|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke*2010
31.3.2010 11:20:08   
NiNiBo
kokica09

Srcek bije veliko hitreje kot tvoj. Naprimer na en tvoj udarec, srcek otroka utripne priblizno dvakrat. S premikanjem AS lahko najdes najbolj ugodno lego, kjer ga bos najbolj slisala. Je pa res, da imam tudi jaz obcutek da se pikica premika in posledicno slisim enkrat bolje, drugic slabse. Tako, da mal potrpljenja je potrebno imet.

Jaz dam na trebuscek tudi vedno vodo, tako da je prevodnost boljsa. Se pac z mokro krpico obrisem preko trebuscka.

lilchy123

Jaz upam, da ti bo cas do AC hitro minil in, da bodo rezultati ugodni. user posted image

Vsem pa en lep dan!!!

IZVIRNO SPOROČILO: kockica09

tiste, ki uporabljate AS kako slišite bitje otrokovega srčka,
tako kot da bi svojega ali mogoče bolj tiho. sem v 16 tednu in se mi dozdeva, da slabo slišim, veliko bolj tiho kot svoje, je to v redu?

(odgovor članu kockica09)
Neposredna povezava do sporočila: 4376
31.3.2010 11:43:16   
maca29
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

čeruser posted image sem koma, ampak sem mogla prit še tole napisat

maca, kok časa pa že čakaš na rezultate? ker, če je rezultat slab, potem pokličejo po telefonu, po dveh tednih, če je pa vse ok, pa dobiš pošto domov nekje v treh tednih. vsaj do zdaj je bla takšna praksa. razen, če so zdaj kaj spremeniliuser posted image
lumpa, tudi nate se velikokrat spomnim,

jaz mam AC šele 19.4.user posted image pa še to še niam potrjeno. moram dva tedna prej še enkrat na genetiko klicat in dobit mnenje, da lahko grem na AC.
sicer se zavestno trudim ne mislit na to, vendar po pravici povedano niti ne upam preveč uživat v user posted image in se preveč okrog kazat, za vsak slučaj, če bo kaj narobe. pač se trudim mal psiho pripravt, da ne bom pol čist sesuta. pri našmu škratku si tega pač ne morem privoščit. pa še, k vem, da bo psiha ful delala, ker mene bodo v vsakmu primeru poklicali, ker test za gluhoto javijo samo po telefonu.

v glavnem, hotla sem sam povedat, da če čakaš že več kot dva tedna, da je to dobr znak. še vedno pa držim pesti, za vse nas.

zdeej grem pa tud jst v miževo. sinko dobiva zobke in ga matra, da je joj. 20x na noč se zbudi, joka...user posted image upam, da bo trajalo max do poletja in da bojo pol vsi zobki zunaj.

želim vam lepe sanje

ps: iščem eno dobro lokacijo za piknik, sem dobila nekaj dobrih predlogov, sam jih moram najprej it preverit, sam da bo vremeuser posted image bom poročala. lohk gre pa ktera, k je iz bližine z mano, za komisijo user posted image pa družbo ob kaviciuser posted image

zdej pa res nočko

včeraj je bilo 14 dni :) tudi jaz držim pesti zate ne skrbi em.Zakaj pa imaš ti amnio ??če ni skrivnost ?jaz sem prej komaj čakala na rezultate zdej pa ko je 14 dni mim od odvzetja pa z strahom pogledujem na telefon in upam da mi niso poslali kakega sms -a user posted image .Ja tako pravijo da kasnej ko izveš bolje je :)tako da jz računam da bodo rezultati kje naslčednji teden kar bi bilo najboljše :).Držim pesti še za ttebe in vse ostale ki morajo dat skoz to izkušnjo :( ni prijetna in tud jaz sem se psihično pripravljala zdej 2 meseca.Je kar dolgo tole pa moramo mislit pozitivno pa je bolje :)

lep dan vsem čeprav danes mal oblačen

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 4377
31.3.2010 12:46:37   
Inčy
Hej, hej čveke ... toliko, da se vam na hitro oglasim, da ne boste mislile, da sem pozabila na vas. Zadnji teden imam gužvo vseposvsod, zato vsa uspem le prebrat, napisat pa žal nič. user posted image Obljubim, da ko bo marca in prve dneve aprila konec, spet veselo čvekam z vami.

