|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09
24.3.2010 8:31:52   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

Stanovanje je v Vitanju....

mihailo k smo se mi mogl izogibat mleku k smo bruhal je rekla 1 teden....... sej se da tud to zdržat ob kruheku čajčku jihucah...... sej greuser posted image user posted image user posted image

Ok Katjusa sej rajsi ne bom,sam ,ko nisem vedla ni nic rekla....Je sam rekla da bo ta virus kaksne 2,3 dni prisoten...Pa SAMA sem vprasala,a mu lahko ponudim mleko za vecerejo pa je rekla:jaz rajsi ne bi,dajte mu caj...In ce ne bi vprasalaauser posted image ....Ko sem pa 2.dan poskusila in je bbruhal je sestrarekla zakaj ste mu dali mleko ,ce zdr.rekla da ne....morm sanjat al kr vedit.no sej zato mam vas,pa pri 2.otroku bom menda ze kaj vec sama vedla

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
24.3.2010 8:41:43   
Čebel@
ZA NA SEZNAM:

ZOBEK ŠT. 3 -->24.3.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
24.3.2010 8:44:24   
brkn83
katjuša-če bi imela čas, bi z veseljem šla z vama, da bi lahk mal poklepetale. Lahk pa se vidva kdaj oglasta dopoldan na kavo k meni.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2878
24.3.2010 9:04:24   
petrušk_
punce dobro jutro...uživajte pri sjmm....mi smo precej boljš, sam je pa res pikasta za znort.....celaaaaaaa

ajvyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
vem približno kako ti je sem mela brata na podobnem cca 4 leta nazaj...sam je mel s slinovko težave...upam, da se vse uredi tako kot je treba

katjušauser posted image user posted image user posted image user posted image za stanovanje in kredit

mihailo....itak da smo sam ene številke k mormo vse sami vedt....to ne bom jst nikol štekala

čebela...ti želim, da bi ti šlo čimveč u glavo...

brkn le kdo bi men dal voljo za dopoldansko likanje....joj goraaaaaaa me čaka

ursa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2879
24.3.2010 9:22:55   
brkn83
petrušk - js sem pa ravno končala z likanjem sem tudi mela ogromno. Zdej še moram sam v omare zložit.
Pa prat sem že zopet nesla en stroj.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 2880
24.3.2010 9:40:25   
claud
Dan!

Mi smo fajn....jst kr dobivam vabila na razgovore, tako da zadeva z modeli je se vedno aktualna....user posted image

Vceraj je blo tako super vreme, da upam da bo dons tud... smo kupili sedez za kolo in smo sli vceraj na testno voznjouser posted image user posted image Larissa uzivala fuuul....user posted image user posted image

Zdj pa greva po tasco in gremo na trznico......

Lep dan!

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2881
24.3.2010 10:43:56   
Ajvy
OI...bili pri P...vnetje ušes..HIconcil 7 dni......samo da vem kaj ji je .....pančka že..je čist utrujena....revčka....se prav vidi da jo bolijo ušeska....

Hvala vsem za podporo...mi veliko pomeni...moram priznat, da me je kar orenk vrglo...mojga brata pa še bolj....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2882
24.3.2010 10:59:05   
petrušk_
no ajvy pol bo tisa kmal boljš vsaj to....
za brata pa sam velik moči pa ne mu pokazat kako te je prizadel...če le moreš se naredi močno

user posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2883
24.3.2010 12:52:20   
Katjusa
evo mi2 že doma punce hvala za družbo lepo vas je blo videt in lepo je blo mal poklepetat... sjmm hvala za malco mislim, da bomo tud to mi jedl verjetno za vikenduser posted image user posted image user posted image user posted image

beni je zaspal takoj k smo na avtocesto zapeljal in spal do dramelj k sem šla iz avtoceste... zdle pije mlek pol ga dam pa v postlco če bo še kej ajal jst grem pa na regratuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 2884
24.3.2010 13:05:51   
Čebel@
user posted image v službo

lep danuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2885
24.3.2010 13:12:46   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

user posted image v službo

lep danuser posted image

lep dan tudi tebi.... danem ne bom hodla po domžalahuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2886
24.3.2010 14:50:28   
claud
DOBILA POSKUSNO SLUZBOuser posted image user posted image user posted image user posted image
mE JE KLICALA DONS TISTA K SM BLA V PETEK PRI NJEJ NA PROBI IN SE JE ODLOCLA,DA BI ME VZELA, SAM BI NAJPREJ BLA 1 TEDEN , 2 TEDNA NA PROBI...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
V PETEK ZE ZACNEM!!!!!!!11user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2887
24.3.2010 16:21:41   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: claud

DOBILA POSKUSNO SLUZBOuser posted image user posted image user posted image user posted image
mE JE KLICALA DONS TISTA K SM BLA V PETEK PRI NJEJ NA PROBI IN SE JE ODLOCLA,DA BI ME VZELA, SAM BI NAJPREJ BLA 1 TEDEN , 2 TEDNA NA PROBI...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
V PETEK ZE ZACNEM!!!!!!!11user posted image user posted image

superuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2888
24.3.2010 17:04:05   
sjmm
dan!

