|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
26.3.2010 13:34:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Teja K)
  Neposredna povezava do sporočila: 3376
   RE: Majčice 2010 - 2. del
26.3.2010 13:45:11   
j.b.
Živjo sonosečke,

Kati, lepo počivej, si mi take lušte nardila s počitkom ... Jest komi še gledam not u ekran, pa vroče mi je kt pr norcih ... Dans bo čudovit dan za počivanje, ker je zuni tak turobnouser posted image

Zivepo, to je pa res da imaš lep trebušček!!! Sicer pa sploh nimaš tolk ful velkga, je moj reku de je mam jest večjegauser posted image . Pa če si zdej na + 20, si jih mogla imet u štartu nosečnosti švoh 50, ker si prav lepo postavna!user posted image  
Medo pa mogoče zato štrajka na sprehodih, ker se temperatura spreminja, je bil navajen na -10 stopinj, zdaj jih je zunaj pa cca +10.user posted image  Sej pravim ... mogočeuser posted image . Ga morš kr potegnt s štrikom, nima kej počivat umes, bo že doma nadoknaduuser posted image .

Kaj je pa razlika med tetra in mako majčkami???

Krst, evo me, ena staromodna majčica tukejuser posted image , jest pa svojga bejbija želim krstit. Moj sicer ni nek navdušenec nad krstom in krščanstvom, sva se pa strinjala de ga/jo krstiva, za obhajilo naju bo tut verjetno še poslušal in bo šel, za birmo bo pa že povedal al želi al ne?! Men je pa všeč da otroc hodjo k maš in k verouku, sploh tukaj na vasi - grejo mal u drušno otrocuser posted image . Moi, mislim da v tvojem primeru, tut če se otroka krsti, kdo ga bo pa vozu k maši, in a bo hodu k verouku? In če ga ne bo nihče, v čem je point krsta, če otrok ne spozna krščanske vere? Tak da pol vseeno, tut če ga ne, sploh če VIDVA nista za.

AT, kako se kej obnese pomočnica??? user posted image

Aja, moj šoping dans žal odpade, tista mamica ki naj bi šla z mano, ima bolne otroke trenutno... Tak de se prestavi na ponedeljek. Torej, jaz imam skoz samo še voziček, kje je še torbauser posted image user posted image user posted image user posted image

Za seznam: naslednji pregled: 6.4.2010, kile +10

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3377
26.3.2010 13:50:24   
Meemee
Sončen dan user posted image
Grem po dolgem času že iz službe, tako da bom končno malo sončka ujela user posted image user posted image user posted image
Jutri pa v Ikeo user posted image Upam, da dobim vse s seznama user posted image
V nedeljo, pa se vidimo v Čolnarni - upam, da se spoznamo (nosečk je kar precej zadnje čase) user posted image Bi sem morale zmenit bolj "natančno" user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 3378
   [Brisano sporočilo]
26.3.2010 13:57:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu j.b.)
  Neposredna povezava do sporočila: 3379
26.3.2010 14:04:26   
isabeaux
Živjo punce...kolk vas je fajn brat user posted image

No tkole najprej vam pošljem en link, za izračun porodniške iz bruto v neto:

http://www.racunovodja.com/izracuni/place2010/

sam vpišeš znesek, ki so ga napisali na odločbo...nič druga...pol pa klikneš izračunaj...pa pogledaš pod izplačilo - neto...pa vidiš kolk boš mela vsak mesec dinarčkov nakazanih...user posted image

Upam da sem pomagala...sedaj pa vas še za naaj mal preberem...pa pol še kaj napišem...če se mi že ne bo mali zbudu...user posted image

Aja napotnico za P. jaz že nosim več kot en mesec v MK...ene mate pa res neke loje za g. ...hvb. jaz jo mam ful ok...user posted image

Pa imamo tri lepe in zdrave sončke :-)