Drugač smo ok, jutri imamo pregled ... komaj čakam-mogoče le izvem spol!!! user posted image

Pridne bodite punce in čuvajte se!

"Ovir ni. Ovire vidiš samo takrat, kadar umakneš pogled od cilja."

EX Inčika

(odgovor članu maca29)
Neposredna povezava do sporočila: 4378
31.3.2010 13:52:20   
Lenca78
Lepo pozdravljene,
se bom pa še jaz prijavila stara sem 31 let in za moj rojstni dan pričakujem prvega user posted image to je pa 10.9.2010 :)
Prov luštno branje ste ko ne morem spat user posted image

Pozdravčki

(odgovor članu Inčy)
Neposredna povezava do sporočila: 4379
31.3.2010 14:00:03   
nadka30
hay moje hot noseče septemberke, kako smo, vidim da uživate ene bolj druge majn, ne nisem vas pozabila samo sedajle je kar norišnica v službi in mi malo zmanjkuje časa, samo da še tile prazniki minejo potem pa bo bolje.
Mi smo ok, rebušček raste apetit tudi, slabosti so šle tako da sedaj uživamo na polno, že ko se vstanem razmišljam kaj bom jedlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Upam da ste lepo preživele materinski dan,upam da boste veselo barvale pirhe ter pripravljale pisanke,drugo leto bo ta praznik še tolk bolj lušten, ker nam bojo družbo delali naši septemberčki.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi mi imamo jutri pregled, upam da počasi izvemo kakšnega spola je naš mali podnajemnik, ker smo sedaj pa že kar malo radovedni, predvsem zato, ker nam vsi tako lepo šlogajo kaj bomo imeliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Ali je kater v kratkem bila v ikei v grazu - zanima me če imajo tam res kaj bolj cenejšo posteljnino, kot pri nas, oz. kaj se še spalča gor kupit. V kratkem boma šla v avstrijo pa bi se malo rada orentirala.

želim vam lep deževen dan

(odgovor članu Lenca78)
Neposredna povezava do sporočila: 4380
31.3.2010 14:05:26   
sarcy21
Živjo

da se še mal javim hm današnji pregled ok sicer nisem imela Uz ampak bomo počakal do morfologije (6.5)

Za nazaj sem samo nekaj strani prebrala več bom kasneje pa da mal pokomentiram

Glede AS se lahko v lekarni kupi prov gel za Uz in se res bolje sliši kot samo z vodo stane pa okoli 2 evra cela una flaška

Glede postelnine v Ikei so drugačnih dimenzij kot pri nas tako da če gor kupiti posteljnino je potrebno kupiti tudi še kakšno prevleko vsaj tako so meni rekli je pa cenovno bolj ugodno gor kupiti

13.10 2008 smo dobili sinčka Marka
20.8.2010 smo dobili hčerkico Najo
1.4.2013 pa se nam je pridružil še fantek Žan

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 4381
31.3.2010 14:14:32   
tejči28
Saj tudi pri G namaže z nečim preden posluša srček,verjetno je doma tudi treba,da je boljša prevodnost.
Zdaj sma bila zunaj,je mel sinček palerino in škornje in je tak skakal po lužah in vriskal,ga je blo lepo za videt user posted image  Pol pa sma se cela preoblekla,zdaj pa spi.Jutri pa pride moj možek domov,komaj čakam. 

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu sarcy21)
Neposredna povezava do sporočila: 4382
31.3.2010 14:17:19   
tejči28
user posted image     
user posted image

user posted image

NICK, STAROST, NOSEČNOST, ŠT. OTROK, SPOL, NASLEDNJI PREGLED(NP), NUHALNA SVETLINA (NS),MORFOLOGIJA (MF)

01.09.2010
user posted image anonimna, 29, 3user posted image , doma1user posted image P ,
user posted image volley, 3user posted image , doma2user posted image P in F
user posted image tejčika,MB 30, 2  user posted image , doma1 user posted image F, NP 13.4.+Morfo. 
user posted image ily, NM, 34, 4user posted image ,doma2user posted image 2P, NP 17.3.,
user posted image lumpa6 ,LJ, 7user posted image ,doma 5user posted image 2P in 3F ,NP 14.4.+Morfo.,AC29.3.,P za slad.23.3.

