amelie
|
IZVIRNO SPOROČILO: ela24 Amelie, zanima me, če si vprašala svojega ginekologa, kdaj moraš v porodnišnico, ko dobiš popadke? Saj vem, da če odteče voda takoj. Do danes sm imela skoz občutek, da še ne bi šla rodit. Danes pa imam taki občutek, da bi že bilo to enkrat za mano, da bi rada da je čimprej in samo da bi bilo z vse vredu! Ah malo mi ni vseeno zaradi tega streptokoka Nisem vprašala, ko sem vidla, da ima otrok preko 4 kg, sem pozabla na vse ostalo Kolikor sem brala, je fajn, da ti vsaj nekaj časa tisti antibiotik v žilo teče. Bom v torek vprašala, ko grem na CTG, dobro, da si me spomnila. Imam občutek, da ne bom glih dolgo doma čakala, če bojo popadki. Je meni tudi zoprno, da se moram še s tem ukvarjat ... Že itak me je strah poroda, pa še velik otrok, pa še streptokok ... Se mi tud že mal mudi, da te skrbi minejo. Potem pa verjamem, da jih bodo itak nadomestile nove Glede tega, da si se ustrašila, ne vem, koliko otrok to čuti, vem pa, da se meni enih par takih situacij zgodilo v času nosečnosti, ko mi je pošteno pognalo adrenalin po žilah ... Enkrat sem morala bežat pred enim jeznim nemškim ovčarjem, pa oba psa sem mela spuščena, tako da sem bila čist v paniki, a ju bom uspela priklicat pravočasno ali ne in ju v avto spravit. Takrat sem mislila, da bom kar na licu mesta rodila Sem pol še deset minut noge mirila, ker so se mi tako tresle.
|