|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2010 - 2. del
24.3.2010 10:16:24   
emibu
sabri-mislim da boš kr prva na postli potiskala jauser posted image user posted image
obiski-jst bi tut rada mela kak dan ko pridem iz P malo miru no razn moje mamiuser posted image ona in njene kuharske sposobnosti so pa zelo dobrodošle prav tako ati in njegove slaščičarske tudiuser posted image user posted image
zob-no men je pa tista š**** k se mi maje vn padlauser posted image nebote vrjele sam sm zrd tega dobre voljeuser posted image user posted image zato ker se mi nč več ne maja po ustihuser posted image tak da ko rodim gremo po zobuser posted image user posted image user posted image
teja k-na žalost mam hormon u seb ki hoče da ej skos z mano se pogovarja z mano o temah ki men odgovarjajo leži tko k men odgovarja user posted image user posted image user posted image aja sej res noseča sem jajauser posted image user posted image tut mi upam da dokončamo pred prihodom našga pobalina čeprou jooi ko se en dan nč ne dela sem že tko jezna bi jih kr use skregala kaj čakate za vraga nouser posted image user posted image
klupko-zrd tvojega stavka : če bi lahko tako visoko nogo dvignila bi ga v tisto njegovo bučo sunila" sem komaj pršla do wcja da se nisem polulala od smeha ne pozabi da to beremo noseče ženske moj mehur je ap bolj slabuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tako da pod tole komentiram z enim dooooooooooooolgiiim smehooom

(odgovor članu klupko)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
24.3.2010 10:19:03   
biba88
klupko to je blo 1994 leta upam da se je že mal spremeniluser posted image takrat je rodila mojo set_ro in ko je un dec kašljal pa smrkov je sestro kar s pleničko pokrila pa sebe z rjuhouser posted image sto ljudi sto čudiuser posted image
delam predračun za nakup v lekarni pa je kar drago!!! sem mnajdla na internetu neke okvirne cene in prišla do okol 30evrovuser posted image  
bepanten :okoli 11evrov 100g tuba
mandljevo olje: 6evrov 125ml (če sem prav gledala)
fiziološka razt: od 2-3,5 evrov (maš pa v ampulah)
hladilno mazilo: okoli 5evrov 125ml
ribje mazilo:4evre 25g tuba
nisem našla cene za alkohol...
zanima me kaj pravite na te cene a je to drago?user posted image
jest ne vem (so pa to cene iz internetne lekarne lekarna ljubljana)

(odgovor članu klupko)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
24.3.2010 10:22:28   
klupko
No, noseča sem 32 tednov in 3 dni. Štos je da sem v 24tem tednu imela grozne bolečine, trebuh otrdeval..skratka rekli so da so bili to popadki in, da je možno da se bo začel prezgodnji porod, kar se na srečo ni zgodilo. Takrat se je otroček že postavil na glavo in je gin rekel, da je že zelo nizko in bi zgleda rad šel ven.user posted image
Takrat sem nehala delat in sem raje počivala doma, da ne bi izzvala kaj po svoji krivdi. Po enem mesecu se ni nič spremenilo, le da nisem imela nobenih bolečin več, razen križa in sem šla nazaj delat ker mi je dolgčas doma in nisem tip, ki bi preležal celo nosečnost. No, normalno zdržim v službi in nimam problemov. Pač malo manj rihtam doma, da le ne pretiravam, ker delam v trgovini in sem non stop na nogah tistih 7 ur..
Do zdaj sen čudila brce okrog popka in višje, pod popkom pa kot da ne bi bilo ničesar.user posted image Do včeraj..ni mi jasno to trzanje...bu..

