Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 20.3.2010 18:22:09
|
|
|
|
koala.cek
|
uživam v sobotnem večeru, opazujem mladiča kako se podita po dnevni in se veselim večera z možem . malo manj se veselim noči, a pričakujem da slabša od današnje ne more biti
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 20.3.2010 18:25:31
|
|
|
|
lake
|
Dons so Viktorji , čeprov se bomo vsaj mal zabaval ob TV.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 20.3.2010 18:27:18
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Dons so Viktorji , čeprov se bomo vsaj mal zabaval ob TV. buahahaha žurka
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 20.3.2010 18:31:27
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: lake Dons so Viktorji , čeprov se bomo vsaj mal zabaval ob TV. buahahaha žurka midva greva pa kar tja... pa še stoli so neudobni,tko da se ne da spat sej se moram spravit, dat M spat itd.
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 20.3.2010 18:32:06
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: lake Dons so Viktorji , čeprov se bomo vsaj mal zabaval ob TV. buahahaha žurka midva greva pa kar tja... pa še stoli so neudobni,tko da se ne da spat sej se moram spravit, dat M spat itd. uuu, dej nam kej pomahej
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 20.3.2010 18:32:31
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek uživam v sobotnem večeru, opazujem mladiča kako se podita po dnevni in se veselim večera z možem . malo manj se veselim noči, a pričakujem da slabša od današnje ne more biti a pri vas tudi?! kaj pa vas matra??
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 20.3.2010 18:32:53
|
|
|
|
lake
|
uuuuuuuu VIP person, mal nam pomahej z rdeče preproge
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 20.3.2010 18:33:06
|
|
|
|
Leela
|
žurerke: kaj oz. koliko denarja se da za darilo pri poroki? Bom vprašala kaj hočeta. Če bosta hotela denar pa ne vem kolko je "primerno"
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 20.3.2010 18:40:14
|
|
|
|
koala.cek
|
majana - hmmmmm taveliki se dere v tri dni. danes je sicer jamral da ga boli buhi. ok, greva lulat. dvakrat kakat. ništa. pa reče, da ga ne boli več. pa se spet zbudi in dere, da ga bolijo nogice. ga masiram in spet ok. potem se spet dere da mu mali nagaja. kr neki....skratka, ima žive sanje. tamali se dere in stoji v posteljici. ko ga poležem, se dere še bolj. pa zaspi. in spet dretje skupaj s tavelikim. se zbudita oba naenkrat. mož popoka kovtre in gre v drug štuk. mali je ves posran. ga previjem. boleti me začne glava. ne spim 20 minut in spet....jovo na novo. le kaj bi to bilo ? moja mati pravi, da so to čari materinstva
< Sporočilo je popravil koala.cek -- 20.3.2010 18:42:20 >
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 20.3.2010 18:41:38
|
|
|
|
koala.cek
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: lake Dons so Viktorji , čeprov se bomo vsaj mal zabaval ob TV. buahahaha žurka midva greva pa kar tja... pa še stoli so neudobni,tko da se ne da spat sej se moram spravit, dat M spat itd. ooooooo a sem lahko tvoja prijateljica
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 20.3.2010 18:43:47
|
|
|
|
koala.cek
|
aja, sem pozabila dodat, da ob vsem tem nočnem vstajenju komaj čakam, da grem v službo. nimam pojma kako bom funkcionirala
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 20.3.2010 18:46:39
|
|
|
|
PapuaNG
|
No, pa sem končno tut kosilo pojedla. Al večerja, karkoli že. Sem crknjena od vsega laufanja naokoli. Pa še ven grem zvečer na pirček ali dva. No, vsaj zunaj bom, brez otroka Sicer se pa ne morem pritoževat, je kar priden. Aja, vožnja v novem sedežu mu je bila všeč Se ni nič pritoževal, vmes je celo zaspal in se ni zbudil, ko sem ga vzela ven, da sem šla v lekarno in ko sem ga nazaj notri dajala. Bi morala še prejle na eno vožnjo it, da bi zaspal, ga sploh nisem mogla uspavat. Bo pa buden še kakšno uro, dokler ne gre spat.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 20.3.2010 18:51:01
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela žurerke: kaj oz. koliko denarja se da za darilo pri poroki? Bom vprašala kaj hočeta. Če bosta hotela denar pa ne vem kolko je "primerno" glih v maju imamo eno poroko ....midva dava 150€ pa še kaj zraven,nazadnjo poroko sva dala unega angela ljubezni.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 20.3.2010 19:06:28
|
|
|
|
Tanja_
|
Čer! Smo bili v šopingu-pa zjutrej sem mogla sama v nabavo, ker je bil moj še čist bolan-pol je pa cel dan spal-itak. Pol sem ga pa kr iz postle vrgla, da smo šli-nema bolniške za vikend-sej ni mel vročine Sva nabavla za H. ene kavbojke, pa ala Allstarke-take shiny, pa eno majčko za poleti. Jaz sem dobila kavbojke. Zdej moram pa še zgornje dele nabavit-sem skoz v istem napravljena. ledenka lepo se mejta na VIP žuru. Pomahej nam iz rdeče preproge leela glede denarja-odvisno kako blizu ste si. Midva sva dobila od 100-1500€-odvisno kdo je dajal....
