|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrčki 2009* 2.del
21.3.2010 13:51:29   
vila MaLiNa
Dober dan... malce zaspan...

IZVIRNO SPOROČILO: altaja

Malce sem se omehčala in sem šla brez skrbi, ker drugače sem ko mama medvedka.. pa saj to je normalno, a ni? Otrok je najina odgovornost in nerada jo prelagam na druge. Pa nisem pretirano zaščitniška.

Razvajenost: odzivanje na potrebe zame ni razvajenost, dokler ne gre za izsiljevanje in objestnost. Če mi gre kaj na živce so to objestni otroci.. grrrr.. upam, da moj ne bo. Naši so še majhni za to, čez kake pol leta bo pa treba postavljati meje in biti strikten.

Mož*
: dej resno povej kako hudiča ti vse folgaš.. jst bi pregorela, majkemi!

Mali stoka... akcija!

Se strinjam z napisanim. Tako, da Saro kar povsod skoraj vlečeva s sabo tako, da tast in tašča že skoraj prosita, da jo kaj v varstvo dobitauser posted image . No zdele je pri mami (moji tašči) in se zavijata v zavese, mama je zelo navudšenauser posted image .

Ko me Sara začne "izsiljevati" z jokom ji rečem, da take je pa user posted image ne poznam in da naj pride nazaj kar nasmejana punčka (do takrat je ne primem v naročje) in kot, da bi razumela se začne smejeti in takrat jo brez problema primemuser posted image . Drugače pa že steguje rokice rekoč: "daj vzamei ne v naročje no." user posted image

Bravo mož* tudi s moje straniuser posted image . Ni čudno, da si tako suha... Zgleda, da moramo nutelo začeti jesti

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4101
21.3.2010 13:53:03   
vila MaLiNa

IZVIRNO SPOROČILO: čili

Saj je rekla, genetika. Še dobro da ma mama take gene.user posted image

Kaj pa v primeru da mama porebuje veliko spanca pa ma dete atove nespeče gene...Potem pa boga mama...Baje da  je moj dragi( kot dojencek) polovico noči prečul...in najin tavelik enako...Še dobro da ima mali malo več moje krvi,ker je ta velik čista kopija tastargauser posted image .

Hmmm... mi2 z možem sva menda spala in spala... Sara... hmmm... ob 6ih auf, mami pa s podočnjaki po svet hodiuser posted image

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 4102
21.3.2010 21:54:01   
čili
Vila Malina kaj pa poštar pravi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Smo bili pri moji mami, ki je čist zalubljena v svoje vnuke( tko kot se za babice spodobi). Pravi da je Ažbe tok zlat da bi ga komot čuvala in mu nebi bilo treba it v vrtec.Samo kaj ko bi ga mogla vozit 25 km  do tja pa nazaj v Lj. pa spet ponj in domov. Torej 100 km dnevnouser posted image samo zato da bi bil pri njej. Ta je pa mal huda in bo prišla v poštev samo če mali ne  bo sprejel vrtca, sploh...

Baje da bo v sredo spet izboljšanje vremena pa bomo spet uživali...pa pihalo ne bo večuser posted image

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 4103
21.3.2010 23:16:30   
Mož*
IZVIRNO SPOROČILO: vila MaLiNa

Kaj pa v primeru da mama porebuje veliko spanca pa ma dete atove nespeče gene...Potem pa boga mama...Baje da  je moj dragi( kot dojencek) polovico noči prečul...in najin tavelik enako...Še dobro da ima mali malo več moje krvi,ker je ta velik čista kopija tastargauser posted image .

Hmmm... mi2 z možem sva menda spala in spala... Sara... hmmm... ob 6ih auf, mami pa s podočnjaki po svet hodiuser posted image

Ahhhhhh, zdaj je pa vse jasno, zakaj sta si bila S. in K. tako všeč. Od Sare mu še noben septemberček ni bil tako zanimiv (z maticem sta se zadnjič borila za Matičevo jakno in sta jo dodobra preslinila).

2.9.09 3120g, 52 cm, OG 34cm
8.3.10: 7330g, 70 cm, OG 42 cm
17.10.10:: 9300g, 80 cm

Neposredna povezava do sporočila: 4104
22.3.2010 7:24:06   
majra
jutro!

Nekam slabe čveke smo...

Mi pa danes praznujemo pol svečke user posted image  

alarm, konec forum time-a user posted image   l
ep dan

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 4105
22.3.2010 9:01:18   
mateja8
Dobro jutro vsem!

