Angel_Tian
|
julka - da se ti priprave pravočasno končajo. Drugače pa lahko posredujem spet en zelo lep, topel in sončen pozdrav zivepo - jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaao A te tvoj slučajno hoče mal živčno narest Pa veš kaj me zanima najbolj - zakaj je bilo potrebno to delo v spalnici??? A naj se ne bi samo Piina soba spremenila v sobo za dve???????? klupko - ideja ni slaba, ampak bi ji bile po moje bolj v napoto kot v korist Pa stoje bi se s trebuhi zaletavale, če bi se sklonle, bi se z ritimi treščle... mislim, da je najbolje, da je čisto sama - tako se najhitreje vse pospravi. Mi trije smo včeraj tudi šli na en majhen sprehod. Mali s kolesom, midva z mojim pa peš, psiček je tokrat doma ostal. Smo šli do mojih, to je kakih 15 minut hitre hoje, mali je tam počakal, midva sva pa skočla v trgovino. In mami mi je spet dala regrad, tako da mi ga ni treba sami nabirat Danes pa nas čaka en kratek sprehod s psičem, ker ga peljemo cepit Edino tečno bo, ker bo tašča tudi svojega ovčarja peljala cepit in jo bo treba celo pot gledat in poslušat teja k - tile naslovi se pa res zanimivo slišijo Upam, da je uživanje ob branju uspelo. carly - da tole s preveč plodovnice ne bo pomenilo nič slabega. Drugače pa za obilen nakup emibu - ne bit tečna no Ogromno časa boste lahko še skupaj. Bodo trenutki, ko si boš prav želela biti malo sama kati - tolk čakaš s temi cunjami in kozmetiko kot jaz No, ti imaš vsaj že kupčke narejene, jaz imam robo še vedno v škatlah na podstrešju Niti pod razno dete ne sme prehitevat s prihodom na svet (pri meni vsaj) In fino, da je detece že na glavi fiška - hvala, da nas tako lepo obveščaš. Pridne aprilčice. Upam, da so vsi zdravi. Katy se mi pa kr malo smili, če mora še vedno bit v bolnici. Ampak vsaj da je vse ostalo z njo in malim ok. Tile DM-ovi boni so res koristni in nekoristni. Se pa v vsakem kompletu za vsako nekaj najde. Jaz pa kar dosti koristim informacije o znižanjih v trgovinah - običajno po pregledu reklam naredim seznam, kje se bo kaj kupilo Nekaj se prihrani na ta način, ker so trgovine pri nas dovolj na kupu, da za tisto razliko v cenah ne porabimo na bencinu farina - pol ti v bistvu čisto nič ne veš, ko greš s pregleda? Ok, jaz spola tudi en vem, ampak se okol tega ne sekiram, vem pa vse ostalo, da je ok. Ti svojega G kar vprašaj, če ti sam nič ne pove. bubolin - še vedno nisi dobila bonov?? Daj raje ti še enkrat pošlji, ker to ne sme trajat več kot nekaj dni. Pa novi so zdaj, ki veljajo do konca marca 2011. biba - zelo lepo od tebe in najlepša hvala za ponudbo. Sem iz konjic. Pa malo upam, da bom lahko svojega nahecala za en izlet v Tosamo. Drugače ti pa res naredim seznamček, nakažem denar, ti pa pojdi zapravljat Glede obiskov v P pa naj mi samo poskusijo prepovedat obisk moje mame ali pa tamalega recimo. Saj če ni nekega navala, po moje nimajo kaj komplicirat, sploh če se držijo časa obiskov. sabri - hvala za kavico držim pesti, da zdržiš s porodom do maja Pa da se je na pregledu vse ok izkazalo. Juhuuuuuuuuuu, pridi s svojo službo še malo v naš konec, pa napiši nekaj listkov Verjamem, da se takega "obvestila" vsak zelo razveseli. Sem včeraj mojemu rekla, da bom odprla popoldanski s.p., da bom lepo kasirala prekrškarjem na parkiriščih. Se mi je smejal in rekel, da zakaj mislim, da bi tisti denar potem tekel na moj TRR milena - dobro opravi pri zobarju.