|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrčki 2009* 2.del
19.3.2010 13:45:29   
Rosca79
Baby Blue: Mi se niti ne ravnamo po tem kdaj med ljudi, ker smo vedno na terenu, se pa strogo po najinem filingu odločamo med kakšne ljudi... Čist tko za primer: 1. november brez panike na pokopališču, ker je tko vse spokojno, taka fajn energija šiba okol, na pogreb tja gor pa ni variante. Isto mi je s sejmi, nakupovalnimi centri,... tam kjer ljudje hitijo, gledajo samo svoj cilj kot da so sami na svetu, skorej da hodjo že čez vozek ker so tko sfokusiran, mi je najljubše če je lepo na varnem v vozku, pa da gleda mene. Tako se jst počutm boljš in tudi moja miška je čist umirjena. No pravjo da je naša dečva "ful skulirana"user posted image

Čakam da se zbudi, poj pa greva spet na rajžouser posted image

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 4076
19.3.2010 13:49:16   
Rosca79
Aja pa še to: prevečkrat smo smotan smo mi, ne naši tamavčki, oni se samo odzivajo na okolicouser posted image

(odgovor članu Rosca79)
Neposredna povezava do sporočila: 4077
19.3.2010 19:56:13   
baby blue
Rosca79 saj se jst tud na take stvari ne oziram preveč... No danes smo bili z vozičkom in je bila pridna kot angelček niti solzice ni potočila lepo je opazovala okolico... Je pa v vozku proti nama obrnjena tako da se je še smejala in pogovarjala vmes...

mateja8... Tu pri nas na Jesenicah je vsakoletni Jožefov sejem kjer so stojnice s suhim sadjemm, copatami, nogavicami kičem in ostalimi zadevami pa suho rubo...

Lana mi je ime, naj vsak zdaj to ve. 14. septembra 2009 ob 13:37 sem prijokala na svet.

Rojstvo: 14.09.09 - 2910g, 50cm
1.leto: 14.09.10 - 9240g, 76cm

(odgovor članu Rosca79)
Neposredna povezava do sporočila: 4078
19.3.2010 20:45:33   
čili
 Z Jesenic mam pa jest dva  bratranca...

Mateja moj je tudi danes bol spal,čeprav samo prvo rundo, ko smo bili doma in ponoči. Popoldan pa smo ostali kar zunaj in je zato samo pol ure odspal v vozu. Res morava gledat, da smo doma, ko je čas za spanje drugač samo malo oddrema.. So pa( mislim da po prvem cepljenju) punce imele tukaj gor debato v zvezi s tem ,da po cepljenju  nekateri bolj spijo. Mogoče je pa res kaj na tem. Bo mogoče mož kej pripomnila, ko se spet pofočka.

Majra ane kako paše ko dete pohvalijo . Jest kar malo zrastem vsakič.Ninauser posted image za napredek.

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 4079
19.3.2010 20:54:08   
baby blue
Možno je ja da nekateri otročki po cepljenju več spijo... Lana vem da je po prvem cepljenju občutno dalj časa in večkrat spala...

Zdej pa spi kot mali polhek...

Lana mi je ime, naj vsak zdaj to ve. 14. septembra 2009 ob 13:37 sem prijokala na svet.

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 4080
19.3.2010 21:17:58   
čili
moja  dva sta danes oba v najini postli zaspala kot polha.. tavelik ima dovoljenje ,da vikende lahko gostuje tudi on,ker on bi še vedno pri nama spal, če bi mu dovolila. On je bil eden tistih zlo zahtevnih dojenčkov...Pa še vedno me potrebuje skoraj več kot Ažbe...Je pa lep prizor:svoje otročke gledat, ko pančajo-so še posebej lepi...

