|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2010 - 3.del
27.3.2010 14:02:16   
Chi_Pita
IZVIRNO SPOROČILO: flora1983

Imamo novo aprilčico!!!!

Levinjica sporoča: Danes ob 11:14 uri se je z CS rodila naša Ema, težka 2980 g in velika 49 cm.

Čestitke mamici in očku.

user posted image user posted image user posted image Iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image
Zdaj pa hitro okrevanje. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu flora1983)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
27.3.2010 14:13:27   
Chi_Pita
Seveda ne smem pozabit Aprilčici zaželeti nepozaben dan ...
Iskrene čestitke ob poroki. Vse naj naj na skupni poti. user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke tudi vsem novopečenim mamicam. user posted image user posted image user posted image
Jaz pa samo čakam kdaj se bo kaj začelo, vendar še nič ne kaže na to. Najraje bi kar zdaj rodila, pa čeprav mi počutje dopušča opravljati čisto vsako stvar. Rada bi objela to naše malo dete čimprej. user posted image Uh kako naj jo prebudim? user posted image

Punce vsem želim čimlažji porod in zdrave štručke. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
27.3.2010 14:19:02   
katy83
pozdravljene aprilčice.

Sem vas prišla malo pozdravit, ker imam čas. Pa da ne boste rekle, da ne mislim na vas. user posted image

Skratka, mi smo doma in smo se že uspeli klimatizirat user posted image . Zaenkrat je Timotej zelo priden user posted image . Tako kot po knjigah. Res. Na vsake 3 ure se zbudi, se približno 45 min rihtama (dojenje, previjanje, cartanje), potem pa spet spi dalje. user posted image  Ati je tudi z nama doma. Zdaj ima 9 dni še starega dopusta, potem gre 1 teden delat, potem pa še očetovski. jao, kak se bo uživalo. user posted image
Jaz sem tudi čisto ok. Nobenih težav. Vse se je že v bolnici porihtalo. Sem imela slabo kri, pa sem neke antibiotike jedla, šivi (4) tudi več ne bolijo, tak, da bravo jaz. Kilogrami so tudi šli dol, še 3kg imam plusa, pa sem na svoji teži pred nosečnostjo, tak da...kaj naj rečem. Zadovoljna full. Pa še dojenje je steklo tako kot mora. user posted image
Jutri bom verjetno napisala porodno zgodbo.  Na kratko bom rekla samo to, da mi je bil porod po 2 dnevih popadkov na 5 minut pravo odrešenje. user posted image

Tako, želim vam lep vikend in čim manj nosečniških težav. Priden bodite, pa božajte bušije.

Levinjica čestitke za Emo. Tebi želim hitro okrevanje po cr, Emi pa zdravo in brezskrbno otroštvo. user posted image

katy

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
27.3.2010 14:23:58   
NATAŠA35
levinjica user posted image user posted image user posted image ČESTITKE IN VELIKO CARTANJA V TROJEuser posted image user posted image

LJUBKA ŠE 1X ČESTITKE, VELIKO CARTANJA VAM ŽELIM user posted image user posted image user posted image

aprilčicanaj bo vajina pot vsak dan obsijana z soncem user posted image user posted image

kepica kaj mi še čakašuser posted image user posted image

evo jaz mam pravo gnezdenje vse lepo po vrsti pospravljam, čakata me še otroška soba in spalnica in delno dnevna soba, pa sem potem lepo končala....sem pa pospravila kopalnico, wc, vetrolov vežo, malo dnevno sobo, vse lepo posesala user posted image user posted image svoje dece sem spravila ven, da imam mir user posted image user posted image
jutri bom pa počivala, ali pa bom plenice likala...sem že dva stroja oprala, pa jih bom sigurno še dva, ker ponavadi perem ob sobotah, samo kaj ko se nočejo same spravit v omarouser posted image user posted image

imejte se vse lepo na današnji danuser posted image user posted image

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
27.3.2010 15:58:22   
lija34
čestitke pupa ob rojstvu hčerkiceuser posted image user posted image user posted image
čestitke ljubka ob rojstvu dvojčkov user posted image user posted image user posted image
čestitke levinjica ob rojstvu hčerkiceuser posted image user posted image user posted image in čimprejšnje okrevanje po CR.

