|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z majčki 2009 - 10. del
20.3.2010 18:22:09   
koala.cek
uživam v sobotnem večeru, opazujem mladiča kako se podita po dnevni in se veselim večera z možem user posted image .

malo manj se veselim noči, a pričakujem da slabša od današnje ne more biti user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
20.3.2010 18:25:31   
lake
Dons so Viktorji user posted image , čeprov se bomo vsaj mal zabaval ob TV. 

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
20.3.2010 18:27:18   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: lake

buahahaha žurka

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2878
20.3.2010 18:31:27   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

buahahaha žurka

user posted image user posted image user posted image midva greva pa kar tja... pa še stoli so neudobni,tko da se ne da spat user posted image

sej se moram spravit, dat M spat itd.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2879
20.3.2010 18:32:06   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

buahahaha žurka

user posted image user posted image user posted image midva greva pa kar tja... pa še stoli so neudobni,tko da se ne da spat user posted image

uuu, dej nam kej pomahej user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2880
20.3.2010 18:32:31   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek

uživam v sobotnem večeru, opazujem mladiča kako se podita po dnevni in se veselim večera z možem user posted image .

malo manj se veselim noči, a pričakujem da slabša od današnje ne more biti user posted image

a pri vas tudi?!

kaj pa vas matra??

Neposredna povezava do sporočila: 2881
20.3.2010 18:32:53   
lake
uuuuuuuu VIP person, mal nam pomahej z rdeče preproge user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2882
20.3.2010 18:33:06   
Leela
žurerke:

kaj oz. koliko denarja se da za darilo pri poroki?user posted image  Bom vprašala kaj hočeta. Če bosta hotela denar pa ne vem kolko je "primerno"

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2883
20.3.2010 18:40:14   
koala.cek
majana - hmmmmm user posted image

taveliki se dere v tri dni. danes je sicer jamral da ga boli buhi. ok, greva lulat. dvakrat kakat. ništa. pa reče, da ga ne boli več. pa se spet zbudi in dere, da ga bolijo nogice. ga masiram in spet ok. potem se spet dere da mu mali nagaja. kr neki....skratka, ima žive sanje.

tamali se dere in stoji v posteljici. ko ga poležem, se dere še bolj. pa zaspi. in spet dretje skupaj s tavelikim. se zbudita oba naenkrat. mož popoka kovtre in gre v drug štuk. mali je ves posran. ga previjem. boleti me začne glava. ne spim 20 minut in spet....jovo na novo.

le kaj bi to bilo ? user posted image

moja mati pravi, da so to čari materinstva user posted image

< Sporočilo je popravil koala.cek -- 20.3.2010 18:42:20 >

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 2884
20.3.2010 18:41:38   
koala.cek
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

buahahaha žurka

ooooooo a sem lahko tvoja prijateljica user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2885
20.3.2010 18:43:47   
koala.cek
aja, sem pozabila dodat, da ob vsem tem nočnem vstajenju komaj čakam, da grem v službo. nimam pojma kako bom funkcionirala user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2886
20.3.2010 18:46:39   
PapuaNG
No, pa sem končno tut kosilo pojedla. Al večerja, karkoli že. Sem crknjena od vsega laufanja naokoli. Pa še ven grem zvečer na pirček ali dva. No, vsaj zunaj bom, brez otroka user posted image Sicer se pa ne morem pritoževat, je kar priden. Aja, vožnja v novem sedežu mu je bila všeč user posted image Se ni nič pritoževal, vmes je celo zaspal in se ni zbudil, ko sem ga vzela ven, da sem šla v lekarno in ko sem ga nazaj notri dajala. Bi morala še prejle na eno vožnjo it, da bi zaspal, ga sploh nisem mogla uspavat. Bo pa buden še kakšno uro, dokler ne gre spat. 

Neposredna povezava do sporočila: 2887
20.3.2010 18:51:01   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: Leela

žurerke:

kaj oz. koliko denarja se da za darilo pri poroki?user posted image  Bom vprašala kaj hočeta. Če bosta hotela denar pa ne vem kolko je "primerno"

glih v maju imamo eno poroko user posted image user posted image user posted image ....midva dava 150€ pa še kaj zraven,nazadnjo poroko sva dala unega angela ljubezni.

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 2888
20.3.2010 19:06:28   
Tanja_
Čer!

Smo bili v šopingu-pa zjutrej sem mogla sama v nabavo, ker je bil moj še čist bolan-pol je pa cel dan spal-itak. Pol sem ga pa kr iz postle vrgla, da smo šli-nema bolniške za vikend-sej ni mel vročineuser posted image

Sva nabavla za H. ene kavbojke, pa ala Allstarke-take shiny, pa eno majčko za poleti. Jaz sem dobila kavbojke. Zdej moram pa še zgornje dele nabavit-sem skoz v istem napravljena.

ledenka lepo se mejta na VIP žuru. Pomahej nam iz rdeče preprogeuser posted image

leela glede denarja-odvisno kako blizu ste si. Midva sva dobila od 100-1500€-odvisno kdo je dajal....

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2889
20.3.2010 19:11:09   
Leela
dudi, tanja tnx, da si vsaj približno predstavljam.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2890
20.3.2010 19:14:23   
maja1488
Midva sva tut dobila od 100€ naprej. Od familijarnih članov več. Pa ful sva bonov za merkur dobila.

