|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z majčki 2009 - 10. del
21.3.2010 21:29:25   
ivanamdb
ufff ma kolk se moja pokaka??? danes 4krat! ce bi bilo zlato!!!!!!

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 3226
21.3.2010 21:51:21   
lake
Dons pa nismo glih zlo zgovorne. Grem pod tuš pa spat.

Lahko noč!

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 3227
21.3.2010 21:51:32   
ivanamdb

IZVIRNO SPOROČILO:  k.tja

kao nikoli ne ves kaj bos rabil...ma dej nehaj, mislim...ce 6 let nisem rabila!!!

škoda, ivana, sedmo leto je tisto, ko se ponovno rabiuser posted image

jaz tudi te dni mečem stran... pa sem mislila, da tako ali tako nič nimam,...user posted image

aaahaaaa a to nisem vedla! sedmo leto! interesting!user posted image
user posted image
eh pa nc, potem bova morala kupit nove cunje, ker teh starih ni vec...user posted image

ma vseeno men se zdi da kolk stvari vrzes, potem spet pogledas v omare in so se zmnozile...kot tisti gremlinsi...pa vseeno nimam kaj za oblect, in sem vedno v istem puliju....

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 3228
21.3.2010 22:00:09   
Anonimen
smo bli na maratonu na krasu, moj je laufal 8 km s tajo v vozičku je spala kot top.. zgleda da bo športnica po očetu in jedec po mami

user posted image user posted image user posted image  očka! zoja, koga pa ti jezdiš? (pa upam, da se problemi rešijo user posted image !)

ivana, imaš prav, kot gremlini so tele stvari... se množijo same od sebe, skoraj!

grem tudi jaz počasi spat... jutri imam zobarja. pa samo v hladilnik hodim gledat, kaj bi jedla... bolje, da se naspim.

lahko noč!

(odgovor članu zoja10)
  Neposredna povezava do sporočila: 3229
22.3.2010 7:18:14   
Dudica1
Jutro

Sm še kar utrujena,bi še spala...

zoja daj mi pol prosim na zs napiši s katero si debatirala,to me pa res zanima user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3230
22.3.2010 7:31:37   
koala.cek
jutro,

saj ne morem verjet - mali čmrlj še vedno SPI. Sicer se je ponoči dvakrat drl, ampak ok. Taveliki je noč prespal. user posted image  mogoče pa še kaj bo iz teh fantov.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3231
22.3.2010 7:31:58   
koala.cek
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

Jutro

zoja daj mi pol prosim na zs napiši s katero si debatirala,to me pa res zanima user posted image

hahahha....mater je Slovenija velikauser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3232
22.3.2010 7:37:21   
lake
Dobro jutro!

Midve sva pokonc že od šestih.

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 3233
22.3.2010 7:58:14   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: zoja10
aja flaska.. sem te hotla vprašat... mislm da si enkrat govorila da sta imela s tvojim probleme ... po rojstvu jakca... kako sta rešla...?

V katerem smislu misliš?

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 3234
22.3.2010 7:59:03   
KatMat
user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3235
22.3.2010 8:02:16   
ledenka
jutro user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 3236
22.3.2010 8:11:19   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek

Jutro

hahahha....mater je Slovenija velikauser posted image

očitno ja user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3237
22.3.2010 8:11:48   
maja1488
Jutro! Spali OK. Sicer je šla Z nazaj v našo sobo, se je pa sam 1x zbudila.
Jst sem še vedno jezna/žalostna in že kujem načrt zarote.

Zoja....meni trenutno sploh ni do reševanja problemov (takšnih in drugačnih)...sploh pa imam občutek, da jih sam jst rešujem (no mogoče jih pa samo jst imam....decom je itak ravno za cel svet). Ne da se mi.

Z že spi...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3238
22.3.2010 8:12:00   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

user posted image

kaj je kati

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3239
22.3.2010 8:17:36   
majana79
Jutro!

Mi smo tut nekako spali, ampak se je že ob 5 zbudil! user posted image Sem ga ignorirala, pa mu dudo dajala in je potem kao zaspal.