Kar se pa mojega tiče sem mu pa tudi sama rekla, da se mi zdi boljše da grem sama rodit, ker me bo sam živciral in dekoncentriral ko bo tam zraven...no, to bo delal preden omedli, pol bom lahko v miru rodila.user posted image user posted image user posted image
Je rekel da ni šans, da hoče bit zraven in da bo priden.user posted image user posted image

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
24.3.2010 10:25:33   
Meemee
IZVIRNO SPOROČILO: fiška33

Ste si te bone za nosečke že zrihtale? Grete v DM, dobite papirček - vprašalnik, ga izpolnete in s priloženo fotokopijo prve strani materinske knjižice vrnete v DM. Po pošti dobite precej uporabnih in neuporabnih bonov in lahko kar precej privarčujete.

LP

Jaz sem to naredila že konec novembra, pa nobenih bonov nisem dobila user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
24.3.2010 10:38:16   
Teja K
Klupko saj možno, da je rokice premikal... Jaz mojo čutim po celem trebuhu, tako da sploh ne vem kje bi naj kaj bilo... to trzanje pa je tudi pri meni pod popkom, tako, da mislim, da nimaš kaj preveč skrbet. Sicer pa si sedaj že tako daleč, da tudi če greš rodit ne bo nobene panike user posted image

(odgovor članu Meemee)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
24.3.2010 11:00:33   
julka8
biba88 - men se ne zdijo glih drage tele cene k si jih ti najdla... alko mislm da je par evrov... zakaj pa ribje olje? - a za temence? sam da te prpravm da to bi znal ornk smrdet tko da če nisi tip za to vohatuser posted image user posted image user posted image ... ne priporočam nakupa.. nevem no, bojo tiste z konkretnimi izkušnjami znale več povedat..

klupko - js tut čutm pod popkom bol trzanje... in boli me že vse in komi se premikam včas,sploh križ pa hrbtenica sta bol u krizi..user posted image pa sej bo kmal mnda bolšuser posted image user posted image

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 3206
24.3.2010 11:03:03   
Meemee

LJ-SREČANJE: Nedelja, 28. 3. ob 15h v Čolnarni v Tivoliju.

To še velja?
Prosim javite se, katera pride user posted image Jaz bom zagotovo tam. Z Mammut stolčki user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Meemee)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
24.3.2010 11:04:05   
Teja K
Biba88 - ribje olje , kot je že rekla Julka- hmmm še nisem slišala, da bi se za temence uporabljajo, priporočajo najbolj olivno olje, mandljevega manj, ker lahko otrok podeduje alergijo na oreščke od katerega od starševa, zato je bolje razmislit o tem.

(odgovor članu julka8)
Neposredna povezava do sporočila: 3208
24.3.2010 11:06:01   
klupko
No, sicer je res dobr da sem do sem dogurala, glede na to da bi lahko takrat rodila, ampak bi vseeno raje še malo počakala.user posted image
Ravno včeraj sem razmišljala da ne glede na to koliko sem zdaj ovirana pri gibanju zaradi trebuha, bo potem še težje, ker bo treba otroka poštimat preden kam gremo, pa povsod tisto lupinico vlačit, pa torbo..vseen je lažje trebuh prekladat.user posted image
No, pa saj bo...se bomo že navadili.
Zadnjič sem hotela kupit kak modrček za dojenje, pa si nisem upala, ker ne vem kako bo potem..če mi bodo kaj zrasle zizikeuser posted image Sem namreč bolj med plohicami..zdaj imam skromno b košarico in če bi že zdaj vzela kakšnega, se bojim da mi ga takrat ne bojo hoteli zamenjat, če bi bil premajhen/prevelik, ker imam še nekaj časa do poroda (upam!).. Joj koliko je teh enih stvari..user posted image