(odgovor članu Meemee)
Neposredna povezava do sporočila: 3380
26.3.2010 14:12:10   
m_o_i
sej nic ne recem, da ni fajn gledat tistega kica pa cipk in novih frizuruser posted image  to pa je tut vse...
ce clovek ni iz takega kroga(kot jaz), potem se krst vidi samo kot en velik strosek-zal... sej finta je tut v tem, da ce ze tasca organizira, placa ITAK(tu se sploh ne mislim pogovarjat), skratka vse spedena-nobenemu od naju se sanja ne, kdo bi bil boteruser posted image  ga ni! ja najboljse, da ji se to preustimo user posted image  se pa tolko spoznam na te zadeve, da ni nekoga prosit, ce bi bil boter, kot bi ga vprasu, kak se pocuti...to naj bi bla ena odgovornost in...ja, strosek!
no, takega krstnega botra je moj dobil (itak ga je tasca zbirala)-pa bo, ce so ze lih rekli; ni pa blo nekega veselja in pocascenosti...
no, moj je tudi boter svoji necakinji...menda to tak gre tam, od koder je njegova mama-da se botri iscejo v familiji. je moj reku, da itak je stric in da mu ni najbolj vsec, da bi se boter bil-ena funkcija je cist dovolj(kar je tudi res,ane?). no,pa je tasca spet razlozla zadeve in je sel za botra... in zdaj ga tamale ne klicejo niti stric, niti boter, ampak kr po imenu...
j.b. za mene nisi cist nic staromodna! ce je taka tradicija, ce je to v druzini, ce se na to nekaj da-superuser posted image  sej sem ze tut jaz bla na krstih, nic se bat in mi ni nic manjkalo, ampak verjamem pa v to neuser posted image  uuu, enkrat sem celo na Brezju sedela vec kot eno uro v cerkviuser posted image  je moj bivsi bil mal mahnjen na te zadeve in je sel tja, jaz pa sem se spomnila na mojo omo in sem sla v klop in mislila na njo-pa ne vem, kdaj je sla ura naokoluser posted image

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3381
26.3.2010 14:12:48   
isabeaux

IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Tian

Saj ne morem verjet user posted image user posted image user posted image user posted image

komaj je prišla v pisarno in že mora it na malco user posted image

Ha ha ha ...če pa je šefova hči user posted image user posted image valjda da ni prišla delat ampak samo v službo user posted image user posted image

(odgovor članu Angel_Tian)
Neposredna povezava do sporočila: 3382
26.3.2010 15:31:41   
m_o_i
kupljen prvi paket plenicuser posted image  sem sla v DM in vzela ene babylove za novorojencke, se en paket bom vzela v muellerju in pa hoferjeve mam namen stestirat...pampersk ne bom ZANALASC, ker nimam namena placevat imena. no, ce ne res ne bojo nobene druge odgovarjale, bomo pa se pamperske stestirali...
blazinice za dojenje sem vzela tudi DMove, pa one socialne VIR80 dva paketa(men so to smesni vlozki nooo)-1,5 evra jih cenijouser posted image

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 3383
26.3.2010 15:40:41   
Teja K
uuu Moi, ti sem jaz čisto pozabla... hehe ja še te plenice je treba... uhhh dobro da imamo RR... jaz pa bom za prvo kupla za novorojenčka od Pampersk pol ostalo pa bom druge testirala...

Isabeux uuu ženska tebe pa že dolgo nisem zasledila... verjetno polno dela... sam da si ok in da se dobro počutiš user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3384
26.3.2010 16:03:28   
fiška33
Glede papirjev, ki jih mora očka nest kasneje na socialno ... No, midva imava "sedež" zaenkrat v SG in smo dogovorjeni, da lahko vse pošljemo po pošti user posted image .

Pri nas je pa že cel dan sonček al pa skoraj sonček in prav trpim zdajle, ker je moj na popoldanskem počitku po službi. Sem mu rekla, da se bo to moralo kmalu spremeniti, ker prespi res najlepši del dneva user posted image . Se mi zdi, da bomo potem vsi skupaj malo zamenjali bioritem. Upam, no user posted image .

Zivepo, aprilčice so štartale s tistimi, ki imajo rok sredi meseca, ... Sicer je meni moj že splaniral, da bi blo fajn, če bi jst rodila kar že 12.4., da gre do 1. maja ravno naprej 3 dni izrednega potem pa očetovski skozi user posted image .

