blaža
|
Jaz bi pa rekla takole. Ne bom komentirala kapa gor, kapa dol, al pa trak,... Eni otroci so pa skozi šmrkavi in to zeleni ogabni šmrklji, ki lezejo dol po nosu,... To je pa lahko, ker niso imeli kape, pa bi blo potrebno, ali pa zato, ker so jo imeli in ni blo potrebno!!. Moji otroci imajo kapo , no ta mali v glavnem, ker je ta starejši star že 7 let , tudi med prehodom zime na pomlad, pa ker pri nas pomladi skoraj ni, smo meli za info. točno zadnjega maja sneg, čez en teden pa smo se dali v kratke rokave in moraš res pazit, da otroka oblečeš kot je prav. Pa zdej bojo ene rekle, da ni povezave zelenih šmrkljev pa kako jih mi oblečemo,... no vedno ni, je pa lahko.. Ni za pretiravat v obe smeri. Če je pretoplo se ravno tako spotijo v glave in če malčič popiha je še slabše kot da ne bi meli kape. Pri enih, ko sem delala je bla tudi vedno prehlajena pa šmrkava ta mala, pa je skozi celo zimo bosa, ma ne v štumfah, prav bosa, po ploščicah hodila. no pol mi pa naj kdo reče, da je bla prehlajena zaradi ,... Skratka po pameti.