Teja K
|
Dannn! Katy , dobrodošla doma in uspešno privajnje ... upam, da nas prideš še kaj pogledat, oz. da boš imela čas, zdaj ko imaš malega bauca doma! Angel bojim se, da si se res brezveze opravičevala in svojo sitnost priznala Gromska evo ti dva linka, jaz sem takrat naletela nanje, pa sem si jih shranila za vsak primer, če jaz svojga ne bi dobila po pošti tako kot sem naročila, bi si jih dala zašit :-) Upam, da ti bodo kaj koristili... pa kakšno fotkico gor pripopaj ko boš končala http://didymos.de/didy.pl?sling_naehanleitung.htm http://milepile.blog381.com/wp-content/uploads/3/1/milepile/2006/11/sling.pdf Milena hvala za podatek o blazinicah... sicer je bilo namenjeno bibi, ampak si jih bom tudi jaz omislila , vsaj na začetku kot si rekla... pa morda tudi kasneje, če bi preveč močno vlekela Zivepo bravo za omaro . Jaz nimam še nobene napotnice, sem dobila samo obvestilo za CSD in delodajalca Emibu , kje je zdaj ona "koza", ki te je pred časom blatla po netu, da si premlada... da vidi tvoje razmišljanje glede šivanja itd... Punca moram rečt... vse čestitke!!! tako za šolo, kot tvojo zrelost in pozitivno naravo... Moram rečt, da sem ponosna nate Moi - krst - Tudi jaz sem komunistični otrok... mama me je vzgajala brez pomoči očeta, je bila učiteljica in itak ni smela hodit v cerkev... sama sem krščena, vendar pa nič druga... Davida sem krstila zaradi svoje babice (ki je sedaj že pokojna) in ji je to zelo veliko pomenilo... ne hodi pa k verouku in nič... Tudi Jaka je vzgojen brez vere in mmislim, da jaz vsaj tu ne bom imela težav... Sama grem v cerkev za veliko noč.. torej takrat pobašem dedija, ki je star 84 let, Davida in košare in gremo... to pa zato, da lahko tačas moja mama ali pa Jaka nastavita darila, ki jih prinese zajček Davidu in se mi tudi ne zdi slabo, da David spozna verski ritual, ampak do verouka in vsega ostalega pa sem jaz dokaj oddaljena... Vem pa, da zna tvoja tašča pošteno zatežit... tu bo moral tvoj odreagirat... ampak, če je tebi "vseeno" vztrajaj da organizacijo in plačilo za vse prevzame tašča... ker na koncu ne pride poceni... Yaya - jaz nisem še nič zlikala, nič oprala, vse čaka... v upanju, da se selim pred porodom, kar pomeni, da tudi posteljice nimam, previjalne tudi ne, vozička tudi ne... je pa res, da imam jaz rok kasneje... No nam je svetovala v MŠ, da pripravimo vse stvari kakšen mesec pred PDP... tako, da počasi lahko začneš Za domov imaš to dovolj, vzami kakšno tetra plenico več za brisat slino ali kaj podobnega... pa kakšno dudico si naštimaj..., jaz bom vzela dva kompletka za domov, ker me je David naučil, da prvo pobruha . Sky ti pa si pridna imaš že vse urejeno... Jaz še čakam, da pridem dokončno domov.. torej do 17. 4., ko nastopim prvo dopust pol pa porodniško... upam, da me ne bo kaj prehitelo Zivepo za vse kar si dans uredila Moi nehaj kukat... pa me strašit... jaz nimam še nič pripravljeno .. bog ne daj da se konča tako, da tašča cote od tamale pere . Angel... hahah... nič ne bom rekla... hahah... ja prvo se je treba najest, pol pa začet delat... upam, da se ti ne zmeša do odhoda... jaz sem zmeraj bolj razočarana z mojo namestnico ... čist je neorganizirana al pa jaz kompliciram mogoče preveč... joj ne vem, bojim se kaj bo s financami ko bom nazaj prišla... Uhh sem vas komentirala... No naj povem še, kar sem mislila že pred dnevi, pa sem pozabla... Jaz sem pa imela ne izcedek ampak tak žnoder verjanto.. ampak prozorno, dva dni zapored..., sicer je bilo prozorno-belo in ni bilo rjavo, kot takrat ko se štoplček začne luščit... tako, da komaj čakam, da grem v torek na predled in vidim kaj je... V torek pa gremo Davida k tabornikom vpisat... full se veseli , nič zdaj pa grem lulat... to je spet pogost pojav pri meni... pol pa knjigo brat... Zapiski iz trebuščka... luštkana knjiga... ženska je čist paranojična, hihihih... na zanimiv način, se smejim zravn
|