|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2010 - 3.del
1.4.2010 11:21:14   
NATAŠA35
dacy če si bila pa šivana, potem pa je res priporočljivo delat kegljeve vajeuser posted image user posted image user posted image

katy če je malo zeleno, pa rumeno ni panike, panika je če je zeleno kar cel dan, takrat ga kaj napenja, tako da moraš biti pozorna na hrano, ki jo poješ...glede tekočega blata je pa v resu, samo dajta mu pit - po žlički magari baby čaj in dojit veliko, pa se bo stanje umirilo oz. ne bo dehidriral...če pa traje več kot en dan, pa takoj k doktorju, ker lahko je rotavirus spet na pohodu

nincy user posted image user posted image user posted image user posted image iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kak lepi buši maš user posted image user posted image user posted image user posted image ...a ti boš mene kar poslala rodit user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...madonca pa še vozek nisem dobila user posted image user posted image user posted image , ga bom morala iz P prinesti v rokah, potem pa v sedež dat, ker ne bova imela še lupiniceuser posted image user posted image user posted image

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
1.4.2010 11:28:35   
mamika25
Ja Amelie meni je moja G tako razložila: je rekla, da ni problem rodit 5 kil težkega otroka, če si ti spodaj grajen "široko". Če veš kaj hočem rečt? Je rekla, da so suhice rojevale in rojevajo težke otroke brez težav. Da se tudi zna zgodit, da močnejša ženska ne more na svet spravit 2 kilogramskega otroka. In da je rojstvo in težave povezane s tem odvisno predvsem od tega, kolikšen je obseg otrokove glavice (to je ponavadi največji problem, da se ne da rodit naravno). Da sama teža otroka pa sploh ni problem, če si ti spodaj dovolj dobro in široko grajen, karkoli že to pomeni. Da so sklepi, kosti bolj na široko in tako. Sama sem zanosila tudi z 55 kg, nisem med najmočnejšimi in ne počutim se "široko" spodaj, pa me je zato strah, če je mali velik. Se pa tolažim da prihaja do zmot in upam, da je tudi pri meni tako. V 37. tednu je imel nekako 3kg. v 39. tednu pa skoraj 4. Že tu se mi zdi nekaj nemogočega, ali pač? user posted image  Kmalu bomo videli, sicer pa tudi tebi želim mal lažjega in zdravega otročka:)

Nataša ne pozabi da imam jutri rok jaz in ne ti, tako da prosim v vrsto. user posted image
Venera srečno! user posted image user posted image

Tesh čestitke za sinčka! user posted image user posted image

Cojka user posted image  za avto.

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
1.4.2010 11:43:01   
NATAŠA35
mamika user posted image user posted image user posted image sej boš prvo ti rodila, pol pa grem jaz za tabo user posted image user posted image user posted image a lahko tak? jaz nimam roka, samo ker se pri meni dogaja kar hitro beri, se hitro odpiram, da bom po moje šla kar jutri, pa še pregledala me je normalno, da se bojim, da grem jaz tudi jutri user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mamika25)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
1.4.2010 12:07:23   
živa
Tesh, čestitke user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: nizy

jaz ima pa eno user posted image se katera od vas spozna na solidarnostno pomoč , zaradi daljše bolniške odsotnostiuser posted image Ali to izplačuje podjetje ali pa kakšen državni fond user posted image

Podjetje ali sindikat, če se ne motim. Jaz nisem bila članica sindikata, ko sem jo dobila.

Lp,

živa

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
1.4.2010 12:15:18   
nikkybo
Hei punce, kako?
Ravno sem svojega nahecala da se je začel dogajat in naj pride hitro domov, pa sem mu sporočila čez 5 min da je bil to hec in je ves jezen vrgu dol slušalko češ s kakim se jaz zajeb... in uf...sem jih slišala!
Pa me je klicu zdej nazaj ves užaljen da se je že tok veselil, menda je bil ko kura brez glave, sploh ni vedu kaj naj nardi...hehe
Mal sem žleht ampak jaz sem skor umrla od smeha!user posted image

Aja 2 dni nazaj je rodila še ena aprilčica(18.4) ki sicer ni na našem forumu. (3390g, 51cm, punčka)

Sem po ctg-ju in pregledu, kjer so mi rekl da še nič ne dogaja oz kaže da bi v kratkem kam šla! Pa me je 2 dni spet neki čudno zvijal, sem bila vseeno optimistka da bo kaj drugega rekel gin. No, bomo očitno še kar v enem kosu, itak smo šele 3 tedne pred koncem...user posted image

Malo sem fouš vsem mamicam ki že cartate...Vedno ko preberem da je spet kaka dobila svojo štručko me tako zamika, kar na jok mi gre, ker se mi že tako vleče!!
Seveda da ne bo pomote čestitke vsem, privoščim vsaki zdravo, najlepšo štruco!!user posted image

Drugače sem pa slišala da je v Ljubljanski porodnišnici spet pravi baby boom!! Mogoče ker smo po luni ali pač...aprilčic je veliko!

