Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: agha Malenaa89 - jaz se pridružujem tvojim željam, si pa predstavljam, da se to lahko vleče nekaj časa. Kako dolgo to že traja pri tebi? Mogoče je pa to dobra priprava telesa in psihe? Bova pa čisto pripravljene na porod, ko bo šlo zares! Me prav zanima kaj ti bodo jutri rekli na pregledu! Redni ampak blagi so se začeli prejšnji teden, so bli na 4 min in 2 min, potem premor ene ali dveh ur in spet od začetka, nisem hotla it v P za brezzveze, saj so bli vzdržni. Te, ki jih imam pa zdaj pa so se začeli včeraj in trajajo še danes, so dost močnejši v primerjavi z lažnimi, so redni na 4 minute. Ravno slabo mi je. Ja, se meni tud zdi da je to fajn priprava na takrat ko bo šlo zares, tak vsaj vema kaj približno pričakovat. Kak dolgo pa traja pri tebi? Na kolk časa jih maš? Kak dolgo približno traja en? Pri meni niso krajši od 30 sek, bolečina pa traja tam do 1 minute. Sem brala zadnjič (ravno sem iskala stran, da bi ti prilepila link pa strani žal ne najdem več. Ena je napisala nasvete babice, ki jih je dobila med 1. porodno dobo) da med popadki NE smemo iskat najbolj udobnega položaja, da bi nam bilo čim lažje, nasprotno, poiskat si moramo položaj v katerem bodo popadki najbolj neznosni, kajti bolj kot boli, hitreje je konec (nisem prepričana ampak kolk se spomnim se hitreje odpiramo al nekaj podobnega). In dobro naj bi bilo tudi po dva popadka preležati na enem boku, naslednja dva pa na drugem (konstantno obračanje iz enega na drugega), tud to naj bi pripomoglo k temu da je hitreje konec.
< Sporočilo je popravil Malenaa89 -- 30.3.2010 10:11:15 >
|