|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrčki 2009* 2.del
22.3.2010 22:42:47   
lean
user posted image  mlada družinica user posted image user posted image

(odgovor članu lean)
Neposredna povezava do sporočila: 4151
22.3.2010 22:47:20   
lean
user posted image

Lahko noč

(odgovor članu lean)
Neposredna povezava do sporočila: 4152
22.3.2010 23:34:44   
Mož*
IZVIRNO SPOROČILO: vila MaLiNa

Ujej mož* sem mislila, da še ne shodijo tako hitrouser posted image . Pa a je to zdravo?

Mateja prav luštna družinica steuser posted image

Pa tako kot je že Čili rekla - nazadnje bodo vsi zrastli in shodili... Važno je, da so zdravi!!!

Ja, kaj pa naj bi človek storil, če je pa v začetku devetega meseca že sama vstala s tal (brez opore)?? Tudi sredi hodnika? Ta prvi se pa, recimo, ni nič mudilo in je shodila s polnimi 13. meseci;

Saj je lepo Čili napisala, zdravo je vse, kar zmore. In pustiš mu vse, kar hoče počet (kar se motorike tiče, da ne bo pomoteuser posted image user posted image user posted image ).Če bi moji pubertetniki tole prebrali, bi si tolmačili krepko po svoje.

< Sporočilo je popravil Mož* -- 22.3.2010 23:39:39 >

2.9.09 3120g, 52 cm, OG 34cm
8.3.10: 7330g, 70 cm, OG 42 cm
17.10.10:: 9300g, 80 cm

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 4153
22.3.2010 23:57:35   
Rosca79
Evo še jst mal...ste ble pa pridne donsuser posted image vas je prov vesele bratuser posted image
Mateja8 kok ste dobri, pa vaš sinko extremistuser posted image
Lean vi tud tko luštni

Nina, Jaka in Neva čestitam tanovi polletniki, no pa tud mamicam seveda pa atijem

Metka_zone: lepo da si tudi naša...dobrodošlauser posted image

Razvoj: glede sedenja naše dečve ni za pustit same kje na kavču, ker jo včasih vseeno še kaj zamede, ima pa že nekaj časa kar fajn ravnotežje, no v bistvu lahko rečem da sedi sama, jo pa preventivno še itak čuvamouser posted image
Glede govora je pa kar neverjetna, vsaj kar berem o veliko polletnikov. Naša je tiho samo ko spi pa še to je zdaj začela v sanjah in podnevi in ponoči na veliko razlagat... Pa niso samo zlogi ampak tko kot se mi pogovarjamo - tko zelo doživeto oponašanje naše govorice, ne le monotono izgovarjanje zlogov- včasih izpade k da je mal čudnauser posted image je bila v slaščičarni tud ena punčka nič kaj dost večja od nje in je hodila (stara 14 mes) pa naša v svojem jeziku njej ful nekej razlagala, njeni starši pa čist čudn gledal, pa še v mojem naročju je sedela in ni hodila okol tko kot njihova, smo pa poj pršli na debato da je naša več kot pol mlajša pa še niti ne more hodit...user posted image Tko da imamo kar pestro.
Glede puzanja obvlada hitrostnega nazaj, naprej pa ji nikakor še ne gre.
Aja pa da povem da obožuje bit v stajici; je njen mali svet igrač, imamo leseno 1mx1m z nastavljivo višino, se lahko not obrača, zganja vragolije, jo pustim lahko več kot pol ure in se luštno igra, cvili, pogovarja, vriska, dela dežek da je vsa slinasta po obrazu, dons se je na trebuhu vprla na eno roko da je drugo čist razstegnla do putke gor na mobilu pa zravn predla od zadovoljstva k jo je za noge vleklauser posted image plastika pa pokalauser posted image

No pa lepo nočko še od mene...papa

(odgovor članu lean)
Neposredna povezava do sporočila: 4154
23.3.2010 8:17:33   
Doria
Dobro jutrouser posted image user posted image user posted image user posted image

Danes sploh ni bila slaba noč user posted image user posted image

mateja8 krasne slikce, lepa družinica ste!

lean user posted image user posted image kak ste luštni! Neva je tak srček, lahko sta ponosnauser posted image Tole ste pa oreng zastavili, kar dve torte!! Če si jih sama delalauser posted image . Se da dobit recept? Zadnja torta, ki sem jo delala, je nutela torta od Tanik. Bi bilo spet treba kaj spečtuser posted image

metka_zone dobrodošla user posted image user posted image

(odgovor članu Rosca79)
Neposredna povezava do sporočila: 4155
23.3.2010 8:20:37   
Doria
IZVIRNO SPOROČILO: altaja

Fanta oba spita, men dolgčas in sem prišla na en čvekec..

