Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 24.3.2010 8:31:52
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa Stanovanje je v Vitanju.... mihailo k smo se mi mogl izogibat mleku k smo bruhal je rekla 1 teden....... sej se da tud to zdržat ob kruheku čajčku jihucah...... sej gre Ok Katjusa sej rajsi ne bom,sam ,ko nisem vedla ni nic rekla....Je sam rekla da bo ta virus kaksne 2,3 dni prisoten...Pa SAMA sem vprasala,a mu lahko ponudim mleko za vecerejo pa je rekla:jaz rajsi ne bi,dajte mu caj...In ce ne bi vprasalaa ....Ko sem pa 2.dan poskusila in je bbruhal je sestrarekla zakaj ste mu dali mleko ,ce zdr.rekla da ne....morm sanjat al kr vedit.no sej zato mam vas,pa pri 2.otroku bom menda ze kaj vec sama vedla
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 24.3.2010 8:41:43
|
|
|
|
Čebel@
|
ZA NA SEZNAM: ZOBEK ŠT. 3 -->24.3.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 24.3.2010 8:44:24
|
|
|
|
brkn83
|
katjuša-če bi imela čas, bi z veseljem šla z vama, da bi lahk mal poklepetale. Lahk pa se vidva kdaj oglasta dopoldan na kavo k meni.
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 24.3.2010 9:04:24
|
|
|
|
petrušk_
|
punce dobro jutro...uživajte pri sjmm....mi smo precej boljš, sam je pa res pikasta za znort.....celaaaaaaa ajvy vem približno kako ti je sem mela brata na podobnem cca 4 leta nazaj...sam je mel s slinovko težave...upam, da se vse uredi tako kot je treba katjuša za stanovanje in kredit mihailo....itak da smo sam ene številke k mormo vse sami vedt....to ne bom jst nikol štekala čebela...ti želim, da bi ti šlo čimveč u glavo... brkn le kdo bi men dal voljo za dopoldansko likanje....joj goraaaaaaa me čaka ursa
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 24.3.2010 9:22:55
|
|
|
|
brkn83
|
petrušk - js sem pa ravno končala z likanjem sem tudi mela ogromno. Zdej še moram sam v omare zložit. Pa prat sem že zopet nesla en stroj.
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 24.3.2010 9:40:25
|
|
|
|
claud
|
Dan! Mi smo fajn....jst kr dobivam vabila na razgovore, tako da zadeva z modeli je se vedno aktualna.... Vceraj je blo tako super vreme, da upam da bo dons tud... smo kupili sedez za kolo in smo sli vceraj na testno voznjo Larissa uzivala fuuul.... Zdj pa greva po tasco in gremo na trznico...... Lep dan!
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 24.3.2010 10:43:56
|
|
|
|
Ajvy
|
OI...bili pri P...vnetje ušes..HIconcil 7 dni......samo da vem kaj ji je .....pančka že..je čist utrujena....revčka....se prav vidi da jo bolijo ušeska.... Hvala vsem za podporo...mi veliko pomeni...moram priznat, da me je kar orenk vrglo...mojga brata pa še bolj....