obisk uspešen...je fajn ob kafetku mal v živo poklepetat, mulčki so bli pridni...al so lušni k tkole rastejouser posted image user posted image user posted image

kolumbo...imamo 2 vaša slinčka...evo razlog, da se spet kmal vidmouser posted image user posted image user posted image ...upam, da se je Rokso naspaluser posted image

Z Majčem sva pičila na en krog po sončku, ko ste šle...pol pa v postlco....pa kosilo in vse po ustaljenem redu...urša....zdej pa pijem kapučinček z extra pencouser posted image user posted image user posted image user posted image

v glavnem....pri nas neki oblačno...pa se kr tle po dnevni valjamo...brez kake posebne energije...z janom morava še naravoslovje ponovit, Miha pa se uči pesmico za mamice...ima ju3 nastop ...gremo gledatuser posted image user posted image

claud...user posted image user posted image user posted image user posted image za službo...naj ti bo kaka po meri!!!!!!!

ajvy.....stiskamo pesti in mislmo na vas...evo za brata in pupouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čebelc@...upam, da drugič prideš s svojo princesino...smo pogrešal kako bejbiko...pa fajn naj ti mine v službi, pa seveda...tvoj je pa res potreben govorilnih...mal za hec...mal za resuser posted image

mihailo.
...naj se hitro pozdravi tvoj šarmerček...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..mogoče poskusi kak dan zvečer še z juhico, da ga ne bo sililo na bruhanje, pa da ti nebi težili, ali pa mogoče ....ovsene kosmiče...skuhaš na vodi, pa zravn lahk kak jabolček....kako suho slivo...je fajn okusno, ni mleka, pa nasitno tudi

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2889
24.3.2010 20:04:41   
sjmm
pri nas vsi siti, sam, da bojo še umiti...pa bo fajn

sem dobila moj najljubši obisk....user posted image ...sem k cota...sem se že tablet najedla

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...sej veste jz in prehrana..user posted image user posted image punce a imajo vaši bejbiji tud taka obdobja, da včas jedo k male uške, drugič pa bol tko tko...?????......sej naš načeloma rad je vse po vrsti, sam ko je bol tečkan se mi zdi, da tud je mal tečkasto..???

naša ta velka mulca neki smrkata...no, se mi zdi, da tud mali žeuser posted image user posted image user posted image user posted image ...sm upala, da bo že konc teh bacilov in viva la pomladuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2890
24.3.2010 20:05:24   
sjmm
petrušk...kako je tvoja princeska???

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2891
24.3.2010 20:40:38   
Ajvy
oi...
Smo bili pri bratu...je bil boljše volje....še vedno ne vedo kaj in kako....

Tisi AB še ni prijel, tko da je tečkana...ampak bomo...
Tarja preverja meje do onemoglosti....

Sem se pa danes čez obraz polila z vrelo vodo..pa po desni roki....mehurjev sicer ni..ker sem tekla pod mlačno vodo....mam pa rdeče vse..mislim...pestro...

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2892
24.3.2010 21:22:17   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

ojla sjmm
smo mal boljš - no vsaj kar se vročine tiče...drugač se mi zdi pa da jo te pikice ful nervirajo - mogoč tud srbijo - sitkana je za znort...nč ji ni prav, za nobeno stvar nima niti najmanj potrpljenja - fuuuullll se mi smil....sm jo v hrastovem lubju mal namočila, pa pol z bepanthen losionom namazala....upam pa da kmal zginejo te pikce in dobim mojga sončka nazaj....sm še kar na bolniški...tko da je po eni strani kar luštn user posted image user posted image , sam če nebi bil malček tko bogi....pa hoja ji sploh ne zlaufa nazaj....ful je švoh....sploh je nogice ne držijo

povej mi pliz kaj naj ji skuham za moč - maš kakšno idejo??
danes sm ji govnač (zelje in krompir) - je ful rada pojedla
včer pa goveje - piščančjo - fuulll zelenjavno juhco

nč mi nisi odgovorila kam v bohinj šibate?? v ker apartma, kero vas???

lp

petrušk_

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2893
24.3.2010 21:23:37   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

oi...

Sem se pa danes čez obraz polila z vrelo vodo..pa po desni roki....mehurjev sicer ni..ker sem tekla pod mlačno vodo....mam pa rdeče vse..mislim...pestro...

maš tea trea od justa?? hitr se namaž, k je mal antibiotično mazilo....
boga...še tega se ti je blo treba
bratu pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2894
24.3.2010 21:54:31   
Katjusa
ajvyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdej pa res niso tvoji dnevi.... kako se ti ja pa ratal po obrazu polit? pazi nase in  na svojo družino...

