Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 23.3.2010 15:09:23
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 joj zdej poleti bo še sladoled pri nas je to skoz
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 23.3.2010 15:10:30
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 joj zdej poleti bo še sladoled pri nas je to skoz ...sej tud pri nas samo ni tko redno v skrinji kot bo poleti
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 23.3.2010 15:12:08
|
|
|
|
Leela
|
Za hrano tudi mi zapravmo pa nič posebnega ne jemo. Vsakič ko greš v štacuno je 30€ . Če rabim malo več kupit grem najraje v Hofra ali Lidla, ker pride pol manj. Za manjše stvari pa Merkator, Spar, Tuš. Sva bile z Ivano in seveda s tamalimi na kafetu, tamaladva sta se igrala. Ni bilo nobenega, smo imeli privat igralnico. V četrtek PO kafe v merkatorju. Tako zdaj grem pa kuhat
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 23.3.2010 15:16:57
|
|
|
|
ivanamdb
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela Za hrano tudi mi zapravmo pa nič posebnega ne jemo. Vsakič ko greš v štacuno je 30€ . Če rabim malo več kupit grem najraje v Hofra ali Lidla, ker pride pol manj. Za manjše stvari pa Merkator, Spar, Tuš. Sva bile z Ivano in seveda s tamalimi na kafetu, tamaladva sta se igrala. Ni bilo nobenega, smo imeli privat igralnico. V četrtek PO kafe v merkatorju. Tako zdaj grem pa kuhat uf je blo lepo! moja je v avtu spala, tko da sem se ustavla in mal cvekala na mobiju....in ziher ko sem jo dala v postlu se zbudila, a ne!!! zdaj pa nekaj na hitro pojem, ji dam mal jogurta za malico in spet greva vn, ker je lep soncek....
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 23.3.2010 15:19:04
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: ivanamdb IZVIRNO SPOROČILO: Leela Za hrano tudi mi zapravmo pa nič posebnega ne jemo. Vsakič ko greš v štacuno je 30€ . Če rabim malo več kupit grem najraje v Hofra ali Lidla, ker pride pol manj. Za manjše stvari pa Merkator, Spar, Tuš. Sva bile z Ivano in seveda s tamalimi na kafetu, tamaladva sta se igrala. Ni bilo nobenega, smo imeli privat igralnico. V četrtek PO kafe v merkatorju. Tako zdaj grem pa kuhat uf je blo lepo! moja je v avtu spala, tko da sem se ustavla in mal cvekala na mobiju....in ziher ko sem jo dala v postlu se zbudila, a ne!!! zdaj pa nekaj na hitro pojem, ji dam mal jogurta za malico in spet greva vn, ker je lep soncek.... Saj ti pregovor jasno pravi - ne diraj lava dok spava Pri nas tudi to prestavljanje v posteljo ni nikoli uspelo (pri nobenem).
