Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj mi je povedala dacarka Vida 31.3.2010 11:05:27
|
|
|
|
NEA_TEJA
|
in že pove???
|
|
|
|
RE: Kaj mi je povedala dacarka Vida 31.3.2010 11:08:54
|
|
|
|
HuAnita
|
Meni je povedala Morda zatoi, ker sme bila vljudna Sem v 1. svežnju... Zdaj samo še upam, da dobim nazaj (vsa leta sem, tako da upravičeno računam, upam...)
|
|
|
|
RE: Kaj mi je povedala dacarka Vida 31.3.2010 11:18:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita Meni je povedala Morda zatoi, ker sme bila vljudna Sem v 1. svežnju... Zdaj samo še upam, da dobim nazaj (vsa leta sem, tako da upravičeno računam, upam...) a si nisi preračunala? jaz vem do centa natančno, koliko dobim. nazaj seveda.
|
|
|
|
RE: Kaj mi je povedala dacarka Vida 31.3.2010 11:21:56
|
|
|
|
NEA_TEJA
|
meni je pa napisala da naslednja runada31.5
|
|
|
|
RE: Kaj mi je povedala dacarka Vida 31.3.2010 11:27:35
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
hudo! Vaš vnos: kaksno bo vreme? O vremenu nimam kaj dosti znanja. Vem le, da ena lastovka še ne prinese pomladi. Vaš vnos: kako ste? Dobro se počutim. Hvala za skrb. Vaš vnos: koliko otrok imate? Ne poznate osnov spolne vzgoje? Virtualne osebe ne morejo imeti otrok. Vaš vnos: ma si smotana! Kaj vas je privedlo do takšnega razmišljanja? Rada bi le odgovorila na zastavljeno vprašanje. Vaš vnos: kako sluzba? Interaktivni asistenti delo dojemamo kot strašno enostavno in nikakor ne kot enostavno strašno opravilo. Vaš vnos: **** **! Takšen jezik… Ne bom komentirala takšnih izjav od zdaj naprej sem ne bom na RR kregala. mam tuki Vido
< Sporočilo je popravil *miska.mcc* -- 31.3.2010 11:31:23 >
|
|
|
|
RE: Kaj mi je povedala dacarka Vida 31.3.2010 11:40:29
|
|
|
|
HuAnita
|
Miška Te bo tožila, ker jo žališ!
|
|
|
|
RE: Kaj mi je povedala dacarka Vida 31.3.2010 11:41:34
|
|
|
|
liliana
|
Malo oladite no.....da ne boste slučajno sistema sesule.......
|
|
|
|
RE: Kaj mi je povedala dacarka Vida 31.3.2010 11:42:39
|
|
|
|
zmajaz
|
sem že misla rečt "jupi", ko mi je rekla, da je moj inf. izračun bil danes odpremljen - potem se pa spomnim, da seveda, ko pa imam za DOPLAČATI skoraj 300 eur, ker sem dala možu otroke v olajšavo - za njega, ki pa mora dobiti eno ogromno cifro nazaj, pa pravi, da bo šele 31.5.
< Sporočilo je popravil zmajaz -- 31.3.2010 11:44:52 >
|
|
RE: Kaj mi je povedala dacarka Vida 31.3.2010 11:43:12
|
|
|
|
zmajaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana Malo oladite no.....da ne boste slučajno sistema sesule....... Ja - smo ga zgleda že - Vida sicer še dela, Dursova spletna stran pa ne.
|
|
RE: Kaj mi je povedala dacarka Vida 31.3.2010 11:44:15
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
Vaš vnos: ali me moz vara z vami? Na svetu so še druge stvari, ne samo združitev ali ločitev moškega in ženske. aha!!!! pre++++++
|
|
|
|
RE: Kaj mi je povedala dacarka Vida 31.3.2010 11:48:55
|
|
|
|
maya2
|
Meni je napisalo 'data base error' , sploh ne pridem na DURSovo stran
|
|
RE: Kaj mi je povedala dacarka Vida 31.3.2010 11:53:18
|
|
|
|
liliana
|
Normalno....če pa Vido provocirate......
