Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 21.3.2010 21:29:25
|
|
|
|
ivanamdb
|
ufff ma kolk se moja pokaka??? danes 4krat! ce bi bilo zlato!!!!!!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 21.3.2010 21:51:21
|
|
|
|
lake
|
Dons pa nismo glih zlo zgovorne. Grem pod tuš pa spat. Lahko noč!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 21.3.2010 21:51:32
|
|
|
|
ivanamdb
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja kao nikoli ne ves kaj bos rabil...ma dej nehaj, mislim...ce 6 let nisem rabila!!! škoda, ivana, sedmo leto je tisto, ko se ponovno rabi jaz tudi te dni mečem stran... pa sem mislila, da tako ali tako nič nimam,... aaahaaaa a to nisem vedla! sedmo leto! interesting! eh pa nc, potem bova morala kupit nove cunje, ker teh starih ni vec... ma vseeno men se zdi da kolk stvari vrzes, potem spet pogledas v omare in so se zmnozile...kot tisti gremlinsi...pa vseeno nimam kaj za oblect, in sem vedno v istem puliju....
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 21.3.2010 22:00:09
|
|
|
|
Anonimen
|
smo bli na maratonu na krasu, moj je laufal 8 km s tajo v vozičku je spala kot top.. zgleda da bo športnica po očetu in jedec po mami očka! zoja, koga pa ti jezdiš? (pa upam, da se problemi rešijo !) ivana, imaš prav, kot gremlini so tele stvari... se množijo same od sebe, skoraj! grem tudi jaz počasi spat... jutri imam zobarja. pa samo v hladilnik hodim gledat, kaj bi jedla... bolje, da se naspim. lahko noč!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 22.3.2010 7:18:14
|
|
|
|
Dudica1
|
Jutro Sm še kar utrujena,bi še spala... zoja daj mi pol prosim na zs napiši s katero si debatirala,to me pa res zanima
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 22.3.2010 7:31:37
|
|
|
|
koala.cek
|
jutro, saj ne morem verjet - mali čmrlj še vedno SPI. Sicer se je ponoči dvakrat drl, ampak ok. Taveliki je noč prespal. mogoče pa še kaj bo iz teh fantov.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 22.3.2010 7:31:58
|
|
|
|
koala.cek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Jutro Sm še kar utrujena,bi še spala... zoja daj mi pol prosim na zs napiši s katero si debatirala,to me pa res zanima hahahha....mater je Slovenija velika
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 22.3.2010 7:37:21
|
|
|
|
lake
|
Dobro jutro! Midve sva pokonc že od šestih.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 22.3.2010 7:58:14
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: zoja10 aja flaska.. sem te hotla vprašat... mislm da si enkrat govorila da sta imela s tvojim probleme ... po rojstvu jakca... kako sta rešla...? V katerem smislu misliš?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 22.3.2010 7:59:03
|
|
|
|
KatMat
|
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 22.3.2010 8:02:16
|
|
|
|
ledenka
|
jutro
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 22.3.2010 8:11:19
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Jutro Sm še kar utrujena,bi še spala... zoja daj mi pol prosim na zs napiši s katero si debatirala,to me pa res zanima hahahha....mater je Slovenija velika očitno ja
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 22.3.2010 8:11:48
|
|
|
|
maja1488
|
Jutro! Spali OK. Sicer je šla Z nazaj v našo sobo, se je pa sam 1x zbudila. Jst sem še vedno jezna/žalostna in že kujem načrt zarote. Zoja....meni trenutno sploh ni do reševanja problemov (takšnih in drugačnih)...sploh pa imam občutek, da jih sam jst rešujem (no mogoče jih pa samo jst imam....decom je itak ravno za cel svet). Ne da se mi. Z že spi...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 22.3.2010 8:12:00
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat kaj je kati
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 22.3.2010 8:17:36
|
|
|
|
majana79
|
Jutro! Mi smo tut nekako spali, ampak se je že ob 5 zbudil! Sem ga ignorirala, pa mu dudo dajala in je potem kao zaspal. Pa še moj ga je ob 6 previl, ne morem verjet. spala bi pa itak še... ugotavljam, da ko maš otroke nimaš nikol več pospravljeno več kot par ur kaj bomo danes počele? mi gremo pol na plavanje, prej se moram pa še pokosit, sem ko en avstralopitek
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 22.3.2010 8:24:30
|
|
|
|
koala.cek
|
majana - o kakšnih urah ti to ? pri nas ni 10 minut več pospravljeno. itak pa odkar imamo mulce, sploh nikoli več nimamo ORNK pospravljeno. vedno se nekje nekaj lepi, al je streseno, al je umazano, al kakšne cunje visijo, al je plenica.....intd....sem se že navadila in ugotovila da tudi fate več ne rabimo. bomo že zmogli. učim pa taveliega, da je treba pospravljat, zlagat cunje, pospraviti posteljo, sobo, igrače, cunje...če nimamo punc, bomo pa fante navadili gospodinjska opravila. oba pa obožujeta kuhinjo. pri tavelikem bog ne daj, da kakšno stvar naredim v kuhinji, ne da bi ga bilo zraven. ima en tak mini predpasnik, pa stolček in potem šiba sem in tja. zajtrk recimo si že sam pripravi. v hladilniku si sam postreže jogurte. sok si naredi sam....in še in še... mali pa tudi najprej zašiba po vseh štirih v kuhinjo in si navleče posode ( sem v spodnjih štukih naštimala samo plastično, ker mi je en steklen lonec že zbil ). saj veste kako je, naboljša igrača je tista igrača, ki sploh ni igrača.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 22.3.2010 8:28:03
