Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 27.3.2010 14:02:16
|
|
|
|
Chi_Pita
|
IZVIRNO SPOROČILO: flora1983 Imamo novo aprilčico!!!! Levinjica sporoča: Danes ob 11:14 uri se je z CS rodila naša Ema, težka 2980 g in velika 49 cm. Čestitke mamici in očku. Iskrene čestitke Zdaj pa hitro okrevanje.
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 27.3.2010 14:13:27
|
|
|
|
Chi_Pita
|
Seveda ne smem pozabit Aprilčici zaželeti nepozaben dan ... Iskrene čestitke ob poroki. Vse naj naj na skupni poti. Čestitke tudi vsem novopečenim mamicam. Jaz pa samo čakam kdaj se bo kaj začelo, vendar še nič ne kaže na to. Najraje bi kar zdaj rodila, pa čeprav mi počutje dopušča opravljati čisto vsako stvar. Rada bi objela to naše malo dete čimprej. Uh kako naj jo prebudim? Punce vsem želim čimlažji porod in zdrave štručke.
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 27.3.2010 14:19:02
|
|
|
|
katy83
|
pozdravljene aprilčice. Sem vas prišla malo pozdravit, ker imam čas. Pa da ne boste rekle, da ne mislim na vas. Skratka, mi smo doma in smo se že uspeli klimatizirat . Zaenkrat je Timotej zelo priden . Tako kot po knjigah. Res. Na vsake 3 ure se zbudi, se približno 45 min rihtama (dojenje, previjanje, cartanje), potem pa spet spi dalje. Ati je tudi z nama doma. Zdaj ima 9 dni še starega dopusta, potem gre 1 teden delat, potem pa še očetovski. jao, kak se bo uživalo. Jaz sem tudi čisto ok. Nobenih težav. Vse se je že v bolnici porihtalo. Sem imela slabo kri, pa sem neke antibiotike jedla, šivi (4) tudi več ne bolijo, tak, da bravo jaz. Kilogrami so tudi šli dol, še 3kg imam plusa, pa sem na svoji teži pred nosečnostjo, tak da...kaj naj rečem. Zadovoljna full. Pa še dojenje je steklo tako kot mora. Jutri bom verjetno napisala porodno zgodbo. Na kratko bom rekla samo to, da mi je bil porod po 2 dnevih popadkov na 5 minut pravo odrešenje. Tako, želim vam lep vikend in čim manj nosečniških težav. Priden bodite, pa božajte bušije. Levinjica čestitke za Emo. Tebi želim hitro okrevanje po cr, Emi pa zdravo in brezskrbno otroštvo. katy
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 27.3.2010 14:23:58
|
|
|
|
NATAŠA35
|
levinjica ČESTITKE IN VELIKO CARTANJA V TROJE LJUBKA ŠE 1X ČESTITKE, VELIKO CARTANJA VAM ŽELIM aprilčicanaj bo vajina pot vsak dan obsijana z soncem kepica kaj mi še čakaš evo jaz mam pravo gnezdenje vse lepo po vrsti pospravljam, čakata me še otroška soba in spalnica in delno dnevna soba, pa sem potem lepo končala....sem pa pospravila kopalnico, wc, vetrolov vežo, malo dnevno sobo, vse lepo posesala svoje dece sem spravila ven, da imam mir jutri bom pa počivala, ali pa bom plenice likala...sem že dva stroja oprala, pa jih bom sigurno še dva, ker ponavadi perem ob sobotah, samo kaj ko se nočejo same spravit v omaro imejte se vse lepo na današnji dan
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 27.3.2010 15:58:22
|
|
|
|
lija34
|
čestitke pupa ob rojstvu hčerkice čestitke ljubka ob rojstvu dvojčkov čestitke levinjica ob rojstvu hčerkice in čimprejšnje okrevanje po CR. aprilčica10: vse naj na vajini skupni življenski poti.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 27.3.2010 16:17:51
|
|
|
|
Getreal
|
