|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 3,. del
24.3.2010 19:22:45   
vaney
ok, ni panike za M&S, meni gre bolj za nextuser posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
24.3.2010 19:25:37   
vaney
Danes sem bila prvič po 6 tednih celo popoldne sama z obema čmrljema doma in zdaj sta celo oba v postelji. Bom videla, koliko časa bo luksuz trajal. Upam, da vsaj toliko, da večerjo pojem. Madona, ampak oba nahranit, umit in spat spravit....uhhhh, sem kar zašvicala zravenuser posted image ne rabimo več nič kurit. Jah, pa kaj čem, to sem hotela, zdaj se moram pa navadit, ne? Saj bo, saj bo (tolažim sama sebeuser posted image ).

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
24.3.2010 19:28:38   
čebelica01
IZVIRNO SPOROČILO: vaney

Danes sem bila prvič po 6 tednih celo popoldne sama z obema čmrljema doma in zdaj sta celo oba v postelji. Bom videla, koliko časa bo luksuz trajal. Upam, da vsaj toliko, da večerjo pojem. Madona, ampak oba nahranit, umit in spat spravit....uhhhh, sem kar zašvicala zravenuser posted image ne rabimo več nič kurit. Jah, pa kaj čem, to sem hotela, zdaj se moram pa navadit, ne? Saj bo, saj bo (tolažim sama sebeuser posted image ).

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
24.3.2010 19:32:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: vaney

Dobrodošla v klub user posted image , pa kmal se nam še Rea pridruži.

Pa a niso lušni, ko zaspijo, pa imajo tiste angelske obrazkeuser posted image .

(odgovor članu vaney)
  Neposredna povezava do sporočila: 1179
24.3.2010 19:36:12   
Anonimen
rea, a lahko pol pri nextu ene gatke, če jih tam ne morem?user posted image

2-3 leta

http://www.nextdirect.com/si/en/shot/G35/2534/6?pid=467157&curr=eur&returnurl=%2fshop%2fgatt2%2f7%2fgatt2%2f3%2fcat%2f186%2f0%3fnxti%3d0%26nxtv%3d000%26isort%3dscore%26curr%3deur%26country%3dsi%26lang%3den&bct=%26quot%3bShop%20By%20Product%26quot%3b%26nbsp%3b%26gt%3b%26nbsp%3bOlder%20Boys%26nbsp%3b%26gt%3b%26nbsp%3bYounger%20Boys%26nbsp%3b%26gt%3b%26nbsp%3bUnderwear&lang=en&country=si&curr=eur

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1180
24.3.2010 19:40:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rea27

Jaknik..ti si že naročila če sem prav razumela, a ne?

Ja, sem v petek, pa nisem še nič dobila. Zdej čakava s princesko katera bo prvauser posted image . Sam tiste gatke pa nisem naročila, ampak mi nekak ne dajo mirauser posted image . Res, sam še te gatke kupim, pol pa pol leta nič, ker se kopljemo v cunjah. Pol moram pa sam prat pa likatuser posted image . Te moji fantje se preoblačijo, kot da so kraljeviči. 

(odgovor članu rea27)
  Neposredna povezava do sporočila: 1181
24.3.2010 19:48:26   
vaney
jaknik, vidiš, pri nas se pa glih možek pritožuje, da se preveč preoblačimo, da moramo skoz pratuser posted image Pa se meni sploh ne zdi taka kriza, sam Anžeta moramo pa res skoz preoblačit, ker on bi vse saaaam, pol je pa štalauser posted image

Pa da vam povem še to, da sva bili včeraj z Dašo pri P, ker je imela za moje pojme vnete oči. In je naša velecenjena P prišla do zaključka, da nima vnetih oči, ampak se ji samo čistijo solzevodi. Sicer sem bila malo skeptična, ampak sem rekla, ok, HB, da ni vnetje. No, in zjutraj se še jaz zbudim z vnetimi in zlimanimi očmiuser posted image matr, sem bila jezna, najrajši bi šla nazaj se pokazat, če se tudi meni čistijo solzevodiuser posted image user posted image ampak, saj bo minilo, samo smotana mi je pa še vedno

zmajčica, kam si pa šla delat za 4 ure? Si ful hitro dobila delo za BK razmereuser posted image Drugič se vam pa pridružim pri kofetkanju, veš da...edino zdravi moramo bit, da je gospod "saaaaaam" (beri Anže) v vrtcu, pa Dašika zdrava, pa priletivauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
24.3.2010 19:54:37   
Anonimen
Kdaj pa bo kofetkanje?

(odgovor članu vaney)
  Neposredna povezava do sporočila: 1183
24.3.2010 19:57:09   
valentinčica30
Vaney Dašo lepo s sabo, bo našima dvema malima delala družbo, bi ju zadnjič ko sva bili z Zmajčico na kofetku mogla videt, vsak v svoji lupinici, zadovoljna.....

Jaknik ti moji dve pošljem bolj boš videla kaj pomeni preoblačit. HB za sušilec, maksimalno olajša zadevo.