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 23.3.2010 15:19:24
|
|
|
|
eelyy
|
ojla puncee!!! Ah se vam tko javim na svete čase,ko imam kaj časa.Danes je T. res en sitko hvala bogu da spi. hrana: mi porabimo ene 300 eur če ne še več,odvisno od meseca no pa sva samo midva z možem odrastla pa T. in je res vse drago...pa to ko pomislim brez plenic pa cigaret(ker je moj kadilec)..no to leto bo mami imela vrtek tako da bo superca bomo zelenjavo kar pri njej dobili.Res je vse toliko drago jesti pa moramo,pa če si še kaj privoščiš je že takoj 100 eur in v enem tednu ni. jst bom danes pripravila kar čevapčiče in pomfri pa zeleno solatko,pa danes morava s T. po očija v službo potem pa končno še isplačati ostanek denarja za kuhinjo še 1100eur ker so danes klicali da je dobimo
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 23.3.2010 15:22:09
|
|
|
|
ivanamdb
|
IZVIRNO SPOROČILO: tubby Majana o mi damo za vso fasngo bliz 600 eur... Šivilja pohvalno, kako ti uspe? ja sivilja, res pohvalno...mi smo bolj taki kot da bi zepi imeli luknje.... mislim tam okrog 100 na teden, ce ne vec...ampak tu su tudi detergenti, samponi, meso, riba, ipd. pa za D. vse sama kuham, in se nekaj tasca. zdi mi se da manj dam ko sem v SLO, v italiji vsakic ko grem v stacuno tasca nekaj poklice...... tud ce grem samo po kruh, pa se gospa bi rada mleko in kruh in krofe...in potem to pride 10eur...... no comment
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 23.3.2010 15:23:44
|
|
|
|
Tanja_
|
Smo bile na sprehodu-kako je lepo zunaj.Pa pri očiju smo bile v službi-nas je na sok peljal Hrana je draga k Midva dava na leto približno enako za stroške in hrano Itak vsakič v trgovini pustim 30€, pa sam v eni (ne polni!) vrečki prinesem stvari. Če pa kupim meso, čistila pa itak takoj nanese. Da ne govorim o ribah- škarpena 48€/kg?!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 23.3.2010 16:04:42
|
|
|
|
šivilja
|
Je res draga hrana, pa še se draži. Se spomnim, da sva včasih zvrhan tavelik voziček v Merc. kupila za 10.000 tolarjev, zdaj za 50€, skoraj nič več ne dobiš. JOj, ribe, jih moram ravno nabavit, to bo spet strošek. Pa moj otroci jih imajo tako radi. Dudi - ideja za delo od doma - seks phone - sem ravno zadnjič gledala en film, je ženska peglala pa stranišče pucala, zraven pa strastno vzdihovala.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 23.3.2010 16:11:21
|
|
|
|
šivilja
|
Sem mislila, da bo H. spala, pa ne kaže pretiranega zanimanja
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 23.3.2010 16:12:17
|
|
|
|
šivilja
|
OK, sama sem tukaj, ste vse na VIP modni reviji, mogoče mi pa uspe mojega prepričat, da grem še jaz malo pogledat.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 23.3.2010 16:36:36
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja Dudi - ideja za delo od doma - seks phone - sem ravno zadnjič gledala en film, je ženska peglala pa stranišče pucala, zraven pa strastno vzdihovala. AHAHAHAHAHAHAHAHAHHA
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 23.3.2010 16:37:11
|
|
|
|
Dudica1
|
Midva sva bla mal zunaj sem bla v jakni pa je kr preveč,sm bla potna po hrbtu pa nisem nič delala
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 23.3.2010 17:25:06
|
|
|
|
zoja10
|
joj kakšen dan,... sonček toooooplo,.. zdej sm na terasi ptički čivkajo, sosed neki motorka... :) je res lepo,.. smo bli na dolgem sprehodu, vmes smo šli še enga majhnega dojenčka pogledat... da ne govorim o tem da imam novo frizuro... ... in da sem konnnnčnoooooooooo nardila kemijo ..... nasploh je danes oh in ah,... no sej je biu že čas... sem vam fouš za četrtek ....
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 23.3.2010 17:32:36
|
|
|
|
Dudica1
|
zoja in slikica frizure
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 23.3.2010 18:47:08
|
|
|
|
FLASK_A
|
Zoja, čestitke za izpit Kako si pridna!!!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 23.3.2010 18:48:25
|
|
|
|
Leela
|
so vsi na vip reviji. Tisti ožemalnik od TW je prav fin. Lahko jabuček lepo naribaš. Apetito bimbi sirup, (ki mi ga je poslala maja) je pa res zanič. Prinesem ostanek testerjev na kofe v četrtek. Res hvala za tester, da nisem kupovala, ker je šla samo prva žlica skozi.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 23.3.2010 18:51:52
|
|
|
|
ivanamdb
|
bravo zoja!!!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 23.3.2010 18:51:50
|
|
|
|
Dudica1
|
no fino LEELA da ti je okej ožemalnik
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 23.3.2010 18:55:55
|
|
|
|
ivanamdb
|
a ne, jaz sem bla na doooolgem sprehodu po downtown PO...pa se v Kras na moje "kosilo".... toast in coffee.... pa se zelenjavo kupit... spet kupila articoke njaaaaaaamsiiii D zaspala na koncu iz mi je uspelo je dat v postlo...bomo vidli kolk bo to trajalo.... zdaj pa imam en majhen prevodcek....