Nič, grem se mal dolgočasit, danes kuha babica, pospravljeno imam...hm...mogoče pa izkoristim sonček, dokler je še...
Se slišimo...user posted image

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
1.4.2010 12:34:04   
ela24

Pozdravljene!

Kak je lepi sončekuser posted image Da ti da energije. Jaz sm že od 7h pokonci, kar je prav čudno za meneuser posted image
Sm si že sprehodek privoščila, pa malo čvekanja s kolegico. Joj, da bi blo več takih dniuser posted image Malo še me čaka pospravljanja, ampak sm zdaj raje kar malo zalegnila, če pa mi je zdravnik tako rekouser posted image Saj me bo tak ziher počakalo.

Me pa že od včeraj pa danes tako bolijo medenične kosti, da hodim kot da sm cepljena. A bi lahko to bil znak, da se že odpiram? Imam občutek, kot da se mi vse razteza tam spodajuser posted image

Saj ne morem verjet, da bo Venera že rodilauser posted image Pa obe sma jedli pohorsko rezino, pa njej je zgleda pospešilo vse skup, meni pa ničuser posted image
Čim lažji porod Venera! Pa saj če je bilo v prvo ekspres bo v drugo tudiuser posted image

Nataša, ti boš pa tudi zgleda kmalu šla... Dosti sreče ti želim, pa saj če ima kdo izkušnje potem si to ti, to pa tudi verjetno dosti veljauser posted image
Pa le počivaj še te zadnje trenutke, ne zdaj pospravljatuser posted image Upam, da si že fraj službe? Sploh si ne predstavljam, da bi še morala zdaj delat.. Dobra si no.

Te ki ste že mamice, pa čimlepše izkoristite današnjega sončka in praznike nasploh in uživajte v vozičkanju. To mora bit tak prav poseben občutek, ko pelješ svoj mali ponos na sprehod, a ne?user posted image

(odgovor članu nikkybo)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
1.4.2010 12:43:16   
NATAŠA35
ela hehe nisem še fraj, še delamuser posted image user posted image , čerpav bi morala že cel teden bit doma in počivat.... sem mislila, da bom vsaj en dan doma, pol pa lahko grem rodit, samo me daje križ, pa otrdevanje trebuha, tako da mogoče bo pa kmalu...danes se bom pognala še zadnje finese pospravit, pa vse naštimat za P...sem zdaj pisala za vozek, kdaj ga mislijo poslat...čeprav naj bi imela izkušnje, me daje panikauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa strah me je, ko pa se bo vse lepo začelo, vem da bo steklo brez problema...user posted image user posted image user posted image

kar se tiče medeničnih kosti - ja lahko se začenjaš odpirat, ker mene tudi bolijo in sem že odprta, pa moram mirovat....

(odgovor članu ela24)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
1.4.2010 12:49:50   
didi5

Troical: naša pupika je z glavico dol obrnjenja že 3 mesece, pa zdaj hodim na wc ponoči največ 2 krat. Je pa res, da čez dan ful pijem, tam po 18.00 uri pa manj.

Wannabemommy: Super za Venero - princesko bo itak kihnila ven - RAZEN ČE NI TO 1-APRILSKA ŠALA. Tak na prvi pogled sta mi obe delovali pripravljene na fore - take i onake (pa to je kompliment, in zelo dobro mišljeno - da ne bo pomot)

Jaz pa mislim, da vem, zakaj moja še noče ven. Edini način da pride še letos do velikonočnih jajčk, šunke in potice je - DA POČAKA!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tak, malo sem vas prečekirala, zdaj pa grem na en sprehod - izkoristi zadnje brezskrbne dneve.

