milena2222
|
Najprej en za Aninchy,da bo seznam urejala... Moji novi podatki: naslednji pregled jutri 25.03.2010,kile: + 10, aja pa sem iz Slovenj Gradca. Teja K- da bo stanovanje končano,ko prideta z bebico domov! klupko-to kar si ti opisovala,to jaz skos čutim, neko trzanje čisto spodaj... ribje olje-jaz sem si ga nabavila,ker ga vse moje kolegice strašno hvalijo...imam ga pa od naših Koroških lekarn. Aja jaz sem si nabavila še en posebne blazinice take iz gela za bradavice ( v bistvu hladijo ), so nam jih ful hvalili v MŠ,pa dve kolegici sta si jih tudi nabavili.So take za večkratno uporabo,kupiš jih po eno,sicer ful drage,ampak menda super.Sem riskirala in si kupila 2 za prvi teden...Jaz bi namreč res rada dojila če bo le mogoče. Moi- ne smeš pretiravat z delom,pa fajn da sta že veliko uredila na CSD in da je očka znan,,,hihi modrčki za dojenje-kupila enga v Milerju,seveda premalega,ga bom zdej probala malo priredit ker mi ga je škoda stran zabrisat Julka 8- hvala za spodbudo,preživela zobarja. Sem bila na stolu eno uro,zob je na nitki,mi ga je zaprla pa rekla,da če me bo fejst bolelo,pa naj pridem jutri nazaj.Med vožnjo domov mi je spustila inekcija in me je začelo tako bolet,da sem zvezde videla.Se ustavim ter laufam v lekarno po lekadole in tam najprej naderem prodajalko,ker mi je na vsak način hotla vsilit še neke druge tablete proti bolečinam ( a opažate,kako vsiljivi so postali v lekarni,al se mogoče to samo meni zdi???), v glavnem v roku ene ure je HB popustilo in sem zdej bolje.Upam,da zdržim,da ne bom ob zob.Zdej pa naslednjič sredi aprila,če bom še lahko šla Jutri pa pregled,pa da zaslišim mojega čudaškega g.kako in kaj glede deteta,ki je še vedno na nogah...
|