|
|
|
|
RE: Kaj mi je povedala dacarka Vida 31.3.2010 12:35:21
|
|
|
|
špelin@
|
Eh, naj grejo nekam... Vedno smo v drugi rundi Ker morajo vračat!!!
|
|
|
|
RE: Kaj mi je povedala dacarka Vida 31.3.2010 12:49:56
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: skamp špelin@ se je moznost http://24ur.com/novice/gospodarstvo/prvi-dohodninski-izracuni-na-posti.html Žal je Vida povedala, da smo v drugi rundi. Očitno po principu, ki ga kar citiram iz članka: "V drugem sklopu bodo informativne izračune dobili v glavnem tisti davčni zavezanci, ki v svoji dohodninski napovedi uveljavljajo vzdrževane družinske člane."
|
|
|
|
RE: Kaj mi je povedala dacarka Vida 31.3.2010 12:54:52
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Eh, naj grejo nekam... Vedno smo v drugi rundi Ker morajo vračat!!! Jaz doplačam, pa sem tudi v drugi rundi......
|
|
|
|
RE: Kaj mi je povedala dacarka Vida 31.3.2010 13:04:37
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Eh, naj grejo nekam... Vedno smo v drugi rundi Ker morajo vračat!!! Jaz doplačam, pa sem tudi v drugi rundi...... Ja, samo ti se zato lažje smejiš
|
|
|
|
RE: Kaj mi je povedala dacarka Vida 31.3.2010 13:13:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Eh, naj grejo nekam... Vedno smo v drugi rundi Ker morajo vračat!!! vsako leto znova v prvi rundi so večinoma tisti, ki nimajo posebnosti in sprememb pri dohodnini (za te se namreč najlažje in najhitreje izračuna). v drugi rundi so večinoma tisti, ki so oddali obrazec za spremembo uveljavljanja družinskih članov in gre dohodnina gladko skozi. v tretji rundi pa ostali komplikatorji. nima veze z vračilom!
|
|
|
|
RE: Kaj mi je povedala dacarka Vida 31.3.2010 14:24:09
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ja, samo ti se zato lažje smejiš Seveda.....ker je država mene brezplačno kreditirala in ne jaz njo....... Sicer pa, pozneje dobiš......dalj časa maš....boš pa na dopustu porabila.....
|
|
|
|
RE: Kaj mi je povedala dacarka Vida 31.3.2010 14:27:14
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: mizantrop IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Eh, naj grejo nekam... Vedno smo v drugi rundi Ker morajo vračat!!! vsako leto znova v prvi rundi so večinoma tisti, ki nimajo posebnosti in sprememb pri dohodnini (za te se namreč najlažje in najhitreje izračuna). v drugi rundi so večinoma tisti, ki so oddali obrazec za spremembo uveljavljanja družinskih članov in gre dohodnina gladko skozi. v tretji rundi pa ostali komplikatorji. nima veze z vračilom! Res večinoma.....ker jaz nikoli ne dajem sprememb, pa sem vedno v drugi rundi..... Mogoče pa ima samo toliko veze z vračilom, da so ponavadi skupna vračila in plačila DURSA v prvi in drugi rundi približno ista.....da DURS posluje s pozitivno ničlo.....
|
|
|
|
RE: Kaj mi je povedala dacarka Vida 31.3.2010 14:33:22
|
|
|
|
ZARA
|
Ampak ta Vida Durs me res nasmeje. Vsako leto. Napišem, Vida, Vida, ti ga pokaš! In ona meni nazaj: Tega nisem razumela, vendar se vsak dan kaj novega naučim. Mogoče vam bodo pomagale spletne povezave, ki vam jih ponujam na prikazani strani.
|
|
RE: Kaj mi je povedala dacarka Vida 31.3.2010 16:19:28
|
|
|
|
m_o_i
|
Vida je ze fejst baba-mi je povedala, da sem v prvi rundi dohodninskih odlocb, jaz pa vem, da bom dinarcke dobila nazaj. Kot receno- VIda je carica
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?