Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 27.3.2010 8:35:43
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Hvala...uček ni gnojen...a pol ga nič ne peljem ...men se zdi da ga je samo prepihalo ker ma ful zabasan nos in take reče učke. JUTRO jest ga ne bi sej ga ne bom ker nima,če bi še mel ga bi...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 27.3.2010 8:36:24
|
|
|
|
FLASK_A
|
Piše da Vič dela 1.soboto v mesecu. Ma bom vseen poklicala.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 27.3.2010 8:38:44
|
|
|
|
FLASK_A
|
A gre Maja lahko na sprehod glede na to da ji zobki ven rinejo in je zaradi tega bolj boga? Al ve rajši ne bi šle s takim otrokom ven?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 27.3.2010 8:42:02
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A A gre Maja lahko na sprehod glede na to da ji zobki ven rinejo in je zaradi tega bolj boga? Al ve rajši ne bi šle s takim otrokom ven? če ma vročino ne,drugač bi pa jaz šla če je nima
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 27.3.2010 8:49:42
|
|
|
|
lake
|
V časopisu Delo je album o nogometaših za nalepke lept. Če kera nima časopisa in bi ga mela za starejše otroke, ga dam. Flaška Če nima vročine greš lahko ven. Čeprov pri vaši sreči z svežim zrakom bi pa mal premislna.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 27.3.2010 8:54:10
|
|
|
|
ajetam*
|
Jutro. Mi smo se pa družinsko vsi ob osmih zbudili . Flaska na Viču bi moral delat dežurni splošni zdravnik cel dan. Razen, če so kaj spreminjal; samo ne verjamem, ker mi tud soboto delamo cel dan. Ob nedeljah in ponoči je pa urgenca. A še kar nisi bolje? Mi se bomo počasi oblekli in odrinemo na sončka. Lep dan vsem.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 27.3.2010 8:55:06
|
|
|
|
maja1488
|
Jutro! Spali še kar...M je bla sitna zvečer in je skoraj ob desetih zaspala. Pa ob šestih je bla že pokonci-. Zdej gleda volka in 7 kozličkov, Z spi, moj je šel delat. Kosilo se že kuha, danes bomo zgodnji, ker gremo na RD od sestrce od mojga na morje. Zunaj je krasen dan Bolančki...pozdravte se! K.tja...polna optimizma...taka si mi všeč Dudi...jst nebi vozila v ZD. Flaška...če nima vročine in se OK počuti kr pejta. Ji ne bo škodlo. Petrazg...prijeten polet in pristanek. Še vedno sem ti fouš Zihr sem še kej pozabila.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 27.3.2010 8:57:20
|
|
|
|
ajetam*
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A A gre Maja lahko na sprehod glede na to da ji zobki ven rinejo in je zaradi tega bolj boga? Al ve rajši ne bi šle s takim otrokom ven? Jaz bi jo peljala ven. Je boljše na svežem zraku kot bit notri zaprt med štirimi stenami. Saj se bo najbrž v vozičku vozila in ne bo okrog laufala
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 27.3.2010 9:44:25
|
|
|
|
majana79
|
jutro! smo spali, do 4, potem sem ga previla, preoblekla in je celo v pol ure zaspal nazaj do 6 uživajte v lepem dnevu!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 27.3.2010 9:47:31
|
|
|
|
PapuaNG
|
jutro, spala kratko. Slabih pet ur. Kaj imam pa notranjo budilko naštimano, da se zbudim, čeprav mi ni treba. Mah, tut prav, bom pa popoldne mogoče za kakšno urico zalegnila, ko bodo vsi po malem grabili. Pa še cajt mam v miru spakirat-za malega je že vse v avtu, samo še svoje stvari pa od mojega. Je bilo pa včeraj fino zuni, tako kot včasih, še v ne-mama časih Ugotavljam, da sem bila že peti vikend zapored zunaj, wooohoooo Pa še kuhna je u nulo spucana, tašča ne bi preživela, če ne bi vsega zglancala. Smo imeli pa zvečer isto jokasto uspavanje. Bomo videli, kako bo danes
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 27.3.2010 9:54:16
|
|
|
|
šivilja
|
Flaska - a še vedno nisi v redu? Dudi - nič vozit. Midve sva bile, pa je bila ena druga P, ne naša, pa je rekla da ne bo dala AB (čeprav je uček rdeč in gnojen), češ da je to zaradi zamašenega nosa in da to ni gnoj ampak strjene solze. No OK bomo pa pač malo podaljšali do drugega tedna. Nič ne smeva hodit ven, ker veter to samo poslabša, pa nos morava zalivat s fiziološko najmanj 6x na dan, pa ven vlečt smrklje..., pa solzevod masirat. Pomoje bova drug teden dobili AB Zdaj je pa dama popolnoma zaspana, spala pa ne bi. Jas sem pa našla tako super hišo za nas, skoraj idealno, samo nam pri financah ne znese . Mislim, ni sanjska, samo je dobra lokacije, kar dovolj velika, z malo vrta, pa še v naseljivem stanju in ne rabi takoj nekih hudih investicij Pa eno stanovanje z vrtom - tako pogojno - tisto bi še nekako napraskala, samo je pa potrebno kar temeljitega investiranja, kar je pa potem že pod vprašajem.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 27.3.2010 9:54:30
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 jutro! smo spali, do 4, potem sem ga previla, preoblekla in je celo v pol ure zaspal nazaj do 6 uživajte v lepem dnevu! Očitno mu paše podeželjski zrak
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 27.3.2010 9:57:12
|
|
|
|
maja1488
|
Šivilja....link plis, da se tut jst lahko mal naslajam
< Sporočilo je popravil maja1488 -- 27.3.2010 9:58:29 >
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 27.3.2010 9:57:48