Sem popolnoma brez kondicije postala TOLE ZIMO. Bo treba s pomladanskim tekom pričet-je konec nosečnosti in izgovorov za lenobo. Me že en malo dalši sprehod čist zmatra, pa bože nedaj da kakšen klanček srečam... user posted image

Nočka punce

aja pa rečte larilu, če jo kaj vidite, da njene jutranje mladce pogrešamuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4081
19.3.2010 21:18:31   
vila MaLiNa
Razvajenost... kar ošpice dobim, ko kdo pravi, da je moja punčka razvajenauser posted image . Največkrat pa to pravijo tisti pri katerih se joka v naročju, seveda da jo bom potem vzela k sebi in potem je že razvajenauser posted image .

Spanje... sedaj je prešaltala in spi že tam okoli 19.30 s tem, da se še kakšne 2x zbudi do 21 ure. Postroj pa zato sledi že ob 6 uri zjutrajuser posted image user posted image . Dnevno spanje... je sedaj samo še 2 po 20min.user posted image . Vožnja v avtu - dretje do onemoglosti, me gleda s tistimi očki, ki pravijo: "Mami zakaj me ne potolažiš? Zakaj me ne dvigneš k sebi?" Joj.... Vožnja v vozičku ji je pa na čase vsaj všeč, žal pa ni obrnjena v mojo smer, tako da je ne vidimuser posted image .

Cepljenja je do sedaj vredu preneslauser posted image . Na žalost brez sprememb v spanjuuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4082
19.3.2010 21:19:48   
vila MaLiNa
Čili lepo spiteuser posted image

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 4083
20.3.2010 8:23:33   
baby blue
Jutro

No Lana je včeraj zaspala že ob 18-ih in sem mislna da se bo do 20 ure zbudila da se bo najedla pa je punca kar spala pa sploh je nisem preoblekla v pižamo  Zbudila se je potem ob enih se najedla - jedla je celih 5 minut - in zaspala nazaj ter spala do 6-ih takrat je bla pa pesmica in smeh da je prišla k nama... Šele zjutrej sva se previle se je najedla zdej pa spet spi - v tavelki seveda

Lana je cepljenja dobro prenesla...

Vožnja v avtu in vozičku... Zaenkrat je navdušena navihano in zainteresirano gleda naokoli potem pa kmalu zaspi včasih je pa tud kak jok vmes ampak jo potem kar zmanjka...

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 4084
20.3.2010 8:28:49   
majra
igrače....našo zanimajo samo naši obrazi, Tv, če ji ga uspe kaj ujet, Katja, ki skače okol nje, pa rokice rada gleda......tako, da imam ful problemov jo namotivirat za prijemanje igrač, obračanje in podobne zadeve na fizioterapiji. Fizioterapevt kar čukasto gleda, ko noče prijet igrače. Pa mu dopovedujem, da jo zna prijet in prestavit v drugo roko, ampak kaj, ko je tam bolj zanimivih stvari

razvajenost....po moje takšne male ne moreš razvadit. Pač dojenčku daš kar rabi, pa tudi če je to 25 urna pozornost. Da spet omenim tega našega fizioterapevta, je reku, da je Nina razvajena in me izkorišča, ker pač noče bit pri njemu in takoj začne jokat, ko jo pa vzamem k sebi pa takoj neha. Pa joka, ko noče telovadit, ko preneha, se pa takoj smeji. Meni je čisto logično, da dojenček tako reagira, to nima nobene veze z razvajenostjo. Je pa moja starejša sedaj kar razvajena, ker ji dosti pustim, da se ne dere in kriči, ker živimo v zelo majhnem stanovanju. Ampak ni še panike....user posted image

kengurujček....vedno pozabim vprašat, če bi ga lahko mi uporabljali, glede na hipotonost

čevlji....vem, da je sedaj priporočljiv mehak podplat, ampak je imela Katja kar cicibanove čeveljčke, ker je hodila ful na noter, v čeveljčkih je pa bilo boljše. Tako bo verjetno tudi pri Nini laufal ciciban, ko ne bo več za bosa hodit.