Pa še moj ga je ob 6 previl, ne morem verjet.

spala bi pa itak še... user posted image

ugotavljam, da ko maš otroke nimaš nikol več pospravljeno več kot par ur user posted image

kaj bomo danes počele? mi gremo pol na plavanje, prej se moram pa še pokosit, sem ko en avstralopitek

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3240
22.3.2010 8:24:30   
koala.cek
majana - o kakšnih urah ti to ? pri nas ni 10 minut več pospravljeno. itak pa odkar imamo mulce, sploh nikoli več nimamo ORNK pospravljeno. vedno se nekje nekaj lepi, al je streseno, al je umazano, al kakšne cunje visijo, al je plenica.....intd....sem se že navadilauser posted image  in ugotovila da tudi fate več ne rabimo. bomo že zmogli. učim pa taveliega, da je treba pospravljat, zlagat cunje, pospraviti posteljo, sobo, igrače, cunje...če nimamo punc, bomo pa fante navadili gospodinjska opravila.

oba pa obožujeta kuhinjo. pri tavelikem bog ne daj, da kakšno stvar naredim v kuhinji, ne da bi ga bilo zraven. ima en tak mini predpasnik, pa stolček in potem šiba sem in tja. zajtrk recimo si že sam pripravi. v hladilniku si sam postreže jogurte. sok si naredi sam....in še in še...user posted image  mali pa tudi najprej zašiba po vseh štirih v kuhinjo in si navleče posode ( sem v spodnjih štukih naštimala samo plastično, ker mi je en steklen lonec že zbil ). saj veste kako je, naboljša igrača je tista igrača, ki sploh ni igrača. user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3241
22.3.2010 8:28:03   
šivilja
Noč user posted image - definitivno bi bila lahko boljša

Grem torto jest.

Neposredna povezava do sporočila: 3242
22.3.2010 8:29:26   
majana79
te ure so najbolj optimistično stanje, če pospravim zvečer, pa potem do jutra user posted image  user posted image  user posted image

dejansko sem imela čisto samo v soboto, ko sem pospravila in njiju ni blo doma... čim sta stopla čez vrata, je zavel duh nepospravljenega user posted image

drugače pa bo J. tut lepo moral pomagat pri vsem, ker ne bo tko k moj, k ga je tašča čist razvadla in nima nobenega občutka da je treba kej pospravit user posted image

aja, naš otrok zna sam pridet iz najine postelje dol... nimam pojma kako, samo zjutrej ga iščem in se on lepo zraven igra
lahko da je padel, ampak jokal definitivno ni user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3243
22.3.2010 8:30:56   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Zoja....meni trenutno sploh ni do reševanja problemov (takšnih in drugačnih)...sploh pa imam občutek, da jih sam jst rešujem (no mogoče jih pa samo jst imam....decom je itak ravno za cel svet). Ne da se mi.

Z že spi...
kaj pa je blo..?

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 3244
22.3.2010 8:32:04   
KatMat

user posted image

kaj je kati

nic nic....

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3245
22.3.2010 8:41:02   
maja1488

Z že spi...
kaj pa je blo..?

Mah BV...eno in isto izjavo dobim na par mesecev...zdej mi je pa tega dovolj. Tko na pol službeno, na pol privat.

Ri razložim ob kafetu....mogoče me tašča bere user posted image user posted image

Grem jest.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3246
22.3.2010 8:42:11   
maja1488
Kdaj se dobimo ta teden? V sredo?
Jst lahko vse dni razen jutri. No pa danes tut ne, ker Z že spi in bo prepozno.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 3247
22.3.2010 8:42:35   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

Dudica, seveda je bilo dobro! upam, da ste lepo praznovali!

maja, sem se nasmejala tvoji malčici_ in bravo za nov premik v spanju!

mi smo še vedno vsi 4je v isti sobi. zadnjič sem tavelikemu razlagala, da bomo tu naredili otroško sobo in bosta z bratcem spala v njej, midva z očkom pa v dnevni sobi_pa je rekel, da prav, da bo tu igralnica, ampak spali bomo pa vsi 4je v dnevni. tako da do nadaljnega spimo še vedno v istem prostoru. še dobro, da imamo tako malo prostora in imamo torej argumentiran razlog!

in moj veliki-mali še vedno ne zaspi sam. in prejle je ležal in rekel, da ga prstki na nogah srbijo, naj mu jih popraskam_in kot dobra mamica mu praskam prstke na nogicah. potem pa izjavi: bova mogla kupit kremo za bolhe. na glavi jih nimam, na nogah pa so. se nisem mogla zadržat pri smehu! pa saj ti nimaš bolh!      ja, pa jih imam. na prstkih.

koala.ček - držim pestke, da boste imeli danes mirno in spečo noč!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3248
22.3.2010 8:45:03   
KatMat

Z že spi...
kaj pa je blo..?

Mah BV...eno in isto izjavo dobim na par mesecev...zdej mi je pa tega dovolj. Tko na pol službeno, na pol privat.

Ri razložim ob kafetu....mogoče me tašča bere user posted image user posted image

Grem jest.

drzim pestke da jih ne dobi prevec z valjajem po glavi....ce si pa zasluzi si pa kr dej duska

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 3249
22.3.2010 8:51:51   
maja1488
A se sam meni zdi, al smo HB vsi zdaj bolj al manj zdravi?

Flaška, šivilja, majana, leela?

< Sporočilo je popravil maja1488 -- 22.3.2010 8:52:07 >

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......