|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z majčki 2009 - 10. del
27.3.2010 8:35:43   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

Hvala...uček ni gnojen...a pol ga nič ne peljemuser posted image ...men se zdi da ga je samo prepihalo ker ma ful zabasan nos in take reče učke.

JUTRO user posted image

jest ga ne bi

sej ga ne bom ker nima,če bi še mel ga bi...

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 4276
27.3.2010 8:36:24   
FLASK_A
Piše da Vič dela 1.soboto v mesecu. Ma bom vseen poklicala.

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 4277
27.3.2010 8:38:44   
FLASK_A
A gre Maja lahko na sprehod glede na to da ji zobki ven rinejo in je zaradi tega bolj boga? Al ve rajši ne bi šle s takim otrokom ven?

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4278
27.3.2010 8:42:02   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

A gre Maja lahko na sprehod glede na to da ji zobki ven rinejo in je zaradi tega bolj boga? Al ve rajši ne bi šle s takim otrokom ven?

če ma vročino ne,drugač bi pa jaz šla če je nima

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4279
27.3.2010 8:49:42   
lake
V časopisu Delo je album o nogometaših za nalepke lept. Če kera nima časopisa in bi ga mela za starejše otroke, ga dam.

Flaška Če nima vročine greš lahko ven. Čeprov pri vaši sreči z svežim zrakom bi pa mal premislna.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4280
27.3.2010 8:54:10   
ajetam*
Jutro. Mi smo se pa družinsko vsi ob osmih zbudili user posted image .

Flaska na Viču bi moral delat dežurni splošni zdravnik cel dan. Razen, če so kaj spreminjal; samo ne verjamem, ker mi tud soboto delamo cel dan. Ob nedeljah in ponoči je pa urgenca.
A še kar nisi bolje?user posted image

Mi se bomo počasi oblekli in odrinemo na sončka.
Lep dan vsem.

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4281
27.3.2010 8:55:06   
maja1488
Jutro! Spali še kar...M je bla sitna zvečer in je skoraj ob desetih zaspala. Pa ob šestih je bla že pokonci-. Zdej gleda volka in 7 kozličkov, Z spi, moj je šel delat. Kosilo se že kuha, danes bomo zgodnji, ker gremo na RD od sestrce od mojga na morje.
Zunaj je krasen dan user posted image

Bolančki...pozdravte se!
K.tja...polna optimizma...taka si mi všeč user posted image

Dudi...jst nebi vozila v ZD.
Flaška...če nima vročine in se OK počuti kr pejta. Ji ne bo škodlo.
Petrazg...prijeten polet in pristanek. Še vedno sem ti fouš user posted image

Zihr sem še kej pozabila.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4282
27.3.2010 8:57:20   
ajetam*

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Jaz bi jo peljala ven. Je boljše na svežem zraku kot bit notri zaprt med štirimi stenami. Saj se bo najbrž v vozičku vozila in ne bo okrog laufalauser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4283
27.3.2010 9:44:25   
majana79
jutro!

smo spali, do 4, potem sem ga previla, preoblekla in je celo v pol ure zaspal nazaj

do 6 user posted image

uživajte v lepem dnevu!

(odgovor članu ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 4284
27.3.2010 9:47:31   
PapuaNG
jutro,

spala kratko. Slabih pet ur. Kaj imam pa notranjo budilko naštimano, da se zbudim, čeprav mi ni treba. Mah, tut prav, bom pa popoldne mogoče za kakšno urico zalegnila, ko bodo vsi po malem grabili. Pa še cajt mam v miru spakirat-za malega je že vse v avtu, samo še svoje stvari pa od mojega. Je bilo pa včeraj fino zuni, tako kot včasih, še v ne-mama časih user posted image Ugotavljam, da sem bila že peti vikend  zapored zunaj, wooohoooouser posted image   Pa še kuhna je u nulo spucana, tašča ne bi preživela, če ne bi vsega zglancala.

Smo imeli pa zvečer isto jokasto uspavanje. Bomo videli, kako bo danes user posted image

(odgovor članu ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 4285
27.3.2010 9:54:16   
šivilja
Flaska - a še vedno nisi v redu? user posted image user posted image

Dudi - nič vozit.
Midve sva bile, pa je bila ena druga P, ne naša, pa je rekla da ne bo dala AB (čeprav je uček rdeč in gnojen), češ da je to zaradi zamašenega nosa in da to ni gnoj ampak strjene solze. No OK bomo pa pač malo podaljšali do drugega tedna. Nič ne smeva hodit ven, ker veter to samo poslabša, pa nos morava zalivat s fiziološko najmanj 6x na dan, pa ven vlečt smrklje..., pa solzevod masirat.
Pomoje bova drug teden dobili AB user posted image

Zdaj je pa dama popolnoma zaspana, spala pa ne bi.

Jas sem pa našla tako super hišo za nas, skoraj idealno, samo nam pri financah ne znese user posted image . Mislim, ni sanjska, samo je dobra lokacije, kar dovolj velika, z malo vrta, pa še v naseljivem stanju in ne rabi takoj nekih hudih investicij user posted image user posted image user posted image
Pa eno stanovanje z vrtom - tako pogojno - tisto bi še nekako napraskala, samo je pa potrebno kar temeljitega investiranja, kar je pa potem že pod vprašajem.