Vid je zgleda res vodilni pri septembrčkih.. Že nekaj časa je na vseh 4, s tem da me je danes skoraj kap.. On se lepo igra na tleh, ga pogledam in on na vseh štirih, nogice stegnjene, na prstkih, rita čist gor v luftu, glava gor in me gleda... kot bi delal sklece. Če ga posedem v posteljici, se prime za ograjico, vpre nogice in se poskuša dvigniti. No, na noge se ne more postaviti, ker itak še nima tolk močne da bi držale njegovih skoraj 9kg, pa vendar.. Na miru ni pa popolnoma nič! Previdno kobaca naprej (postavljen na vse 4) ampak nima še dovolj moči za konkretni pobeg, ker po dveh "korakih" pade na bušija.. in spet ponovi vajo. Ritensko gre veliko lažje.

Na zloge še vedno čakam user posted image .. še vedno smo na brrrr, aguuuu, aaaa, uuuuu in vreščanju. Razvoj pač ne gre vzporedno in trenutno raje trenira kako mi bo ušel kot da bi me poklical user posted image

Metka, dobrodošla!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
A si že spustila nivo ležišča v posteljici? Nisem zasledila, ali uporabljaš stajico?

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4156
23.3.2010 8:46:19   
lean
Dobro jutro

Hvala vsem. Torti sva pa spekli z mojo mamo, sama ne bi zmogla, je preveč dela z doboš torto, ta druga pa je šarlota. Če te res zanimajo recepti, jih dobiš zvečer.user posted image

Glede razvoja se tud jaz strinjam, da ni nič narobe, če gre mal hitreje, sicer pa mi ni jasno, kako naj bi otroku preprečil, da se ne bi postavljal na noge. Ni mi pa všeč, da pa eni starši to delajo namerno, samo da se lahko pohvalijo, kaj že vse znajo njihovi otroci. Pač eni prej, eni kasnej, tko da zakaj bi se sekirali, še prehitro nam bodo pobegnili, potem pa bomo mogli spet delat druge dojenčkeuser posted image user posted image .

(odgovor članu Doria)
Neposredna povezava do sporočila: 4157
23.3.2010 8:51:25   
lean
IZVIRNO SPOROČILO: majra

joj, jaz tudi ne vem kako bi funkcionirala, če ne bi spala po noči. Na srečo sta mi obe prizanesle (trkam) user posted image

Mož, tebi pa res kapo dol. Kako ti to vse z lahkoto folgaš user posted image

Danes pa spet piha in ni za nikamor. Že tretji dan user posted image

Nini so se pa včeraj po vratu in par po trebuščku spustile male rdeče pikice. Pa ne vem ali bi bila to lahko reakcija na cepivo ali mogoče na hrano. Smo probale kolerabo in je bila tako dobra, da ni ostala samo na 3 žličkah user posted image

user posted image  ene (ne vem katera), je pisala, da je mislila, da ima user posted image  temenca, pa se je izkazalo, da ima alergijo. Kakšna je razlika? Meni je pri Nini malo čudno, da so se ji temenca spet pojavila in se jih nikakor ne moremo rešit. Pa vem kako izgledajo temenca, to mi je pa vse bolj podobno izredno suhi koži, podobno ekcemom, ki jih je imela na ličku user posted image

majra sem se spomnila, da je o tem pisala Rižkoo, je pa bolj dejavna pri oktobrčkih, tko da jo kar tam vprašaj, da boš prej dobila odgovor

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 4158
23.3.2010 9:08:45   
Doria
lean  na fotki mi je všeč tudi tista košara s cvetjem, ki je na steni. A so to lomljene ploščice oz. mozaik?