Uuuuu ledenka...pomahaj nam.

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 2891
20.3.2010 19:15:10   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek

majana - hmmmmm user posted image

taveliki se dere v tri dni. danes je sicer jamral da ga boli buhi. ok, greva lulat. dvakrat kakat. ništa. pa reče, da ga ne boli več. pa se spet zbudi in dere, da ga bolijo nogice. ga masiram in spet ok. potem se spet dere da mu mali nagaja. kr neki....skratka, ima žive sanje.

tamali se dere in stoji v posteljici. ko ga poležem, se dere še bolj. pa zaspi. in spet dretje skupaj s tavelikim. se zbudita oba naenkrat. mož popoka kovtre in gre v drug štuk. mali je ves posran. ga previjem. boleti me začne glava. ne spim 20 minut in spet....jovo na novo.

le kaj bi to bilo ? user posted image

moja mati pravi, da so to čari materinstva user posted image

user posted image user posted image

po moje mora bit kaka luna... definitivno

a veš da jaz tudi po eni strani komaj čakam da grem v službo, ker mi to, da sem z njim 24 ur na dan, pošteno načenja živce

pa sej grem kam brez njega, pa ven pa tko, samo to ni isto...

moram it neki za službo delat user posted image

Tanja, super za šoping user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2892
20.3.2010 19:16:48   
lake
Ledenka Najboljš da nam kr en transparent nardiš, pa pomoliš pred TV.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2893
20.3.2010 19:17:16   
maja1488
V torek je pol lune (D)

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2894
20.3.2010 19:18:11   
maja1488

user posted image user posted image user posted image user posted image

Sam sem razočarana....nič nas nisi vprašala za mnenje glede outfita.  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2895
20.3.2010 19:23:33   
Tanja_

Sam sem razočarana....nič nas nisi vprašala za mnenje glede outfita.  user posted image user posted image user posted image

Ja, jaz sem tud na to pomislila.

majana bl slab šoping je bil zame. Sploh ne vem, kaj naj si za zgorej kupim za obleč?Ful majo enih zavesastih majčk-men to ni. Samo puloverjev sem pa tud že sita. Pa kak lep trenč bi imela, ali pa jaknco-pa nič nimajo. Vse je bež barve-takega pa že imam. Pa čevlje rabim-pa tud nič-al majo ultra peto, al so pa sandali. K da med zimo in poletjem ni nobenega letnega časa, glih tko prodajajo.

Sem pa za Hančo vidla ful lepo jaknico od Kanza-ampak je pa samo od 80 številke naprej-imajo pa pni ful velike številke, tko da ne pride v poštev. Drugje majo pa vse roza-k da punčke sam roza nosijo
maja sem vidla Armani junioruser posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2896
20.3.2010 19:28:46   
maja1488
uuuu Tanja...a majo kej lepega? Mormo bit v torek že ob štirih gor, da ji probajo in počesejo user posted image user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2897
20.3.2010 19:35:43   
Tanja_

uuuu Tanja...a majo kej lepega? Mormo bit v torek že ob štirih gor, da ji probajo in počesejo user posted image user posted image

Sem bila z možem in sem šla lahko samo v tiste trgovine, ki sem jih naštela že doma-se je psihično samo za te prpravuuser posted image Sej veš-moškiuser posted image .Tko da nisem niti ene stvaro v roke prijel. Pa Ralph Lauren pa Hilfiger za otroke imajo zdej.Skratka fensi šmensiuser posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2898
20.3.2010 19:38:13   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Sem bila z možem in sem šla lahko samo v tiste trgovine, ki sem jih naštela že doma-se je psihično samo za te prpravuuser posted image Sej veš-moškiuser posted image .Tko da nisem niti ene stvaro v roke prijel. Pa Ralph Lauren pa Hilfiger za otroke imajo zdej.Skratka fensi šmensiuser posted image

Ja, sem enkrat v Italiji eno bundo odARMANI V ROKE VZELA...ČEZ 300€ user posted image

Ups...caps lock

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2899
20.3.2010 19:42:59   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Ja, jaz sem tud na to pomislila.

majana bl slab šoping je bil zame. Sploh ne vem, kaj naj si za zgorej kupim za obleč?Ful majo enih zavesastih majčk-men to ni. Samo puloverjev sem pa tud že sita. Pa kak lep trenč bi imela, ali pa jaknco-pa nič nimajo. Vse je bež barve-takega pa že imam. Pa čevlje rabim-pa tud nič-al majo ultra peto, al so pa sandali. K da med zimo in poletjem ni nobenega letnega časa, glih tko prodajajo.

Sem pa za Hančo vidla ful lepo jaknico od Kanza-ampak je pa samo od 80 številke naprej-imajo pa pni ful velike številke, tko da ne pride v poštev. Drugje majo pa vse roza-k da punčke sam roza nosijo
maja sem vidla Armani junioruser posted image

user posted image   ti ne veš kaj bi kupila, jaz pa ne vem a naj še upam da bom shujšala, ali naj začnem kompletno garderobo menjat, ker mi ni nič več prav user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.