|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrčki 2009* 2.del
22.3.2010 15:29:51   
tulpek
A glodanje stolov je prav razvojna faza user posted image user posted image user posted image ? Se mi zdi, da sem danes za vsak kakšnih 5 septembrčkov to prebrala in naš seveda tudi to počne. 

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4126
22.3.2010 15:33:33   
čili
Super! Vidim da majo tudi trgovino.Mislim da bova šla kar tja malo povohat (jaz) in polizat (Ažbe) potem bova pa še kakšne obula za pokušino...So tko cort teli majhni šuzi. Moram it z omejeno količino denarja pa kartice doma pozabit...user posted image

Mateja luškana družinica ste user posted image

Naš pa še ni zlezel dol z otoka več kot do pasu...blagor meni...user posted image user posted image

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 4127
22.3.2010 15:59:58   
Mož*
IZVIRNO SPOROČILO: čili

Super! Vidim da majo tudi trgovino.Mislim da bova šla kar tja malo povohat (jaz) in polizat (Ažbe) potem bova pa še kakšne obula za pokušino...So tko cort teli majhni šuzi. Moram it z omejeno količino denarja pa kartice doma pozabit...user posted image

Mateja luškana družinica ste user posted image

Naš pa še ni zlezel dol z otoka več kot do pasu...blagor meni...user posted image user posted image

Naš je trenutno pol pod kavčem, pol ga pa ven gleda.
Čeveljce je pa, prav gotovo, fino pometit. Naš je vsak dan večji in bolj glistav; tudi stopalo ima dolgo, ozko, z izrazito dolgim palcem, tako da so mu čeveljci 6-12 mesecev v glavnem prekratki in mora imeti št. 20, 12-18 mesecev.

2.9.09 3120g, 52 cm, OG 34cm
8.3.10: 7330g, 70 cm, OG 42 cm
17.10.10:: 9300g, 80 cm

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 4128
22.3.2010 16:01:18   
Mož*
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

A glodanje stolov je prav razvojna faza user posted image user posted image user posted image ? Se mi zdi, da sem danes za vsak kakšnih 5 septembrčkov to prebrala in naš seveda tudi to počne. 

ubogi vaši stoli pri vseh teh zobehuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4129
22.3.2010 16:19:43   
tulpek
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Boljše da stole kot mene user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri mami, ki ima lesene, sem  že videla sledi... ampak mislim, da je možno, da so od nečaka. Jih bo pa zagotovo vedno več user posted image

< Sporočilo je popravil tulpek -- 22.3.2010 16:26:38 >

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 4130
22.3.2010 16:22:12   
čili
Sem imela pri taprvem kar nekaj težav s kupovanjem čevljev, ker mu večina modelov ni odgovarjala zaradi ( nasprotno od Klemena)" buhtlaste" nogice in so ga na nartu tiščali. Kot se napoveduje tudi mali ne bo imel dosti  drugače. Najboljše v takem primeru je najti model ki mu odgovarja potem pa menjat barve...seveda dokler se ne spunta pa začne uveljavljat svojo voljo in okus. Ampak pa že pri svojih rosnih 10 letih "zna" kupit udoben čevelj ( beri športni copat) tko da se prepustim in samo plačam...

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 4131
22.3.2010 20:08:36   
metka_zone
Živjo!

Sem sicer med oktoberkami,ampak ker je naš Žan rojen 3 tedne prezgodaj,tudi vas berem in se najdem tukaj velikokrat.Upam,da ni zamere,ker sem ''''vdrla'''' v vaš čvek user posted image .

Pravite,da vaši mladički že puzajo?Naš se giblje po preprogi s hrbtom in ritko in kar naenkrat se znajde na drugem koncu preproge ali pri omari user posted image ...jaz pa v paniko danes,ko ga nisem videla na dosegu.

Uau,nekateri že čebljajo???Kako lep trenutek,ko se otroček trudi govoriti,pa čeprav z zlogi user posted image ...komaj čakam našega.

