|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2010 - 3.del
26.3.2010 18:31:08   
tropical
Pupa čestitke  za hčerkico, in želim ti čim več cartanja.
user posted image

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
26.3.2010 18:31:43   
babyloverka
mene iz gmaila kar odjavi in me ven vrže, na ringarajo pa sem se že parkrat prijavljala user posted image  najboljše da si vse slike in datoteke dol poberem pa sem pripravljena na propad računalnika, bom vsaj prišla do novih windowsov user posted image

Bastian...največja ljubezen
30.04.2010

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
26.3.2010 19:10:01   
tropical

Ja  ma na internet ne se priklapljat, pa kar vpraša nč ne potrjevat.  Potem ko boš windowsw nove naložla daj zamenjaj si vsa gesla, ker nikoli nič ne veš.!!!

(odgovor članu babyloverka)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
26.3.2010 19:32:56   
ela24
Tropical, ti pa vedno take lepe slikice najdešuser posted image user posted image

Amelie, zanima me, če si vprašala svojega ginekologa, kdaj moraš v porodnišnico, ko dobiš popadke? Saj vem, da če odteče voda takoj.
Do danes sm imela skoz občutek, da še ne bi šla rodit. Danes pa imam taki občutek, da bi že bilo to enkrat za mano, da bi rada da je čimprej in samo da bi bilo z user posted image vse vredu!
Ah malo mi ni vseeno zaradi tega streptokokauser posted image

Aprilčica, naj ti jutrišnji dan ostane v čimlepšem spominuuser posted image To je res tak dan, ko ti res polepša življenjeuser posted image

Danes sm se pa dvakrat konkretno prestrašilauser posted image Se je neka sirena vklopila. A mislite, da se to otroček fejst ustraši, če se jaz? Saj vem, da je čudno vprašanje, pa vseenouser posted image

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
26.3.2010 19:33:13   
amelie
IZVIRNO SPOROČILO: babyloverka

mene iz gmaila kar odjavi in me ven vrže, na ringarajo pa sem se že parkrat prijavljala user posted image  najboljše da si vse slike in datoteke dol poberem pa sem pripravljena na propad računalnika, bom vsaj prišla do novih windowsov user posted image

Jaz sem šla na računalnik od mojega, pa sem si vsa gesla zamenjala, ker se mi je isto dogajalo. Tatly, ne se krivo počutit, saj nimaš nič vpliva na to. Jaz kjer sem videla, da ti je pošiljalo sporočila, sem dopisala, naj ne odpirajo povezave.
Aja, dobila sem ga pa jaz na isti način - sem na facebooku odprla eno tako povezavo user posted image  Pa sem mela filing, da nekaj ne štima, ampak me je radovednost premagala user posted image  user posted image

Ja, jaz sem za, da se v torek dobimo! Če seveda prej ne rodim user posted image  user posted image  Že sanjam čokoladno kupo user posted image  mmmmmnjam user posted image  user posted image  Zjutraj imam CTG, potem pa imam čas.

Neposredna povezava do sporočila: 1030
26.3.2010 19:40:22   
tropical
ela24 tu najdem te sličice : http://www.animaatjes.nl/plaatjes.htm#p

(odgovor članu ela24)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
26.3.2010 19:44:38   
Anonimen
Punce, še 1x vsem hvala za čestitke. Malo sem že posivela, ker so me že ob živce spravli. Danes me je namreč sosed (2 leti je mlajši od mene) vprašal, če jutri res mora priti na večerjo... Potem sem doma izvedela, da še ena šjora (družinski prijatelji) jutri ne pride oz. pride šele ob 10ih zvečer, ker ima prej eno premiero, ampak so to ČISTO pozabili povedat... Mislim, adijo pamet. Mogoče se vam ne zdi nič takega, ampak jaz bi se pa najraje zjokala, ker imam že tudi kartice narejene - sedežni red itd. in me take stvari potem vržejo iz tirauser posted image user posted image user posted image

Potem sem izvedela še, da je soseda, ki sem ji prodala mojo roza motorčico (Thundercatko) danes naredila veliko sranje, saj je motor ostal brez zadka (je parkirala za en šleper, ki je šel potem vzvratno in itak ni videl motorja, ter ga zgaziluser posted image user posted image user posted image ). Vem, da ni več moj motor, ampak čisto nič ne pazi nanjuser posted image Pa malo sem še čustveno navezana nanj, ker sem res celo življenje šparala zanj in ga prodala, ko sem izvedela, da dobiva najinega sončka.

