|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zdej pa tako...
1.4.2010 12:45:53   
baguSka

IZVIRNO SPOROČILO: ZARA

IZVIRNO SPOROČILO: madela
Kake dobre ideje mate...jaz pa nobene user posted image
A daj no, pa kačo imaš doma! Pejt v trgovino z njo, nekaj ukradi, ko pride varnostnik in te začne pregledovati, mu pokažeš kačo in poveš, da taščo velikokrat vzameš s sabo po nakupih.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 26
1.4.2010 12:46:04   
pety78
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

pety, al pa za brisalce!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

To bi prehitro videl. Naj lepo plapola nekaj dni. user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 27
1.4.2010 12:47:06   
majch
a daaaaaaj, tampon...matr, kera kriza.user posted image Kaj pa modrc v predal?

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 28
1.4.2010 12:47:12   
baguSka

IZVIRNO SPOROČILO: pety78

pety, al pa za brisalce!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

To bi prehitro videl. Naj lepo plapola nekaj dni. user posted image

Kaj pa za desno ogledalo? Mam obcutek da on sploh opazu ne bo tega tampona na kljuki.... user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 29
1.4.2010 12:47:28   
*miska.mcc*
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

moja je tudi laserska, sem dala spodaj mali papirček in ga bom zalepila s selotejpom...

gor pa sliko od miškemc, ker bo vidu sliku, bo itak mislilo, da je crknilo.

in ko pride domov, bom rekla da je tole javlo...

samo neki mi prosim povejte,,, tale slika miška,kaj to pomeni? da je licenca potekla?
ampak a ne javi to tako da cel ekran pokrije? kako naj to gor dam, da ne bo samo kot ozadje, ampak bo vse prekrilo??

to je napisano v bios-u. ko je racunalnik še nag, ko nima sploh windowsow nalozenih.
ce bi jst to vidla, nepripravljena, bi bila ziher, da so se mi komplet windowsi zbrisali....vse vse vse!!!!!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 30
1.4.2010 12:48:00   
pety78
Kaj pa modrc v predal?

Nima resne zveze, tako da ne bi bilo efekta. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 31
1.4.2010 12:48:14   
madela

IZVIRNO SPOROČILO: ZARA

IZVIRNO SPOROČILO: madela
Kake dobre ideje mate...jaz pa nobene user posted image
A daj no, pa kačo imaš doma! Pejt v trgovino z njo, nekaj ukradi, ko pride varnostnik in te začne pregledovati, mu pokažeš kačo in poveš, da taščo velikokrat vzameš s sabo po nakupih.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tale je pa vrhunska user posted image user posted image

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   [Brisano sporočilo]
1.4.2010 12:49:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu *miska.mcc*)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
1.4.2010 12:49:39   
baguSka

Kaj pa modrc v predal?

Nima resne zveze, tako da ne bi bilo efekta. user posted image user posted image user posted image user posted image

ja sej mogoce bi pa mislu da se mu kaksna ponuja.... user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 34
1.4.2010 12:49:41   
majch

Kaj pa modrc v predal?

pol pa nakucajte ljubavno pismo in ponudbo za ženitev, pa se podpišete tvoja M, ker ziher pozna kako Marto, Majo, Marijo...

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 35
1.4.2010 12:49:45   
čebelica01

Evo, mizo smo mu čisto nizko spustili. Trije smo noge šraufali, tako da se bo moral sam kar orng pomatrat, če jo bo hotel vrniti v prvotno stanje.

Če me je videla katera na blagajni v Tušu, kako se sama smejim... user posted image ...ampak spomnila sem se ene ideje, ki je že v izvedbi. user posted image user posted image user posted image
Tampon sem prebarvala rdeče, ne čisto celega, ampak tako da res originalno zgleda user posted image , sedaj mu ga pa bom privezala na kljuko od vrat njegovega BMW-jčka na sopotnikovo stran, da bo med vožnjo tako lepo plapolal. user posted image

user posted image

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 36
1.4.2010 12:50:10   
baguSka
haha majch, to sem tud sama hotla predlagat... user posted image user posted image

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 37
1.4.2010 12:52:21   
majch

haha majch, to sem tud sama hotla predlagat... user posted image user posted image

al pa test za nosečnost, unga ko lahko s flumastrom roza črtico nardiš, pa lepo v pismo in kao: ti prase, reku si da boš pazu, tožila te bom za alimente.