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: majana79 jutro! smo spali, do 4, potem sem ga previla, preoblekla in je celo v pol ure zaspal nazaj do 6 uživajte v lepem dnevu! Očitno mu paše podeželjski zrak ja zgleda res najboljše da ga kar k tebi prinesem, mogoče potem oba z Z. začneta celo noč spat
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 27.3.2010 10:00:40
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: majana79 jutro! smo spali, do 4, potem sem ga previla, preoblekla in je celo v pol ure zaspal nazaj do 6 uživajte v lepem dnevu! Očitno mu paše podeželjski zrak ja zgleda res najboljše da ga kar k tebi prinesem, mogoče potem oba z Z. začneta celo noč spat Nevem...Z očitno ne paše. Mogoče bi pa zraven fanta zaspala Ti kr pridi...sej ti pravim, da se tu blizu nas prodaja ena hiša S pa lahko pri nas dela...itak rabimo še nekoga. Pomojem bi se S in S super zastopla. Trota sta ista . Pa en drugmu bi se lahko jokala kake kure sva
< Sporočilo je popravil maja1488 -- 27.3.2010 10:01:24 >
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 27.3.2010 10:05:13
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: majana79 jutro! smo spali, do 4, potem sem ga previla, preoblekla in je celo v pol ure zaspal nazaj do 6 uživajte v lepem dnevu! Očitno mu paše podeželjski zrak ja zgleda res najboljše da ga kar k tebi prinesem, mogoče potem oba z Z. začneta celo noč spat Nevem...Z očitno ne paše. Mogoče bi pa zraven fanta zaspala Ti kr pridi...sej ti pravim, da se tu blizu nas prodaja ena hiša S pa lahko pri nas dela...itak rabimo še nekoga. Pomojem bi se S in S super zastopla. Trota sta ista . Pa en drugmu bi se lahko jokala kake kure sva sej midve bi ju pa skupno z valjarjem pa bi blo
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 27.3.2010 10:08:58
|
|
|
|
šivilja
|
A bi se dalo smrklje za kaj prodajat???? K pol bi bla jaz bogata in bi si lahko tri take hiše kupila!!!
< Sporočilo je popravil šivilja -- 27.3.2010 10:09:25 >
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 27.3.2010 10:09:59
|
|
|
|
šivilja
|
Kok se je zdajle ulilo, še dobro da nisem zunaj.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 27.3.2010 10:11:02
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: majana79 jutro! smo spali, do 4, potem sem ga previla, preoblekla in je celo v pol ure zaspal nazaj do 6 uživajte v lepem dnevu! Očitno mu paše podeželjski zrak ja zgleda res najboljše da ga kar k tebi prinesem, mogoče potem oba z Z. začneta celo noč spat Nevem...Z očitno ne paše. Mogoče bi pa zraven fanta zaspala Ti kr pridi...sej ti pravim, da se tu blizu nas prodaja ena hiša S pa lahko pri nas dela...itak rabimo še nekoga. Pomojem bi se S in S super zastopla. Trota sta ista . Pa en drugmu bi se lahko jokala kake kure sva sej midve bi ju pa skupno z valjarjem pa bi blo Ane bi blo fanj...kr predlagaj mu. Pa za ta denar kot gleda šivilja dobiš pri nas ene 3
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 27.3.2010 10:13:17
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: majana79 jutro! smo spali, do 4, potem sem ga previla, preoblekla in je celo v pol ure zaspal nazaj do 6 uživajte v lepem dnevu! Očitno mu paše podeželjski zrak ja zgleda res najboljše da ga kar k tebi prinesem, mogoče potem oba z Z. začneta celo noč spat Nevem...Z očitno ne paše. Mogoče bi pa zraven fanta zaspala Ti kr pridi...sej ti pravim, da se tu blizu nas prodaja ena hiša S pa lahko pri nas dela...itak rabimo še nekoga. Pomojem bi se S in S super zastopla. Trota sta ista . Pa en drugmu bi se lahko jokala kake kure sva sej midve bi ju pa skupno z valjarjem pa bi blo Ane bi blo fanj...kr predlagaj mu. Pa za ta denar kot gleda šivilja dobiš pri nas ene 3 Pa saj jaz ne gledam za tak dnar, jaz bi za manj, samo v LJ je to znanstvena fantastika. Mene pa nočeš, a ne?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 27.3.2010 10:14:18
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: šivilja Evo tale: http://www.svet.si/Ponudba-nepremicnin/oglas2919747.html OMG....kakšna cena Samo hiša je pa čist OK, a ne ? Čist Ok je. Pa fino je to, da je streha nova in okna. To zna kr udart po žepu, ko je treba menjat. Meni sicer ni oprema glih všeč, sam to je itak najmanjši strošek, pa še razporediš si lahko na par let. Super je! Sam mesečna anuiteta pride pa kr velika. A si kak izračun naredila, če bi vzela recimo hipoteko?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 27.3.2010 10:16:20
|
|
|
|
FLASK_A
|
Šivilja, mislim da je prav dobra hiša. Sam cena ni tolk dobra Maje ne vem če bom po zraku vlačila... Sploh ker vidim da se na dež pripravlja... No ZD Vič je delal. Dohtarca pravi da sem staknila rotavirus Mi je dala dvoje tablet- za želodec in drisko tako da zdej milostno čakam da se zadeva umiri. Sam me pa moti da če že imajo spletno stran- gor ni ažurnih podatkov. Pol moraš pa za vsak drek klicat, una tam se pa buni ker ima tolk klicev. Sej ja ni čudno. No sam da mi ni blo treba it na urgenco, na tisto stavbo sem pa alergična. Se mi zdi da še bolj bolana ratam če not stopim.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...
Ko malček zboli, mu zapojteBritanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......