aprilčica10: vse naj na vajini skupni življenski poti.user posted image

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
27.3.2010 16:17:51   
Getreal
2x ČESTITKE LJUPKA!!! user posted image user posted image user posted image
ČESTITKE LEVINJICA!!
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lija34)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
27.3.2010 17:02:33   
amelie
Čestitke za Ljupko in Levinjico!!! user posted image  user posted image  user posted image  
In tudi za Aprilčico10 in njen čarobni dan! user posted image

Midva sva zdaj končno pogledala film 2012, pa je bilo v mojem trebuhu več dobre akcije kot v filmu user posted image  Potem mi je še otrdevat trebuh začel na nekaj minut, pa se je že umirilo ... Zdaj pa spet dete noge preteguje in mi očitno sporoča, da mu je pri meni še čisto fajn. Pa drugič ... user posted image

Katy, prav fajn je brat izkušnje nove mamice! Lepo, da je Timotej tako priden! user posted image  user posted image  Se že veselim porodne zgodbe. user posted image

Sonček se je direkt v okna uprl, tako da vidim vso svinjarijo ... Mogoče pa enega operem - za boljši filing user posted image

Aja, vse, ki bi se rade v torek prišle sladkat - navadno se dobivamo ob 11h v Pohorski kavarni. Predvidevam, da bo tokrat tudi tako. Več nas bo, bolj bo fajn user posted image  Bomo prava atrakcija - vsaka s svojo dozo sladkega user posted image   

Lepo se imejte, jaz grem poskusit, če sem razpoložena za okna ... Če ne, bo pa dragi dokončal ... user posted image

(odgovor članu Getreal)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
27.3.2010 17:03:56   
Wannabemommy
Čestitke levinjica za Emouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , tebi pa čimprejpnje okrevanje po CRuser posted image

user posted image

(odgovor članu Getreal)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
27.3.2010 17:07:26   
Wannabemommy
IZVIRNO SPOROČILO: amelie

Aja, vse, ki bi se rade v torek prišle sladkat - navadno se dobivamo ob 11h v Pohorski kavarni. Predvidevam, da bo tokrat tudi tako. Več nas bo, bolj bo fajn user posted image  Bomo prava atrakcija - vsaka s svojo dozo sladkega user posted image   

Lepo se imejte, jaz grem poskusit, če sem razpoložena za okna ... Če ne, bo pa dragi dokončal ... user posted image

Itak mislim da standard ekipa nebo falila, le v primeru da gre ktera rodit, user posted image , okna pa ti le naj dragi pomijeuser posted image  ti mas izgovor da ne moresuser posted image

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
27.3.2010 17:14:02   
Wannabemommy
Aprilčica tebi pa na današnji dan, naj ti bo najlepši dan , ker se ga boš vedno spominjalauser posted image , na skupni življenjski poti pa vama želim veliko ljubezni, razumevanja, medsebojnega zadovoljstva ter seveda veliko otroškega smehauser posted image  Iskrene čestitke ob porokiuser posted image

user posted image

(odgovor članu Wannabemommy)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
27.3.2010 17:31:59   
Marjana Simonič
Pozdravljene souser posted image  !
Iskrene čestitke vsem novim mamicam user posted image  - sem vam fauš user posted image . Sama sem še vedno 2 v 1 . Naše dete še kar vstraja v medenični vstavi in nič ne kaže na to , da bi se imel namen obrniti .
Imam hemeroide za znoretuser posted image  . So me v ponedeljek boleli kot 100user posted image . Se grem v P pokazat in me sestra tam vpraša : Ja kaj gospa a vi ste noseči ali kaj delate pri nas ??   Haloooooooooooo !!!!!! Pa ljuba ženska sem v 34 tednu !!!!!!! Me pride direkt v trebuh pogledat , da se prepriča , da sem res noseča ???? Mislim ...... Dežurna G mi v izvid napiše ( pregledala me ni ) brez krvavitev in brez bolečin ???????user posted image  Pa kaj je ženska misla , da sem jaz šla tja gledat na uro in da doma poleg dveh otrok nimam kaj za delat - ljubi bog kako mi je dvignila pritisk . To naše zdravstvo . Ja pa še to : ženska ni stara niti 30 let , brez otrok in mi v polomljeni slovenščini razlaga , da to ni nič takega , razen če bi tolk krvavela , da bi krvavitev ogrožala moje življenje . Grozaaaaaaaaaaa!!!
Sem tako razočarana , da sem brez besed .
No za seznam NP 8.4.2010 +4kg
Lepo bodite !