02.09.2010  
user posted image mami2010,21,1 user posted image

03.09.2010
user posted image bambinca,LJ, 32, 3user posted image , doma 2user posted image ,NP 13.4. user posted image
user posted image Blanči,CE, 34, 4user posted image , doma1user posted image P, NP 18.3.
user posted image barbi195, LJ,30, 2user posted image , doma1 user posted image F , NP 17.5., Morfo. 23.4.
user posted image limonita, 1 user posted image ,NP 15.3.

04.09.2010
user posted image malecka_mateja,MB, 2user posted image ,doma1user posted image P,NP 8.4., Morfo 29.4.
user posted image Gala 4, 1 user posted image ,
user posted image kiara24, 2 user posted image , doma1 user posted image P,
user posted image reny19,29,, 2user posted image , doma 1user posted image F,

05.09.2010
user posted image ratatuj,29,1user posted image , NP 8.3.
user posted image tinkatonka,LJ,28, 2user posted image ,doma 1user posted image F, NP 2.4.
user posted image maca29, AC 16.3., Morfo 20.4.

06.09.2010
user posted image nadka30,CE ,3user posted image , doma1user posted image P, NP 1.4.

07.09.2010
user posted image katrinka,LJ ,2user posted image ,doma 1user posted image ,NP 2.4.
user posted image žanaja, 1 user posted image ,

08.09.2010
user posted image Klemcy,MB, 27, 1user posted image , NP 13.4. ,
user posted image ŽanaTaja,LJ, 33, 2 user posted image , doma1 user posted image F, NP         user posted image
user posted image Inčy,Ptuj, 25, 1user posted image NP 1.4.,
user posted image Tinkapinka, 3user posted image ,doma 2 user posted image ,
user posted image benika,KR, 31, 3user posted image ,doma 2user posted image

09.09.2010 
user posted image janjja, CE,28, 2user posted image ,doma 1user posted image P,NP 26.3.
user posted image luna2010, 1user posted image ,                                          user posted image

10.09.2010
user posted image wada,34, 2user posted image , NP 10.3., GP 25.3.
user posted image kesi, 2 user posted image , doma 1 user posted image
user posted image natalija28,Ptuj, 1user posted image , NP 6.4.
user posted image zalcy,CE, 21, 1user posted image , NP 29.4.+ Morfo
user posted image daga79, 1user posted image , NP1.4.,
user posted image  lenca78, 1user posted image

11.09.2010
user posted image LoveLove,Litija, 28,  1 user posted image , NP 13.4.
user posted image kajča,KR, 31, 5user posted image , doma2user posted image F in P, AC 23.3.           user posted image
user posted image Bepi,KR, 22, 1user posted image , NP 24.3. ,

12.09.2010
user posted image mašna, 24, 1 user posted image , NP 10.3. NS 4.3.
user posted image bragi, 31, 1user posted image ,
user posted image cresisy,Litija, 28, 1user posted image ,NP 23.4.,Morfo 23.4.
user posted image mery15031981,28,2user posted image ,doma 1user posted image ,
user posted image klavdijak1, 3user posted image , doma 2user posted image F, NP 8.4., Morfo. 3.5. user posted image
user posted image  hanizali, 3user posted image ,doma 2user posted image ,P, NP + Morfo 26.4.

13.09.2010
user posted image sarcy21, 25, 2user posted image , doma 1 user posted image F, Morfo 6.5.

14.09.2010
user posted image tannya,LJ, 36, 2 user posted image , doma 1user posted image ,NP 23.3., Morfo 4.5.

15.09.2010
user posted image mala2001, 2 user posted image , doma 1user posted image F, NP 31.3. , NS 11.3.
user posted image LucRezia, 29, 1 user posted image ,NP +Morfo 5.5.
user posted image anonimna 34, 2user posted image ,doma 1 user posted image ,
user posted image tpmc,MB,22, 1user posted image ,NP 30.3.,                               user posted image
user posted image božička09, LJ,27, 1user posted image , NP 16.4.                      user posted image
user posted image SOncIca,Kamnik, 3user posted image , doma 2user posted image F, NP 5.4.