Krema za sončenje  ..moja mami ima alergijo na sonce in jaz tudi. Spomladansko sonce je lahko zelo močno, moram nekaj nabavit za malega s faktorjem vsaj 50, na to me je opozorila tudi pediatrinja. Šla bom itak v lekarno, me pa zanima, kaj ste druge kaj uporabljale in priporočate. Nivea odpade.

Zlogi..Jaka, ponavadi ko se sam igra, deklamira abababababa....user posted image user posted image

Pozdravčke vsemuser posted image

(odgovor članu lean)
Neposredna povezava do sporočila: 4159
23.3.2010 9:18:11   
lean
mateja8 kako se mate fajn, krasna družinica, se prav vid kak fejst ima bratec Vito rad.

altaja nič ni narobe, da si tako zaščitniška, jaz sem tud taka, nikamor je nočem dat, raje jo mam skoz s sabo. Če je pa že res nujno,  jo pa pustim dve uri, potem pa že kličem, da jo hočem nazaj, me morajo prav prosit, če jo lahko dobijo v varstvouser posted image .Kaj naj, pač taka sem, še ne vem, kako jo bom dala v vrtec jeseniuser posted image .

user posted image bravo za tiste :doria, Mož*,aleksandra1985, da se vam rata kaj naspat, jaz ne bi zmogla. Je imela Neva tud neke ideje, da bi rada pri men spala pa da jo naj nosim zvečer, pa se nisem dala, tko da zdaj spet spi v svoji posteljici. Jo pa vzamem k sebi, če se zvečer ful joka in ne more zaspat, ampak potem se pa jaz nič ne naspim, sem takoj pokonc samo, če se ona mal premakne. Ji pa od vsega začetka dovolim spat pri meni zjutraj, ko se zbudi, zdaj recimo ob pol sedmih, da se malo pocrkljave.
Pa da so skoz priklopljeniuser posted image , jaz bi si kar želela, da bi se Neva mal več dojila, ampak včasih minejo tri ure pa ona še kar ne biuser posted image , me je včasih kar strah, da se bo hitro odstavla ali pa da bom imela vse manj mleka.

(odgovor članu lean)
Neposredna povezava do sporočila: 4160
23.3.2010 9:18:48   
Doria
in lean, recepti me res zanimajo, vsak teden kaj novega pečemuser posted image

(odgovor članu Doria)
Neposredna povezava do sporočila: 4161
23.3.2010 9:20:51   
mateja8
Dobro jutro.
Vsak dan z odprtimi usti preberem kaj vse vaši otročki znajo. Jst se pa ne morem čisto nič pohvalit, ker naša Vita še čisto nič od tega ne zna. user posted image Samo kakšen aaagg al pa ddd mogoče pa tut kak bbbb iz sebe sprav - pa še to ne vsak dan. Še mal pa se bom začela sekirat.

Danes ja Žiga dobil vabilo na zdravniški pregled pred vstopom v šolo. To bo veselo, k o dohtarju tut slišat neče. Ker je bil pri dohtarju zmer samo na cepljenju al pa na odvzemu krvi, zarad bolezni pa skor ne in se vsakič boji pikanja. Zdej bo pa spet pikan.......psssssst.

Kupili smo igralni otok v katerem Vita zelo uživa.....pa Žiga tut. Kot dokaz.......

user posted image

27.7.2004 Žiga,
17.9.2009, mesec prezgodaj Vita:
rojstvo: 2100 g, 46 cm
21. mes.: 11300 g, 83 cm

(odgovor članu lean)
Neposredna povezava do sporočila: 4162
23.3.2010 9:26:54   
lean
IZVIRNO SPOROČILO: Doria

lean  na fotki mi je všeč tudi tista košara s cvetjem, ki je na steni. A so to lomljene ploščice oz. mozaik?

Krema za sončenje  ..moja mami ima alergijo na sonce in jaz tudi. Spomladansko sonce je lahko zelo močno, moram nekaj nabavit za malega s faktorjem vsaj 50, na to me je opozorila tudi pediatrinja. Šla bom itak v lekarno, me pa zanima, kaj ste druge kaj uporabljale in priporočate. Nivea odpade.