Biba..jaz sem kupila hladilno mazilo v eLeclercu 120ml in je bilo nekje 3,5€. Mandljevo olje Malček so imeli v lekarnah v akciji s kartico in je s popustom nekje 4€, drugače je 6. Bepanthen bi pa jaz za začetek kupila manjšo pakungo, saj mogoče ne boš rabila toliko..jaz imam doma eno 30gr in sem že nekaj časa nazaj dala za njo ene 5€, pa sem si mazala roke z njo, ker sem imela zelo suhe...tudi ustnice sem si namazala s tem pred spanjem ko sem bila prehlajena in sem dihala skozi usta, tako da sem dala eno malo pikico gor, razmazala in sem imela še zjutraj mehke ustnice. Po navadi če sem si dala samo kremico ali pa labello pred spanjem, sem imela zjutraj suhe ustnice, usta in vse že razpokano. Uglavnem, bepanthen je kvalitetna krema in se ni treba ful na debelo mazat da bi imela kaj od nje. Itak jo boš pa imela za bradavičke, pa kaj še? Ne vem..
Alkohol je isto ene 6€ tamala steklenička. Ostalo pa ne vem, ker nisem še šla nabavljat.
Aja, pa ribje olje ti ne bi priporočala da kupiš, ker baje zna grozno smrdet in ga težko stran dobiš. Boljše je kakšno olivno, seveda iz lekarne.

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 3209
24.3.2010 12:10:18   
Angel_Tian
Evo mene tudi malo za danes,

so nemci že odšli, mi čisto zbrkali načrte, takod a sem zdaj na koncu še brez malice oziroma kosila ostala user posted image
Šef šel na teren, jaz pa do treh ne mislim delat drugega, kot reklame prelistat in vas pokomentirat user posted image user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu klupko)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
24.3.2010 12:14:50   
sabri
biba: da ne pozabim, do konca maja je akcija za hladilno mazilo in mandljevo olje in je oboje skupaj za 3 evre ceneje ali celo 4!
srečanje: mene žal ne bo, ker imam moj nočno v soboto in bo takrat se počasi zbudil in smo lahko malo skupaj. Dopoldan bova sicer s tamalo bluzili, ampak tam okrog 13 do 14 ure moram pa že za kosilo prištimat, žaluser posted image . Razen če bo mala udeležba in se prej zmenite za dopoldansko kavo.

(odgovor članu klupko)
Neposredna povezava do sporočila: 3211
24.3.2010 12:23:20   
farina
hmm,ene ste pa res hitre s ctgji, pa temi pregledi, kaj vem kaj moj gin. mučka, čeprav imam rok 30.4.. se nic pritiskov,ajaa mogoče pa čaka izvide zarad sladkorja, morm dans pop. poklicat, upam da bo vse okej,

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 3212
24.3.2010 12:40:32   
Meemee
nive
IZVIRNO SPOROČILO: emibu

nivea nahrbtnik- a katera ve kje bi lahko kupila tist nivea nahrbtnik k dobiš še kremice zraven se mi zdi mi je tak priročenn zgleda in bi ga ful imela prosim za informacijeeeeeee

http://www.babiesrus.at/pflege/nivea-wickelrucksack-353175.html

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 3213
   [Brisano sporočilo]
24.3.2010 12:43:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sabri)
  Neposredna povezava do sporočila: 3214
24.3.2010 13:04:44   
m_o_i
bejbe moje...
js ne morem vec-men bo kriz ven vtrgalo!!! pa pete bolijo (menda ja ne rastem vecuser posted image ), pa zatekam v gleznje in zapestja....
adijo pamet skratka user posted image

vceraj sem oprala en stroj posteljnine, jo obesla, prebrisala omaro, skuhala kosilo, sla na sprehod do mame (500 m ali 3 minute hoje)-ob devetih pa ZMOZGANA! se do tusa sem se lih komaj privlekla in padla v postlo do deset_ih zjutraj(mojega se slisala nisem, kdaj je prisu spat al pa kdaj ej sel v sluzbo)
a tak misli bit zdej se 2 meseca?!user posted image

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3215
24.3.2010 13:10:13   
Angel_Tian
julkauser posted image user posted image da se ti priprave pravočasno končajo. Drugače pa lahko posredujem spet en zelo lep, topel in sončen pozdrav user posted image

zivepo - jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaao user posted image user posted image user posted image A te tvoj slučajno hoče mal živčno narest user posted image Pa veš kaj me zanima najbolj - zakaj je bilo potrebno to delo v spalnici??? A naj se ne bi samo Piina soba spremenila v sobo za dve????????

klupko
- ideja ni slaba, ampak bi ji bile po moje bolj v napoto kot v korist user posted image Pa stoje bi se s trebuhi zaletavale, če bi se sklonle, bi se z ritimi treščle... mislim, da je najbolje, da je čisto sama - tako se najhitreje vse pospravi.

