:24   
Blueeyes
dudi, kok maš lepo št objav.. 15050 user posted image  user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......