Velik poklon vsem, ki vam otročki ponoči ne spijo. Jst ne vem kako bi folgala. Men je spal prvi, pa tudi Vita spi. Zdej tolčemo rekorde v spanju. Od osmih zvečer do šestih zjutraj, pol pa auf in ob osmih nazaj pa do enajstih ali dvanajstih. Pol pa še dve runde popoldne.

Tole vreme me pa že ubija. Midve bi rade ven, pa je najprej štiri dni tako pihalo zdaj pa še dež.

Me mal zaostajamo v razvoju tako da je naša princesa šele zdaj začela na moč prijemat, tako da ji nameravam danes kupit igralni center. A Ga ve imate in kolk se to splača? Jst mislm, da bo Viti všeč, ker full rada leži in se igra.

Drugač pa sem pediatrinji povedala, da noče več pri meni jest in je rekla, da me bo očitno odstavila in naj se ne sekiram. Zvečer po večerji in zjutraj pred zajtrkom naj se pač podojiva in to je to. Vmes pa ji namesto dojenja za mlečni obrok dajem mlečne kašice.

Punce ampak res slabo čvekamo. Kaj bo šele ko se bo vreme zrihtalo. Naš forum bo takrat propadel. user posted image

27.7.2004 Žiga,
17.9.2009, mesec prezgodaj Vita:
rojstvo: 2100 g, 46 cm
21. mes.: 11300 g, 83 cm

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 4106
22.3.2010 10:16:49   
baby blue
mateja8 midva imava igralni center in Lana izredno uživa na njem... Sicer ji je zanimiv postal šele nekje pri 4 mesecih ampak zdej se pa valja po njem pa obrača in pogovarja z igračkami pa jih prijema da šumijo in žvončkljajo pa poje na njem... Skratka super... Se sama lahko zamoti tudi za uro mogoče kdaj tudi malo več... 

Lana mi je ime, naj vsak zdaj to ve. 14. septembra 2009 ob 13:37 sem prijokala na svet.

Rojstvo: 14.09.09 - 2910g, 50cm
1.leto: 14.09.10 - 9240g, 76cm

Neposredna povezava do sporočila: 4107
22.3.2010 10:55:16   
čili
 Pri nas pa zgornjemu sosedu okna menajo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image So nas že ob pol osmih iz postle vrgli...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem tko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sem se moga spraznt...!!!

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 4108
22.3.2010 11:41:08   
vila MaLiNa

Vila Malina kaj pa poštar pravi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Smo bili pri moji mami, ki je čist zalubljena v svoje vnuke( tko kot se za babice spodobi). Pravi da je Ažbe tok zlat da bi ga komot čuvala in mu nebi bilo treba it v vrtec.Samo kaj ko bi ga mogla vozit 25 km  do tja pa nazaj v Lj. pa spet ponj in domov. Torej 100 km dnevnouser posted image samo zato da bi bil pri njej. Ta je pa mal huda in bo prišla v poštev samo če mali ne  bo sprejel vrtca, sploh...

Baje da bo v sredo spet izboljšanje vremena pa bomo spet uživali...pa pihalo ne bo večuser posted image

Ah ni nobengaa fajnga tuki za pogledatuser posted image

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 4109
22.3.2010 11:42:48   
vila MaLiNa

IZVIRNO SPOROČILO: Mož*

Ahhhhhh, zdaj je pa vse jasno, zakaj sta si bila S. in K. tako všeč. Od Sare mu še noben septemberček ni bil tako zanimiv (z maticem sta se zadnjič borila za Matičevo jakno in sta jo dodobra preslinila).

Mož* jo bom kar k tebi v varstvo poslala, ti si že vajena tegauser posted image . No sej ponoči ji kar gre spati... čez dan pa pač ne... je vse ostalo bolj zanimivouser posted image . Bogi Matic k je mel potem mokro jaknouser posted image

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 4110
22.3.2010 11:45:46   
tulpek
Naš že nekje od 5 in pol meseca ne mara več igralnega centra, tak da imamo samo podlogo, tisti loki so pa šli vstran. Jih bom enkrat spet gor dala,  če mu bodo všeč. 

Neposredna povezava do sporočila: 4111
22.3.2010 11:47:29   
čili

Ah ni nobengaa fajnga tuki za pogledatuser posted image

A je kje kakšen bil?