(odgovor članu Getreal)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
27.3.2010 18:09:22   
amelie
IZVIRNO SPOROČILO: Wannabemommy

Itak mislim da standard ekipa nebo falila, le v primeru da gre ktera rodit, user posted image , okna pa ti le naj dragi pomijeuser posted image  ti mas izgovor da ne moresuser posted image

Pa če gre katera, naj bom to prosim jaz user posted image  Za okna sem jih pa že slišala od dragega, baje jih je on mislil jutri pomit. Kregala se ne bom user posted image

(odgovor članu Wannabemommy)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
27.3.2010 18:15:42   
agha
Čestitke levinjici za Emo in vse najlepše!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
   [Brisano sporočilo]
27.3.2010 18:22:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu agha)
  Neposredna povezava do sporočila: 1089
27.3.2010 18:38:16   
nejanejc
hej hej!

Cestitke levinjica! Lepo cartanje!

No, jst sem sem pa vcerej koncno nardila filmcek Avstralija, najino porocno potovanje (novembra!?). Moj je pa pozno v noc igrce spilal... zjutraj se kot ponavadi zbudim, pa morem nekaj pojest, drugace ne morem vec spat... Pa sem tako zaspala, da nisem slisala nic okol sebe, no sem mela tud čepke... ampak.... No, moji so potem vseeno prsli, sem nardila tortilje, pa torta je tudi uspela... pa na en sprehod v Kranj smo jih peljali... Zdej se pa tudi pr nas pere drugi stroj.... Vcerej smo pa pucali, sem bla prov tecna, me je mel moj poln kufr...

no, lep vikend se naprej vsem skupaj

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
27.3.2010 18:41:27   
memole
Ejla!

Kako kej?

Medve z Laro sve že cel dan same doma!
Ati je šel kolegom pomagat selit robo v drugo stanovanje!
Pa sve šle mal do mojih zdej pa risanko gleda!

Levinjica čestitke ob rojstvu hčerke Eme!user posted image user posted image
Želim vam veliko prespanih noči,cartanja in zdravja,pa da čimprej okrevaš po CR!

Aprilčica veliko ljubezni in sreče na vajini skupni poti!

Oh mene čaka ena gora perila za zlikat,je kera pri volji!?user posted image user posted image user posted image

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
27.3.2010 20:37:45   
Anonimen
Hej punce

da se vam še jaz malo javim. Danes je naporen dan, z dragim sva že v zgodnjem popoldnevu delala na tem da priveka na svet še ena mala aprilčica user posted image , potem sva šla na obisk v bolnico k moji babici, ki je včeraj padla in s tem ji je počilo eno vretence user posted image , ko sva bila pri sem imela par zaporednih popadkov na 2 minuti, ampak žal, spet ni blo to "to". Malo sva šla pogledat v Dipota in baumax na koncu pa še v Leclerca.
Zdaj čakam da se dragi naje, da greva skupaj pod tuš potem pa upam na masažo križa, ki me ubija.

Nič, uživajte v preostanku vikenda.

Nočko!

(odgovor članu memole)
  Neposredna povezava do sporočila: 1092
27.3.2010 20:45:13   
didi5

Pohorska kavarna ob 11.00 ! Štima! Pridem! Če kaj ne pokuka zmes ven. KOsila pa pol itak ne rabim al kak user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NO zdaj si pa lahko splaniram še ostale kavice v Mb, tak da če ne prej om pa od urujenosti rodila 30.3.2010 zvečeruser posted image user posted image user posted image

Čestitke vsem tako imenovanim Aprilčkom !!!!!!!!

Nočko vsem

Ustvarjamo našo malo družinico

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
27.3.2010 22:14:35   
ela24
Aprilčica, upam, da si ćimlepše preživela današnji danuser posted image Čakamo na poročilo, ko se bo polegla prva zakonska strastuser posted image

Katy, res super, da je z vašim fantkom vse vredu in da se uspešno privajate na nov ritem. Jaz si še kar ne predstavljam kako bo. Ampak verjetno je tako, da itak ko se začne dogajat se sproti loviš...
Komaj čakam na porodno zgodbo.
Še ni dolgo kar smo se dogovarjale za tortice 30., sedaj pa že cartaš...

Mene je kar malo strah poroda, pa še zadnje čase mi tako veselo razlagajo vsi take zgodbe, kot malo pa bi umrlauser posted image

Danes sma pa imela z dragim čistilno akcijo. Se mi zdi, da kar ni konca. Komaj pomijem tla, pa že naš kužek pricaplja, pa ima spet kaj delatuser posted image Tako, da nekaj malega še jutri zjutraj..