16.09.2010
user posted image Lucky Mum,30, 2user posted image , doma 1 user posted image F , NP 23.3.,

17.09.2010
user posted image kokica09,2user posted image
user posted image teja80,29,1user posted image ,NP 1.4.,NS 8.3.
user posted image marella1, KR,29,2user posted image ,doma 1user posted image P,         ,     user posted image

18.09.2010
user posted image TamaraJ, 5user posted image ,doma 1user posted image F,NP 12.4.
user posted image T.Z.,CE, 26, 1user posted image ,  NP Morfo 4.5.,                         .user posted image

19.09.2010
user posted image Almera,LJ, 2user posted image ,doma 1user posted image F

20.09.2010
user posted image Jinx,LJ, 26, 1user posted image , NP 1.4.,
user posted image laliela,MB, 23, 1user posted image ,
user posted image taly26,MS,1user posted image

21.09.2010
user posted image corfu,3user posted image ,doma 2user posted image ,F in P,  NP 8.4.
user posted image nadiž, 2 user posted image ,doma 1user posted image F,

22.09.2010
user posted image nosečka maja, 2 user posted image ,doma 1user posted image P,
user posted image  Parižanka, 1user posted image ,Morfo 26.4.

23.09.2010
user posted image archie,KR, 28,1 user posted image ,NP 6.4.,NS 18.3.
user posted image pikicaT, KR, 2 user posted image ,doma1user posted image ,NP 12.4.
user posted image belicof
, 1user posted image
user posted image p.h.,
4user posted image ,doma 3user posted image 2F in P,
user posted image sanje2,MB, 27, 3user posted image , doma 1user posted image
user posted image karbobo, 2user posted image ,NS 18.3.
user posted image alisanikela, 4user posted image ,doma 3user posted image ,2P in 1F,

24.9.2010
user posted image patty81,28,1user posted image ,NP 20.4.,
user posted image strgi,1user posted image

25.09.
2010
user posted image
ninibo,31, 1user posted image , NP 21.4.

26.09.2010
user posted image sonček_25,30, 3user posted image
user posted image klavdi1, 29,1user posted image , NP 26.4.
27.09.2010
user posted image najcom,2user posted image ,doma 1user posted image F

28.09.2010
user posted image
mala, LJ, 26,5user posted image ,doma 3user posted image ,NP 31.3. ,NS 16.3.
user posted image nenka7,LJ,32, 1user posted image ,NP 24.3., NS 17.3.

29.09.2010
user posted image
liya,2 user posted image ,doma 1user posted image , P

30.09.2010
user posted image
lillchy123, 31, 2 user posted image ,doma 1 user posted image F , NP 23.4.,AC 19.4.  
user posted image
binabina, CE, 25,2 user posted image ,NP 15.4., NS 17.3.
user posted image
ina79, 30,1 user posted image ,NS 23.3. (PDP 2.10.)
user posted image Kozica, 1user posted image

Skupno število srečk user posted image : 82           2 user posted image , 7 user posted image in 73 user posted image

Žal so se morale posloviti  user posted image user posted image user posted image
amm4 user posted image ,rižka
user posted image , _sanika user posted image , 5ra8 user posted image ,julija30 user posted image , camino79 user posted image

user posted image

user posted image

Linke najd
ete na prvi strani!user posted image      

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 4383
31.3.2010 16:49:23   
katrinka
super vsem za pregledeuser posted image

lumpa6 - mislim nateuser posted image

materinska sola - malo premislite - zelo kmalu se ne splaca it, zelo pozno tudi ne ker boste tezko sedele, nekje vmes...jaz sem pri hcerki imela rok konec julija, sla sem maja - bi sla ze aprila a zaradi faksa nisem mogla, pa ne pozabite da jih gre veliko v ms pred morjem - da ne hodijo vmesuser posted image

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 4384
31.3.2010 16:56:45   
tejči28
Jaz sem šla v materinsko junija,ker julija ni bilo zaradi dopustov.Zdaj pa ne bom šla,ker sem bila 2leti nazaj in mi ni smiselno.user posted image

Vse,ki ste bile na AC držim pesti za dober rezulat.

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4385
31.3.2010 17:32:44   
tpmc
ALO ALO :)
kako ste? jaz ravno delam neko prezentacijo (že drug dan) za angleščino,.. upam da ste ve kaj boljše ;) čestitke tisti ki je imela pravkar rojstni dan ;) jaz sem pa novemberska, kje je še to :)
Mela sem včeraj pregled, vse je super, srček sem slišala, uz nismo delali. Termin za naslednji pregled pa javim kasneje, ker moje gin ni bilo jo moram naslednji teden poklicati.

