|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z majčki 2009 - 10. del
29.3.2010 18:09:41   
Dudica1
eelyy jaz sm tud gledala jaknico v takotu,taka bež-rjava je bla mi je bla kr ušeč pa niso meli večje...še samo eno so meli...pa dosti takih črnih te pa nism hotla

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4626
29.3.2010 18:15:08   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Maja, jaz lahko pa v sredo na kofi pridemuser posted image Mejk jorself avejlable!user posted image

Kdaj? Zjutraj lahko, pa pol popoldan tut lahko. aj em avejlbl for ju user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1
ne pomoje petek,v sredo je ni maje se mi zdiuser posted image

Aja, sej petek je pa tut vredu! Maja, dej da ne boš tolk zalagala- ti dam denar vnaprej, pol bi pa v petek na kofe prišla iskatuser posted image

Ne no, kaj pa če ne bodo imeli. Boš mi dala pol ko se vidmo.

In glej, da me česa ne okužiš. Pejdi se prej dohtarju pokazat. Imam za letos dovolj AB.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4627
29.3.2010 18:15:37   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: eelyy

Kje se res splača kupiti za otroke  kej spomladanskih cunjic(kako je v leclercu?)je katera bla? V BC skos kupujem pa se mi zdi da včasih kr preveč plačam za kakšne hlače ali majčke.

danes je blo vse že poletno user posted image v BCju v BTC sem bila prejšnji teden, sam bodijev z dolgimi v velikih cifrah ni bilo skoraj nič. najraje imam itak HMove bodje, sam tam je mission impossible najt večje kot 80. se mi pa ne zdi dovolj toplo, da bi mel majčko, pol mu po trebuhu piha.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 4628
29.3.2010 18:23:20   
FLASK_A
Prav, Maja. Boš jutri poročala če bodo imeli. Pa mal poglej da ne boš katere podobne zagrabila (ker obstaja). Naj bo kar ta ki sem ti jo dala na linkuuser posted image Ja sej bom šla k zdravniku no. Sam če me bo hotla videtuser posted image Najrajš bi šla kar danes h komu pa me noben ne sprejmeuser posted image

Ledenka, to si pa eno čudno varuško našla.user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4629
29.3.2010 18:29:18   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

Kje se res splača kupiti za otroke  kej spomladanskih cunjic(kako je v leclercu?)je katera bla? V BC skos kupujem pa se mi zdi da včasih kr preveč plačam za kakšne hlače ali majčke.

danes je blo vse že poletno user posted image v BCju v BTC sem bila prejšnji teden, sam bodijev z dolgimi v velikih cifrah ni bilo skoraj nič. najraje imam itak HMove bodje, sam tam je mission impossible najt večje kot 80. se mi pa ne zdi dovolj toplo, da bi mel majčko, pol mu po trebuhu piha.

Kaj pa če ga oblečeš bodi brez rokavov pa čez majčko. Če hočeš, ti grem jst v naš BC iskat, pa flaški dam v petek (al sredo).

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4630
29.3.2010 18:32:48   
maja1488

Prav, Maja. Boš jutri poročala če bodo imeli. Pa mal poglej da ne boš katere podobne zagrabila (ker obstaja). Naj bo kar ta ki sem ti jo dala na linkuuser posted image Ja sej bom šla k zdravniku no. Sam če me bo hotla videtuser posted image Najrajš bi šla kar danes h komu pa me noben ne sprejmeuser posted image

Ledenka, to si pa eno čudno varuško našla.user posted image

Ah dej dej...sej če je podobna, bo pa že ok user posted image  A zlate nimajo nobene user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4631
29.3.2010 18:32:53   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Kaj pa če ga oblečeš bodi brez rokavov pa čez majčko. Če hočeš, ti grem jst v naš BC iskat, pa flaški dam v petek (al sredo).

pol mu je prevroče user posted image naš M. je tako vroč kot jaz user posted image

flaska, upam, da bo popravila vtis. ti pa najdi drugega dr! ker tvoja je čist neresna user posted image alergija my a$$

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4632
29.3.2010 18:37:23   
FLASK_A
Ah dej dej...sej če je podobna, bo pa že ok user posted image

user posted image

A zlate nimajo nobene

Tega stavka pa ne razumem? A leti na ceno?user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4633
29.3.2010 18:48:45   
KatMat
zmente se kdaj....men bi dop se najbolj odgovarjalo....ob enajstih se najbolj ker tija spi do 10ih

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4634
29.3.2010 18:52:29   
ledenka
a se zdaj menite za petek al sredo? bom probala obdržat avto doma user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4635
29.3.2010 18:53:21   
FLASK_A
Prou sovražim se ker grem delat gužvo sam ne morem več. Boliuser posted image Grem na urgenco. Upam da ne zastonj, da ne bo izpadlo kot da imam samo prehlajeno grlo. Sam tooolk boliuser posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4636
29.3.2010 18:54:47   
FLASK_A
a se zdaj menite za petek al sredo? bom probala obdržat avto doma user posted image

Petek!

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4637
29.3.2010 18:58:08   
koala.cek

Prou sovražim se ker grem delat gužvo sam ne morem več. Boliuser posted image Grem na urgenco. Upam da ne zastonj, da ne bo izpadlo kot da imam samo prehlajeno grlo. Sam tooolk boliuser posted image

edino pravilno. sem ti že prej med vrsticami povedalauser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4638
29.3.2010 19:00:04   
koala.cek

IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek
danes na vratih vrtca piše: razsaja škrlatinkauser posted image . super.