Ah... grem si en kapučin naredit, pa mislim, da si bom kar enega prižgala. Ne morem si pomagat.

Bodite pridne, se vam še javim kaj, itak nič ne spim.

(odgovor članu amelie)
  Neposredna povezava do sporočila: 1032
26.3.2010 19:44:47   
ela24
Tropical, hvala za link! Tega si pa moram shranituser posted image

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
26.3.2010 19:44:56   
amelie
IZVIRNO SPOROČILO: ela24

Amelie, zanima me, če si vprašala svojega ginekologa, kdaj moraš v porodnišnico, ko dobiš popadke? Saj vem, da če odteče voda takoj.
Do danes sm imela skoz občutek, da še ne bi šla rodit. Danes pa imam taki občutek, da bi že bilo to enkrat za mano, da bi rada da je čimprej in samo da bi bilo z user posted image vse vredu!
Ah malo mi ni vseeno zaradi tega streptokokauser posted image

Nisem vprašala, ko sem vidla, da ima otrok preko 4 kg, sem pozabla na vse ostalo user posted image  Kolikor sem brala, je fajn, da ti vsaj nekaj časa tisti antibiotik v žilo teče. Bom v torek vprašala, ko grem na CTG, dobro, da si me spomnila. Imam občutek, da ne bom glih dolgo doma čakala, če bojo popadki. Je meni tudi zoprno, da se moram še s tem ukvarjat ... user posted image  Že itak me je strah poroda, pa še velik otrok, pa še streptokok ... Se mi tud že mal mudi, da te skrbi minejo. Potem pa verjamem, da jih bodo itak nadomestile nove user posted image

Glede tega, da si se ustrašila, ne vem, koliko otrok to čuti, vem pa, da se meni enih par takih situacij zgodilo v času nosečnosti, ko mi je pošteno pognalo adrenalin po žilah ... Enkrat sem morala bežat pred enim jeznim nemškim ovčarjem, pa oba psa sem mela spuščena, tako da sem bila čist v paniki, a ju bom uspela priklicat pravočasno ali ne in ju v avto spravit. Takrat sem mislila, da bom kar na licu mesta rodila user posted image  Sem pol še deset minut noge mirila, ker so se mi tako tresle. user posted image

(odgovor članu ela24)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
26.3.2010 19:47:20   
amelie
Aprilčica10, na koncu bo vse pravljično, boš videla! user posted image  

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
26.3.2010 19:56:33   
Wannabemommy
Amelie - jaz tud komaj čakam torek 30.3. da gremo na čokoladno kupouser posted image  mnjammi sem se čist okužla z njouser posted image

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
26.3.2010 19:56:43   
country
Hojla po dolgem času!

Najprej čestitke vsem novim mamicam in v vednost še sporočilo od ljupke na forumu dvojčkov:

IZVIRNO SPOROČILO: ljupka

Samo na hitro ,ker še nisem v formi!
21.3.OB 5:15 JE PRIJOKAL NA SVET LUKA,takoj za njim še sestrica Eva,sam na žalost z CR!Dobra novica je to da smo vsi trije danes prispeli domov,zdravi in veseli doma!
Kljub 34 t sta precej velika in popolnoma zdrava,brez inkubatora!Edino kaj ne moreta sesat,pa si mleko črpam!

Še mere LUKA 49cm in 2650g
EVA 47cm in 2410g
ZA sedaj toliko lep pozdrav!

Jaz pa sem še v enem kosu. Javljam se bolj malo, ker mi res ne znese/nimam energije za rač.

nizy sem vidla, da imaš v pon pregled. Jaz tudi - ob 7h ctg, pa pol naprej. Mogoče se vidiva.