avtosedeži.....mi imamo Romerja  brez isofixsa in sem ful zadovoljna. Se Katja zelo rada vozi v njem, pa smo dosti na cesti. Tako, da bo tega podedovala Nina, kaj bomo pa Katji kupili pa še ne vemuser posted image

spanje....Nino ne nosimo, da bi zaspala. Jo ati uspava na postelji, potem jo pa prenese v posteljico. Čez dan pa sama zaspi na veliki postelji

vrtec...eno leto se bo še crkljala pri babicah

pri nas pa spet tako piha, da ni za ven hodit user posted image

< Sporočilo je popravil majra -- 20.3.2010 8:29:28 >

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 4085
20.3.2010 14:22:05   
Doria
Vsem en lep pozdravcek,

saj vem, da ste na izletih, vozičkate (če ni preveč vetra), se crkljate s svojo družinico... no midva hišo pucava..on je v kopalnici, pa me ne vidi da sem na računalniku user posted image user posted image user posted image no kuhnja je mojauser posted image in še kaj drugega.....

Evo, vidite prednost foruma...hotela sem avtosedež in ga že imam. Hvala vsem za odgovore! Ujela sem Vikend akcijo v Baby centru, dobila težko pričakovani dobropis in kupila Kiddy Infinity pro za 149,99€. Če katero še zanima, na Rudniku so jih včeraj imeli še pet takih. Je pa to nedvomno moje slovo os baby centra...kljub temu, da sem kar dobro čez prišla, je bil končen občutek.

Carpe diem, punce!

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 4086
20.3.2010 15:40:41   
baby blue
Vse ste že dobile dobropise jst pa še ne... Tako da najbrž bo naslednji teden ko je že akcije konec... user posted image No saj bo...

Lana je ravno zaspala jst sem mal pokukat pršla ati pa s kolegom PS2 nogomet špila user posted image

(odgovor članu Doria)
Neposredna povezava do sporočila: 4087
20.3.2010 18:05:18   
Mož*
Dober dan!
Spanje: user posted image user posted image user posted image user posted image , kaj je že to?
Zaspi izključno na levi ali na desni. Včeraj zvečer sem ga okoli 23.00 odložila v poteljico, ob polnoči se je že priklopil in bil priklopljen praktično do jutra. Ob 6. je vstal, do sedaj spal 1x20 in 1x10 minut. Priden, mucek.

Tudi mi smo včeraj v Baby Centru kupili avtosedež Kiddy Confort pro; izkoristili dobropis, pa še 2x10 eur bona smo prejeli, ker je bila vikend akcija. V lupinici je ena sama tulba, čista katastrofa, poskusili smo praktično vse avtosedeže (naročenega smo imeli Tobija, a smo ga odpovedali); edino v Kiddyju je bil zadovoljen).

Danes smo kar precej vozičkali, a je tudi vozičkanje pogosto spremljalo tuljenje. Trenutno je dleč najbolj srečen, če seprosto giblje po tleh.

Razvajenost: odzivanje na otrokove potrebe tudi slučajno ne pomeni razvajenosti. Je pa res, da otroci od rojstva kažejo različne temperamente in jih s pridom tudi uporabljajo.

Čeveljci:
že ta veliki trije so nosili fiziološke čeveljce s popolnoma mehkim, usnjenim podplatom, Klemen ima Pedipedove čeveljce (ima že št. 20). Cicinanovega čevlja pa tudi enega ne bi izbrala, niti soft linije ne. Če ima otrok deformacijo stopala, mu predpišemo in po meri naredimo ortopedske čevlje, drugače pa so za nogice brez deformacij za prve korake že vsaj 15 let priporočeni fiziološki čeveljci. Ni in ni mi jasno, kako da naši proizvajalci tega ne dojamejo.

< Sporočilo je popravil Mož* -- 20.3.2010 18:11:43 >

2.9.09 3120g, 52 cm, OG 34cm
8.3.10: 7330g, 70 cm, OG 42 cm
17.10.10:: 9300g, 80 cm

Neposredna povezava do sporočila: 4088
20.3.2010 21:35:28   
čili
kaj dej ...ste na Viktorjih use al kuga!!??