Mi trije smo včeraj tudi šli na en majhen sprehod. Mali s kolesom, midva z mojim pa peš, psiček je tokrat doma ostal. Smo šli do mojih, to je kakih 15 minut hitre hoje, mali je tam počakal, midva sva pa skočla v trgovino. In mami mi je spet dala regrad, tako da mi ga ni treba sami nabirat user posted image user posted image

Danes pa nas čaka en kratek sprehod s psičem, ker ga peljemo cepit user posted image
Edino tečno bo, ker bo tašča tudi svojega ovčarja peljala cepit in jo bo treba celo pot gledat in poslušat user posted image

teja k - tile naslovi se pa res zanimivo slišijo user posted image user posted image user posted image Upam, da je uživanje ob branju uspelo.

carly - user posted image user posted image user posted image da tole s preveč plodovnice ne bo pomenilo nič slabega.
Drugače pa user posted image user posted image za obilen nakup user posted image

emibu - ne bit tečna no user posted image user posted image Ogromno časa boste lahko še skupaj. Bodo trenutki, ko si boš prav želela biti malo sama user posted image user posted image user posted image

kati - user posted image user posted image tolk čakaš s temi cunjami in kozmetiko kot jaz user posted image No, ti imaš vsaj že kupčke narejene, jaz imam robo še vedno v škatlah na podstrešju user posted image user posted image Niti pod razno dete ne sme prehitevat s prihodom na svet (pri meni vsaj) user posted image user posted image
In fino, da je detece že na glavi user posted image

fiška - user posted image user posted image user posted image hvala, da nas tako lepo obveščaš. Pridne aprilčice. Upam, da so vsi zdravi. Katy se mi pa kr malo smili, če mora še vedno bit v bolnici. Ampak vsaj da je vse ostalo z njo in malim ok.

Tile DM-ovi boni so res koristni in nekoristni. Se pa v vsakem kompletu za vsako nekaj najde.
Jaz pa kar dosti koristim informacije o znižanjih v trgovinah - običajno po pregledu reklam naredim seznam, kje se bo kaj kupilo user posted image Nekaj se prihrani na ta način, ker so trgovine pri nas dovolj na kupu, da za tisto razliko v cenah ne porabimo na bencinu user posted image user posted image

farina
- pol ti v bistvu čisto nič ne veš, ko greš s pregleda? user posted image Ok, jaz spola tudi en vem, ampak se okol tega ne sekiram, vem pa vse ostalo, da je ok. Ti svojega G kar vprašaj, če ti sam nič ne pove.

bubolin - še vedno nisi dobila bonov?? Daj raje ti še enkrat pošlji, ker to ne sme trajat več kot nekaj dni. Pa novi so zdaj, ki veljajo do konca marca 2011.

biba - zelo lepo od tebe in najlepša hvala za ponudbo. Sem iz konjic. Pa malo upam, da bom lahko svojega nahecala za en izlet v Tosamo. Drugače ti pa res naredim seznamček, nakažem denar, ti pa pojdi zapravljat user posted image user posted image

Glede obiskov v P pa naj mi samo poskusijo prepovedat obisk moje mame ali pa tamalega recimo. Saj če ni nekega navala, po moje nimajo kaj komplicirat, sploh če se držijo časa obiskov.

sabri - hvala za kavico user posted image

user posted image user posted image user posted image držim pesti, da zdržiš s porodom do maja user posted image Pa user posted image user posted image da se je na pregledu vse ok izkazalo.