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 23.3.2010 19:20:36
|
|
|
|
šivilja
|
S He. sva že iz modne revije, čeprav še ni bilo konec, samo doma je nekdo pogrešal mojo j.... Hja je bilo veliko "smetane", pozabla sem pa vprašat katera je bila Majina kura jest H. je že v sedmih nebesih v mojem naročju. Upam , da bo jutri bolj miren dan. (mimogrede - že dva dni nisem skuhala kosila - zapuščam se) Punce - imam poln prtljažnik TW - povejte kako in kdaj
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 23.3.2010 19:34:39
|
|
|
|
Leela
|
IZVIRNO SPOROČILO: ivanamdb a ne, jaz sem bla na doooolgem sprehodu po downtown PO...pa se v Kras na moje "kosilo".... toast in coffee.... pa se zelenjavo kupit... spet kupila articoke njaaaaaaamsiiii D zaspala na koncu iz mi je uspelo je dat v postlo...bomo vidli kolk bo to trajalo.... zdaj pa imam en majhen prevodcek.... Super. Škoda, ker nisva šla še midva. Je ob 3h zaspal do pol petih. Potem je še jedel pa nisva šla nič ven.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 23.3.2010 19:40:52
|
|
|
|
Anonimen
|
čer:D sem utrujena do konca! to bo od sonca. ves dan leteča. po vrtcu smo z otrokoma šli v zoo in uživali dokler tavelikega ni kakat tiščalo, potem je pa že mali siten postal... več tako sončnih dni! maja, kako je M. všeč biti manekenka? bo verjetno kakšna slikica pa nam jo boš servirala za gušt, prav? ker danes se mi pa ni dalo potepati po trgovskih centrih... šivilja, meni je vseeno. povej, kdaj pridemo. za ju3 nisem povsem prepričana, kako se bo dan odvijal. zjutraj bom jaz taksi za vrtec in če bom že v avtu, se mi bo škoda samo do vrtca zapeljat. tricikel z ročajem je v pripravi, da z njega obrišem prah. tamali je že navdušen, da se bo vozil z njim, tavelik joka, da bi se on vozil (čeprav ima kolena že do balance) in da je njegov... zanimivo bo. hrana? rajši ne bi o njej... tudi če nabavimo toliko, da hladilnik kar poka po šivih, je naslednji dan v njem samo jogurt, mleko, jajca in margarina... tako da nabavljam rajši sproti, kar je sicer spet dražje, a se manj bašemo... se pa spomnim, da sem včasih (res dolgo nazaj) za 100 sit kar fino malico imela, zdaj pa za 50 centov nič ne dobim. fanta morta spat! upam, da ne bom zaspala z njima (se mi zadnje čase dogaja... potem pa ob polnoči v temi obešam perilo ... da me moj ne zavoha ) lahko noč!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 23.3.2010 19:41:14
|
|
|
|
koala.cek
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja Dudi - ideja za delo od doma - seks phone - sem ravno zadnjič gledala en film, je ženska peglala pa stranišče pucala, zraven pa strastno vzdihovala. za posrat
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 23.3.2010 19:43:13
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja S He. sva že iz modne revije, čeprav še ni bilo konec, samo doma je nekdo pogrešal mojo j.... Hja je bilo veliko "smetane", pozabla sem pa vprašat katera je bila Majina kura jest H. je že v sedmih nebesih v mojem naročju. Upam , da bo jutri bolj miren dan. (mimogrede - že dva dni nisem skuhala kosila - zapuščam se) Punce - imam poln prtljažnik TW - povejte kako in kdaj Šivilja, vsake toliko pa paše da ne skuhaš kosila... Že tako je preveč dela čez dan.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......