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 38
1.4.2010 12:52:48   
baguSka

IZVIRNO SPOROČILO: majch

al pa test za nosečnost, unga ko lahko s flumastrom roza črtico nardiš, pa lepo v pismo in kao: ti prase, reku si da boš pazu, tožila te bom za alimente.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 39
1.4.2010 12:53:59   
čebelica01

tebi dogaja dons na muč user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 40
1.4.2010 12:54:07   
*miska.mcc*
umpa...na sliko klikni z desno miskino tipko in pol odpri z ....----> windows picture and fax wiewer.
ce v picasotu,  to ne gre. mora bit windpws pic.....

potem, pa obvezno pritisni F 11,da skrijes opravilne vrsticeuser posted image

ker ce naredis tako, je ekran cel črn. ampak, ko premaknes misko, se ti pokaze ikona za ugasnit sliko. zato je fajn tud misko onesposobituser posted image

< Sporočilo je popravil *miska.mcc* -- 1.4.2010 12:58:04 >

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 41
1.4.2010 12:57:50   
majch

IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01

tebi dogaja dons na muč user posted image user posted image user posted image

ja mi, ker svojo tečko čakam, pa mi živčki delajouser posted image , pol pa še moj uleti z idejo, da bi folk nasral, da pričakujeva..pa ja de...da me džinksne...ni šans.

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 42
1.4.2010 12:58:43   
čebelica01
user posted image user posted image user posted image user posted image  ti tvojemu reci , da resno pričakujeta user posted image

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   [Brisano sporočilo]
1.4.2010 12:58:44   
Brisani uporabnik

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 44
1.4.2010 12:59:30   
čebelica01
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

miška, zakon si!!!

ratalo! ahahaah, sam smejala se bom šele zvečer, ko gremo ob 4 šele na obisk... že zdej ga bom pa klicala da je neki crknilo

da boš povedala kakšna je bla reakcija user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 45
1.4.2010 13:00:57   
majch

user posted image user posted image user posted image user posted image  ti tvojemu reci , da resno pričakujeta user posted image

ne seri, čbelcauser posted image , bom raj tole s formatiranjem diska sprobala. Umpalumpa, moraš sporočit rezultate.

I'm back and I'm bad.

Neposredna povezava do sporočila: 46
1.4.2010 13:01:54   
*miska.mcc*
umpaaaaaa!!!! pol obvezno, ko nastimas sliko, mal z misko podrmaj in zg. desno klikni na pauzo. jer ce ne bos, bo diaprojekcija. se slike menjavajo.

Neposredna povezava do sporočila: 47
1.4.2010 13:03:17   
čebelica01

ne seri, čbelcauser posted image , bom raj tole s formatiranjem diska sprobala. Umpalumpa, moraš sporočit rezultate.

user posted image user posted image user posted image user posted image  joj jaz pa mojemu nč ne morem , ker ne bo nasedu . samo čaka kdaj bo kje kaj takega nenavadnega user posted image . nič ne nasede . klinc pol moram pa vesele od drugih poslušat , da se narežim mal user posted image

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 48
1.4.2010 13:04:40   
majch

user posted image user posted image user posted image user posted image  joj jaz pa mojemu nč ne morem , ker ne bo nasedu . samo čaka kdaj bo kje kaj takega nenavadnega user posted image . nič ne nasede . klinc pol moram pa vesele od drugih poslušat , da se narežim mal user posted image

sej ma t otudi svoje čareuser posted image ..jaz padem na vse fore, spomnim se pa nikoli nič, tak da...ne praznujem glih dosti.

I'm back and I'm bad.

Neposredna povezava do sporočila: 49
   [Brisano sporočilo]
1.4.2010 13:05:26   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?