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 4089
20.3.2010 21:48:04   
majra
IZVIRNO SPOROČILO: čili

ampak je pa res žalostno tukaj user posted image

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 4090
20.3.2010 21:54:45   
Anonimen

nope jaz mam spet tamavčija bolnega tko da ni cajta

(odgovor članu čili)
  Neposredna povezava do sporočila: 4091
20.3.2010 21:56:22   
majra
IZVIRNO SPOROČILO: larilu

nope jaz mam spet tamavčija bolnega tko da ni cajta

larilu pošiljam velik roj user posted image user posted image user posted image , da se čimprej pozdravite

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4092
20.3.2010 22:04:26   
Doria
Lep večerni pozdravček vsem,

nisem veliko pospravila, sva dobila obiske in smo uničili sirno ploščo z nekaj buteljkami rebule (jaz sem tudi en deciuser posted image user posted image )

Mož...jaz sem že čisto neprespana zaradi te situacije. Pa daj povej kaj ti to delaš, ješ, piješ, karkoli, a si daješ kaj v Nutelouser posted image user posted image ... da čez dan ne omahneš v sen? Tvoj mož, vsi ti tvoji aktivni otroci, ti stalno pišeš neka poročila za društva, jaz imam pa samo enega stalno prikljopljenega celo noč pa sem ko cuna cele dneve!!!!!user posted image user posted image Pa da ne govorim, da zjutraj spijem veliiiko kavo

Ne resno, moj mali tudi ne spi ponoči, in tudi zdaj ko smo začeli z gosto hrano, to nima nobenega vpliva na njegovo spanje(saj sem vedela, da ne bo, a upanje umre zadnje). Vem, da je vsak otrok zgodba zase, samo a se to konča in kdaj? A je to samo obdobje v otrokovem razvoju? Ker jaz vem, da se rad stiska pri meni, samo moja hrbtenica je fuč in ponoči me je stalno strah, da ga bom s komolcem dregnila.

Zdaj sem ga dala spet. Najkasneje ob enih bo jamral in miže iskal dojko. Vzela ga bom k sebi, ga podojila, zaspal bo, dala ga bom v posteljico, in kmalu se vse ponovi. In tako do jutra, ki se začne ob 5-6h, ko začne naglas razlagat svoje teorije in mi ne da spatuser posted image user posted image Saj vem, da otrok rabi mamo in očeta, samo moj ljubi sine zadnje čase ubira čudne načine za uveljavljanje svoje volje..npr. ne joka, kriče oponaša jok. A je to sploh normalno????????????

A lahko prosim razložiš, kaj so fiziološki čeveljci in katere znamke spadajo sem razen Pediped? Hvala user posted image user posted image user posted image

Razvajenost...je pojem, ki ga jaz povezujem z materialnimi dobrinami in ne objemi, poljučki, igricami, sprehodi...ja, tudi celonočnim crkljanjem pri mamici. Sicer sem sama ubrisana na oblekce in kake tudi ne bi bilo potrebno kupiti, se da tudi dobit ceneje, se bom že odvadila. Je pa tudi res, da me nobena nizka cena ne prepriča, če ni bombaž in nima elastana.

Zdaj si bom pa privoščila brezalkoholen pir...ojekomova!!"!user posted image user posted image user posted image
Pozdravček

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 4093
20.3.2010 22:05:36   
Doria
larilu user posted image user posted image user posted image

Viktorji user posted image user posted image

(odgovor članu Doria)
Neposredna povezava do sporočila: 4094
20.3.2010 22:45:54   
čili
Joj Doria user posted image kako čutim s tabo. Moj otrok št.1 mi je to delu, dolg...me veliko imel pa nič spal...Potem pa kar naenkrat to mine,sploh ne veš kdaj ali pa se navadiš ...

Zdej pri Ažbetu mi je šele jasno ,da je lahko veliko preprosteje (pa ne zaradi mene)

Še od mene en rojuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Larilu za bolančka .

Majra pomoje nas bojo ukinli  user posted image user posted image user posted image

Midva z dragim imava pa jutri  petnajstletnicouser posted image user posted image - odkar sva si dala prvega poljubčka.