Lp

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 4132
22.3.2010 20:45:37   
Mož*
IZVIRNO SPOROČILO: metka_zone

Živjo!

Sem sicer med oktoberkami,ampak ker je naš Žan rojen 3 tedne prezgodaj,tudi vas berem in se najdem tukaj velikokrat.Upam,da ni zamere,ker sem ''''''''vdrla'''''''' v vaš čvek user posted image .

Pravite,da vaši mladički že puzajo?Naš se giblje po preprogi s hrbtom in ritko in kar naenkrat se znajde na drugem koncu preproge ali pri omari user posted image ...jaz pa v paniko danes,ko ga nisem videla na dosegu.

Uau,nekateri že čebljajo???Kako lep trenutek,ko se otroček trudi govoriti,pa čeprav z zlogi user posted image ...komaj čakam našega.

Lp

Živio, dobrodošla na čveku, itak smo same "naše". Čisto pravilno se plazita 2 (Vid in Sara); par jih je na vojaškem sistemu (Aurora odlično, Klemen je npr. v tjulenj izvedbi).

Naš ima daj daj, ne ne ne, kve, kve, pa renčanje, seveda, nonononono, a dejdejdej, a

(odgovor članu metka_zone)
Neposredna povezava do sporočila: 4133
22.3.2010 20:53:15   
metka_zone
Oh,kako lepo user posted image ...Naš pa izpusti iz ust le '''' aggg''''.Kdo ve,kaj to pomeni user posted image .Sem ga prejle prvič kopala tako,da je sedel in slučajno mu je noga pokukala iz vode,pa se je revež tako ustrašil,da ga je kar streslo user posted image ...res so zanimivi.
A vaši otročki že sami sedijo?Našega kar precej zamiga in pade.Ni še čisto fleksi user posted image ...

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 4134
22.3.2010 21:06:23   
tulpek
Naš je imel danes video inštrukcije od Aurore in počasi se mu uspeva  premikat tudi naprej, ne samo nazaj. Bo jutri še dvakrat gledal, da še malo napreduje user posted image user posted image user posted image . Zelo uspešno pa obvlada kotaljenje z namenom, da do česa pride.... 

Neposredna povezava do sporočila: 4135
22.3.2010 21:10:27   
tulpek
Zlogi... ja, nekaj dni nazaj je ful čebljal, danes pa niti ne toliko. Se je bolj ukvarjal z gibanjem. Pa posnemat zna. Ga je moja mama čez vikend naučila, kako se da pa pa in mulček se je tega naučil user posted image . Danes sem ga pa bravo učila in je tudi rokice skupaj dajal, ko je mene videl.

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4136
22.3.2010 21:11:15   
čili
Hoj Metka, še ena,user posted image ...dobrodošla...

Glede sedenja smo septemberčki tudi  tako različno kot glede plazenja in kobacanja oz. kar vsega....OD NIČ DO SEDEČKI...Čeprav videla sem pa samo mojga...user posted image : če bi miroval in se nebi stegoval oz. firbcal bi bilo njegovo sedenja kar dobro. Tako pa ga prekucne v tisto smer kamor se steguje oz. gleda. Ima pa zelo sunkovite in nepredvidljive gibe zato ga moramo kar čuvat...

Neposredna povezava do sporočila: 4137
22.3.2010 21:14:57   
čili
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

Naš je imel danes video inštrukcije od Aurore in počasi se mu uspeva  premikat tudi naprej, ne samo nazaj. Bo jutri še dvakrat gledal, da še malo napreduje user posted image user posted image user posted image . Zelo uspešno pa obvlada kotaljenje z namenom, da do česa pride.... 

Hej, to ne velja ,vaši majo plonkce user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4138
22.3.2010 21:35:52   
altaja
Fanta oba spita, men dolgčas in sem prišla na en čvekec..