Ja bohpomagej. Kaj boš zdej? Sej ne veš a češ dat otroka v vrtec al rajš ne. user posted image user posted image

ja prav nč. v vrtec bo hodil. upam, da smo jo že preboleli. če ne pa, upam da jo čim lažje prebolimo. zdaj sem še doma, pa nekako lahko na izi prebolevamo.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4639
29.3.2010 19:18:02   
KatMat

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4640
29.3.2010 19:34:07   
šivilja
Flaska - dobro opravi

Naše stanje - P. je skoraj kap, da dežurna H. ni dala AB kapljic, ker bi se ji lako v najslabšem primeru lahko razvilo sistemsko vnetje in potem bi mogla na PEK na intravenozni AB. Zdaj imamo Tobrex in upam da bo prijel.
K. je zobarca odprla zobek, a mu je preko dneva še kar otekalo lice, zato sem še enkrat poklicala in je dobil AB, upam da kmalu prime, ker ga še vedno hudičevo boli. Jutri bo doma, v sredo pa imava kontrolo.

Smo imeli obiske in je H pozabila na spanje in utrujenost - potem je pa po štirih žličkah večerje zaspala v stolčku. Čez nekja časa se je zbudila in jasno je večerja ni več zanimala, zdaj pa mi skače po joškah in je ne zanima spanje user posted image user posted image

Pišuka imam dovolj današnjega dne
Mož je šel pa na večerjo.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4641
29.3.2010 19:40:49   
Dudica1
petek ja  user posted image

flaska opravi kaj....pozitivnega user posted image

ledenka bi tud pršla user posted image user posted image user posted image user posted image ....najboljše da smo potem zmenjene za okrog 11h v merkatorju al kje??

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4642
29.3.2010 19:42:13   
Dudica1
šivilja user posted image user posted image user posted image za vse vas

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4643
29.3.2010 19:43:17   
Dudica1
Pa še vprašanje...kako je s temi vdihi na minuto ko šteješ...nekaj se trudim štet pa ma enkrat ful drugič manj...se mi zdi da ni zanesljivo user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4644
29.3.2010 19:49:48   
šivilja
Uh, Dudica ne vem - na približno pomoje - pomembno je a je 30 al 60, ne pa 28 ali 32 (govorim na pamet, ker sploh ne vem kolikokrat vdihne tako majhen otrok na minuto)

Petrazg - oprosti in hvala lepa - danes sem bila stalno v visokem štartu

Flaska - sporoči kaj si opravila
Naša armatura je od firme SCHOCK, samo pojma nimam ker model, zgelda pa čist enko, kupili smo pa v eni firmi tukaj v stegnah

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4645
29.3.2010 19:51:15   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

Pa še vprašanje...kako je s temi vdihi na minuto ko šteješ...nekaj se trudim štet pa ma enkrat ful drugič manj...se mi zdi da ni zanesljivo user posted image

To moreš v spanju štet. Ne ko je buden. Se ne spomnim kolko jih more bit.

Flaška...mislila sem na barvo...tko. Meni je zlata grda user posted image
Ej res dobro opravi, predvsem pa hitro!

Ledenka user posted image . A še katera pride?

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4646
29.3.2010 19:55:09   
maja1488
Duda...do 12 mesecev je 27 vdihov na minuto v spanju. Če je več al manj ni OK. No če je eden je najbrž še.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4647
29.3.2010 19:55:49   
majana79
o madona, kolk ste napisale

pa kr neki ste bolni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kolk ve oblačite otroke? ker jaz našemu dam 'bundico', tisto medek jakno, ki je precej topla samo zjutraj, če gremo ven, pa spodaj ene rokave, dolge.

čez dan pa ima samo kak flis ali jaknico in je ves vroč... sem gledala od znancev malo na sliki in je imela debelo bundo, pa še flis deko čez...

pa pod trenirko ali hlače mu tut čez dan ne dam več žabic, ker je potem totalno moker po nogicah in po vratu

ledenka, v HM pa res nimajo več velikih številk, samo do 74 user posted image jaz žal nimam večjih, samo s kratkimi so, če ne bi ti posodila, ker smo šele pri 74/80

sem pa videla danes neke bodije z dolgimi v Hoferju v Mostah, so ostanki od prej, mogoče bi tam še kaj našla...

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4648
29.3.2010 19:58:13   
koala.cek

Duda...do 12 mesecev je 27 vdihov na minuto v spanju. Če je več al manj ni OK. No če je eden je najbrž še.

ja nekaj takega. pa enkrat sem brala, da je odvisno od teže in ne vem kaj še. sem prišla do zaključka, da ni tako hudimarno enostavno in da je veliko čejev...

kako je M ?

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4649
29.3.2010 19:59:32   
šivilja
Majana - meni se zdi čist v redu kako ga oblačiš, spoh pa ti najbolj poznaš svojega otroka kok je topel, s preveč oblačenjem pa tudi ni za pretiravat - najboljš v plasteh pol pa po potrebi kombiniraš.

Maja - kdaj se dobite.
Ma pa kaj jaz bluzim - itak mam dva z AB, pa ta teden je treba bit še priden pa pirhe barvat pa take zadeve, če bo lepo vreme naslednji teden bi šle pa lahko do morja. Kaj pravite?

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...
Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......