Zlogi..Jaka, ponavadi ko se sam igra, deklamira abababababa....user posted image user posted image

Ta košara je narjena na steno čist enostavno z gipsom, na košari pa so delci stekla od steklenic pa listje od vrtnic so zalimani in prebarvani. Je pa to pri moji mami doma, ji je nardila soseda, ki je umetnica, ampak če imaš malo umetniške žilice, lahko komot sama nardiš. Jaz je nimamuser posted image , tko da bo tud meni oziroma Nevi, ko bo šla v svojo sobico, nekaj nardila ona.

Aja pa punce se opravičujem, če komentiram za nazaj, ampak končno imam čas, da malo bolj pozorno preberem.

(odgovor članu Doria)
Neposredna povezava do sporočila: 4163
23.3.2010 9:28:06   
lean

in lean, recepti me res zanimajo, vsak teden kaj novega pečemuser posted image

Ok, dobiš zvečer.user posted image

(odgovor članu Doria)
Neposredna povezava do sporočila: 4164
23.3.2010 9:34:32   
lean
IZVIRNO SPOROČILO: mateja8

Dobro jutro.
Vsak dan z odprtimi usti preberem kaj vse vaši otročki znajo. Jst se pa ne morem čisto nič pohvalit, ker naša Vita še čisto nič od tega ne zna. user posted image Samo kakšen aaagg al pa ddd mogoče pa tut kak bbbb iz sebe sprav - pa še to ne vsak dan. Še mal pa se bom začela sekirat.

Danes ja Žiga dobil vabilo na zdravniški pregled pred vstopom v šolo. To bo veselo, k o dohtarju tut slišat neče. Ker je bil pri dohtarju zmer samo na cepljenju al pa na odvzemu krvi, zarad bolezni pa skor ne in se vsakič boji pikanja. Zdej bo pa spet pikan.......psssssst.

Kupili smo igralni otok v katerem Vita zelo uživa.....pa Žiga tut. Kot dokaz.......

user posted image

Kolk sta zlata, ma ne se sekiratuser posted image , naša komi reče baba, bodi potrpežljiva, mi je moj na začetku govoru, da bom pa zdaj skoz paniko delala, ko bom na forumu vidla kaj že vse drugi znajo, Neva pa ne. Sem sama tud bolj panične vrste, ampak sem vidla, da vsak teden prinese nekaj novega.

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 4165
23.3.2010 9:34:50   
baby blue
Dobro jutro dober dan

Evo Lana spi drugo rundo mami je pa mal na računalnik pršla pogledat

Slike so prekrasne otročki so pa sploh mali angelčki... Kako hitro rastejo...

Mene tudi zanima katere kreme priporočate za dojenčke zaradi sonca ker tole spomladansko sonce zna biti kar nevarno že za nas kaj šele za te male nadobudneže

Lana mi je ime, naj vsak zdaj to ve. 14. septembra 2009 ob 13:37 sem prijokala na svet.

Rojstvo: 14.09.09 - 2910g, 50cm
1.leto: 14.09.10 - 9240g, 76cm

(odgovor članu lean)
Neposredna povezava do sporočila: 4166
23.3.2010 10:14:16   
lean
IZVIRNO SPOROČILO: baby blue

Dobro jutro dober dan

Evo Lana spi drugo rundo mami je pa mal na računalnik pršla pogledat

Slike so prekrasne otročki so pa sploh mali angelčki... Kako hitro rastejo...

Mene tudi zanima katere kreme priporočate za dojenčke zaradi sonca ker tole spomladansko sonce zna biti kar nevarno že za nas kaj šele za te male nadobudneže

Še sploh nisem o tem razmišljala, namreč N. moram še zmer delat senco, še zmer ne prenese sonca, a vaših otročkov sonce ne moti več?Kdaj se pa to neha, mislim občutljivost oči na sonce?

