|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z majčki 2009 - 10. del
21.3.2010 9:57:08   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

Moj je tud že velik naredu dons...zdej lupi krompir ima ga namreč kar velik za olupit ker nas bo okrog 12 user posted image ...jaz sem pa že popekla purana nardila solate,juho še zakuham...tiramisu je dokončan...

kati a sm dala dost evrčkov?

maja user posted image user posted image user posted image

ledenka
lepa si bla user posted image ...kako sta pa notr pršla,sej najbrž si že povedala ampak sem spregledala.

Kako misliš notr prišla?

Ja to najbrž ne more vsak it ali pač??
Tko mislim če imata kakšne veze itd...

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
21.3.2010 10:01:34   
lake
Pa ona je VIP, a ne veš tega user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3127
21.3.2010 10:01:56   
maja1488
Ne vem če gre lahko vsak. Naša ledenka je itak vip.

O Z se zbuja. Moj je šel v pisarno po neke plakate....bom mogla pisat popoldan user posted image
M je za zajtrk jedla grah user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3128
21.3.2010 10:03:42   
ledenka

ledenka lepa si bla user posted image ...kako sta pa notr pršla,sej najbrž

hvala user posted image en frend je med organizatorji, pa greva vsako leto user posted image

šivilja, čevlji sof ajn,čist normalno se da v njih hodit. sam potem, ko smo stali, sem po eni uri mislila, da mi bojo noge odpadle user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3129
21.3.2010 10:05:25   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: lake

Pa ona je VIP, a ne veš tega user posted image

very vip user posted image user posted image user posted image

maja, torbce bojo ta teden user posted image so jih že poslali

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3130
21.3.2010 10:11:33   
Dudica1
aha razumem...

pa kakšne torbice ste noročile,pa kdaj user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3131
21.3.2010 10:14:09   
Leela
dan

tavelik je isto ob 6h vstal. Potem gremo pa na južno k tašči.

dudi lepo praznuj

ledenka smo te videle, so te veliko kazali.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3132
21.3.2010 10:15:19   
Dudica1
leela hvala bom bom user posted image
Vi pa se fino mejte na kosilu

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 3133
21.3.2010 10:22:29   
ledenka
user posted image

user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3134
21.3.2010 10:25:10   
ledenka
grem še malo spat user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3135
21.3.2010 10:33:33   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: avokado
rodila sem 7.maja in sicer deklico Žano, dolgo celih 58 cm in težko 4070 g. Ogromna boste rekle

user posted image  Dobrodošla avokado! Ja, tvoja punca je bila pa cela baba že ob rojstvu. A je velika na vaju? Čeprav midva nisva izven povprečij, pa je bila moja starejša je 55 cm, imela je pa samo 200 g manj kot tvoja Žana.

Katmat, kakšna lepa tortica, daj mi že povej no, s čim obarvaš tičino? K.tja, ali  mi pa ti povej, vidim, da si jo tudi ti barvala.

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Upam da mi uspe, drugače ne pečem ful veliko... Mi gre na jetra vsa posoda ki jo pol gledam v lijaku in po pultu (in se mi je seveda ne da pospravit) user posted image user posted image user posted image

a si ti kej z mano v sorodu? user posted image user posted image user posted image

Ej, kolegica sorodnica, dej povej kako se ti spopadeš s problemomuser posted image

ne pečem, ampak kupim user posted image

user posted image Dobra taktika. Sam ko pa večinoma ni tako zelo dobro.

ja, moraš kar najdet

torte recimo pohvalijo v galeriji grad, pa tam v trnovem je (vsaj včasih) bla ena slaščičarna viki al neki tazga, jih je veliko tam naročalo

bo treba začet okol probat hodit user posted image

Fantastične imajo v slaščičarni Njam Njam v Leclercu, samo so pa dragi kot pes - če jo naročiš celo, jo plačaš sorazmerno številu kosov, ki so pa po enaki ceni, kot je tam kos torte sicer.

Flaska, če je pa tole amaterska torta, sem pa bicikl. Se ti pa pri dekoraciji vidi foh user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Leela
kaj oz. koliko denarja se da za darilo pri poroki?user posted image  Bom vprašala kaj hočeta. Če bosta hotela denar pa ne vem kolko je "primerno"

Kako blizu sta ti?

A res samo na povabilo? Zakaj je bilo pa potem kar nekaj praznih sedežev videti?

Pri nas sta zadnji dve noči za znoret. Od pol enih naprej najeda, potem pa kot ura ob 5:40 noče več spat. Jo kar mojemu dam, da gresta v dnevno sobo. Danes ji je potem posesal nos, pa sta skupaj hrčila na kavču še eno uro. Jaz sem pa zakomirala do 8h. Tudi starejše nisem slišala, ko se je zbudila, pa je glasna kot tank.

