Anonimen
|
Anonimna R Joj, meni se je pa zadnje dni nenormaaaaaaalno povečal trebuh - ko se najem, sem kot buhtelj in se počutim čist nelagodno in ful težko skrijem trebuh - vsaj meni se zdi tako . Ma, saj ne vem, najbrž bo treba kmalu povedat, da se mi ne bo treba obremenjevat s tem trebuhom, se mi pa kar ne da, ker mi nič ne dogaja, druge ste vse v rožicah (čeprav jaz nisem tak človek, da bi se topila ob majnih otročkih in trebuščkih ), pa imam kar mal slabo vest . STRIJE: meni se iz prve ne pozna čisto nič, tudi trebuh se mi ni nič razvlekel, sem se pa po tuširanju mazala kar z jedilnim olivnim oljem. Se mi pa zdi, da je to bolj odvisno od posamezničine kože kot od česa drugega - poznam ženske, ki imajo po nosečnosti grozen trebuh in takšne, ki se jim ne pozna nič, pa recimo, da so vse na približno enak način skrbele zase, morda tiste s strijami celo bolj. Sem pa jaz absolutno samo za 100% naravno kozmetiko (brez barvil, konzervansov in dišav). POROD: jaz se ga pa kar mal "bojim", no, pač to ni eden od dogodkov, ki mi je v življenju najljubši, otroček seveda izvzet . Moj porod je trajal 3 ure, predrli so mi mehur (rodila teden čez rok), potem je šlo vse naravno in naj bi bil po besedah "poznavalcev" idealen (ja pa jade), nič raztrgana, nič šivana... ampak vseeno porod boliiiiiiiii k 100 in tako pač je. Moje prve besede in naslednje še dolgo potem so bile, da tudi slučajno ne mislim več nikoli rodit in da naslednje otroke 100% posvojiva , tako da nikoli nisem štekala žensk, ki v 99% pravijo, da ko so dobile štručko na prsi, so vse "slabo" pozabile Se pa kljub temu, da vem, da je porod najbolj boleča izkušnja v življenju, ne bi nikoli in nikdar, za nič na svetu, odločila za EA ali kaj podobnega - mislim, da porod z vsemi bolečinami vred pač mora biti tak in da je tak z razlogom.
|