Ustvarjamo našo malo družinico

(odgovor članu ela24)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
1.4.2010 12:50:43   
didi5

AJA, Nataša 35 - drži se!!! Brez panike!!!! Dihaj!!!! Vse bo ok!!! Marička - sem bolj panična kot ti user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu didi5)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
1.4.2010 12:56:20   
ela24

IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠA35

ela hehe nisem še fraj, še delamuser posted image user posted image , čerpav bi morala že cel teden bit doma in počivat.... sem mislila, da bom vsaj en dan doma, pol pa lahko grem rodit, samo me daje križ, pa otrdevanje trebuha, tako da mogoče bo pa kmalu...danes se bom pognala še zadnje finese pospravit, pa vse naštimat za P...sem zdaj pisala za vozek, kdaj ga mislijo poslat...čeprav naj bi imela izkušnje, me daje panikauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa strah me je, ko pa se bo vse lepo začelo, vem da bo steklo brez problema...user posted image user posted image user posted image

kar se tiče medeničnih kosti - ja lahko se začenjaš odpirat, ker mene tudi bolijo in sem že odprta, pa moram mirovat....

Uboga, ti pa res delaš čisto do zadnjega. A ni šlo prej si fraj zrihtat, al pa kako bolniško? Jaz si res ne predstavljam da bi še zdaj mogla vsak dan 8 ur delat, saj še imam vedno vsak dan kako urco, kr mam s.p. in pač kar je nujno moram. Ampak celi šihtuser posted image Boš pa pol na porodniški toliko bolj uživala...Samo dedce boš mogla malo bolj zaprežt pa bouser posted image

Če bi se slučajno zaradi teh bolečin v medenici odpirala, misliš, da je problem glede počivanja zato, ker bi bila odprta, ali pri tebi zato, da se še porod ne bi začel? Ker pri meni se lahko tudi že začne, če si sama izbiramuser posted image

Pri Veneri sm pa jaz tudi najprej pomislila na prvi april, kr ona je taka facauser posted image Saj bomo vidli ko bo javila za dojenčka, takrat bomo lahko ziheruser posted image

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
1.4.2010 13:03:04   
Anonimen
Pri nas se je driska umirila, ima pa še vedno tok hude krče. Moram nujno dobit une kapljice iz Avstrije, samo kaj ko nekateri pravijo, da sploh ne pomagajo.

Sej še malo pa ne boste več vstajale zaradi nočnih sprehodov na wc, ampak zaradi tamalihuser posted image Mi smo spet prebedeli celo noč. Ne vem kaj mu je, da mi noče več ponoči spat. Prej je bil priden ko bubika, zdej pa že par dni obup. Ne vem ali je zamenjal dan in nočuser posted image

nincy ful maš lep bušiuser posted image

(odgovor članu ela24)
  Neposredna povezava do sporočila: 1361
1.4.2010 13:05:42   
čebelca25
Hej souser posted image !

Pa se oglašam spet po dolgem času..čeprav vam redno sledim in vas berem, a nikoli ne pišemuser posted image
Tudi mi smo še 2v1 in naj se ne bi še nič dogajalo..no verjetno še lep časuser posted image čeprav bi že cartala svojgauser posted image .
Je pa res, da je tudi mene 2dni nazaj nenormalno bolela medenica, kot bi mi počla..pa sem malo vaje delala pa je danes boljše.Vsaj normalno hodimuser posted image . Za seznam lahko dodam, da sem se zredila že za 18kg..le kaj še bouser posted image
Naj čestitam vsem že srečnim mamicam, ki že cartajo svojeuser posted image  . Venera tebi pa želim veliko sreče in ostalim, tudi ki ste na tej poti.

Punce dejte mi nekaj povedat..kako boste svojeuser posted image oblekle na poti iz porodnišnice..jst ne vem več,ker se tale vreme spreminja kouser posted image .Pa kako veliko torbo boste imele za v porodnišnico..a kot kozmetični kovček al kakouser posted image .
Tudi meni je G.vzela bris za streptokok, seveda na mojo željo in sem plačala 50EUR.. in je pozitiven.Zdej me pa vseeno straši, da ne bi bilo kaj narobe zaradi tega, čeprav vem, da bom dobila antibiotik. Upam da bo vse ok.