LP

< Sporočilo je popravil fiška33 -- 26.3.2010 16:07:53 >

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 3385
   [Brisano sporočilo]
26.3.2010 16:08:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Teja K)
  Neposredna povezava do sporočila: 3386
   [Brisano sporočilo]
26.3.2010 16:12:44   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3387
26.3.2010 16:17:46   
isabeaux
Moi....no jaz ti lahko iz lastnih izkušenj povem, da smo ful one dm - ove kupovali ...od maxi naprej pa sparky...šparove...in so ful dobre....Tudi hoferjeve niso slabe...ampak sparkyjeve več zdržijo...Müllerjeve so tudi ok, sam je nam ful iz poti se v mb - center za vozit pa parkplac iskat pa tko...drugače so pa ok...

Aha pa podloge za moderc....oz. blazinice za dojenje so men ble tud one od dm - a nekak najbolj mehke...user posted image

Ja VIR 80 pa so ful glupi...ampak vseeno najboljši za tik po porodu user posted image

Pamperske pa so nam edine, ki so nam spuščale...in ne samo da plačaš ime, ampak tud vse mim gre...no vsaj moja izkušnja....

Punce tiste, ki ste iskale poceni in kvalitetne tetra plenice - torej bombažne...one 80*80...so jih dobili v kiku novo pošiljko...včeraj sem jih vidla...2,99 € za 3 komade...majo pa sam bele al pa pisane...tam pa so v paketu ena bela, ena barvna ( enobarvna al rumena, roza al plava...) in ena pisana z potiskom...v potisk je v barvi one barve ki je barvna...
se splača...mi smo zadovoljni bili vsakič...tudi zdaj sem jih par kupila...roza za cart tko mal...pa jih tud najprej prekuham...nič barve ne spustijo...res so ok...user posted image

TejaK...ja bolj vas berem...ker ko mi mali spi...in ste ve tolk pridne s pisanjem...vas utegnem kvečemu prebrat...da pa kaj napišem...pa mi že največkrat res zmanjka časa....je pa res da morem sedaj še več počivat, ker se je naša malecka že hotela odločit prit pokukat na svet...popadke imam že kar ornk...in pač upam da zdržimo čim dlje...sedaj sem polnih 32 t. oz. v 33 t. ...naš sinko pa se je rodil pri 34 . t. tko da hmmm...ja mal me je že strah...sploh ko se popadki pojavijo...je pa najbolj zanimivo da se pop. začnejo šele ko sedem al pa se vležem...ko bi jih s tem glih mogla ublažit....šmentuser posted image

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 3388
26.3.2010 16:20:20   
m_o_i
fiška33 heh, tile atijevi popoldanski lepotni dremeziuser posted image  so tudi pri nas vsakodnevno na sporedu, potem pa ne zaspat in programirat do dveh ponoci, ob sedmih pa ze v sluzbi bituser posted image  in tako dan na dan...jaz tudi ne recem prav nic drugega kot to, da naj zacne pocasi odstevat dneve...

zivepo  tele babylove plenicke so tudi 2-5 kg, za muellerjeve sem pa tut slisala, da obstajajo take miceneuser posted image  za stroske krsta sem jaz ze povedala, da ne mislim dat NITI CENTA in od tega NE ODSTOPAMuser posted image  iii, sem pa zaj bla s prjatlco na kavi, se se njej zjokala okol krsta in se je zelo elegantno, med vrsticami ponudla za botrouser posted image  tak da-botro smo nasli-se full bi bla vesela, zaj se mora sam tasca dinarje dat in zarad mene lahko gremo v cerkev hihi.
no tole o posebnem racunu za mulca sem pa ze jaz tudi razmisljala-samo moram verjetno pocakat, da bo dobil rojstni datum, davcno, emso in nenazadnje ime,ane?!