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 4167
23.3.2010 10:22:36   
mateja8
Sončna svetloba našo princeso še moti, čeprav zdaj že mal glada, če zunaj sedimo, pa tudi če je svetlo. Ji pa probam skos senco delat. Samo v vozičku ji pa ne morem skos, ker ona naprej gleda in če se pelava proti soncu ji ravno v voziček sveti. Sam je ne morem skos tako pelat, da ji ne bi svetilo v voziček.

Zaščitni faktor bom kupila res močan - okol 50, ker je kar svetla. No sej je Žiga tut, pa se ga sonce ne prime glih rado. Tega nima po meni. Mene se takoj prime, vendar me še ni opeklo. Vedno sem drugi dan že lepo rjava.

Danes se je Viti spanje nakaj polomilo. Je drugo rundo spala samo urco. Drgač spi pa okol tri ure. Sam je bla mogoče lačna, ker je sedaj pojedla celo hruško in en bebi piškot not.
Aja, a ve jim dajete bebi piškote. Jst ji jih dam, da se bol naje. Čeprav je piškot iz pšenične moke. Sem probala in vidm, da ji ne škodi, tako da ji kar dam.

27.7.2004 Žiga,

(odgovor članu lean)
Neposredna povezava do sporočila: 4168
23.3.2010 10:51:03   
čili

lep dober dan!

Tudi sama sem se spotaknila v cvetje... Super..

Kar se kremic tiče  jest nisem njihov zagovornik. bolše klobuček z velikimi krajci pa tanka majčka...
Če sem prav podučen  kreme z visokim faktorjem ne povečujejo zaščite temveč samo podaljšujejo. Imama raje nižji faktor(25) in večkrat maževa(samo na morju) . Je bil tavelik tko švicko pa kar naprej v vodi...

(odgovor članu Doria)
Neposredna povezava do sporočila: 4169
23.3.2010 10:51:31   
metka_zone
Živjo!

Kako ji pa daš piškot?Nadrobiš ali kar celega?Jaz sem mu dala le tist Frutek,kjer je piškot in jabolko,me panika,da se ne bi davil user posted image ...Sicer mu pa dam krhelj jabolka in nato to slini in si masira dlesen.Mu izredno paše,verjetno ker je malce kislo...kaj pa vem.

A vaši ze lepo jedo GH?Ker naš jo ima zelo rad,ampak je tako,da jo z jezikom odriva ven,rad bi pa jedel.Misli,da mora vlečt ali kaj,ker izgleda isto...

Sicer imam še enega sina ( 3 leta),ampak pri njem je bilo vse drugače in enostavno.V tem času je lepo jedel in iz kozarca pil,sedel,kocke zlagal,čebljal,...,Mlajši pa drugače razvija...sem zato kar zmedena,ampak saj razumete user posted image .Nekatere vidimo problem,ki ga ni user posted image ...
Jaz dajem Aptamil in tiste,ki jim tudi dajete adaptirano mleko,ste že menjale na št.2?

Mamica sem postala:
-Nik: 18.01.2007
-Žan: 21.09.2009

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 4170
23.3.2010 10:57:15   
čili
IZVIRNO SPOROČILO: mateja8

Dobro jutro.
Vsak dan z odprtimi usti preberem kaj vse vaši otročki znajo. Jst se pa ne morem čisto nič pohvalit, ker naša Vita še čisto nič od tega ne zna. user posted image Samo kakšen aaagg al pa ddd mogoče pa tut kak bbbb iz sebe sprav - pa še to ne vsak dan. .

user posted image

Kaj govoriš...!!!! TiTii!! Še prehitro bo govorila potem je pa ne boš mogla ustavit.
Je moj tavelk z dvemi leti pričel pa je zdaj taglavni ko je treba kaj povedat. Tko da nič sekiranja!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 4171
23.3.2010 11:01:09   
mateja8
Metka midva sva v nosečnosti čvekale z oktobrkami.....rodile pa sva septembra. Če se prav spomnim si rodila tri tedne prej, jaz pa dober mesec prej. Najini štručki se bosta razvijali z zaostankom. Kolkr sta se prej rodila, tolk bosta zaostajala za vrstniki. Sej če si prebrala par mojih objav nazaj, vidš, da naša Vita tut še nič ne zna v primerjavi z ostalimi otročki. user posted image