Še enga za vas   CMOK  lahko noč

(odgovor članu Doria)
Neposredna povezava do sporočila: 4095
20.3.2010 23:13:06   
aleksandra1985
doria user posted image da sfolgaš to, ko se mai joka tak enih par krat vztrajam s posteljco pol pa se naveličam in pač pri nama spi, drug dan pa mene vse boli, sam jaz sem taka tečka ponoči, sam da je mir

jaz pametna duša pa sn rekla nič velke postelja za naju 2 ko bo user posted image ne bo nič pri nama spal, da se kao ne razvadi mi2 pa se morema stiskat zaj pa mama: user posted image dragi in pa jaz na 140 cm - sardelice

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 4096
21.3.2010 9:33:45   
Mož*
IZVIRNO SPOROČILO: Doria

Lep večerni pozdravček vsem,

nisem veliko pospravila, sva dobila obiske in smo uničili sirno ploščo z nekaj buteljkami rebule (jaz sem tudi en deciuser posted image user posted image )

Mož...jaz sem že čisto neprespana zaradi te situacije. Pa daj povej kaj ti to delaš, ješ, piješ, karkoli, a si daješ kaj v Nutelouser posted image user posted image ... da čez dan ne omahneš v sen? Tvoj mož, vsi ti tvoji aktivni otroci, ti stalno pišeš neka poročila za društva, jaz imam pa samo enega stalno prikljopljenega celo noč pa sem ko cuna cele dneve!!!!!user posted image user posted image Pa da ne govorim, da zjutraj spijem veliiiko kavo

Ne resno, moj mali tudi ne spi ponoči, in tudi zdaj ko smo začeli z gosto hrano, to nima nobenega vpliva na njegovo spanje(saj sem vedela, da ne bo, a upanje umre zadnje). Vem, da je vsak otrok zgodba zase, samo a se to konča in kdaj? A je to samo obdobje v otrokovem razvoju? Ker jaz vem, da se rad stiska pri meni, samo moja hrbtenica je fuč in ponoči me je stalno strah, da ga bom s komolcem dregnila.

Zdaj sem ga dala spet. Najkasneje ob enih bo jamral in miže iskal dojko. Vzela ga bom k sebi, ga podojila, zaspal bo, dala ga bom v posteljico, in kmalu se vse ponovi. In tako do jutra, ki se začne ob 5-6h, ko začne naglas razlagat svoje teorije in mi ne da spatuser posted image user posted image Saj vem, da otrok rabi mamo in očeta, samo moj ljubi sine zadnje čase ubira čudne načine za uveljavljanje svoje volje..npr. ne joka, kriče oponaša jok. A je to sploh normalno????????????

A lahko prosim razložiš, kaj so fiziološki čeveljci in katere znamke spadajo sem razen Pediped? Hvala user posted image user posted image user posted image

Razvajenost...je pojem, ki ga jaz povezujem z materialnimi dobrinami in ne objemi, poljučki, igricami, sprehodi...ja, tudi celonočnim crkljanjem pri mamici. Sicer sem sama ubrisana na oblekce in kake tudi ne bi bilo potrebno kupiti, se da tudi dobit ceneje, se bom že odvadila. Je pa tudi res, da me nobena nizka cena ne prepriča, če ni bombaž in nima elastana.

Zdaj si bom pa privoščila brezalkoholen pir...ojekomova!!"!user posted image user posted image user posted image
Pozdravček

Dobro jutro!

Veš, Doria, tole s spanjem je genetika
. Če bi moja mati pred 45 leti imela internet, bi pisala iste poste: kaj je s tem otrokom; samo s to razliko, da sem jaz odspala tistih 5-6 ur v kosu in potem je bilo konec. user posted image user posted image user posted image
Fiziološki čeveljci: mišljeni so čeveljci, ki se prilagajo, oblikujejo po nogi in nimajo trdih, že oblikovanih poplatov, opetnikov, ipd, skratka za čevelj, ki čimbolj posnema naravni stik (boso nogo) in služi zaščiti stopala (in nikakor ne opori, kot so pisali včasih). Večina dobrih usnjenih čeveljcev je fizioloških: od Elefantna, Robeeza. Pediped, Gucio, Naturino, Superfit, Chicco, pa **** no-name čeveljcev.
Doria, jaz sem tudi "ubrisana" na cunje, kaj češuser posted image user posted image user posted image ; pri čemer sem za malega pa res marsikaj kupila second-hand; po prejšnjem ogledu; ampak se ni videlo, da je bilo kdajkoli prej nošeno.