|
|
|
|
šivilja
|
Noč - definitivno bi bila lahko boljša Grem torto jest.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 22.3.2010 8:29:26
|
|
|
|
majana79
|
te ure so najbolj optimistično stanje, če pospravim zvečer, pa potem do jutra dejansko sem imela čisto samo v soboto, ko sem pospravila in njiju ni blo doma... čim sta stopla čez vrata, je zavel duh nepospravljenega drugače pa bo J. tut lepo moral pomagat pri vsem, ker ne bo tko k moj, k ga je tašča čist razvadla in nima nobenega občutka da je treba kej pospravit aja, naš otrok zna sam pridet iz najine postelje dol... nimam pojma kako, samo zjutrej ga iščem in se on lepo zraven igra lahko da je padel, ampak jokal definitivno ni
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 22.3.2010 8:30:56
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Jutro! Spali OK. Sicer je šla Z nazaj v našo sobo, se je pa sam 1x zbudila. Jst sem še vedno jezna/žalostna in že kujem načrt zarote. Zoja....meni trenutno sploh ni do reševanja problemov (takšnih in drugačnih)...sploh pa imam občutek, da jih sam jst rešujem (no mogoče jih pa samo jst imam....decom je itak ravno za cel svet). Ne da se mi. Z že spi... kaj pa je blo..?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 22.3.2010 8:32:04
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat kaj je kati nic nic....
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 22.3.2010 8:41:02
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Jutro! Spali OK. Sicer je šla Z nazaj v našo sobo, se je pa sam 1x zbudila. Jst sem še vedno jezna/žalostna in že kujem načrt zarote. Zoja....meni trenutno sploh ni do reševanja problemov (takšnih in drugačnih)...sploh pa imam občutek, da jih sam jst rešujem (no mogoče jih pa samo jst imam....decom je itak ravno za cel svet). Ne da se mi. Z že spi... kaj pa je blo..? Mah BV...eno in isto izjavo dobim na par mesecev...zdej mi je pa tega dovolj. Tko na pol službeno, na pol privat. Ri razložim ob kafetu....mogoče me tašča bere Grem jest.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 22.3.2010 8:42:11
|
|
|
|
maja1488
|
Kdaj se dobimo ta teden? V sredo? Jst lahko vse dni razen jutri. No pa danes tut ne, ker Z že spi in bo prepozno.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 22.3.2010 8:42:35
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja Dudica, seveda je bilo dobro! upam, da ste lepo praznovali! maja, sem se nasmejala tvoji malčici_ in bravo za nov premik v spanju! mi smo še vedno vsi 4je v isti sobi. zadnjič sem tavelikemu razlagala, da bomo tu naredili otroško sobo in bosta z bratcem spala v njej, midva z očkom pa v dnevni sobi_pa je rekel, da prav, da bo tu igralnica, ampak spali bomo pa vsi 4je v dnevni. tako da do nadaljnega spimo še vedno v istem prostoru. še dobro, da imamo tako malo prostora in imamo torej argumentiran razlog! in moj veliki-mali še vedno ne zaspi sam. in prejle je ležal in rekel, da ga prstki na nogah srbijo, naj mu jih popraskam_in kot dobra mamica mu praskam prstke na nogicah. potem pa izjavi: bova mogla kupit kremo za bolhe. na glavi jih nimam, na nogah pa so. se nisem mogla zadržat pri smehu! pa saj ti nimaš bolh! ja, pa jih imam. na prstkih. koala.ček - držim pestke, da boste imeli danes mirno in spečo noč!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 22.3.2010 8:45:03
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Jutro! Spali OK. Sicer je šla Z nazaj v našo sobo, se je pa sam 1x zbudila. Jst sem še vedno jezna/žalostna in že kujem načrt zarote. Zoja....meni trenutno sploh ni do reševanja problemov (takšnih in drugačnih)...sploh pa imam občutek, da jih sam jst rešujem (no mogoče jih pa samo jst imam....decom je itak ravno za cel svet). Ne da se mi. Z že spi... kaj pa je blo..? Mah BV...eno in isto izjavo dobim na par mesecev...zdej mi je pa tega dovolj. Tko na pol službeno, na pol privat. Ri razložim ob kafetu....mogoče me tašča bere Grem jest. drzim pestke da jih ne dobi prevec z valjajem po glavi....ce si pa zasluzi si pa kr dej duska
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 22.3.2010 8:51:51
|
|
|
|
maja1488
|
A se sam meni zdi, al smo HB vsi zdaj bolj al manj zdravi? Flaška, šivilja, majana, leela?
< Sporočilo je popravil maja1488 -- 22.3.2010 8:52:07 >
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Ko malček zboli, mu zapojteBritanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......