Vid je zgleda res vodilni pri septembrčkih.. Že nekaj časa je na vseh 4, s tem da me je danes skoraj kap.. On se lepo igra na tleh, ga pogledam in on na vseh štirih, nogice stegnjene, na prstkih, rita čist gor v luftu, glava gor in me gleda... kot bi delal sklece. Če ga posedem v posteljici, se prime za ograjico, vpre nogice in se poskuša dvigniti. No, na noge se ne more postaviti, ker itak še nima tolk močne da bi držale njegovih skoraj 9kg, pa vendar.. Na miru ni pa popolnoma nič! Previdno kobaca naprej (postavljen na vse 4) ampak nima še dovolj moči za konkretni pobeg, ker po dveh "korakih" pade na bušija.. in spet ponovi vajo. Ritensko gre veliko lažje.

Na zloge še vedno čakam user posted image .. še vedno smo na brrrr, aguuuu, aaaa, uuuuu in vreščanju. Razvoj pač ne gre vzporedno in trenutno raje trenira kako mi bo ušel kot da bi me poklical user posted image

Metka, dobrodošla!

< Sporočilo je popravil altaja -- 22.3.2010 21:36:34 >

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 4139
22.3.2010 21:58:19   
Mož*
IZVIRNO SPOROČILO: altaja

Fanta oba spita, men dolgčas in sem prišla na en čvekec..

Vid je zgleda res vodilni pri septembrčkih.. Že nekaj časa je na vseh 4, s tem da me je danes skoraj kap.. On se lepo igra na tleh, ga pogledam in on na vseh štirih, nogice stegnjene, na prstkih, rita čist gor v luftu, glava gor in me gleda... kot bi delal sklece. Če ga posedem v posteljici, se prime za ograjico, vpre nogice in se poskuša dvigniti. No, na noge se ne more postaviti, ker itak še nima tolk močne da bi držale njegovih skoraj 9kg, pa vendar.. Na miru ni pa popolnoma nič! Previdno kobaca naprej (postavljen na vse 4) ampak nima še dovolj moči za konkretni pobeg, ker po dveh "korakih" pade na bušija.. in spet ponovi vajo. Ritensko gre veliko lažje.

Na zloge še vedno čakam user posted image .. še vedno smo na brrrr, aguuuu, aaaa, uuuuu in vreščanju. Razvoj pač ne gre vzporedno in trenutno raje trenira kako mi bo ušel kot da bi me poklical user posted image

Metka, dobrodošla!

Pazi, da te ne bo še bolj presenetil. Naša smučarka je sicer pri šestih mesecih plazila ko profesor, ampak pri sedmih ga ni bilo predmeta, ob katerem ne bi vstala. Pa je bila med vsemi štirimi daleč najbolj konkretna; pri šestih mesecih je imela 8800, Klemen pa 7300.

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4140
22.3.2010 22:01:01   
vila MaLiNa
Ujej mož* sem mislila, da še ne shodijo tako hitrouser posted image . Pa a je to zdravo?

Mateja prav luštna družinica steuser posted image

Pa tako kot je že Čili rekla - nazadnje bodo vsi zrastli in shodili... Važno je, da so zdravi!!!

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 4141
22.3.2010 22:08:23   
altaja
Po moje ni zdravo če ga forsiraš. Ne vem no, jst ga pustim da sam odkriva svoje zmožnosti. Zavirala ga ne bom.. ne vem no.. tko pravijo na pedagoški v lj.. Če ne bi zmogel, potem tega ne bi počel.. al narobe razmišljam?

Mi je že pediatrinja rekla na sistematskem, da je motorično nadpovprečen in da naj ga mam čim več na tleh da se bo sam razvijal po svojih zmožnostih...

Pišuka, grem malo googlat...