Grem na kratek sprehod, ko je tako lep sonček. Lp

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
1.4.2010 13:12:13   
dacy
IZVIRNO SPOROČILO: Wannabemommy
Torej javljam novico od Venere, da je napoti prvi aprilček. Venera je imela previsok pritisk je dobila 3 tbl a ni nobena pomagala, tako so se odločili da ji sprožijo porod. Ob 9.19 so jo že peljali v porodno sobouser posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   VENERA DRZIMO PESTI ZA CIM LAZJI POROD 

NATASA sej zdaj vsako krat ko grem lulat se prav potrudim da par krat stisnem misico spodaj in mi kr dobro gre user posted image

Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm

(odgovor članu Wannabemommy)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
1.4.2010 13:19:42   
Anonimen
čebelca25 za v porodnišnico vzemi majhno torbo, ker so omare zelo ozke. Itak pa nič ne boš rabila, razen kozmetike, kake nogavice, modrc za dojenje, copate in to je to. Tvoje stvari, ki jih boš imela oblečene, bo pa itak tvoj odpeljal. 

(odgovor članu dacy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1364
1.4.2010 13:23:54   
nejanejc
hej hej

jst tudi se v enem kosu :) so tudi mene "strasili", da bom rodila na 1. april :) MA od kar mi je vcerej rekla ginekologinja, da sem zaprta se komplet se ne sekiram, da bi prej rodila :) In bi tudi jst najraj na rok rodila, po praznikih :) Pa se en rojstni dan bi dala lahko skozi :) Ki mi veliko veliko pomeni, tri leta praznuje moja priljubljena nesojena krščenka ;-) In to v nedeljo... Mal je dalec za jit, v Belo Krajino, ma me kar ma...

Uh, nataša pol jutri najlepse darilo mogoce :) Ma se kar delas? Sem misnla, da si zdej pa fraj... No, drzim pesti!user posted image

agha, hvala za info. A pol bomo poacakale skupaj na teden po praznikih, sej se boljse ane :)

nax, lepo, da je boljse

ninchy... jst grem tud pogosto na wc, ti ne znam niti napisat, ker je prevec... pol pa spim in polezavam do onemoglosti...

no, lep dan se naprej :)

Papa

(odgovor članu čebelca25)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
1.4.2010 13:32:23   
nejanejc
ojla, a je res soncek zunaj :) jst sem se globoko nekje skrita.... res se nisem tolko prelezala v zivljenju kot zdaj

agha, bomo pocakale skupaj na drugi teden... meni je rekla ginekologinja, da sm se cist cist zaprta, ceprav se ji je po ctg-ju zdelo, da mam ze kar popadke... ma pomoje je bil to tamali priden :)

in zdej me ma, da bi sla na rd od moje nesojene krscenke v Belo Krajino.... pa nevem al ni predalec v Belo Krajino se zapeljat... ce me moj pelje bi blo tko lepo.... si jo ful zelim videt, ma tri leta :)

nataša, pol jutri na rd lahko kaj pricakujemo?! :) Jupiiiii... Za jajcko pa upam, da jo kje najdete al pa jo expresno posljejo.... magar ti jo kdo posodi za iz porodnisnice ane...

cojka, no veliko novih km z novim avtom :)

no drzimo pesti  Venera user posted image user posted image user posted image user posted image

nax sem vesela, da je Tei boljse

pa vsem ostalim "aprilcicam" mamicam tudi vse lepo ob cartanju, pa cim manj drisk ipd...

uh, pa wc, jst sem sko tam, ne morem niti prestet.... Ninchy, tako, da razumem.... popolnoma

jst sem tudi v pricakovanju izvidiov... bomo  vidli al bomo rabli injekcijo... upam,da bojo jutri izvidi

aja, tin tin, lepo se poslovi za eno leto :) pa dober tek

no, se kaj sem sigurno pozabla, brez zamere... pa lep lep dan vsem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
1.4.2010 13:38:50   
Di_Di
Pozdravljene aprilčice... pa smo le dočakale naš mesec kaj? No razen unih ki so malo prehitevale. Mi2 sva bla danes spet na ctg-ju in pregledu.. ker imam še vedno izcedek mi je spet dala neko vaginalno kremo, drugače pa je vse ok.
Včeraj me je sicer full bolelo kot da bi imela za dobit mestruacijo, pa danes me tudi malo (sam to verjetno ker me je vaginalno pregledala)..
Ah  ja naš user posted image je danes spet spančkal na polno ko sva imela ctg in se je kljub šejkanju babice in mene ni in ni hotel zbudit... no pol po ene 40min (ko sem bila že pošteno sita ležanja na levem boku) mi je le rekla da naj se obrnem na desni bok... tko da sva ostala še 30 min na desnem boku... naslednjič če dočakava ctg mi je rekla da naj se dam takoj na desni bok.. tko da ja... danes sva imela 1uro in 10min ctg user posted image user posted image user posted image pol sem pa še dol čakala k pr norcih. Sem se zadnjič očitno prehitro pohvalila..