Juhuuuuuuuuuu, pridi s svojo službo še malo v naš konec, pa napiši nekaj listkov user posted image Verjamem, da se takega "obvestila" vsak zelo razveseli.
Sem včeraj mojemu rekla, da bom odprla popoldanski s.p., da bom lepo kasirala prekrškarjem na parkiriščih. Se mi je smejal in rekel, da zakaj mislim, da bi tisti denar potem tekel na moj TRR user posted image user posted image user posted image

milena - dobro opravi pri zobarju.

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu julka8)
Neposredna povezava do sporočila: 3216
   [Brisano sporočilo]
24.3.2010 13:18:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Angel_Tian)
  Neposredna povezava do sporočila: 3217
24.3.2010 13:41:39   
Angel_Tian
teja k - evo, resno držim pesti, da bo mala princeska ob prihodu iz P prišla v toplo in lepo novo stanovanje user posted image user posted image

klupko - tale tvoj je tak nek paničar kot moja tašča. Moj je zaradi nje tudi bil tak, ampak sem ga na tem področju že orng "predelala". Ja kam bomo pa prišli, se nam bo ja vsem zmešalo, če bo za vsako figico tak noritis.

Če bo tvoj zaznan kot višek pri porodu, ga bodo tak sestre ali babica iz porodne sobe sterale user posted image user posted image Tako da res bolje zanj, da bo priden, če hoče videt rojstvo.

meemee - daj še enkrat pošlji, mogoče so kam založili. V parih dneh moraš dobiti bone.

zivepo - eno brco v rit pošiljam za tvojega. Res da vsak € prav pride, ampak doma je pa že tudi čas, da ti pomaga poštimat stvari. Saj ga že dovolj dolgo čakaš.
Pa ti zdaj ne tolk pretiravat s kakim delom, če ti je tolk na križ udarlo.

Jogi iz postlce sem jaz kar tuširala, zribala z malo praška in spet pod tuš. Res se potem kar precej časa suši, ampak saj to sem jaz storila samo 2x user posted image

moi - tudi ti mej mir, če te križ boli. Počasi, vsak dan po malem kaj narediš pa bo. Jaz zdaj še lahko pametujem, ko se še sploh nisem lotla pripravljanja. Pol bom pa norela in vprašanje, kako bo moj križ kaj odreagiral na tolk akcije user posted image user posted image

zivepo
- jaz sem pač mislila, da je za košek dovolj, če se postelja samo malo prestavi, ne da moraš zaradi tega celo spalnico prestavljat user posted image user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 3218
24.3.2010 14:08:21   
j.b.
Živjo bejbe!!!

Kako smo??? No, pri meni so tukaj spet dnevi ko moje namestnice ni (so ji zbolel otroc), tak da mam manj časa za vas - no sej bom nadoknadila v prihajajočih tednihuser posted image
Tooolk je luštno tole vreme, komi čakam da jo mahnem domu. Danes grem pa po službi domov domov, in sem že naročila mami naj mi zrihta kakšno delo - nemorem jest samo na kosila domov hodit. In če bo vse po sreči ji bom lahko pomagala "butrce" delat, komej čakam da malo razmigam svoje roke. Že od skoz sem bolj med aktivnimi (kar se tiče dela zunaj) in mi je zdaj ful čudno, ko mi je rekla mami zadnjič da ni treba da grem z njimi u gmajno, da je še prevč mokro ... Se vidi da pazijo nameuser posted image . Ampak če se ok počutim pa lahko grem malo u naravo, sploh da zraven kaj koristnega nardim.
Punce, ta vikend se premakne ura, hjooooj bomo dolgo lahko zvečer zunaj!

zivepo, ti pa le malo pazi nase de se ne preforsiraš, sej te čist razumem da imaš 100 in eno delo, ampak ko te pa začne kaj bolet pa daj bol u izi, sej te bo delo počakalouser posted image  Bulš vsak dan po malo, kot da en dan delaš na polno, drug dan pa vse boliuser posted image

AT, kako se je izšlo z nemci? Jaz sem dobila 200 gramskega ČOKOLADNEGA VELIKONOČNEGA ZAJČKA za darilouser posted image user posted image user posted image . Hjoooj ga teško gledam tukej na mizi, bi ga kar pomalcala - upam da zdržim do velike nočiuser posted image

Kje pa boste kupovale modrce za dojenje???