Nič pupe lepo se mejte user posted image

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 4386
31.3.2010 17:42:53   
lillchy123
maca, v bistvu grem jaz na AC, da preverimo, če bo user posted image gluh. najin sin se je namreč rodil gluh in po raznih testih smo ugotovili, da sva pač oba nosilca nekega gena in zato v vsaki user posted image obstaja 25% verjetnosti, da bo otrok gluh.in mi pripada AC, ker se lahko odločim za umetno prekinitev nosečnosti. nama to sicer na kraj pameti ne pade (vsaj zaradi gluhote ne), ampak tega ne smete okrog govort, ker če tisti strici na genetiki to zvejo, potem me ne bodo dali na AC. skratka naju gluhota sploh ne skrbi. to pomeni samo nekaj živčne vojne in papirologije, da bomo prišli do enakega aparatka kot ga ima sin. ampak to je že druga zgodba.user posted image skrbi pa me, da bi odkrili kakšno drugo kromosomsko napako.user posted image sem smotana, sej vem. pri Lukcu sploh pomislila nisem na kaj takšnega. ampak verjetno je še vedno živa tista groza, ki smo jo preživljali prve mesece, ko nismo vedeli kaj in kako, kako bomo živeli, funkcionirali, kakšna prihodnost čaka najinega sina... pač si ne predstavljam še enkrat iti skozi kaj takšnega. pa kot pravim, gluhota ni problem, ker se je ne bojimo več. bojimo pa se drugih stvari, ki jih ne poznamo.
ja, kaj čem. tipična nosečka, ki ji nagajajo hormoni, v glavnem, ko mi povejo, da je vse ok bomo po moje kar razobesili plakate, da sem user posted image . user posted image user posted image user posted image

a pred Ac ti naredijo tudi UZ, kajne? in pogledajo tudi organe in pretoke itd? kot morfologija ali kaj takega ali ne? meni namreč moja G še vedno ni postavila PDP-ja, ker je bil plodek prejšnjič za en teden večji. in glede na to, da mi bo ona opravljala AC, me zanima, če mi ga bo postavila zdaj..

čestitke vsem za preglede, kar ne morem verjeti, da boste ene ob naslednjem pregledu že čez polovico!?user posted image kako gre hitro....

mene tudi že prav pošteno firbec daje, kaj nosim pod srčkom user posted image

lumpa, no super, se zmenimo, ja, ker je lokacija se mi zdi da v sostrem? še čakam točna navodila kako priti tja user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 4387
31.3.2010 17:56:07   
Božička09

[lumpa, no super, se zmenimo, ja, ker je lokacija se mi zdi da v sostrem? še čakam točna navodila kako priti tja user posted image

Mislim, da to lokacijo poznam. Kdaj pa boste delale piknik?

----

Držim pesti za vse, ki čakate rezultate takšnih in drugačnih testov, saj bo vse okej user posted image Meni se je pa ful začelo vleči, naslednji pregled imam šele 16.4., ko bom že v 19-tednu. Le kdaj me potem šele morfologija čaka? user posted image

Rada bi že slišala tega srčeka, poslušam sicer s stetoskopom, pa ne vem ali kaj slišim, ali ne user posted image Počasi si želim tudi kakega konkretnega dotika, da vem, da mala dušica kaj počenja tam notri user posted image

Punce, uživajte v sončku, jaz sem še v službi - jeeej ... user posted image

Papa.

p.s. Aja, še to glede materinske šole, tudi mene je G opozorila, da jih v juliju in avgustu, zaradi dopustov, ne izvajajo.