2.9.09 3120g, 52 cm, OG 34cm
8.3.10: 7330g, 70 cm, OG 42 cm
17.10.10:: 9300g, 80 cm

(odgovor članu Doria)
Neposredna povezava do sporočila: 4097
21.3.2010 10:34:36   
altaja
Oh, danes sem pa tudi jaz zaspana... fanta oba dremuckata, mama mora pa kej po bajti poštimat pa kosilo skuhat ker ko se bo mali zbudil bo lakotaaa. Se drživa dnevnega rituala hranjenja in trenutno sva na GH za kosilo (cca ob 12h) in popoldanska sadna malica. Je bolj zelenjavar, tko da se morava za sadje kar potrudit da poje recimo pol obroka. Vse ostalo je mleko..

Včeraj sva šla prvič oba z mojim malo ven (na poker), malega je čuvala babica. Itak prespi celo noč tko da je prišla ubistvu tv gledat user posted image ... No, je blo lušno, ampak po pravici povedano.. nič ne zamujam.. vse kar je je to, da mi zmanjka nočnega spanja, domov pa tud ne znami it taprva. Sej ne morem verjet da je tko, še pred enim letom nisem bla noben petek ne soboto doma user posted image ..

Malce sem se omehčala in sem šla brez skrbi, ker drugače sem ko mama medvedka.. pa saj to je normalno, a ni? Otrok je najina odgovornost in nerada jo prelagam na druge. Pa nisem pretirano zaščitniška.

Razvajenost: odzivanje na potrebe zame ni razvajenost, dokler ne gre za izsiljevanje in objestnost. Če mi gre kaj na živce so to objestni otroci.. grrrr.. upam, da moj ne bo. Naši so še majhni za to, čez kake pol leta bo pa treba postavljati meje in biti strikten.

Mož*
: dej resno povej kako hudiča ti vse folgaš.. jst bi pregorela, majkemi!

Mali stoka... akcija!

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 4098
21.3.2010 11:58:33   
čili
 Saj je rekla, genetika. Še dobro da ma mama take gene.user posted image

Kaj pa v primeru da mama porebuje veliko spanca pa ma dete atove nespeče gene...Potem pa boga mama...Baje da  je moj dragi( kot dojencek) polovico noči prečul...in najin tavelik enako...Še dobro da ima mali malo več moje krvi,ker je ta velik čista kopija tastargauser posted image .

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4099
21.3.2010 12:37:08   
majra
joj, jaz tudi ne vem kako bi funkcionirala, če ne bi spala po noči. Na srečo sta mi obe prizanesle (trkam) user posted image

Mož, tebi pa res kapo dol. Kako ti to vse z lahkoto folgaš user posted image

Danes pa spet piha in ni za nikamor. Že tretji dan user posted image

Nini so se pa včeraj po vratu in par po trebuščku spustile male rdeče pikice. Pa ne vem ali bi bila to lahko reakcija na cepivo ali mogoče na hrano. Smo probale kolerabo in je bila tako dobra, da ni ostala samo na 3 žličkah user posted image

user posted image  ene (ne vem katera), je pisala, da je mislila, da ima user posted image  temenca, pa se je izkazalo, da ima alergijo. Kakšna je razlika? Meni je pri Nini malo čudno, da so se ji temenca spet pojavila in se jih nikakor ne moremo rešit. Pa vem kako izgledajo temenca, to mi je pa vse bolj podobno izredno suhi koži, podobno ekcemom, ki jih je imela na ličku user posted image

< Sporočilo je popravil majra -- 21.3.2010 12:39:11 >

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 4100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poskok v rasti: Dojenček neprestano joče
S t.i. poskoki v rasti se pri dojenčku pojavijo spremembe v ritmu hranjenja, pogosta prebujanja, spremembe v vedenju - o...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?