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 24.3.2010 10:59:05
|
|
|
|
petrušk_
|
no ajvy pol bo tisa kmal boljš vsaj to.... za brata pa sam velik moči pa ne mu pokazat kako te je prizadel...če le moreš se naredi močno
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 24.3.2010 12:52:20
|
|
|
|
Katjusa
|
evo mi2 že doma punce hvala za družbo lepo vas je blo videt in lepo je blo mal poklepetat... sjmm hvala za malco mislim, da bomo tud to mi jedl verjetno za vikend beni je zaspal takoj k smo na avtocesto zapeljal in spal do dramelj k sem šla iz avtoceste... zdle pije mlek pol ga dam pa v postlco če bo še kej ajal jst grem pa na regrat
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 24.3.2010 13:05:51
|
|
|
|
Čebel@
|
v službo lep dan
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 24.3.2010 13:12:46
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ v službo lep dan lep dan tudi tebi.... danem ne bom hodla po domžalah
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 24.3.2010 14:50:28
|
|
|
|
claud
|
DOBILA POSKUSNO SLUZBO mE JE KLICALA DONS TISTA K SM BLA V PETEK PRI NJEJ NA PROBI IN SE JE ODLOCLA,DA BI ME VZELA, SAM BI NAJPREJ BLA 1 TEDEN , 2 TEDNA NA PROBI... V PETEK ZE ZACNEM!!!!!!!11
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 24.3.2010 16:21:41
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud DOBILA POSKUSNO SLUZBO mE JE KLICALA DONS TISTA K SM BLA V PETEK PRI NJEJ NA PROBI IN SE JE ODLOCLA,DA BI ME VZELA, SAM BI NAJPREJ BLA 1 TEDEN , 2 TEDNA NA PROBI... V PETEK ZE ZACNEM!!!!!!!11 super
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 24.3.2010 17:04:05
|
|
|
|
sjmm
|
dan! obisk uspešen...je fajn ob kafetku mal v živo poklepetat, mulčki so bli pridni...al so lušni k tkole rastejo kolumbo...imamo 2 vaša slinčka...evo razlog, da se spet kmal vidmo ...upam, da se je Rokso naspal Z Majčem sva pičila na en krog po sončku, ko ste šle...pol pa v postlco....pa kosilo in vse po ustaljenem redu...urša....zdej pa pijem kapučinček z extra penco v glavnem....pri nas neki oblačno...pa se kr tle po dnevni valjamo...brez kake posebne energije...z janom morava še naravoslovje ponovit, Miha pa se uči pesmico za mamice...ima ju3 nastop ...gremo gledat claud... za službo...naj ti bo kaka po meri!!!!!!! ajvy.....stiskamo pesti in mislmo na vas...evo za brata in pupo čebelc@...upam, da drugič prideš s svojo princesino...smo pogrešal kako bejbiko...pa fajn naj ti mine v službi, pa seveda...tvoj je pa res potreben govorilnih...mal za hec...mal za res mihailo....naj se hitro pozdravi tvoj šarmerček... ..mogoče poskusi kak dan zvečer še z juhico, da ga ne bo sililo na bruhanje, pa da ti nebi težili, ali pa mogoče ....ovsene kosmiče...skuhaš na vodi, pa zravn lahk kak jabolček....kako suho slivo...je fajn okusno, ni mleka, pa nasitno tudi
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 24.3.2010 20:04:41
|
|
|
|
sjmm
|
pri nas vsi siti, sam, da bojo še umiti...pa bo fajn sem dobila moj najljubši obisk.... ...sem k cota...sem se že tablet najedla ...sej veste jz in prehrana.. punce a imajo vaši bejbiji tud taka obdobja, da včas jedo k male uške, drugič pa bol tko tko...?????......sej naš načeloma rad je vse po vrsti, sam ko je bol tečkan se mi zdi, da tud je mal tečkasto..??? naša ta velka mulca neki smrkata...no, se mi zdi, da tud mali že ...sm upala, da bo že konc teh bacilov in viva la pomlad
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 24.3.2010 20:05:24
|
|
|
|
sjmm
|
petrušk...kako je tvoja princeska???
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 24.3.2010 20:40:38
|
|
|
|
Ajvy
|
oi... Smo bili pri bratu...je bil boljše volje....še vedno ne vedo kaj in kako.... Tisi AB še ni prijel, tko da je tečkana...ampak bomo... Tarja preverja meje do onemoglosti.... Sem se pa danes čez obraz polila z vrelo vodo..pa po desni roki....mehurjev sicer ni..ker sem tekla pod mlačno vodo....mam pa rdeče vse..mislim...pestro...