Neposredna povezava do sporočila: 3389
26.3.2010 16:26:27   
m_o_i
zivepo papirje nese na firmo valda prej potrdit, samo na CSD ne more prej dat, ker tam je treba vpisat rojstni datum. in lahko je takoj doma(sej prej pa delodajalca obvesti, da bo ati postal)-itak potem za nazaj delajo obracune...

oooo isabeaux pa ne, da bos ti odprla sezono pri nas?! user posted image  malo se le naj zdrzi, da bo bolj ziher, drugace pa-o tem sem govorila, ja-ce so aprilcice mesec dni prej rojevale, se lahko tudi pri nas, majcicah, to zgodi,ane? danes teden je pa ze april (kr poglejte na koledarjeuser posted image )
pa hvala za komentarje o plenickah-ma res ne kupim papmpersa, ce ne bo NUJNO potrebno. no, pa tak sem jaz ze nekaj let glede vseh stvari odlocenauser posted image  sicer pa-vsaka ima svojo resnico in vsaka po svoje pravuser posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3390
26.3.2010 16:30:58   
emibu
yaya-pomoje bolš prej pripravit torb za P kot kasneje čeprau jst je še nimam ampak bo pa v kratkem pripravljena nioli neveš kdaj moraš it veš..

seks po porodu-ja angel_tian pri nama bo vrjetno bol kjerkoli ker boma zase in ko bo mali pančkau si boma lahko prvoščla tut sred hodnika kar tle nemoremauser posted image user posted image

angel_tian-ma ja sj zdj see kr spokam vn iz bajte k že vidim d bi spet neki rada bmk..user posted image user posted image user posted image

potenje,otekanje-potim se k čunek res kr dobro se potim..otekajo mi pa tut gležnji ono na ful.

zivepo-lepo da je mala pridna in da je use okuser posted image

krst-mi ga bomo nesli pri 3-4 mescih se pravi avgusta septembra da bo še toplo zuni..

trebušček-jst tut na srečo še nisem našla strije mi pa popek ven rine zeloo...

teja k -user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a hočeš d se zrd tvojih pohval stopim al kaj??user posted image user posted image user posted image

pleničke-mamo pampers

Neposredna povezava do sporočila: 3391
   [Brisano sporočilo]
26.3.2010 16:39:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu m_o_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 3392
26.3.2010 16:47:10   
m_o_i
nehaj s tem krstom-nem jaz nic govorila o tem; jaz sem samo pripravljena na moment, ko bo ona zacela sekat s temuser posted image
tiste papirje mu pa daj, naj jih nese na firmo potrdit enkrat aprila-tak se potem razve, da bo slej ko prej koristil ocetovski dopust. nesli se bojo pac potem na CSDuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3393
26.3.2010 17:04:35   
carly
Ojla,
no meni je oa na CSD-ju rekla da bi lahkokar takoj oddala papirje za očetovski dopust, samo moj ga itak ne bo koristil k ima doma firmo pa mora v vsakem primeru delat.

Krst bomo mi tudi imeli, jaz drugače nisem versko vzgojena, nisem niti krščena, moj ima pa vse ampak k maš pa ne hodi, sva pa že tamalo dala krstit pač zarad običaja, pa je pri nas tudi tako da je samo obred, brez maše, župnik niti ne pričakuje da bi s tako majhnim otrokom pri maši sedel, pravi pa da je vsak povabljenec zelo dobrodošel če prej na mašo pride.Smo pa imeli potem še kosilo, torto pa pri nas doma, ni ne vem kakšen strošek, je tamala z darili veliko več nazaj dobilauser posted image .

Isabeux upam da še malo zdržiš, pri meni je podobno, ko se vležem in počivam mi pa še bolj trebuh otrdeva pa krče čutim kot pri menstri, no ampak sem že v 35.tednu, še kakšnega zdržim potem pa grem lahko tudi rodituser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3394
26.3.2010 17:16:27   
m_o_i
me je lihkar spreletelo(ko sem prebrala carly-ko, da je se samo pet tednov pred njo-tak nekje, kot pred mileno), da je nasa milena2222 danes nekam sumljivo odsotnauser posted image

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 3395
26.3.2010 17:37:48   
Teja K
IZVIRNO SPOROČILO: emibu

seks po porodu-ja angel_tian pri nama bo vrjetno bol kjerkoli ker boma zase in ko bo mali pančkau si boma lahko prvoščla tut sred hodnika kar tle nemoremauser posted image user posted image

Še ena grda resnica... ne bo ravno tako user posted image user posted image , ko bo dete spalo, boš ti prala likala, kuhala, pucala... pol pa boš vesela, če boš imela še kakšno minutko zase, da se usedeš in noge počiješ... pa dečike navadno spijo na sprehodih... pa to user posted image user posted image ... Emibu sorry ampak tokrat te moram razočarati... ne bo ravno tako user posted image ... boš zmatrana, boš že vidla!!!

