NATAŠA35
|
ela ja delam čisto do konca, čeprav bi morala biti od prvega dne na bolniški, pa nisem mogla iti, ker ni bilo zamenjave in sedaj sem komaj našla eno, ki bo hodila samo 2x/teden ...uh ne vem, če bom toliko uživala, sploh ker imam toliko otrok in toliko stvari bom imela za poštimat , da me že zdaj zvije, ampak nekako bom že.... za bolečine in počivanje, je oboje, ker sem odprta in ker je rekla, da še kak teden raje počakam , pa ne vem zakaj... nax super da se driska umirja, po moje si kaj takega pojedla, pa ga je zvilo...pazi na kisle stvari, vse kjer je c vitamin - pomaranče, kisle jabolka, paprika, limone, potem na zelje, hruške, jagode, ker fante rado po tem zvija dacy ti sam stiskaj, pa bo vse ok...še toliko te ne bo bolelo, pa hitro se bo celilo čebelica vzemi samo malo torbo z kozmetiko, copati, nogavicami, modrci za dojenje, blazinice, mogoče dudiko za , kaj za pojest in malo tekočine, drugo ti bo tvoj prinesel... nejanejc mogoče bom dobila lepo darilo za svoj rd in še vedno delam, čeprav bi morala uradno bit že 1 teden na dopustu ...nisem dobla zamenjave, zdaj pa jo moram v enem dnevu vse naučit , pa nimam pojma kako vse to izvest.... glede lupinice, če me stisne, bom pa ga v rokah prinesla do avta, pa ga potem dala v avtosedež, ki je od 0 mesecev, pa počakala na vozek