Neposredna povezava do sporočila: 4112
22.3.2010 11:49:05   
vila MaLiNa

IZVIRNO SPOROČILO: baby blue

mateja8 midva imava igralni center in Lana izredno uživa na njem... Sicer ji je zanimiv postal šele nekje pri 4 mesecih ampak zdej se pa valja po njem pa obrača in pogovarja z igračkami pa jih prijema da šumijo in žvončkljajo pa poje na njem... Skratka super... Se sama lahko zamoti tudi za uro mogoče kdaj tudi malo več... 

Moja dama ima sedajle 6,5 mesecev in je otok ne zanima več - ji je zanimivo pač vse ostalo, ker puza, ko nora... Drugače ima pa sposojenega od prijateljev in je na čase prav prišel. Samo ni toliko časa zdržala gor kot Lana. Aja... pa, če ima probleme v razvoju potem moraš paziti, da bodo igračke na višini rok in ne glaveuser posted image

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 4113
22.3.2010 11:49:36   
čili
Mož katere pedipedove čeveljce nosite? Sem se malo razgledovala pa se je tko po slikci težko odločit...

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 4114
22.3.2010 11:50:34   
vila MaLiNa

Pri nas pa zgornjemu sosedu okna menajo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image So nas že ob pol osmih iz postle vrgli...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem tko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sem se moga spraznt...!!!

Mene ni nobeden gor vrgel, ki bi okna menjal, ampak moja frajla že ob 6ihuser posted image

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 4115
22.3.2010 12:02:01   
čili
Jah sej ne, če te ne otroc  ,te pa sosedi. Ksreči so bili zdaj malo tišji, da je mali1,5 ure lahko odspal...

Neposredna povezava do sporočila: 4116
22.3.2010 12:31:42   
Rosca79
O čili user posted image dobr vem kako je to preživljat... v mojem najbolj izpitnem obdobju v življenju so ble prenove kopalnic kar v vrsti, se mi je čist mešaluser posted image

Doria: mi smo glede spanja sprobal že vse variante, razen čist cele noči pokonc neuser posted image
Do prvega cepljenja smo spal celo v kosu do vsaj pol 7h oziroma tam nekje do pol 9h, potem sva se dojile na dve ure, no tko nekak kot Mož* in njen mišek, pa poj vmes dva obdobja (tud sedanji) jesti ob 4h pa ob 7h pa okol 9h pa včasih vstane šele ob 10h, sva pa upam da ravno iz tritedenskega obdobja spet stalnega joškanja, tko da te kr razumem...sm jo pa večinoma kar pri nama v postli pustila po prvem bujenju, pa ja je dobila kdaj tud komolc v glavo po moji ali pa svoji krivdi, se premaknila pa spala naprejuser posted image
No tko da pri nas je bilo po vsakem cepljenju spanje čist drugač, pa ne na dobr drugačuser posted image
Mi je pa zanimiv da tud jst veliko bolje spim če je ona zravenuser posted image

Igralni otok: tudi nam krasna zadeva

Neposredna povezava do sporočila: 4117
22.3.2010 12:47:11   
mateja8
Nimamo težav v razvoju......samo zaostajamo, ker je bila dober mesec prej rojena in zato ji gre vse dober mesec počasnej. Pa še tako je verjetno bol počasna, ker je bil tut prvi sine. Se je pri sedmih mesecih šele obrnil iz hrbta na trebuh in obratno. Potem je pa na začetku enajstih pa hodil. Vmes je pa osvojil vse od puzanja, kobacanja, vstajanja in še česa. Ko je enkrat zalaufal je bil full hiter.

Viti pa tut še zelo malo manjka da se obrne iz trebuha na hrbet. Obratno pa ji včasih že rata.user posted image Do sedaj je stravi prijela, če si ji ponudil, zdaj pa kak teden pobere vse kar vidi in doseže in seveda nese v usta. Skratka lovimo vaše napredne in spretne otročke.....

27.7.2004 Žiga,

(odgovor članu Rosca79)
Neposredna povezava do sporočila: 4118
22.3.2010 13:08:42   
Doria
Ojla, punce

me take rožiceuser posted image , zunaj pa takouser posted image . Prej je pihalo, zdaj pa toleuser posted image

majra user posted image user posted image user posted image za Nino in pol svečke - tudi moj Jaka danes praznuje!

