lean
|
mateja8 kako se mate fajn, krasna družinica, se prav vid kak fejst ima bratec Vito rad. altaja nič ni narobe, da si tako zaščitniška, jaz sem tud taka, nikamor je nočem dat, raje jo mam skoz s sabo. Če je pa že res nujno, jo pa pustim dve uri, potem pa že kličem, da jo hočem nazaj, me morajo prav prosit, če jo lahko dobijo v varstvo .Kaj naj, pač taka sem, še ne vem, kako jo bom dala v vrtec jeseni . bravo za tiste :doria, Mož*,aleksandra1985, da se vam rata kaj naspat, jaz ne bi zmogla. Je imela Neva tud neke ideje, da bi rada pri men spala pa da jo naj nosim zvečer, pa se nisem dala, tko da zdaj spet spi v svoji posteljici. Jo pa vzamem k sebi, če se zvečer ful joka in ne more zaspat, ampak potem se pa jaz nič ne naspim, sem takoj pokonc samo, če se ona mal premakne. Ji pa od vsega začetka dovolim spat pri meni zjutraj, ko se zbudi, zdaj recimo ob pol sedmih, da se malo pocrkljave. Pa da so skoz priklopljeni , jaz bi si kar želela, da bi se Neva mal več dojila, ampak včasih minejo tri ure pa ona še kar ne bi , me je včasih kar strah, da se bo hitro odstavla ali pa da bom imela vse manj mleka.