2x ČESTITKE LJUPKA!!! ČESTITKE LEVINJICA!!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 27.3.2010 17:02:33
|
|
|
|
amelie
|
Čestitke za Ljupko in Levinjico!!! In tudi za Aprilčico10 in njen čarobni dan! Midva sva zdaj končno pogledala film 2012, pa je bilo v mojem trebuhu več dobre akcije kot v filmu Potem mi je še otrdevat trebuh začel na nekaj minut, pa se je že umirilo ... Zdaj pa spet dete noge preteguje in mi očitno sporoča, da mu je pri meni še čisto fajn. Pa drugič ... Katy, prav fajn je brat izkušnje nove mamice! Lepo, da je Timotej tako priden! Se že veselim porodne zgodbe. Sonček se je direkt v okna uprl, tako da vidim vso svinjarijo ... Mogoče pa enega operem - za boljši filing Aja, vse, ki bi se rade v torek prišle sladkat - navadno se dobivamo ob 11h v Pohorski kavarni. Predvidevam, da bo tokrat tudi tako. Več nas bo, bolj bo fajn Bomo prava atrakcija - vsaka s svojo dozo sladkega Lepo se imejte, jaz grem poskusit, če sem razpoložena za okna ... Če ne, bo pa dragi dokončal ...
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 27.3.2010 17:03:56
|
|
|
|
Wannabemommy
|
Čestitke levinjica za Emo , tebi pa čimprejpnje okrevanje po CR
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 27.3.2010 17:07:26
|
|
|
|
Wannabemommy
|
IZVIRNO SPOROČILO: amelie Aja, vse, ki bi se rade v torek prišle sladkat - navadno se dobivamo ob 11h v Pohorski kavarni. Predvidevam, da bo tokrat tudi tako. Več nas bo, bolj bo fajn Bomo prava atrakcija - vsaka s svojo dozo sladkega Lepo se imejte, jaz grem poskusit, če sem razpoložena za okna ... Če ne, bo pa dragi dokončal ... Itak mislim da standard ekipa nebo falila, le v primeru da gre ktera rodit, , okna pa ti le naj dragi pomije ti mas izgovor da ne mores
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 27.3.2010 17:14:02
|
|
|
|
Wannabemommy
|
Aprilčica tebi pa na današnji dan, naj ti bo najlepši dan , ker se ga boš vedno spominjala , na skupni življenjski poti pa vama želim veliko ljubezni, razumevanja, medsebojnega zadovoljstva ter seveda veliko otroškega smeha Iskrene čestitke ob poroki
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 27.3.2010 17:31:59
|
|
|
|
Marjana Simonič
|
Pozdravljene so ! Iskrene čestitke vsem novim mamicam - sem vam fauš . Sama sem še vedno 2 v 1 . Naše dete še kar vstraja v medenični vstavi in nič ne kaže na to , da bi se imel namen obrniti . Imam hemeroide za znoret . So me v ponedeljek boleli kot 100 . Se grem v P pokazat in me sestra tam vpraša : Ja kaj gospa a vi ste noseči ali kaj delate pri nas ?? Haloooooooooooo !!!!!! Pa ljuba ženska sem v 34 tednu !!!!!!! Me pride direkt v trebuh pogledat , da se prepriča , da sem res noseča ???? Mislim ...... Dežurna G mi v izvid napiše ( pregledala me ni ) brez krvavitev in brez bolečin ??????? Pa kaj je ženska misla , da sem jaz šla tja gledat na uro in da doma poleg dveh otrok nimam kaj za delat - ljubi bog kako mi je dvignila pritisk . To naše zdravstvo . Ja pa še to : ženska ni stara niti 30 let , brez otrok in mi v polomljeni slovenščini razlaga , da to ni nič takega , razen če bi tolk krvavela , da bi krvavitev ogrožala moje življenje . Grozaaaaaaaaaaa!!! Sem tako razočarana , da sem brez besed . No za seznam NP 8.4.2010 +4kg Lepo bodite !