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 4286
27.3.2010 9:54:30   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

jutro!

smo spali, do 4, potem sem ga previla, preoblekla in je celo v pol ure zaspal nazaj

do 6 user posted image

uživajte v lepem dnevu!

Očitno mu paše podeželjski zrak user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4287
27.3.2010 9:57:12   
maja1488
Šivilja....link plis, da se tut jst lahko mal naslajam

< Sporočilo je popravil maja1488 -- 27.3.2010 9:58:29 >

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4288
27.3.2010 9:57:48   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

jutro!

do 6 user posted image

uživajte v lepem dnevu!

ja zgleda user posted image res najboljše da ga kar k tebi prinesem, mogoče potem oba z Z. začneta celo noč spat user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4289
27.3.2010 10:00:40   
maja1488

jutro!

do 6 user posted image

uživajte v lepem dnevu!

ja zgleda user posted image res najboljše da ga kar k tebi prinesem, mogoče potem oba z Z. začneta celo noč spat user posted image

Nevem...Z očitno ne paše. Mogoče bi pa zraven fanta zaspala user posted image  Ti kr pridi...sej ti pravim, da se tu blizu nas prodaja ena hiša user posted image
S pa lahko pri nas dela...itak rabimo še nekoga. Pomojem bi se S in S super zastopla. Trota sta ista user posted image . Pa en drugmu bi se lahko jokala kake kure sva user posted image

< Sporočilo je popravil maja1488 -- 27.3.2010 10:01:24 >

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4290
27.3.2010 10:02:58   
šivilja
Evo tale:

http://www.svet.si/Ponudba-nepremicnin/oglas2919747.html

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4291
27.3.2010 10:05:13   
majana79

jutro!

do 6 user posted image

uživajte v lepem dnevu!

Nevem...Z očitno ne paše. Mogoče bi pa zraven fanta zaspala user posted image  Ti kr pridi...sej ti pravim, da se tu blizu nas prodaja ena hiša user posted image
S pa lahko pri nas dela...itak rabimo še nekoga. Pomojem bi se S in S super zastopla. Trota sta ista user posted image . Pa en drugmu bi se lahko jokala kake kure sva user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

sej midve bi ju pa skupno z valjarjem pa bi blo user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4292
27.3.2010 10:08:58   
šivilja
A bi se dalo smrklje za kaj prodajat???? K pol bi bla jaz bogata in bi si lahko tri take hiše kupila!!!

< Sporočilo je popravil šivilja -- 27.3.2010 10:09:25 >

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4293
27.3.2010 10:09:35   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

Evo tale:

OMG....kakšna cena user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4294
27.3.2010 10:09:59   
šivilja
Kok se je zdajle ulilo, še dobro da nisem zunaj.

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4295
27.3.2010 10:10:52   
šivilja

Evo tale:

OMG....kakšna cena user posted image user posted image user posted image user posted image

Samo hiša je pa čist OK, a ne ?

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4296
27.3.2010 10:11:02   
maja1488

jutro!

do 6 user posted image

uživajte v lepem dnevu!

Ane user posted image user posted image user posted image  bi blo fanj...kr predlagaj mu. Pa za ta denar kot gleda šivilja dobiš pri nas ene 3 user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4297
27.3.2010 10:13:17   
šivilja

jutro!

do 6 user posted image

uživajte v lepem dnevu!

Ane user posted image user posted image user posted image  bi blo fanj...kr predlagaj mu. Pa za ta denar kot gleda šivilja dobiš pri nas ene 3 user posted image

Pa saj jaz ne gledam za tak dnar, jaz bi za manj, samo v LJ je to znanstvena fantastika.

Mene pa nočeš, a ne?

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4298
27.3.2010 10:14:18   
maja1488

Evo tale:

Samo hiša je pa čist OK, a ne ?

Čist Ok je. Pa fino je to, da je streha nova in okna. To zna kr udart po žepu, ko je treba menjat. Meni sicer ni oprema glih všeč, sam to je itak najmanjši strošek, pa še razporediš si lahko na par let.

Super je! Sam mesečna anuiteta pride pa kr velika. A si kak izračun naredila, če bi vzela recimo hipoteko?

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4299
27.3.2010 10:16:20   
FLASK_A
Šivilja, mislim da je prav dobra hiša. Sam cena ni tolk dobrauser posted image

Maje ne vem če bom po zraku vlačila... Sploh ker vidim da se na dež pripravlja...

No ZD Vič je delal. Dohtarca pravi da sem staknila rotavirususer posted image Mi je dala dvoje tablet- za želodec in drisko tako da zdej milostno čakam da se zadeva umiri.

Sam me pa moti da če že imajo spletno stran- gor ni ažurnih podatkov. Pol moraš pa za vsak drek klicat, una tam se pa buni ker ima tolk klicev. Sej ja ni čudno. No sam da mi ni blo treba it na urgenco, na tisto stavbo sem pa alergična. Se mi zdi da še bolj bolana ratam če not stopim.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...
Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......