Neposredna povezava do sporočila: 3219
24.3.2010 14:18:13   
Meemee
IZVIRNO SPOROČILO: zivepo

meemee sem vesel da študiraš name oz. na mamut stolčkeuser posted image , a ti si drugače iz LJ? če slučajno kaj pride vmes da se lahk z mojim dobita kak drug dan (načeloma imam rezervirano to nedeljo za LJ sam sej veš nikol se ne ve)

Ja, večinoma sem v LJ samo med vikendi, ampak se bo dalo kaj zmenit.
Če lahko, mi prosim v nedeljo sporoči ali prideš. Ti pošljem telefonsko na ZS?

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3220
24.3.2010 14:22:15   
Meemee
Ola sonosečke.
Mene tudi grozno hrbet boli. Pa zgornji del trebuha.
Glede brcanja user posted image se nič ne bom pritoževala, ker sem vesela, ko ga sploh kdaj začutim. Kakšen dan me skoz po malem brca, potem pa 2, 3 dni nič kaj pogosto. Ponavadi bolj zvečer.

Sicer pa v NMju sploh ni sonca user posted image . Pa na sploh je tak bolj user posted image user posted image user posted image dan.

Pregled imam 29. 3. in komaj čakam. Upam, da bo G naredil kakšen UZ in da bom preglede imela zdaj bolj pogosto.

Pa veselo še naprej user posted image

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 3221
24.3.2010 14:25:33   
sabri
A_T: saj če bi denar tekel na moj račun, bi jaz zihr fušala zdaj, ko sem domauser posted image .
modrce za dojenje: jaz jih še imam od male, sem kupila tri v Mullerju, so fajn sploh za ta denar, enega pa od Lisce, ki je pa ful dober pa še lep zdraven, sam je bila cena takrat tudi lepauser posted image . Vem samo, da ni fajn, da so preveč čipkasti, sploh ko uporabljaš blazinice, ker se baje preveč naguzijo notriuser posted image . Ne vem, takle pravjo.

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 3222
24.3.2010 14:27:17   
Angel_Tian
j.b. - seveda svež zrak ne škodi, če se dobro počutiš pa še kaj malega postoriš zraven user posted image

Eh, ti moji nemci. Nič nisem dobila user posted image (no, edino lepih želja kar nekaj) user posted image
Se jima je pa mudilo, ker bi včeraj mogla imeti en sestanek popoldan v zagrebu, ki pa je odpadel, ker jima je avion 4 ure zamujal. Zato so s tisto stranko bili kar danes na letališču dogovorjeni user posted image V glavnem, nista imela časa niti, da bi šli kaj pojest in jaz sem zdaj fino sestradana, ker si nalašč nisem malice s sabo nosila user posted image In jedla bom lahko komaj pozno popoldne, ker moram najprej peljat psiča na cepljenje, potem moramo nekaj malega v nabavo, potem se komaj lahko kuhanja lotim. No, še dobro, da sem zjutraj vzela iz skrinje paprikaš, tako da bo treba samo še krompir za zraven skuhat user posted image

Modrca za dojenje jaz sploh ne bom kupovala. Ga niti prvič nisem imela. Poleti sem imela pod majico samo blazino zataknjeno user posted image user posted image Če je bila pa potreba, imam pa tudi ene malo večje modrčke, ki so v času polnih ziz ravno prav prišli user posted image

Takolele, mislim, da se bom kar počasi po malega odpravila, ker je tako fino zatišje v pisarni, v prazno mi pa ni zdaj še pol ure za sedet user posted image

Krasno popoldne vsem skupaj.

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 3223
   [Brisano sporočilo]
24.3.2010 14:31:59   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3224
24.3.2010 14:45:10   
san
sem vas hotla mal prebrat in pokomentirat, pa mi je časa zmanjkalouser posted image , tako vas samo vse prav lepo pozdravljamuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?