Mož*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Doria Lep večerni pozdravček vsem, nisem veliko pospravila, sva dobila obiske in smo uničili sirno ploščo z nekaj buteljkami rebule (jaz sem tudi en deci ) Mož...jaz sem že čisto neprespana zaradi te situacije. Pa daj povej kaj ti to delaš, ješ, piješ, karkoli, a si daješ kaj v Nutelo ... da čez dan ne omahneš v sen? Tvoj mož, vsi ti tvoji aktivni otroci, ti stalno pišeš neka poročila za društva, jaz imam pa samo enega stalno prikljopljenega celo noč pa sem ko cuna cele dneve!!!!! Pa da ne govorim, da zjutraj spijem veliiiko kavo Ne resno, moj mali tudi ne spi ponoči, in tudi zdaj ko smo začeli z gosto hrano, to nima nobenega vpliva na njegovo spanje(saj sem vedela, da ne bo, a upanje umre zadnje). Vem, da je vsak otrok zgodba zase, samo a se to konča in kdaj? A je to samo obdobje v otrokovem razvoju? Ker jaz vem, da se rad stiska pri meni, samo moja hrbtenica je fuč in ponoči me je stalno strah, da ga bom s komolcem dregnila. Zdaj sem ga dala spet. Najkasneje ob enih bo jamral in miže iskal dojko. Vzela ga bom k sebi, ga podojila, zaspal bo, dala ga bom v posteljico, in kmalu se vse ponovi. In tako do jutra, ki se začne ob 5-6h, ko začne naglas razlagat svoje teorije in mi ne da spat Saj vem, da otrok rabi mamo in očeta, samo moj ljubi sine zadnje čase ubira čudne načine za uveljavljanje svoje volje..npr. ne joka, kriče oponaša jok. A je to sploh normalno???????????? A lahko prosim razložiš, kaj so fiziološki čeveljci in katere znamke spadajo sem razen Pediped? Hvala Razvajenost...je pojem, ki ga jaz povezujem z materialnimi dobrinami in ne objemi, poljučki, igricami, sprehodi...ja, tudi celonočnim crkljanjem pri mamici. Sicer sem sama ubrisana na oblekce in kake tudi ne bi bilo potrebno kupiti, se da tudi dobit ceneje, se bom že odvadila. Je pa tudi res, da me nobena nizka cena ne prepriča, če ni bombaž in nima elastana. Zdaj si bom pa privoščila brezalkoholen pir...ojekomova!!"! Pozdravček Dobro jutro! Veš, Doria, tole s spanjem je genetika. Če bi moja mati pred 45 leti imela internet, bi pisala iste poste: kaj je s tem otrokom; samo s to razliko, da sem jaz odspala tistih 5-6 ur v kosu in potem je bilo konec. Fiziološki čeveljci: mišljeni so čeveljci, ki se prilagajo, oblikujejo po nogi in nimajo trdih, že oblikovanih poplatov, opetnikov, ipd, skratka za čevelj, ki čimbolj posnema naravni stik (boso nogo) in služi zaščiti stopala (in nikakor ne opori, kot so pisali včasih). Večina dobrih usnjenih čeveljcev je fizioloških: od Elefantna, Robeeza. Pediped, Gucio, Naturino, Superfit, Chicco, pa **** no-name čeveljcev. Doria, jaz sem tudi "ubrisana" na cunje, kaj češ ; pri čemer sem za malega pa res marsikaj kupila second-hand; po prejšnjem ogledu; ampak se ni videlo, da je bilo kdajkoli prej nošeno.