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 27.3.2010 18:09:22
|
|
|
|
amelie
|
IZVIRNO SPOROČILO: Wannabemommy Itak mislim da standard ekipa nebo falila, le v primeru da gre ktera rodit, , okna pa ti le naj dragi pomije ti mas izgovor da ne mores Pa če gre katera, naj bom to prosim jaz Za okna sem jih pa že slišala od dragega, baje jih je on mislil jutri pomit. Kregala se ne bom
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 27.3.2010 18:15:42
|
|
|
|
agha
|
Čestitke levinjici za Emo in vse najlepše!!!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.3.2010 18:22:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 27.3.2010 18:38:16
|
|
|
|
nejanejc
|
hej hej! Cestitke levinjica! Lepo cartanje! No, jst sem sem pa vcerej koncno nardila filmcek Avstralija, najino porocno potovanje (novembra!?). Moj je pa pozno v noc igrce spilal... zjutraj se kot ponavadi zbudim, pa morem nekaj pojest, drugace ne morem vec spat... Pa sem tako zaspala, da nisem slisala nic okol sebe, no sem mela tud čepke... ampak.... No, moji so potem vseeno prsli, sem nardila tortilje, pa torta je tudi uspela... pa na en sprehod v Kranj smo jih peljali... Zdej se pa tudi pr nas pere drugi stroj.... Vcerej smo pa pucali, sem bla prov tecna, me je mel moj poln kufr... no, lep vikend se naprej vsem skupaj
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 27.3.2010 18:41:27
|
|
|
|
memole
|
Ejla! Kako kej? Medve z Laro sve že cel dan same doma! Ati je šel kolegom pomagat selit robo v drugo stanovanje! Pa sve šle mal do mojih zdej pa risanko gleda! Levinjica čestitke ob rojstvu hčerke Eme! Želim vam veliko prespanih noči,cartanja in zdravja,pa da čimprej okrevaš po CR! Aprilčica veliko ljubezni in sreče na vajini skupni poti! Oh mene čaka ena gora perila za zlikat,je kera pri volji!?
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 27.3.2010 20:37:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Hej punce da se vam še jaz malo javim. Danes je naporen dan, z dragim sva že v zgodnjem popoldnevu delala na tem da priveka na svet še ena mala aprilčica , potem sva šla na obisk v bolnico k moji babici, ki je včeraj padla in s tem ji je počilo eno vretence , ko sva bila pri sem imela par zaporednih popadkov na 2 minuti, ampak žal, spet ni blo to "to". Malo sva šla pogledat v Dipota in baumax na koncu pa še v Leclerca. Zdaj čakam da se dragi naje, da greva skupaj pod tuš potem pa upam na masažo križa, ki me ubija. Nič, uživajte v preostanku vikenda. Nočko!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 27.3.2010 20:45:13
|
|
|
|
didi5
|
Pohorska kavarna ob 11.00 ! Štima! Pridem! Če kaj ne pokuka zmes ven. KOsila pa pol itak ne rabim al kak NO zdaj si pa lahko splaniram še ostale kavice v Mb, tak da če ne prej om pa od urujenosti rodila 30.3.2010 zvečer Čestitke vsem tako imenovanim Aprilčkom !!!!!!!! Nočko vsem
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 27.3.2010 22:14:35
|
|
|
|
ela24
|
Aprilčica, upam, da si ćimlepše preživela današnji dan Čakamo na poročilo, ko se bo polegla prva zakonska strast Katy, res super, da je z vašim fantkom vse vredu in da se uspešno privajate na nov ritem. Jaz si še kar ne predstavljam kako bo. Ampak verjetno je tako, da itak ko se začne dogajat se sproti loviš... Komaj čakam na porodno zgodbo. Še ni dolgo kar smo se dogovarjale za tortice 30., sedaj pa že cartaš... Mene je kar malo strah poroda, pa še zadnje čase mi tako veselo razlagajo vsi take zgodbe, kot malo pa bi umrla Danes sma pa imela z dragim čistilno akcijo. Se mi zdi, da kar ni