Nočko vsem skupaj

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
26.3.2010 19:59:55   
memole

IZVIRNO SPOROČILO: Aprilčica10

Punce, še 1x vsem hvala za čestitke. Malo sem že posivela, ker so me že ob živce spravli. Danes me je namreč sosed (2 leti je mlajši od mene) vprašal, če jutri res mora priti na večerjo... Potem sem doma izvedela, da še ena šjora (družinski prijatelji) jutri ne pride oz. pride šele ob 10ih zvečer, ker ima prej eno premiero, ampak so to ČISTO pozabili povedat... Mislim, adijo pamet. Mogoče se vam ne zdi nič takega, ampak jaz bi se pa najraje zjokala, ker imam že tudi kartice narejene - sedežni red itd. in me take stvari potem vržejo iz tirauser posted image user posted image user posted image

Potem sem izvedela še, da je soseda, ki sem ji prodala mojo roza motorčico (Thundercatko) danes naredila veliko sranje, saj je motor ostal brez zadka (je parkirala za en šleper, ki je šel potem vzvratno in itak ni videl motorja, ter ga zgaziluser posted image user posted image user posted image ). Vem, da ni več moj motor, ampak čisto nič ne pazi nanjuser posted image Pa malo sem še čustveno navezana nanj, ker sem res celo življenje šparala zanj in ga prodala, ko sem izvedela, da dobiva najinega sončka.

Ah... grem si en kapučin naredit, pa mislim, da si bom kar enega prižgala. Ne morem si pomagat.

Popolnoma te razumem glede tega ko folk odpove zadanji trenutek!
Jaz mam tko fajn tete iz strani od mojega tatija da niso ble sposobne zavrtet št ki je bla na vabilu in mi rečt da ne pridejo!
Eni sva dala in je bla tako navdušena da je rekla da pridejo,potem pa jih ni bilo,druga je takoj rekla da ne pridejo ker so se skregali zaradi dediščine,ta tretja pa tudi ni rekla ne ja ne ne in potem ni nič javla!Potem pa čujem da moj bratranec njen sin sploh ni vedel da se poročiva!Pol veš kako se počutim oz sem se!
In zdej jih še videt ne morem,ker so tok slabega naredile,so kot mrhovinarji!
Pa skozi iščejo da bi se kregale!
No posledično zaradi njih moj stric ni mogel pridet,pa si je tako želel,sam je mogel očeta čuvat ker je bil bolan in sam doma,ker njim se ni ljubilo da bi ga popazle!
Sem se mogla mal skašljat pa upam da nisem preveč zamorila!user posted image

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
26.3.2010 20:00:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: babyloverka

štajerke velja za torek tortica?? malena se bova naslednjič ko se vidiva pogovarjale? user posted image

Ja ja, naslednjič pa se boma. Takrat boma vsaj vedli ena za drugo. user posted image
Jaz sem tvoj post danes spregledala, sem ga vidla komaj ko sem domov prišla, če bi ga vidla preden sem šla bi te ziher ustavla, tak kot sem v bolnici kepico in katy in bi že pili kavico. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1039
26.3.2010 20:04:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: amelie
Že sanjam čokoladno kupo user posted image  mmmmmnjam user posted image  user posted image  Zjutraj imam CTG, potem pa imam čas.

IZVIRNO SPOROČILO: Wannabemommy
Amelie - jaz tud komaj čakam torek 30.3. da gremo na čokoladno kupo  mnjammi sem se čist okužla z njo

Jaz sem jo ravno prej jedla, cel tedn sem čakala na ta trenutek, ker je vedno nekaj prišlo vmes. Zdaj sem pa srečna, pa cuker je spet na tapravem nivoju. user posted image user posted image

(odgovor članu amelie)
  Neposredna povezava do sporočila: 1040
26.3.2010 20:17:35   
tanika1
Čestitke ljupki za njena sončka!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
26.3.2010 20:18:18   
tanika1
Aprilčica jutri pa samo uživaj, boš videla, da bo dan popoln. Čestitke!