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 4142
22.3.2010 22:19:47   
vila MaLiNa
Sej ne, da bi forsirala... ampak me zanima do kam jim lahko sploh dovoliš? Sara še ne seksa tako kot tvoj Viduser posted image , ampak postavljat se pa že hočeuser posted image . Hmmm.... zanimivo pa je to, da so sami "velikani" taki raziskovalci.

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4143
22.3.2010 22:23:21   
čili
Bom jes eno rekla iz glave user posted image :Otroku bi najbolj škodila, če bi mu povila roke in noge in nebi imel stika z ljudmi. PreForsiranja si niti ne predstavljam ,ker mislim da bi dete tko al pa drugač omagalo( jok,nesodelovanje...)Tko da če se z njim igraš ,ga spodbujaš,mu daš mir,včasih tudi malo "forsiraš" ...ne moreš dost zgrešit. Zdrava mera vsega pa je Važno je da čuti da je sprejet ,ljubljen,da se čuti varnega...pa da uživamo v njegovi družbi...

user posted image user posted image sem dost naložila? 

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4144
22.3.2010 22:23:25   
lean
Večer,

Mal pozno a vse najboljše za pol svečke Nini in Jakuuser posted image , tud Neva je danes dopolnila pol leta. Praznovali smo v nedeljo, smo bli kar trije slavljenci, jaz in moj brat ter Neva, tko da se je ful dogajalo. Hvala za predloge o igračah, sem ji nabavla poučne ključe, da jih bo imela še za pol, so ji pa že zdaj zanimivi. Drugače so ji pa trenutno všeč roputuljice, s katerimi lahk udarja, pa rada dela poč poč.

Igralni otok: se rada igra, a ponavadi moram bit zraven, drugače ne zdrži dolgo.

Sem si pa kar začela delat kopije nasvetov glede hrane, avtosedežev, čeveljčkov,..., ni šans da se bom to spomnila takrat, ko bom rabla in ne boste verjele nabralo se je že osem strani.user posted image

Bom probala nalimat par slikic

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4145
22.3.2010 22:26:43   
čili
IZVIRNO SPOROČILO: vila MaLiNa

Sej ne, da bi forsirala... ampak me zanima do kam jim lahko sploh dovoliš? Sara še ne seksa tako kot tvoj Viduser posted image , ampak postavljat se pa že hočeuser posted image . Hmmm.... zanimivo pa je to, da so sami "velikani" taki raziskovalci.

to je pa res zanimivouser posted image

stal naj bi takrat in toliko kot sam zmore. Vsa teorija je taka kot je bila pri sedenju...

Neva in mamica   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil čili -- 22.3.2010 22:29:24 >

Neposredna povezava do sporočila: 4146
22.3.2010 22:29:51   
vila MaLiNa
IZVIRNO SPOROČILO: čili

IZVIRNO SPOROČILO: vila MaLiNa

to je pa res zanimivouser posted image

stal naj bi takrat in toliko kot sam zmore. Vsa teorija je taka kot je bila pri sedenju...

Ufff.... sva bile s Saro na pregledu pri P. pri 5,5 mesecih in jo pogleda posedi in reče: " ta punca bi pa že sedela, če ne bi bila tako firbčna." No prideva domov... jo posedim... se malce ziba.... No naslednji dan jo zopet posedim in od takrat že samostojno sediuser posted image . Parkrat do sedaj se je tudi že sama posedla.

No to hočem povedati... sama sploh nisem vedela, da to že zna in da jo lahko posedam. Zato sprašujem...

< Sporočilo je popravil vila MaLiNa -- 22.3.2010 22:30:53 >

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 4147
22.3.2010 22:31:35   
vila MaLiNa
No pa čestitke vsemuser posted image .

Lahko noč.

Neposredna povezava do sporočila: 4148
22.3.2010 22:39:45   
čili
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   lahko noč

Neposredna povezava do sporočila: 4149
22.3.2010 22:41:36   
lean
user posted image

(odgovor članu lean)
Neposredna povezava do sporočila: 4150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?