Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 20.3.2010 20:58:28
|
|
|
|
FLASK_A
|
Aha, sem kupla Rodija. Jutri premenjam sedežke, mislim da bo Majči kar navdušena nad novostjo
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 20.3.2010 20:59:05
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 hellou sm mela obiske,pospravila sem skoraj vse še zjutraj me čaka mal... slabo vest ...sej samo 1 na teden pospravim...da se reče pospravit dej dudi, nehi nam slabo vest delat ma ne, misla sem k tko zvečer pridno pospravljaš sej jst sem tut danes, sem moja dva ven nagnala pa ne mislit da ni spet vse razturano kuhinjo bi lahko non stop sesala to je pa itak standard
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 20.3.2010 20:59:14
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz pa maxi cosi priori... tisti, ki je bil v akciji v Pikapolonici. rumene barve, ker jim je rdeče že zmanjkalo. mulček kot da ne bi občutil razlike. je obakrat zaspal.
< Sporočilo je popravil k.tja -- 20.3.2010 21:00:04 >
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 20.3.2010 20:59:29
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Testo za tortico pečeno. Moj praznuje v ponedeljek pa se bomo jutri mal sladkali. Sam ne bo tko lepa kot od k.tje, katmat ali šivilje... Tisto je že profi pridna! eh, važna je vsebina pa namen, ne izgled tičina itak mnogim ni všeč pa jo pol ob robu puščajo...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 20.3.2010 21:02:26
|
|
|
|
FLASK_A
|
Ktja, jaz sem bila tut tam. Majana, ja sej... Bo iz kreme, mal sadja... In fertik. Čist amatersko
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 20.3.2010 21:02:33
|
|
|
|
Dudica1
|
flaška za koga si zdej kupila rodija
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 20.3.2010 21:02:37
|
|
|
|
Anonimen
|
FLASK_A! mi smo danes (skupno z mojim in tavečjim mulčkom) naredili še eno... jo bom dala na fb. se vidi, da je z vseh vetrov (moj je naredil filo in čokoladni preliv, midva z Ojem pa sva obarvala tičino in jo okrasila s čokoladnimi listki:)
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 20.3.2010 21:03:14
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 flaška za koga si zdej kupila rodija Ja za Jakata
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 20.3.2010 21:03:29
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Majana, ja sej... Bo iz kreme, mal sadja... In fertik. Čist amatersko ma ja, take jaz delam, ko jih pa še nikol ni nobena ostala a si pol dobila kartico? nisi nč rekla, da ti jo posodim
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 20.3.2010 21:03:37
|
|
|
|
Dudica1
|
majana sej to sem jaz popoldne pospravljala ne zdej zvečer
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 20.3.2010 21:03:47
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja FLASK_A! mi smo danes (skupno z mojim in tavečjim mulčkom) naredili še eno... jo bom dala na fb. se vidi, da je z vseh vetrov (moj je naredil filo in čokoladni preliv, midva z Ojem pa sva obarvala tičino in jo okrasila s čokoladnimi listki:) Joj, kaj si pa ti pridna!!! Neverjetne ste, punce, res. Jaz se samo klanjam.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 20.3.2010 21:04:22
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 flaška za koga si zdej kupila rodija Ja za Jakata oh bik jaz
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 20.3.2010 21:04:41
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Majana, ja sej... Bo iz kreme, mal sadja... In fertik. Čist amatersko ma ja, take jaz delam, ko jih pa še nikol ni nobena ostala a si pol dobila kartico? nisi nč rekla, da ti jo posodim Ma ne, sem šla kupit kar po navdihu Ta je bil tut brez kartice nekaj ceneje pa sem ga kar vzela. Sem prav vesela
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 20.3.2010 21:04:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Ktja, jaz sem bila tut tam. res? dopoldne? mi2 sva bila brez mulčkov... potem pa sva premišljevala, ali naj ga kupiva v Pikapolonici, kjer je bil v akciji, ali naj ga v BC, kjer bi dobila nazaj bone... pa sva se vseeno odločila kar za Pikapolonico, čeprav bi v BC takorekoč več dobila ... hecna računica.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 20.3.2010 21:05:52
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 flaška za koga si zdej kupila rodija Ja za Jakata oh bik jaz menda si ja ''bik'' ženskega spola