Rasti, rasti - pazim te, že zdaj si mi vse :*

Neposredna povezava do sporočila: 4388
31.3.2010 18:25:12   
nadka30
Vidim da se pogovarjate o materinski šoli, no jaz bom verjetno šla(je prva že skoraj šest let za mano, čeprav vem da se kaj dosti ni spremenilo)nekje v juniju, bo čist dovolj časa. Mene pa nekaj zanima, moj je bil prvič z mano v materinski šoli ali sedaj rabi kakšno potrdilo da bo lahko zraven pri porodu, čeprav je vprašaj kakšen porod bom imela ker sem prvič imela carski rez, ampak za ziher verjanto me zanima. Upam da kater kaj ve glede tega. Ker prvič so mi v materinsko knjižico vpisali da sem jaz obiskovalo materinsko, on je pa dobil neko potrdilo, sam ne me vprašat kje je sedaj to staro potrdilo, po resnic povedno nimam pojma.user posted image Sem pa jaz danes dobila vabilo za valeto od sošolcev v osnovni šoli, sedaj šele vidim kako smo že odrsali in da je minilo že lani 15 let in da bomo dejansko letos že 16 let iz osnovne šole, prav zanimivo jih bo videt, nekaterih nisem videla pa res vse od dneva kar smo zapustili osnovnošolske klopi.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Moram priznat da se jaz kar veselim tega srečanja in to bo že kar drugo sobotouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa še malo velikonoćnega vzdušja; user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Božička09)
Neposredna povezava do sporočila: 4389
31.3.2010 18:44:57   
lumpa6

maca, v bistvu grem jaz na AC, da preverimo, če bo user posted image gluh. najin sin se je namreč rodil gluh in po raznih testih smo ugotovili, da sva pač oba nosilca nekega gena in zato v vsaki user posted image obstaja 25% verjetnosti, da bo otrok gluh.in mi pripada AC, ker se lahko odločim za umetno prekinitev nosečnosti. nama to sicer na kraj pameti ne pade (vsaj zaradi gluhote ne), ampak tega ne smete okrog govort, ker če tisti strici na genetiki to zvejo, potem me ne bodo dali na AC. skratka naju gluhota sploh ne skrbi. to pomeni samo nekaj živčne vojne in papirologije, da bomo prišli do enakega aparatka kot ga ima sin. ampak to je že druga zgodba.user posted image skrbi pa me, da bi odkrili kakšno drugo kromosomsko napako.user posted image sem smotana, sej vem. pri Lukcu sploh pomislila nisem na kaj takšnega. ampak verjetno je še vedno živa tista groza, ki smo jo preživljali prve mesece, ko nismo vedeli kaj in kako, kako bomo živeli, funkcionirali, kakšna prihodnost čaka najinega sina... pač si ne predstavljam še enkrat iti skozi kaj takšnega. pa kot pravim, gluhota ni problem, ker se je ne bojimo več. bojimo pa se drugih stvari, ki jih ne poznamo.
ja, kaj čem. tipična nosečka, ki ji nagajajo hormoni, v glavnem, ko mi povejo, da je vse ok bomo po moje kar razobesili plakate, da sem user posted image . user posted image user posted image user posted image

a pred Ac ti naredijo tudi UZ, kajne? in pogledajo tudi organe in pretoke itd? kot morfologija ali kaj takega ali ne? meni namreč moja G še vedno ni postavila PDP-ja, ker je bil plodek prejšnjič za en teden večji. in glede na to, da mi bo ona opravljala AC, me zanima, če mi ga bo postavila zdaj..

čestitke vsem za preglede, kar ne morem verjeti, da boste ene ob naslednjem pregledu že čez polovico!?user posted image kako gre hitro....

mene tudi že prav pošteno firbec daje, kaj nosim pod srčkom user posted image

lumpa, no super, se zmenimo, ja, ker je lokacija se mi zdi da v sostrem? še čakam točna navodila kako priti tja user posted image

ja to sem te hotela vprašat, kaj bi naredila, pa nism upala, jaz se nebi preveč bala saj je več možnosti da je vse ok, bom pa držala pesti da je res, kako se pa sporazumevate, glede na to da je še tako majhen

seveda grem s tabo samo s tega počivanja morm vn pridt, sedaj me pa še malo vročina dajeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4390
31.3.2010 18:46:48   
malecka_mateja
dan!

vsem ki čakate na izvide.. želim, da dnebi minejo hitreje.sej bo vse ok boste videle.

ja kdaj pa bi delali srečanje?junija?te še ni fejst vroče ali kako?meni je vseeno samo avgusta ne ker bom kot sod in še na parceli bomo velikouser posted image

mi smo ok, sicer sem mela včeraj zelo hude krče amapk so se proti večeru malo pomirili. otročke lepo brca in je lep občutek.pregled mam naslednji četrtek.