Tropical za seznamček naslednji ctg in pregled 08.04.2010 +10kg

Skratka pri nas v Izoli je nabito polno, babica je eno ki je bila pred mano in ima rok 4.4. mal pohecala (sam mislila pa resno) da še ne smemo rodit, naj še mal počakamo, ki nimajo več postelj... user posted image ko sem bla jaz gor sta bli 2 (da jaz vem) v porodni sobi (imamo pa 3 pordne postelje), pa včeraj sem eno vidla ko so jo z rešilcem gor pripeljali, zgleda ji je voda doma odtekla...tko da luna očitno na nekatere res vpliva..

chi pita upam da ti nisem prej preveč težila ko sem ti poslala sms... sem že mislila da si tudi ti že na hribu pa vidim da sta še doma user posted image

nič grem malo počit, sem prav utrujena... lepo se mejte

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
1.4.2010 13:50:23   
agha

IZVIRNO SPOROČILO: nejanejc

agha, bomo pocakale skupaj na drugi teden... meni je rekla ginekologinja, da sm se cist cist zaprta, ceprav se ji je po ctg-ju zdelo, da mam ze kar popadke... ma pomoje je bil to tamali priden :)

Nejanejc - lahko se zmeniva za naslednji teden user posted image . Ti se pogovori s svojim user posted image , jaz se bom pa tudi s svojim. Pa da vidiva, če nama uspe! user posted image
Drugače pa sem razmišljala glede tvojega prejšnjega vprašanja...mislim, da res ne rabiš na noben pregled, ker v končni fazi te porod lahko preseneti kjerkoli pač že si v tistem trenutku in mogoče nimaš druge izbire, kot da greš tja rodit. Tudi v Beli krajini user posted image . Važno, da imaš s sabo napotnico in materinsko knjižico.

Nataša - vidim, da si tipičen trmasti oven. Jaz te kar razumem, ker sem bik in nič  manj trmaste sorte. user posted image želim ti pa vseeno, da bi šlo vse tako kot si ti želiš! Mogoče pa user posted image le počaka do tvojega rojstnega dne!user posted image

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
1.4.2010 14:01:59   
babyloverka
IZVIRNO SPOROČILO: nikkybo

Hei punce, kako?
Ravno sem svojega nahecala da se je začel dogajat in naj pride hitro domov, pa sem mu sporočila čez 5 min da je bil to hec in je ves jezen vrgu dol slušalko češ s kakim se jaz zajeb... in uf...sem jih slišala!
Pa me je klicu zdej nazaj ves užaljen da se je že tok veselil, menda je bil ko kura brez glave, sploh ni vedu kaj naj nardi...hehe
Mal sem žleht ampak jaz sem skor umrla od smeha!user posted image

jaz sem mojega isto mislila nahecat pa je bil en članek na 24ur o tem pa ga grem brat, je rekel da bi se mi slabo pisalo če bi mu to naredila user posted image  sicer sem tudi sama premišljevala, da se mi ne bi maščevalo ker me naslednjič ko pa bi šlo zares ne bi resno jemal. sem ga drugače nahecala.

drugače pa lep pozdrav, vidim da ste danes bolj čvekave kot včeraj, je krivo vreme, čimveč sončka si želim. user posted image  moja prijateljica gre danes z bebiko domov iz p in sem bila kar ganjena ko sem pomislila kako lepo vreme imata za domov user posted image

natasa35 kako je z vozekom? a ti se že kar odpiraš? ojej punca pusti pisarno pa bejži domov user posted image  saj vem, lahko je pametovat samo kaj ko je realnost druga stvar. upam da se čimbolje reši.

venera oh draga aprilčica veliko sreče user posted image user posted image

in ja, naš mesec je prišel user posted image user posted image

di_di mali ne mara ctg-ja a? oziroma se ne pusti motit user posted image

nax upam da bo tei čimprej ok in da se danes kaj naspite.