Piškot ji naribam v hruško ali v jabolko. Sem ji pa dala tudi že celega za glodat. Sem bla skos zraven nje in jo gledala kaj in kako to je in ji je šlo super. Sam cela je bla za preoblečt. Bi jo morala drugič v polivinil oblečt. user posted image

GH....od začetka sva se malo matrali s tem izrivanjem hrane iz ust, potem pa nama je vse gladko steklo, zdej pa ene štiri dni opažam, da hrano spet izriva z jezičkom. Ampak to ponavadi takrat, ko je res lačna in bi rada hitro jedla - pa ji pač ne gre.

Joj, tale otok je super. Tamala full uživa in kriči not. Se pogovarja z igračkami in razvija motorične sposobnosti. user posted image

27.7.2004 Žiga,

(odgovor članu metka_zone)
Neposredna povezava do sporočila: 4172
23.3.2010 11:59:50   
Mož*
Dan!
Krem za sončenje
: pri dojenčkih rutinsko nisem in ne bom uporabljala, samo v visokogorju parkrat in to do faktorja 15. Občutljivo kožo pač zaščitim z nežno tkanino, na glavico čepico s šildom; so pa otroci že zelo zgodaj (od 7. meseca uporabljali sončna očala).
Gosta hrana: pričeli po 4,5 mesecu; lepo (je) jedel mlečne kašice, zelenjavo; sedaj se je naučil pljuvat in nekaj, kar je bilo še včeraj odlično, danes s prhanjem izpljune. Trenutno ima daleć najraje sadne kašice HIPP; lahko poje tudi celo (190 g). Krompir pljuva, zelenjavo s krompirjem po nivem tudi. Tako da: vsak dan prinese nekaj drugega. Čaja tudi povohati noče, sok - odvisno katerega (dajem mu razredčen sok - 1/3 soka in 2/3 vode), tu in tam; recimo do 100 ml soka preko celega dne; se pa obilno in pogosto doji.
Temenca: so poroženele mastne luske, ne srbijo in otroka tudi slučajno ne motijo; alergije izgledajo drugače, papulo-makulozen izpuščaj, kraste, res pa je, da se oboje lahko lušči.

2.9.09 3120g, 52 cm, OG 34cm
8.3.10: 7330g, 70 cm, OG 42 cm
17.10.10:: 9300g, 80 cm

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 4173
23.3.2010 12:14:00   
baby blue
Ja sem se odločila kar za kapice s šiltom... Zaščitena bo pa še lep modni dodatek bo...user posted image user posted image

Lana na svetlobi že gleda s tem da ko ji sonček sije v vozek kar miži zraven in se preč obrne...

GH... sva začeli nekje pri 5 mesecih z mlečnimi kašicami

< Sporočilo je popravil baby blue -- 23.3.2010 12:15:10 >

Lana mi je ime, naj vsak zdaj to ve. 14. septembra 2009 ob 13:37 sem prijokala na svet.

Rojstvo: 14.09.09 - 2910g, 50cm
1.leto: 14.09.10 - 9240g, 76cm

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 4174
23.3.2010 15:02:55   
majra
IZVIRNO SPOROČILO: Mož*

, papulo-makulozen izpuščaj

Mož, a lahko to prosim poveš laično user posted image

torej,če vem kako zgledajo temenca, ne morem fulat?

GH-pri nas je tudi tako tako, kakšen dan bo ful lepo jedla, kakšen dan pa samo jeziček laufa in pljuva ven. Pijemo skoraj nič user posted image

krema za sončenje- uporabljam samo na morju, pa še to redko. Imeli smo pa eucerin faktor 25, drugače pa klobuček in tenka majčka

razvoj- pri nas je bolj kričanje in kruljenje kot govorjenje. Sedimo še ne, še v naročju se maje kot pijanc user posted image , iz trebuha na hrbet se je začela včeraj obračat, iz hrbta ne trebuh pa ene 3 tedne nazaj.
Lok ji ni zanimiv, igrače tudi ne user posted image

zdaj pa že jokca na tleh, ker ji nisem v vidnem polju....

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 4175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?