petrušk držim pesti, da se hitro spravite nazaj v stare vode.... za moč je bojda fina piščančja juhica kar si pa tak že naredlauser posted image user posted image user posted image user posted image

evo z mojmu sma dons zapravljala kr dosti sma šla mal gledat še v trgovine otroške sobice in sma kupla eno lepouser posted image user posted image user posted image user posted image sestavljivo čist po želji tako da sma vzela pograd (2 postelji) kotna omara ena dvodelna omara in ena enodelna omara pa še eno pisalno mizo..... zraven boma pa dala v sobico še ene komode k jih že imama sicer barvno ne bo čist čist ampak so tako rekoč nove in ne mislim dajat 150€ sam zato da bom imela iste k je sobica.... sobica bo pa v zeleni in oranžni barviuser posted image user posted image user posted image user posted image za vse omare sma vzela še ekstra poličke tako, da bo dosti polic za vseuser posted image user posted image user posted image user posted image
odločla sma se za novo predvsem zaradi tega ker ivekra k jo enkrat razstaviš ni nikol več taka k bi mogla bit in da bi iz kamnika vozl sobico bi bil kr problem.... tako pa bodo oni prpeljali in sestavliuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 2895
24.3.2010 22:12:33   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

ojla sjmm
smo mal boljš - no vsaj kar se vročine tiče...drugač se mi zdi pa da jo te pikice ful nervirajo - mogoč tud srbijo - sitkana je za znort...nč ji ni prav, za nobeno stvar nima niti najmanj potrpljenja - fuuuullll se mi smil....sm jo v hrastovem lubju mal namočila, pa pol z bepanthen losionom namazala....upam pa da kmal zginejo te pikce in dobim mojga sončka nazaj....sm še kar na bolniški...tko da je po eni strani kar luštn user posted image user posted image , sam če nebi bil malček tko bogi....pa hoja ji sploh ne zlaufa nazaj....ful je švoh....sploh je nogice ne držijo

lp

http://www.bohinj-info.com/si/apartmaji/na_vasi.    ...........tlele šibamo...apartma poletje

sej stisto juhco si sigurn že zadela....mogoče kako blitvo, špinačo.....razne juhce pa sploh...naš ima rad tud kruhove cmoke + omakca, pa mal smetance not....sej zdej k že skor vse jedo itak ni tak problem

sej si bo hir opomogla in spet tekala okol k en sonček...nikar ne skrbi...pa naj se to čim hitrej zgodi....evo majči pošilja za Evo...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 2896
24.3.2010 22:13:53   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

oi...

ojoj, k ma hudič mlade jih ima pa velik...pravijo...hitro se pocelite...ziljon pikepokic user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...vseh vrst in oblik

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2897
24.3.2010 22:15:14   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

ajvyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdej pa res niso tvoji dnevi.... kako se ti ja pa ratal po obrazu polit? pazi nase in  na svojo družino...

petrušk držim pesti, da se hitro spravite nazaj v stare vode.... za moč je bojda fina piščančja juhica kar si pa tak že naredlauser posted image user posted image user posted image user posted image

evo z mojmu sma dons zapravljala kr dosti sma šla mal gledat še v trgovine otroške sobice in sma kupla eno lepouser posted image user posted image user posted image user posted image sestavljivo čist po želji tako da sma vzela pograd (2 postelji) kotna omara ena dvodelna omara in ena enodelna omara pa še eno pisalno mizo..... zraven boma pa dala v sobico še ene komode k jih že imama sicer barvno ne bo čist čist ampak so tako rekoč nove in ne mislim dajat 150€ sam zato da bom imela iste k je sobica.... sobica bo pa v zeleni in oranžni barviuser posted image user posted image user posted image user posted image za vse omare sma vzela še ekstra poličke tako, da bo dosti polic za vseuser posted image user posted image user posted image user posted image
odločla sma se za novo predvsem zaradi tega ker ivekra k jo enkrat razstaviš ni nikol več taka k bi mogla bit in da bi iz kamnika vozl sobico bi bil kr problem.... tako pa bodo oni prpeljali in sestavliuser posted image user posted image user posted image user posted image

bravo za sobico...to bosta frajerčka uživalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pozdravčke vsem!!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2898
24.3.2010 22:19:17   
sjmm
Sem čist za en drek...grem počivat! tale user posted image me čist zmozga v parih urah.

fajn spančkite!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2899
24.3.2010 23:06:52   
petrušk_

IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

ojla sjmm

lp

http://www.bohinj-info.com/si/apartmaji/na_vasi.    ...........tlele šibamo...apartma poletje

sej stisto juhco si sigurn že zadela....mogoče kako blitvo, špinačo.....razne juhce pa sploh...naš ima rad tud kruhove cmoke + omakca, pa mal smetance not....sej zdej k že skor vse jedo itak ni tak problem

sej si bo hir opomogla in spet tekala okol k en sonček...nikar ne skrbi...pa naj se to čim hitrej zgodi....evo majči pošilja za Evo...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala za pikepoke

poznam lastnike apartmajev.....je pa to na pol poti med mano (bohinjsko bistrico) in jezerom....sicer se morte za vsako stvar v avto napokat, tud za v trgovino, ampak upam, da vam tko ustreza....drugič pa povej če boš kej v tej smeri iskala...vem za par fajnih zadev

petrušk_

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Čarobna zimska pustolovščina za najmlajše ...
Decembra v Kinodvor prihaja očarljiv animirani film Zimske prigode iz živalskega sveta. Pet poetičnih pravljic za otroke...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?