konca. Komaj pomijem tla, pa že naš kužek pricaplja, pa ima spet kaj delat Tako, da nekaj malega še jutri zjutraj.. Amelie, ti menda piješ malinov čaj? Kako kaj deluje? Jaz sm nocoj prvo skodelico, rok pa imam ravno danes dva tedna, tako da nekaj hitra nisem Kako pa so kaj gibi vaših ? Jaz opažam še samo neko pretegovanje, ni več nekih brc. Hecno, kako sm se navadla na vas . Vsako jutro se zbudim in pomislim, če je spet mogoče kak aprilček pokukal na svet Zgleda, se je začela kar pestra sezona. Jaz pa imam občutek da bo 30.3. pa nimam pojma zakaj Torej na tortico se še upam, uspem priracat, pol pa lahko gremo počasi
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 28.3.2010 0:03:19
|
|
|
|
amelie
|
IZVIRNO SPOROČILO: ela24 Amelie, ti menda piješ malinov čaj? Kako kaj deluje? Jaz sm nocoj prvo skodelico, rok pa imam ravno danes dva tedna, tako da nekaj hitra nisem Ti povem, ko spravim velikančka na svet Zaenkrat ga kar pridno pijem, imam dobro motivacijo, he he Imam pa zelo rada zeliščne čaje, tako da mi tudi ta ful paše. drugač je pa tud pri nas to pucanje neverending story ... kolikokrat sem si že zaželela, da bi imela v rokah mašinco in bi kar pobrila to mojo pasjo pošast, da bi mela en teden mir pred dlakami. ampak ko sem potem pomislila na tiste milimetrske dlakice, ki bi ji ravno tako izpadale, me je minilo. da ne govorim o tem, kaj vse mi donda pripravi, kadar jo pustim samo doma. moram itak stalno tla pomivat ... ima res srečo, da je tako luštna, drugač bi jo reklamirala didi5, ne, kosila ne boš rabla vsaj če boš jedla čokoladno kupo ne, za tortice pa ne vem, kolk so nasitne, ker mi še ni uspelo nobene pojest nič, grem spat, da bom spočita, če grem slučajno jutri rodit Lahko noč!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 28.3.2010 0:47:57
|
|
|
|
tropical
|
levinjica čestitke za hčerko Emo
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 28.3.2010 8:21:47
|
|
|
|
flora1983
|
Levinjica se Vam vsem zahvaljuje za lepe želje, se bo pa javila, ko bo okrevala.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 28.3.2010 11:39:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala vam za lepe želje!! Bilo je nepozabno, noro, srečno, magično.... Veliko sem jokala (od sreče), veliko sem se smejala in veliko sem plesala. To je res en dogodek, ki se je zataknil v en košček mojih možganov in bo zdaj tam obstal. V obleki sem se počutila, kot bi stopila ven iz pravljice. Res... fantastično, pa še je tako brcal, je bil očitno vesel, da se to vse skupaj dogaja, pa še plesala sva Nisem vas brala za nazaj, vidim pa, da je rodila naša levinjica: ISKRENE ČESTITKE!! Želim ti obilo cartanja, veliko otroškega smeha, malo jokcanja in srečnih trenutkov skupaj Lepo bodite
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 28.3.2010 11:40:13
|
|
|
|
nincy29
|
vsem čestitke ob rojstvu njihovih sončkov!!! aprilčica tebi pa želim vse lepo na vajini skupni poti!! jaz sem v petek imela pregled in odvzem brisa.napotnico za bolnico dobim čez 2 tedna ko imam pregled.ctg ni zaznal nobenih popadkov in tudi lepo zaprta sem še zmiri.še 2 dni pa se začne mesec april..naš mesec je pa tudi polna luna ane?tako da pričakujem da bom prebrala da je veliko novih aprilčkov prišlo na svet . za seznam:kg skupno +11,naslednji pregled 9.4.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 28.3.2010 13:59:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nincy29 še 2 dni pa se začne mesec april..naš mesec Joj pa res bo že april, čas leti
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?