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 24.3.2010 21:22:17
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm petrušk...kako je tvoja princeska??? ojla sjmm smo mal boljš - no vsaj kar se vročine tiče...drugač se mi zdi pa da jo te pikice ful nervirajo - mogoč tud srbijo - sitkana je za znort...nč ji ni prav, za nobeno stvar nima niti najmanj potrpljenja - fuuuullll se mi smil....sm jo v hrastovem lubju mal namočila, pa pol z bepanthen losionom namazala....upam pa da kmal zginejo te pikce in dobim mojga sončka nazaj....sm še kar na bolniški...tko da je po eni strani kar luštn , sam če nebi bil malček tko bogi....pa hoja ji sploh ne zlaufa nazaj....ful je švoh....sploh je nogice ne držijo povej mi pliz kaj naj ji skuham za moč - maš kakšno idejo?? danes sm ji govnač (zelje in krompir) - je ful rada pojedla včer pa goveje - piščančjo - fuulll zelenjavno juhco nč mi nisi odgovorila kam v bohinj šibate?? v ker apartma, kero vas??? lp
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 24.3.2010 21:23:37
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy oi... Smo bili pri bratu...je bil boljše volje....še vedno ne vedo kaj in kako.... Tisi AB še ni prijel, tko da je tečkana...ampak bomo... Tarja preverja meje do onemoglosti.... Sem se pa danes čez obraz polila z vrelo vodo..pa po desni roki....mehurjev sicer ni..ker sem tekla pod mlačno vodo....mam pa rdeče vse..mislim...pestro... maš tea trea od justa?? hitr se namaž, k je mal antibiotično mazilo.... boga...še tega se ti je blo treba bratu pa
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 24.3.2010 21:54:31
|
|
|
|
Katjusa
|
ajvy zdej pa res niso tvoji dnevi.... kako se ti ja pa ratal po obrazu polit? pazi nase in na svojo družino... petrušk držim pesti, da se hitro spravite nazaj v stare vode.... za moč je bojda fina piščančja juhica kar si pa tak že naredla evo z mojmu sma dons zapravljala kr dosti sma šla mal gledat še v trgovine otroške sobice in sma kupla eno lepo sestavljivo čist po želji tako da sma vzela pograd (2 postelji) kotna omara ena dvodelna omara in ena enodelna omara pa še eno pisalno mizo..... zraven boma pa dala v sobico še ene komode k jih že imama sicer barvno ne bo čist čist ampak so tako rekoč nove in ne mislim dajat 150€ sam zato da bom imela iste k je sobica.... sobica bo pa v zeleni in oranžni barvi za vse omare sma vzela še ekstra poličke tako, da bo dosti polic za vse odločla sma se za novo predvsem zaradi tega ker ivekra k jo enkrat razstaviš ni nikol več taka k bi mogla bit in da bi iz kamnika vozl sobico bi bil kr problem.... tako pa bodo oni prpeljali in sestavli
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 24.3.2010 22:12:33
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm petrušk...kako je tvoja princeska??? ojla sjmm smo mal boljš - no vsaj kar se vročine tiče...drugač se mi zdi pa da jo te pikice ful nervirajo - mogoč tud srbijo - sitkana je za znort...nč ji ni prav, za nobeno stvar nima niti najmanj potrpljenja - fuuuullll se mi smil....sm jo v hrastovem lubju mal namočila, pa pol z bepanthen losionom namazala....upam pa da kmal zginejo te pikce in dobim mojga sončka nazaj....sm še kar na bolniški...tko da je po eni strani kar luštn , sam če nebi bil malček tko bogi....pa hoja ji sploh ne zlaufa nazaj....ful je švoh....sploh je nogice ne držijo povej mi pliz kaj naj ji skuham za moč - maš kakšno idejo?? danes sm ji govnač (zelje in krompir) - je ful rada pojedla včer pa goveje - piščančjo - fuulll zelenjavno juhco nč mi nisi odgovorila kam v bohinj šibate?? v ker apartma, kero vas??? lp http://www.bohinj-info.com/si/apartmaji/na_vasi. ...........tlele šibamo...apartma poletje sej stisto juhco si sigurn že zadela....mogoče kako blitvo, špinačo.....razne juhce pa sploh...naš ima rad tud kruhove cmoke + omakca, pa mal smetance not....sej zdej k že skor vse jedo itak ni tak problem sej si bo hir opomogla in spet tekala okol k en sonček...nikar ne skrbi...pa naj se to čim hitrej zgodi....evo majči pošilja za Evo...