Hvala punce za vso moralno podporo user posted image user posted image
Čili
, ti pol praviš, da bo pri drugem otroku boljše...če ne, pa pri tretjem in tako dalje, al kako?user posted image user posted image
Danes je nizek pritisk, je malo boljše. Se je zbudil ob enih (sem vam reklauser posted image ), se podojil, ga dam nazaj v postlco, začne se pretegovat in jamrat, sem kar luč v hodniku prižgala, pa je se je začel kar pogovarjatuser posted image nič, sem rekla, sem mu zraven postavila plišaste igračke, pa imej svoj vrtec...jst koma, v postelji takoj zaspala...se čez nekaj časa zbudim...on spi, sem samo luč ugasnila, spal do šestihuser posted image user posted image in se miže dojil do 8.50user posted image user posted image
Zakaj to vse popisujem...KER GRE ZA EDINSTVEN DOGODEKuser posted image user posted image user posted image Tok da aleksandra1985, še je upanje za naju!

Ob 11.30 je pojedel dva kuhana krhlja jabolka in zaspal v naročjuuser posted image user posted image in še zdaj spi...imam vse prižgano, radio, mačke tulijo, vrata spalnice odprta, on je koma.user posted image user posted image Noč bo prečudovitauser posted image user posted image

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 4119
22.3.2010 13:10:20   
Doria

Moja dama ima sedajle 6,5 mesecev in je otok ne zanima več - ji je zanimivo pač vse ostalo, ker puza, ko nora... Drugače ima pa sposojenega od prijateljev in je na čase prav prišel. Samo ni toliko časa zdržala gor kot Lana. Aja... pa, če ima probleme v razvoju potem moraš paziti, da bodo igračke na višini rok in ne glaveuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4120
22.3.2010 13:21:32   
mateja8
Vila Malina.......6,5 meseca in puzak nora......joj joj......kdaj bo naša Vita to?!!??user posted image
Kapo dol pred vašimi otročki. Res!!user posted image user posted image

27.7.2004 Žiga,

(odgovor članu Doria)
Neposredna povezava do sporočila: 4121
22.3.2010 13:31:24   
mateja8
Če hočte naše slikce pogledat kliknte na spodnjo povezavo nato na levi strani klikni Žiga in Vita in nas spoznajte.

http://mateja-muhi.medion-fotoalbum.si

27.7.2004 Žiga,

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 4122
22.3.2010 13:32:42   
čili
Nina  in Jaka  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Da se malo pohvalim mam regrat za kosilo...

Doria
mene so vsi tolažil, da je drugi mirnejši  pa se nam je res zgodilo... Sej najbrž se pa pri četrtem spet okrog obrneuser posted image user posted image user posted image ...
Pa dejmo še neki povdart najvažnejš od vsega je da so naši sončki zdravi...

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 4123
22.3.2010 14:53:36   
Mož*

Mož katere pedipedove čeveljce nosite? Sem se malo razgledovala pa se je tko po slikci težko odločit...

Dober dan, sva malo pomerjala in ima tele:
http://www.malamasa.si/catalog.php?c_id=1&p_id=433

Igralni otok: smo začeli uporabljati pri dobrem mesecu starosti, je še vedno zanimiv, a zelo hitro zleze dol. Imamo igralni otok z opico od Tiny love. Našega trenutno najbolj zanima glodanje nog od kavčev in stolov. Dnevna je njegova.

2.9.09 3120g, 52 cm, OG 34cm
8.3.10: 7330g, 70 cm, OG 42 cm
17.10.10:: 9300g, 80 cm

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 4124
22.3.2010 15:27:38   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: mateja8

Nimamo težav v razvoju......samo zaostajamo, ker je bila dober mesec prej rojena in zato ji gre vse dober mesec počasnej. Pa še tako je verjetno bol počasna, ker je bil tut prvi sine. Se je pri sedmih mesecih šele obrnil iz hrbta na trebuh in obratno. Potem je pa na začetku enajstih pa hodil. Vmes je pa osvojil vse od puzanja, kobacanja, vstajanja in še česa. Ko je enkrat zalaufal je bil full hiter.

Viti pa tut še zelo malo manjka da se obrne iz trebuha na hrbet. Obratno pa ji včasih že rata.user posted image Do sedaj je stravi prijela, če si ji ponudil, zdaj pa kak teden pobere vse kar vidi in doseže in seveda nese v usta. Skratka lovimo vaše napredne in spretne otročke.....

Če je bila en mesec prezgodnja, je pa normalno, da zaostaja. Saj ne more kar preskočit tistega meseca. V bistvu je čisto normalno to.

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 4125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poskok v rasti: Dojenček neprestano joče
S t.i. poskoki v rasti se pri dojenčku pojavijo spremembe v ritmu hranjenja, pogosta prebujanja, spremembe v vedenju - o...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?