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 20.3.2010 21:06:55
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja Ktja, jaz sem bila tut tam. res? dopoldne? mi2 sva bila brez mulčkov... potem pa sva premišljevala, ali naj ga kupiva v Pikapolonici, kjer je bil v akciji, ali naj ga v BC, kjer bi dobila nazaj bone... pa sva se vseeno odločila kar za Pikapolonico, čeprav bi v BC takorekoč več dobila ... hecna računica. Ja, tko, po navdihu ane Midva sva bila prej, pred sedmo zvečer. Tudi sama. Kaj to pašeeeee
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 20.3.2010 21:07:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: k.tja FLASK_A! mi smo danes (skupno z mojim in tavečjim mulčkom) naredili še eno... jo bom dala na fb. se vidi, da je z vseh vetrov (moj je naredil filo in čokoladni preliv, midva z Ojem pa sva obarvala tičino in jo okrasila s čokoladnimi listki:) Joj, kaj si pa ti pridna!!! Neverjetne ste, punce, res. Jaz se samo klanjam. kaj klanjaš_ti pa faks zraven delaš! kar tudi ni od muh! saj J. je že dovolj velik, da bi pomaga valjati pa mešati... ga kar malo porabi (je sicer bolj svinjsko, a zadovoljstvo šteje:)
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 20.3.2010 21:09:00
|
|
|
|
FLASK_A
|
Ktja, naš jaka je tak ČISTUN!!! Bog ne daj, da bi imel drobtinico kruha na roki Moram takoj brisat. Vglavnem, pri takih podvigih on izbulji oči in da roke na hrbet. Da jih ja ne bi po pomoti uporabil
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 20.3.2010 21:09:35
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 flaška za koga si zdej kupila rodija Ja za Jakata oh bik jaz menda si ja ''''bik'''' ženskega spola aja menda...ne vem moj se ni še nič pritoževal
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 20.3.2010 21:10:28
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 flaška za koga si zdej kupila rodija Ja za Jakata oh bik jaz menda si ja ''''''''bik'''''''' ženskega spola aja menda...ne vem moj se ni še nič pritoževal No to je pa itak glavno Zame je načeloma vseeno
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 20.3.2010 21:11:09
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 flaška za koga si zdej kupila rodija Ja za Jakata oh bik jaz menda si ja ''''''''''''''''bik'''''''''''''''' ženskega spola aja menda...ne vem moj se ni še nič pritoževal No to je pa itak glavno Zame je načeloma vseeno ahhh dej dej
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 20.3.2010 21:11:31
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Ktja, naš jaka je tak ČISTUN!!! Bog ne daj, da bi imel drobtinico kruha na roki Moram takoj brisat. Vglavnem, pri takih podvigih on izbulji oči in da roke na hrbet. Da jih ja ne bi po pomoti uporabil bo sanitarni inšpektor
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 20.3.2010 21:12:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: k.tja Ktja, jaz sem bila tut tam. res? dopoldne? mi2 sva bila brez mulčkov... potem pa sva premišljevala, ali naj ga kupiva v Pikapolonici, kjer je bil v akciji, ali naj ga v BC, kjer bi dobila nazaj bone... pa sva se vseeno odločila kar za Pikapolonico, čeprav bi v BC takorekoč več dobila ... hecna računica. Ja, tko, po navdihu ane Midva sva bila prej, pred sedmo zvečer. Tudi sama. Kaj to pašeeeee ja ni treba gledati drugega kot tisto kar te pri nakupu zanima...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 20.3.2010 21:12:43
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Ktja, naš jaka je tak ČISTUN!!! Bog ne daj, da bi imel drobtinico kruha na roki Moram takoj brisat. Vglavnem, pri takih podvigih on izbulji oči in da roke na hrbet. Da jih ja ne bi po pomoti uporabil bo sanitarni inšpektor Joj, takega pa rajši ne dobit na inšpekcijo
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 20.3.2010 21:13:57
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Ktja, naš jaka je tak ČISTUN!!! Bog ne daj, da bi imel drobtinico kruha na roki Moram takoj brisat. Vglavnem, pri takih podvigih on izbulji oči in da roke na hrbet. Da jih ja ne bi po pomoti uporabil bo sanitarni inšpektor Joj, takega pa rajši ne dobit na inšpekcijo dej, lih take rabmo, nočeš vedet, kaj se dogaja po gostilnah in podobnih lokalih
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.