Služba - meni bo kar OK iti, čeprav mi bo, tako kot mi je bilo pri starejši, težko pustiti mojo štručko samo. Bi pa pred službo rabila kakšen trenčkot - nad koleni pa v kakšni bež ali topli rjavi barvi. Je katera kje videla kaj takega?

(odgovor članu avokado)
Neposredna povezava do sporočila: 3136
21.3.2010 10:38:45   
Tanja_
mama11 ravno včeraj sem pisala, da sem iskala trenčkote samo v bež pa rjavi barvi. Gledala sem pa v Zari, Max&Co, Emporiumu- Penny Black, Marella, weekend max mara, 123 al kaj je una štacuna. Skratka vse je neki bež.

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 3137
21.3.2010 10:58:04   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

mama11 ravno včeraj sem pisala, da sem iskala trenčkote samo v bež pa rjavi barvi. Gledala sem pa v Zari, Max&Co, Emporiumu- Penny Black, Marella, weekend max mara, 123 al kaj je una štacuna. Skratka vse je neki bež.

Super, hvala, moram v shopping.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3138
21.3.2010 11:32:37   
ivanamdb
jutrcek punce! kaj sm jaz to vse zamudila???
uf, sevedno prehlajena, ampak zdaj sm rekla da bom jaz kot moj ko je prehlajen...au vse me boli, slabo mi je, ipd.... tko da on lepo vse dela, vceraj je tut solato opral in dal v tw, pa se ne vem kolkkrat caj naredil, pa D. zrihtal.
D. je bila res pridna, v enem kosu od 22 do 8, pojedla cornflakes, 2 krat se pokakala in zdaj spet spi....in jaz nisem prst dvigla user posted image user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=VbmbMSrsZVQ

hehehe nekaj sm se naucila  user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3139
21.3.2010 11:46:48   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka
vidim, da ste mele žur user posted image kolcalo se mije, zdaj vem, zakaj! user posted image user posted image user posted image
je bilopa letos res bistveno bolj zabavno kot laniuser posted image

O važičkauser posted image A si še zmer naša prjatlca?

te bom staškala user posted image seveda sem! user posted image user posted image user posted image user posted image

Jeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Spala 2 uri.

Rabim lonc kave direkt v žilo!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Šivilja, zate tudi user posted image user posted image user posted image user posted image

Koalcek, tudi tebi user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj te neprespane noči...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3140
21.3.2010 11:47:35   
FLASK_A
Ej, Ledenka, dej nam za drugo leto zrihtaj da gremo RR mamice na viktorjeuser posted image Kaj bi bil to žuruser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3141
21.3.2010 11:49:26   
FLASK_A
Mi smo bili pa KONČNO!!!! po kakem tednu ali celo več ZUNAJuser posted image user posted image user posted image Sprehod je pasal, potem smo pa še malo vrt urejali... Sem posadila sivko, posejala peteršilj, drobnjak. Komaj čakam da vidim če spljoh bo kaj uspevalouser posted image  

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3142
21.3.2010 11:50:22   
majana79

Ej, Ledenka, dej nam za drugo leto zrihtaj da gremo RR mamice na viktorjeuser posted image Kaj bi bil to žuruser posted image

uuu, kera dobra ideja user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3143
21.3.2010 11:51:11   
FLASK_A

uuu, kera dobra ideja user posted image user posted image

Pol na zabavi jim bomo pa vse požrleuser posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3144
21.3.2010 11:59:28   
mama11
Punce, svakinjo so odpeljali v operacijsko na CR, je bila sicer naročena v sredo, pa so se danes zjutraj začeli popadki. Držite pesti, da bo naš mali kralj Matjaž hitro tu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3145
21.3.2010 12:01:07   
Anonimen
jaz nazaj... sem se kar zasanjano sprehajala med igračami pa med pisarniškim materialom (moram si urediti fascikle za vsakega člana družine posebej, da ne bom potem vsa zmešana iskala kakšne pomembne papirje... jih odlagam kar v predal: pred otroci sem imela pa vse urejenouser posted image )... in nihče me ni priganjal ali cukal za hlačeuser posted image ... nedeljski jutranji odklop!
danes za kosilo goveji zrezek pražen krompir kuhana zelenjava in solata. bo dovolj nedeljsko?
ampak prej moram pa še prostor za kuhanje narest... najtežji del!

mama11, jaz sem barvala kar z jedilnimi barvami (pregnetla sem barvo v maso).

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 3146
21.3.2010 12:01:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mama11

Punce, svakinjo so odpeljali v operacijsko na CR, je bila sicer naročena v sredo, pa so se danes zjutraj začeli popadki. Držite pesti, da bo naš mali kralj Matjaž hitro tu user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  že držim pestke! lepo ime sta izbrala!

(odgovor članu mama11)
  Neposredna povezava do sporočila: 3147
21.3.2010 12:02:16   
maja1488

user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 3148
21.3.2010 12:46:10   
majana79

navijamo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 3149
21.3.2010 12:46:29   
majana79
maja, prjatlca, a si kej boljše? 

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......