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 3396
26.3.2010 17:41:57   
Teja K
Isabeaux... a boš ti odprla sezono? No ti še počakaj kolk pač lahko... ampak verjetno imaš že vse pripravljeno... jaz bom verjetno tista, ki bom zaključila sezono majčic, saj sem že prvič nosila 5 dni čez, pa še dalje bi, če mi ne bi poroda sprožli... in če bo pupa po atiju... bom itak šele julija rodila... ja tak naš ata zamuja vedno user posted image user posted image ... šalo na stran... tudi meni se zdi, da bom tokrat prej... ampak po drugi strani pa imam filing, da bom spet cela nesrečna in bom edina še tukaj na majčicah ostala, vse ostale pa boste že pri Mamicah majčicah user posted image user posted image .. sam potem vsaj ne bom imela tolk za prebrat... pa edina ki bo pisala, se bo v vsem strinjala z mano user posted image ...

Emibu nočem te v zadrego spravit... sam mislim, da si res zaslužiš pohavalo no!user posted image user posted image

Zivepo, ja kaj pa je tebi... z papirji se obremenjuješ user posted image user posted image user posted image , ja ja vidim, da te je omara izmučla user posted image user posted image

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 3397
   [Brisano sporočilo]
26.3.2010 17:48:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Teja K)
  Neposredna povezava do sporočila: 3398
   [Brisano sporočilo]
26.3.2010 17:55:04   
Brisani uporabnik

(odgovor članu m_o_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 3399
26.3.2010 18:02:09   
isabeaux
Carly in TejaK...upam...res močno upam, da ne bom odprla ezone...smo imeli cel križ potem s tem prezgodnjim porodom pa nedonošenčkom povrh...kriza....sam da še počaka neki tednov...hja če bo treba bom pač tud na ustavljanje popadkov šla v P. ....user posted image čeprav se potem moram tam pričarat pred 34. tednom...ker so tko pametni, da pri 34 t. več ne ustavljajo popadkov...in če rodiš pač rodiš...besede babic...za popiz*ituser posted image ....

Aja sem pa še za csd hotela napisat, da oči lahko papirje ...vsaj po veljavni zakonodaji da tudi 60 dni pred predvidenim rokom....enako kot mame za porodniško...ampak csd, se teh zadev raj reši tako, da ti rečejo bote že pol urejali...ja valjda kot da je pol cajt...ne me basat no...jao...v glavnem...očetje naj samo pogledajo kako jim gre s plačami skozi...v glavnem da dajo najvišje zneske...saj veste kaj mislim ne...pa oddajo vlogo na csd - ju ....pa naj se ona na csd na glavo postavi, ko mora vlogo vzet....
user posted image

Glede torbe...hmmm...jaz nisem mela nikoli perajt nič razen pač materinsko z vsemi papirji, ki jih imam v torbi...user posted image ker je tko...da pol ko rodiš ti itak lahko vse ati not prinese...no vsaj mi tko prakticiramo...mu sam rečem kar po tel. odpri tisti predal...vzemi tole ...pa tole...pa tole....in jajčko...in dekico...pa je to to....zase pa tudi mu povem kaj rabim...pa prinese not....

Tisti moment na porodu ...ko si že v porodni...pa itak pr men ne pride nč druzga v poštev kot flaša vode...hehehehuser posted image user posted image

Pol pa itak da za prvo silo dobiš vse v P....ostalo pa sam komandiram pa rečem...pa še to pa to...hehe

Drgač pa glede bebice že mam vse oprano, posušeno pospravljeno...ker res ne vem kdaj si bo zmisla prit user posted image user posted image

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?