j.b.
|
Živjo sonosečke, Kati, lepo počivej, si mi take lušte nardila s počitkom ... Jest komi še gledam not u ekran, pa vroče mi je kt pr norcih ... Dans bo čudovit dan za počivanje, ker je zuni tak turobno Zivepo, to je pa res da imaš lep trebušček!!! Sicer pa sploh nimaš tolk ful velkga, je moj reku de je mam jest večjega . Pa če si zdej na + 20, si jih mogla imet u štartu nosečnosti švoh 50, ker si prav lepo postavna! Medo pa mogoče zato štrajka na sprehodih, ker se temperatura spreminja, je bil navajen na -10 stopinj, zdaj jih je zunaj pa cca +10. Sej pravim ... mogoče . Ga morš kr potegnt s štrikom, nima kej počivat umes, bo že doma nadoknadu . Kaj je pa razlika med tetra in mako majčkami??? Krst, evo me, ena staromodna majčica tukej , jest pa svojga bejbija želim krstit. Moj sicer ni nek navdušenec nad krstom in krščanstvom, sva se pa strinjala de ga/jo krstiva, za obhajilo naju bo tut verjetno še poslušal in bo šel, za birmo bo pa že povedal al želi al ne?! Men je pa všeč da otroc hodjo k maš in k verouku, sploh tukaj na vasi - grejo mal u drušno otroc . Moi, mislim da v tvojem primeru, tut če se otroka krsti, kdo ga bo pa vozu k maši, in a bo hodu k verouku? In če ga ne bo nihče, v čem je point krsta, če otrok ne spozna krščanske vere? Tak da pol vseeno, tut če ga ne, sploh če VIDVA nista za. AT, kako se kej obnese pomočnica??? Aja, moj šoping dans žal odpade, tista mamica ki naj bi šla z mano, ima bolne otroke trenutno... Tak de se prestavi na ponedeljek. Torej, jaz imam skoz samo še voziček, kje je še torba Za seznam: naslednji pregled: 6.4.2010, kile +10
|