Bastian...največja ljubezen
30.04.2010

(odgovor članu nikkybo)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
1.4.2010 14:14:28   
NATAŠA35
ela ja delam čisto do konca, čeprav bi morala biti od prvega dne na bolniški, pa nisem mogla iti, ker ni bilo zamenjave in sedaj sem komaj našla eno, ki bo hodila samo 2x/teden user posted image user posted image ...uh ne vem, če bom toliko uživala, sploh ker imam toliko otrok in toliko stvari bom imela za poštimat user posted image user posted image user posted image , da me že zdaj zvije, ampak nekako bom že....

za bolečine in počivanje, je oboje, ker sem odprta in ker je rekla, da še kak teden raje počakamuser posted image user posted image , pa ne vem zakaj...

nax super da se driska umirja, po moje si kaj takega pojedla, pa ga je zvilo...pazi na kisle stvari, vse kjer je c vitamin - pomaranče, kisle jabolka, paprika, limone, potem na zelje, hruške, jagode, ker fante rado po tem zvija user posted image user posted image

dacy ti sam stiskaj, pa bo vse ok...še toliko te ne bo bolelo, pa hitro se bo celilo user posted image user posted image user posted image

čebelica vzemi samo malo torbo z kozmetiko, copati, nogavicami, modrci za dojenje, blazinice, mogoče dudiko za user posted image , kaj za pojest in malo tekočine, drugo ti bo tvoj prinesel...

nejanejc mogoče bom dobila lepo darilo za svoj rd in še vedno delam, čeprav bi morala uradno bit že 1 teden na dopustu user posted image ...nisem dobla zamenjave, zdaj pa jo moram v enem dnevu vse naučit user posted image user posted image , pa nimam pojma kako vse to izvest....

glede lupinice, če me stisne, bom pa ga v rokah prinesla do avta, pa ga potem dala v avtosedež, ki je od 0 mesecev, pa počakala na vozek

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
1.4.2010 14:15:35   
memole

IZVIRNO SPOROČILO: tropical

memole kaj nisi še na porodniški,jaz sem žće od 29.03.  Animaš PDP kadar jaz
cojka čestitke za avto.  Mi smo tud zamenjali ko se je prvi user posted image , rodil v malo bolj  prostornega.
lulanje ponoči jaz grem samo 1x na noč, ker ni user posted image ,obrnjen,če bi bil obrnjen z glavico dol veretnobi bila pa celo noč tam.user posted image user posted image
nax če je rota virus je blato zelene barve in full smrdi , ni kot običajno. Pomoje za 100 % pejdi vprašat p. vsaj mirno boš spala.

Ne jaz še nisem na porodniški!
Moj PDP je po novem 1.5. po UZ zato grem šele v soboto na porodniško!
Sam sm kr pustila prvotni PDP oz po zadnji M na 26.4.,mi je ta datum bolj všeč!user posted image

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
1.4.2010 14:21:59   
NATAŠA35
agha ja, samo kaj ko je moj RD že jutri user posted image user posted image user posted image user posted image

babyloverka ne vem kaj je z vozekom, sem jim poslala mail, pa še ni odgovora user posted image user posted image user posted image user posted image ..ja jaz se že odpiram, madonca me je to presenetilouser posted image ...sej bi najraje šla domov, pa ne morem, sej počivam tu na stolu pred kompom user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
1.4.2010 14:38:45   
Wannabemommy
IZVIRNO SPOROČILO: didi5

Wannabemommy: Super za Venero - princesko bo itak kihnila ven - RAZEN ČE NI TO 1-APRILSKA ŠALA. Tak na prvi pogled sta mi obe delovali pripravljene na fore - take i onake (pa to je kompliment, in zelo dobro mišljeno - da ne bo pomot)

user posted image user posted image user posted image  sam ni aprilska šala , tokrat gre zaresuser posted image user posted image user posted image

Nax - jaz sama delam v zdravstvu in ti zelo priporočam te Lefaxin kapljice za kolike, če pa s temi neboš zadovoljna pa Antiflat, res so zakon - je pa to moje mnenjeuser posted image

(odgovor članu didi5)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
1.4.2010 14:41:38   
didi5

JA POL PA VENERA ŽE VERJETNO ZIBA SVOJO PRINCESKO A? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Wannabemommy)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
1.4.2010 14:45:57   
NATAŠA35
upam, da se ne matra user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu didi5)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

KAPLJICE AD3
s1o2

mene pa zanima ali ste devale kapljice AD3 vašim malčkam ??? hvala

da (59%)

ne (41%)

Število vseh glasov: 296

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!