jaz na materinsko nebom šla, že prvič nebi hodla, ker sem pač iz te stroke in mi je večino znano ampak sem šla zaradi potrdila o partnerju...pa da je hitreje minilo. kako je s tem če je potrdilo še potrebno mislim da ne več, samo nisem sigurna. vem da če hočeš imeta EA moreš it na neko predavanje da te na seznam dajo.

grem se zdaj malo z tamalo igrat.papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 4391
31.3.2010 19:19:39   
mala
Danes iz pregleda, vse o.k. Poslušala je srček to je pa tudi vse, običajen pregled pri teh tednih.
Naslednjič pa morfologija 12.5. user posted image

Pozdravljene vse nove septemberkeuser posted image

Jest sem tudi za piknikuser posted image , ve samo sporočte kdaj pa kjeuser posted image .

Vsem, ki čakate na rezultate AC pa želim najbolše rezultateuser posted image

Pa še to, rada bi se pridružila septemberkam na FB-ju pa ne greuser posted image A mi lahko poveste še enkrat postopekuser posted image

No lep večer vsem pa lepe velikonočne praznikeuser posted image

Sem ponosna mamica štirim čudovitim sončkom:)

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 4392
31.3.2010 19:46:30   
katrinka
mala mala mala...pogresala sem te...super za pregled - jaz ga imam v petekuser posted image fb - sem ti poslala predlog za prijatelja - tako ti ne bo treba nase skupine iskatuser posted image

lumpa6 - kako se pocutis - si boljeuser posted image

lillchy - nisem vedela da je pri vas tako, jaz osebno se strinjam da gluhost ni razlog za splav - dandanes se da polno ziveti tudi s tem...in vrjamem da boste vsi zadovoljniuser posted image

(odgovor članu mala)
Neposredna povezava do sporočila: 4393
31.3.2010 19:50:20   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

mala mala mala...pogresala sem te...super za pregled - jaz ga imam v petekuser posted image fb - sem ti poslala predlog za prijatelja - tako ti ne bo treba nase skupine iskatuser posted image

lillchy - nisem vedela da je pri vas tako, jaz osebno se strinjam da gluhost ni razlog za splav - dandanes se da polno ziveti tudi s tem...in vrjamem da boste vsi zadovoljniuser posted image

počutje kaj pa vem, tko tko, ni še čist ok

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4394
31.3.2010 19:51:09   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6

IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

počutje kaj pa vem, tko tko, ni še čist ok

kdaj pa naj bi nevarnsot minila - zaradi ac mislim...

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 4395
31.3.2010 19:52:57   
lumpa6
pravijo, da po 3h dneh, upam da res, 

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4396
31.3.2010 19:54:18   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6

pravijo, da po 3h dneh, upam da res, 

drzim pestiuser posted image

zdej pa sibam spat...lahko nocuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 4397
31.3.2010 20:02:45   
hanizali
Punce živjo!Jaz sem še vedno v službi in  odštevam še zadnje minute.Vidim,da ste kar v redu,jaz sem pa danes bolj po vremenu.Staknila sem uroinfekt in se nič kaj dobro ne počutim.
Tinkatonka vse najlepše in najboljše z malo zamude!!!!
Lumpa6 počivaj in bo vse v redu...mislim nate
Jaz sem sedaj 17. teden in ne slišim še srčka z AS,samo premike.Ne vem ali sem premalo vztrajna al kaj!??SE jutri kaj oglasim ,se mi mudi k mojim pupikam,ker jih ne vidim po cele dneve,ko delam popoldansko.
Bodite mi fajn in čuvajte sebe in svoje sončke!user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4398
31.3.2010 20:55:34   
Anonimen
Hej čveke!
Jaz se moram pa pohvaliti,da imam vozek doma. Sem šla danes po rabljenega Quinny Buzza, zraven sem dobila še košaro in MaxiCosi lupinico pa vso ostalo opremo, tako da dokupima še samo isofix podstavek za v avto... :)

(odgovor članu hanizali)
  Neposredna povezava do sporočila: 4399
31.3.2010 22:06:37   
Izabelina
Lep pozdrav!

Čisto nova na forumu... sem dolgo časa odlašala, sedaj pa sem se odločila in prijavila... rok imam 17. septembra... zame je vse popolnoma novo in tudi razburljivo...

:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?