Zdej grem pa tut jaz uživat večer ko so vsi zaspali, je kar hecno ko mali zaspijo, neverjetna tišina. Sam pol se včasih ne vem kam dat, hec ne.

Uživajte in mirno noč.

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
24.3.2010 20:02:15   
vaney
valentinčica, kam se dat??? Na rr, ne???user posted image

Lahko noč.

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
24.3.2010 20:05:17   
rea27
next naročen..

rea27

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
24.3.2010 20:08:01   
vaney
jeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
24.3.2010 20:17:18   
rea27
čebeli jopice ti nisem..sori, se nisem spomnila..hlač pa ni..tako,da..upam, da nisi jezna..vse drugo je, uni dve majčki sta, ko si dodatno naročila.. Lej, sej bom jaz še kej naročala do poletja pa bomo še tvojo zeleno jopico prilimal okej..edin če hočeš da ti jo posebej naročim, sam pol prištej še 5 eur poštnine..

vaney: naročene čeveljčke

jaknik: naročene gatke

čebeli: mnaročeno spodnje perilo, tunike, copatke kr. majici, in za tvojedva hlače, za Gregorja dvoje oz ene so še 2 pack, in za Manco ene

that's it!

rea27

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
24.3.2010 20:27:31   
čebelica01

čebeli jopice ti nisem..sori, se nisem spomnila..hlač pa ni..tako,da..upam, da nisi jezna..vse drugo je, uni dve majčki sta, ko si dodatno naročila.. Lej, sej bom jaz še kej naročala do poletja pa bomo še tvojo zeleno jopico prilimal okej..edin če hočeš da ti jo posebej naročim, sam pol prištej še 5 eur poštnine..

vaney: naročene čeveljčke

jaknik: naročene gatke

čebeli: mnaročeno spodnje perilo, tunike, copatke kr. majici, in za tvojedva hlače, za Gregorja dvoje oz ene so še 2 pack, in za Manco ene

that's it!

ok ok rea ni problema , pač ti je ušlo meni bi pol tega user posted image user posted image . bom že našla kje kako jopčko ,kot da jih nimam že dovolj user posted image . bom mal pršparala user posted image . tega nexta sem pa že itak sita , ne zastopim zakaj so izdelki gor , če jih pa nimajo , k je tako težko skint tisto dol pa je . no bom pa perilo mela pa copatke user posted image .

tok se mi lušta pojest en čokoladni jajček pa ne smem user posted image user posted image . porkaš pa še teta me je obiskala k jaz takrat zmeraj sladko jem user posted image user posted image .

koza se tle cmerim , saj zmorem jaz to , kaj da ne user posted image

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
24.3.2010 20:35:46   
majch
user posted image

čebelca, ti to zmoreš! Ali z besedami Obamove kampanje: YES YOU CAN!

I'm back and I'm bad.

Neposredna povezava do sporočila: 1190
24.3.2010 20:36:44   
čebelica01
IZVIRNO SPOROČILO: majch

user posted image

čebelca, ti to zmoreš! Ali z besedami Obamove kampanje: YES YOU CAN!

tistle mafin bi mnnnjjjaaammmii

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
24.3.2010 20:38:47   
majch
user posted image

I'm back and I'm bad.

Neposredna povezava do sporočila: 1192
24.3.2010 20:40:19   
čebelica01
IZVIRNO SPOROČILO: majch

user posted image

k bi vsaj tole lahko , al ne smem ne paradajs bi pa korenček uumnjami bi kar srovega zdej . pa mam to dieto samo z zeleno zelenjavo

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
24.3.2010 20:40:57   
rea27
okej...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image naročila sem po dve rdeči in dve črni majici ker sem misla da ni prijelo...čebeli maš koga k rab 40 velikost pa tisti dve majici kot jih imaš ti?

< Sporočilo je popravil rea27 -- 24.3.2010 20:41:35 >

rea27

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
24.3.2010 20:41:20   
Anonimen
šit no -spet sm zamudila user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1195
24.3.2010 20:42:09   
čebelica01

okej...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image naročila sem po dve rdeči in dve črni majici ker sem misla da ni prijelo...čebeli maš koga k rab 40 velikost pa tisti dve majici kot jih imaš ti?

zakaj sej jih lahko jaz vzemem , sej nč hudega če so dve rdeči in dve črni

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
24.3.2010 20:42:30   
rea27
če rabi kdo 2 majici brez rokavov, ju prodam za 5 eur obe..ne bom se jeb... s pošiljanjem nazaj!!!!!!!!!!

rea27

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
24.3.2010 20:42:55   
rea27
no., pol pa teb eno jst častim, ker sem jst zaj.....!!!!!

rea27

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
24.3.2010 20:43:02   
čebelica01
IZVIRNO SPOROČILO: nya

šit no -spet sm zamudila user posted image

ko pa afne guncaš , poglej nas kako smo pridne magister delamo iz nexta user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
24.3.2010 20:43:08   
Anonimen

mogoč bi pa jaz - čaki da vidim

(odgovor članu rea27)
  Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?