Amelie, ti menda piješ malinov čaj? Kako kaj deluje? Jaz sm nocoj prvo skodelico, rok pa imam ravno danes dva tedna, tako da nekaj hitra nisemuser posted image

Kako pa so kaj gibi vaših user posted image ? Jaz opažam še samo neko pretegovanje, ni več nekih brc.

Hecno, kako sm se navadla na vas user posted image . Vsako jutro se zbudim in pomislim, če je spet mogoče kak aprilček pokukal na svetuser posted image Zgleda, se je začela kar pestra sezona.

Jaz pa imam občutek da bo 30.3. pa nimam pojma zakajuser posted image

Torej na tortico se še upam, uspem priracat, pol pa lahko gremo počasiuser posted image

(odgovor članu didi5)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
28.3.2010 0:03:19   
amelie
IZVIRNO SPOROČILO: ela24

Amelie, ti menda piješ malinov čaj? Kako kaj deluje? Jaz sm nocoj prvo skodelico, rok pa imam ravno danes dva tedna, tako da nekaj hitra nisemuser posted image

Ti povem, ko spravim velikančka na svet user posted image  Zaenkrat ga kar pridno pijem, imam dobro motivacijo, he he user posted image  Imam pa zelo rada zeliščne čaje, tako da mi tudi ta ful paše.

drugač je pa tud pri nas to pucanje neverending story ... kolikokrat sem si že zaželela, da bi imela v rokah mašinco in bi kar pobrila to mojo pasjo pošast, da bi mela en teden mir pred dlakami. user posted image  ampak ko sem potem pomislila na tiste milimetrske dlakice, ki bi ji ravno tako izpadale, me je minilo. da ne govorim o tem, kaj vse mi donda pripravi, kadar jo pustim samo doma. moram itak stalno tla pomivat ... ima res srečo, da je tako luštna, drugač bi jo reklamirala user posted image  user posted image

didi5, ne, kosila ne boš rabla user posted image  user posted image  vsaj če boš jedla čokoladno kupo ne, za tortice pa ne vem, kolk so nasitne, ker mi še ni uspelo nobene pojest user posted image  

nič, grem spat, da bom spočita, če grem slučajno jutri rodit user posted image  user posted image  

Lahko noč!

(odgovor članu ela24)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
28.3.2010 0:47:57   
tropical
levinjica čestitke za hčerko Emo

user posted image

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
28.3.2010 8:21:47   
flora1983
Levinjica se Vam vsem zahvaljuje za lepe želje, se bo pa javila, ko bo okrevala.

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
28.3.2010 11:39:15   
Anonimen
Hvala vam za lepe želje!! Bilo je nepozabno, noro, srečno, magično.... Veliko sem jokala (od sreče), veliko sem se smejala in veliko sem plesala. To je res en dogodek, ki se je zataknil v en košček mojih možganov in bo zdaj tam obstal. V obleki sem se počutila, kot bi stopila ven iz pravljice. Res... fantastično, pa še user posted image je tako brcal, je bil očitno vesel, da se to vse skupaj dogaja, pa še plesala svauser posted image

Nisem vas brala za nazaj, vidim pa, da je rodila naša levinjica: ISKRENE ČESTITKE!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Želim ti obilo cartanja, veliko otroškega smeha, malo jokcanja in srečnih trenutkov skupajuser posted image user posted image

Lepo boditeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1098
28.3.2010 11:40:13   
nincy29
vsem čestitke ob rojstvu njihovih sončkov!!!user posted image user posted image

aprilčica tebi pa želim vse lepo na vajini skupni poti!!
user posted image

jaz sem v petek imela pregled in odvzem brisa.napotnico za bolnico dobim čez 2 tedna ko imam pregled.ctg ni zaznal nobenih popadkov in tudi lepo zaprta sem še zmiri.še 2 dni pa se začne mesec april..naš mesecuser posted image user posted image user posted image user posted image je pa tudi polna luna ane?tako da pričakujem da bom prebrala da je veliko novih aprilčkov prišlo na svetuser posted image user posted image .user posted image

za seznam:kg skupno +11,naslednji pregled 9.4.

Neposredna povezava do sporočila: 1099
28.3.2010 13:59:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nincy29
še 2 dni pa se začne mesec april..naš mesec

Joj pa res bo že april, čas leti user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nincy29)
  Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?