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 24.3.2010 22:13:53
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy oi... Smo bili pri bratu...je bil boljše volje....še vedno ne vedo kaj in kako.... Tisi AB še ni prijel, tko da je tečkana...ampak bomo... Tarja preverja meje do onemoglosti.... Sem se pa danes čez obraz polila z vrelo vodo..pa po desni roki....mehurjev sicer ni..ker sem tekla pod mlačno vodo....mam pa rdeče vse..mislim...pestro... ojoj, k ma hudič mlade jih ima pa velik...pravijo...hitro se pocelite...ziljon pikepokic ...vseh vrst in oblik
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 24.3.2010 22:15:14
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa ajvy zdej pa res niso tvoji dnevi.... kako se ti ja pa ratal po obrazu polit? pazi nase in na svojo družino... petrušk držim pesti, da se hitro spravite nazaj v stare vode.... za moč je bojda fina piščančja juhica kar si pa tak že naredla evo z mojmu sma dons zapravljala kr dosti sma šla mal gledat še v trgovine otroške sobice in sma kupla eno lepo sestavljivo čist po želji tako da sma vzela pograd (2 postelji) kotna omara ena dvodelna omara in ena enodelna omara pa še eno pisalno mizo..... zraven boma pa dala v sobico še ene komode k jih že imama sicer barvno ne bo čist čist ampak so tako rekoč nove in ne mislim dajat 150€ sam zato da bom imela iste k je sobica.... sobica bo pa v zeleni in oranžni barvi za vse omare sma vzela še ekstra poličke tako, da bo dosti polic za vse odločla sma se za novo predvsem zaradi tega ker ivekra k jo enkrat razstaviš ni nikol več taka k bi mogla bit in da bi iz kamnika vozl sobico bi bil kr problem.... tako pa bodo oni prpeljali in sestavli bravo za sobico...to bosta frajerčka uživala pozdravčke vsem!!!!
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 24.3.2010 22:19:17
|
|
|
|
sjmm
|
Sem čist za en drek...grem počivat! tale me čist zmozga v parih urah. fajn spančkite!
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 24.3.2010 23:06:52
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm petrušk...kako je tvoja princeska??? ojla sjmm smo mal boljš - no vsaj kar se vročine tiče...drugač se mi zdi pa da jo te pikice ful nervirajo - mogoč tud srbijo - sitkana je za znort...nč ji ni prav, za nobeno stvar nima niti najmanj potrpljenja - fuuuullll se mi smil....sm jo v hrastovem lubju mal namočila, pa pol z bepanthen losionom namazala....upam pa da kmal zginejo te pikce in dobim mojga sončka nazaj....sm še kar na bolniški...tko da je po eni strani kar luštn , sam če nebi bil malček tko bogi....pa hoja ji sploh ne zlaufa nazaj....ful je švoh....sploh je nogice ne držijo povej mi pliz kaj naj ji skuham za moč - maš kakšno idejo?? danes sm ji govnač (zelje in krompir) - je ful rada pojedla včer pa goveje - piščančjo - fuulll zelenjavno juhco nč mi nisi odgovorila kam v bohinj šibate?? v ker apartma, kero vas??? lp http://www.bohinj-info.com/si/apartmaji/na_vasi. ...........tlele šibamo...apartma poletje sej stisto juhco si sigurn že zadela....mogoče kako blitvo, špinačo.....razne juhce pa sploh...naš ima rad tud kruhove cmoke + omakca, pa mal smetance not....sej zdej k že skor vse jedo itak ni tak problem sej si bo hir opomogla in spet tekala okol k en sonček...nikar ne skrbi...pa naj se to čim hitrej zgodi....evo majči pošilja za Evo... hvala za pikepoke poznam lastnike apartmajev.....je pa to na pol poti med mano (bohinjsko bistrico) in jezerom....sicer se morte za vsako stvar v avto napokat, tud za v trgovino, ampak upam, da vam tko ustreza....drugič pa povej če boš kej v tej smeri iskala...vem za par fajnih zadev
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?