(odgovor članu tanika1)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
26.3.2010 20:23:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Aprilčica10

Saj bo vse dobro. Nič se ne obremenjuj. Tebi v podporo si grem še jaz enega prižgat. Čim lepši jutrišnji dan ti želim! user posted image user posted image user posted image Pa čimveč plesanja! user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1043
26.3.2010 20:25:46   
majas
Pupa čestitke za hčerkico.

Joj jaz še skos ne dojemam da ene že cartate.

Spet sem tak utrujena, da komaj čakam da zaspim. Kaj se je vsem user posted image tak umiril? Moj je pravi lenuh, malo se pretegne me pobrca pa že zaspančka naprej. Upam da bo tudi pol tak priden user posted image

Aprilčica-naj bo jutrišnji dan eden med najlepšimi...

Katy-lepo da ste doma in da je Timotej tak priden. user posted image

Kaj na FB ste tudi aprilčice 2010? Nič nevem user posted image se bom pridružila če vas bom našla.

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu tanika1)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
26.3.2010 20:31:01   
Wannabemommy
IZVIRNO SPOROČILO: Malenaa89

Že sanjam čokoladno kupo user posted image  mmmmmnjam user posted image  user posted image  Zjutraj imam CTG, potem pa imam čas.

Amelie - jaz tud komaj čakam torek 30.3. da gremo na čokoladno kupo  mnjammi sem se čist okužla z njo

Jaz sem jo ravno prej jedla, cel tedn sem čakala na ta trenutek, ker je vedno nekaj prišlo vmes. Zdaj sem pa srečna, pa cuker je spet na tapravem nivoju. user posted image user posted image

A si mi morala to zaj povedatuser posted image  jaz bi tudi eno tak zaj hamsnila da je jojuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
26.3.2010 20:35:59   
Anonimen

A si mi morala to zaj povedatuser posted image  jaz bi tudi eno tak zaj hamsnila da je jojuser posted image

To sem mogla povedat,... Sem mogla nadoknadit, ker mi takrat ko ste se dobile prvič ni uspelo prit.

(odgovor članu Wannabemommy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1046
26.3.2010 20:45:02   
Wannabemommy

To sem mogla povedat,... Sem mogla nadoknadit, ker mi takrat ko ste se dobile prvič ni uspelo prit.

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
26.3.2010 20:59:58   
nizy
IZVIRNO SPOROČILO: country

IZVIRNO SPOROČILO: ljupka

Samo na hitro ,ker še nisem v formi!
21.3.OB 5:15 JE PRIJOKAL NA SVET LUKA,takoj za njim še sestrica Eva,sam na žalost z CR!Dobra novica je to da smo vsi trije danes prispeli domov,zdravi in veseli doma!
Kljub 34 t sta precej velika in popolnoma zdrava,brez inkubatora!Edino kaj ne moreta sesat,pa si mleko črpam!

Še mere LUKA 49cm in 2650g
EVA 47cm in 2410g
ZA sedaj toliko lep pozdrav!

nizy sem vidla, da imaš v pon pregled. Jaz tudi - ob 7h ctg, pa pol naprej. Mogoče se vidiva.

ljupka- čestitke za parčekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

country
- jaz imam pregled ob 10huser posted image

aprilčica - srečno jutriuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu country)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
26.3.2010 21:03:30   
nejanejc
ejla,

meni tako pocasi dela racunalnik.... me prov nervira :(

ma lepo, se eni otrocki, Ljupka cestitke za dvojcke!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jst se pa s slikami iz avstralije koncno ukvarjam, po fotoalbumu sem se lotla se "filmcka" iz slik.... bomo vidli kaj bo ratalo... se mi zdi ze zdavnaj vse skupaj... pa je komaj par mescev

lep vecer vsem

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
26.3.2010 21:11:26   
tropical
ljupka čestitke za hčerkico in  sinka user posted image user posted image user posted image

user posted image      user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?