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 20.3.2010 19:11:09
|
|
|
|
Leela
|
dudi, tanja tnx, da si vsaj približno predstavljam.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 20.3.2010 19:14:23
|
|
|
|
maja1488
|
Midva sva tut dobila od 100€ naprej. Od familijarnih članov več. Pa ful sva bonov za merkur dobila. Uuuuu ledenka...pomahaj nam.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 20.3.2010 19:15:10
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek majana - hmmmmm taveliki se dere v tri dni. danes je sicer jamral da ga boli buhi. ok, greva lulat. dvakrat kakat. ništa. pa reče, da ga ne boli več. pa se spet zbudi in dere, da ga bolijo nogice. ga masiram in spet ok. potem se spet dere da mu mali nagaja. kr neki....skratka, ima žive sanje. tamali se dere in stoji v posteljici. ko ga poležem, se dere še bolj. pa zaspi. in spet dretje skupaj s tavelikim. se zbudita oba naenkrat. mož popoka kovtre in gre v drug štuk. mali je ves posran. ga previjem. boleti me začne glava. ne spim 20 minut in spet....jovo na novo. le kaj bi to bilo ? moja mati pravi, da so to čari materinstva po moje mora bit kaka luna... definitivno a veš da jaz tudi po eni strani komaj čakam da grem v službo, ker mi to, da sem z njim 24 ur na dan, pošteno načenja živce pa sej grem kam brez njega, pa ven pa tko, samo to ni isto... moram it neki za službo delat Tanja, super za šoping
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 20.3.2010 19:16:48
|
|
|
|
lake
|
Ledenka Najboljš da nam kr en transparent nardiš, pa pomoliš pred TV.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 20.3.2010 19:17:16
|
|
|
|
maja1488
|
V torek je pol lune (D)
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 20.3.2010 19:18:11
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Ledenka Najboljš da nam kr en transparent nardiš, pa pomoliš pred TV. Sam sem razočarana....nič nas nisi vprašala za mnenje glede outfita.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 20.3.2010 19:23:33
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: lake Ledenka Najboljš da nam kr en transparent nardiš, pa pomoliš pred TV. Sam sem razočarana....nič nas nisi vprašala za mnenje glede outfita. Ja, jaz sem tud na to pomislila. majana bl slab šoping je bil zame. Sploh ne vem, kaj naj si za zgorej kupim za obleč?Ful majo enih zavesastih majčk-men to ni. Samo puloverjev sem pa tud že sita. Pa kak lep trenč bi imela, ali pa jaknco-pa nič nimajo. Vse je bež barve-takega pa že imam. Pa čevlje rabim-pa tud nič-al majo ultra peto, al so pa sandali. K da med zimo in poletjem ni nobenega letnega časa, glih tko prodajajo. Sem pa za Hančo vidla ful lepo jaknico od Kanza-ampak je pa samo od 80 številke naprej-imajo pa pni ful velike številke, tko da ne pride v poštev. Drugje majo pa vse roza-k da punčke sam roza nosijo maja sem vidla Armani junior
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 20.3.2010 19:28:46
|
|
|
|
maja1488
|
uuuu Tanja...a majo kej lepega? Mormo bit v torek že ob štirih gor, da ji probajo in počesejo
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 20.3.2010 19:35:43
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 uuuu Tanja...a majo kej lepega? Mormo bit v torek že ob štirih gor, da ji probajo in počesejo Sem bila z možem in sem šla lahko samo v tiste trgovine, ki sem jih naštela že doma-se je psihično samo za te prpravu Sej veš-moški .Tko da nisem niti ene stvaro v roke prijel. Pa Ralph Lauren pa Hilfiger za otroke imajo zdej.Skratka fensi šmensi
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 20.3.2010 19:38:13
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 uuuu Tanja...a majo kej lepega? Mormo bit v torek že ob štirih gor, da ji probajo in počesejo Sem bila z možem in sem šla lahko samo v tiste trgovine, ki sem jih naštela že doma-se je psihično samo za te prpravu Sej veš-moški .Tko da nisem niti ene stvaro v roke prijel. Pa Ralph Lauren pa Hilfiger za otroke imajo zdej.Skratka fensi šmensi Ja, sem enkrat v Italiji eno bundo odARMANI V ROKE VZELA...ČEZ 300€ Ups...caps lock
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 20.3.2010 19:42:59
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: lake Ledenka Najboljš da nam kr en transparent nardiš, pa pomoliš pred TV. Sam sem razočarana....nič nas nisi vprašala za mnenje glede outfita. Ja, jaz sem tud na to pomislila. majana bl slab šoping je bil zame. Sploh ne vem, kaj naj si za zgorej kupim za obleč?Ful majo enih zavesastih majčk-men to ni. Samo puloverjev sem pa tud že sita. Pa kak lep trenč bi imela, ali pa jaknco-pa nič nimajo. Vse je bež barve-takega pa že imam. Pa čevlje rabim-pa tud nič-al majo ultra peto, al so pa sandali. K da med zimo in poletjem ni nobenega letnega časa, glih tko prodajajo. Sem pa za Hančo vidla ful lepo jaknico od Kanza-ampak je pa samo od 80 številke naprej-imajo pa pni ful velike številke, tko da ne pride v poštev. Drugje majo pa vse roza-k da punčke sam roza nosijo maja sem vidla Armani junior ti ne veš kaj bi kupila, jaz pa ne vem a naj še upam da bom shujšala, ali naj začnem kompletno garderobo menjat, ker mi ni nič več prav
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.