Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: poročne princese 2010 17.3.2010 10:13:53
|
|
|
|
vesna_b
|
modro sem jaz dobila v lisci - oz belo z modro mašnico pokliči v kako liscino trgovino, če majo. jaz sem kupila v njihovi trgovini v sevnici. pa niti ni bla draga... http://www.lisca.com/index.php?lang=si_SI&local=si&page=podvezica-mili-2 evo, lahk prek neta naročiš :) aja, pa tale zgleda, da je modra
< Sporočilo je popravil vesna_b -- 17.3.2010 10:16:29 >
|
|
|
|
RE: poročne princese 2010 18.3.2010 10:21:22
|
|
|
|
Tigrica86
|
Sem vesela za vse, da vam tako lepo potekajo priprave. Midva sva pa nekako še vedno na začetku oz. še manj... nekako se je pokazalo toliko stvari okrog najinega želenega datuma, da bova verjetno prestavila poroko na drugo leto... čeprav sila nerada :( Vas bom pa vseeno spremljala, če se nama posreči to izvesti še letos :)
|
|
|
|
RE: poročne princese 2010 18.3.2010 12:21:56
|
|
|
|
Anonimen
|
vesna_b: zdajle bom naročila podvezico Najlepša hvala za vso pomoč! Zlata si Evo, še 2 dni me loči od deklišne in baby shower-ja, ki mi ga pripravljajo moje punce. Ob 00.00 pa se bomo pridružile fantom na fantovšni (bogi moj dragi, kaj vse ga čaka - mi je seveda njegova priča, ki je vse organiziral tudi vse izblebetal ). Tigrica86: upam, da vama uspe to leto. Midva sva imela oz. še vedno imava tak đumbus, da si mislit ne moreš. Ampak sva v dveh mesecih uspela narediti vse. Moram pa riznati, da mi brez pomoči moje zlate mame in ateja ne bi uspelo.
|
|
|
|
RE: poročne princese 2010 18.3.2010 12:41:33
|
|
|
|
vesna_b
|
aprilčica10 - me veseli, da sem ti pomagala. saj zato smo pa tukaj, a ne? da ena drugi pomagamo. hvala za in enega tudi tebi. no, kako, a nestrpnost in živčnost že kaj narašča? he he he, da vemo, kaj nas še čaka... tigrica86, ja, upam, da vama rata letos, če je taka vajina želja. bom držala pesti za vaju. če bosta pa prestavila - ja, bosta mela pa še več časa za priprave. veš kaj vse si bosta lahk še izmislila... he he he vidiš, v vsaki stvari nekaj dobrega. čeprav vem, da ni lahko, sploh če si nekaj zamisliš in že začneš načrtovat. jaz sem tud rekla, da datuma ne prestavljava. ker sva se ravno na podlagi datuma odločila za poroko. sva imela od začetka en hec, da se poročiva, ko bo sobota na rojstni dan enega od naju. pa je to letos prišlo. in ko sem začela klicarit okoli za restavracijo, pa je blo vse polno... je bil mal šok. sam smo rekla, da datum ostane, pa tudi če imamo slavje pod šotorom... no, mojga ne čaka neko strašno mučenje - baje - naj bi pa vlekel voz. kolikor so povedali. pa mene gor no, ja, se bo namučil, bo... sem težka - sploh moj karakter... sej ne... se hecam...
|
|
|
|
RE: poročne princese 2010 18.3.2010 12:50:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Vesna_b: zdaj me že res pošteno grabijo živčki Pa si nikoli nisem mislila, da bo tako, sem vse jemala bolj kot ne za hec, zdaj pa ni več heca Uff, moj bo pa kar bošček - dali mu bodo za nosit 100kg težak železen križ na katerem bo pisalo love 2010 Potem bo v motorističnih cunjah (sva oba motorista) po celem mestu rinil motor... Bošček moj. Pa še bog ve kaj si bodo izmislili, pa sploh še ne vem...
|
|
|
|
RE: poročne princese 2010 18.3.2010 13:05:36
|
|
|
|
vesna_b
|
ja, je tudi mene strah, kako bo. kako bom spala zadnjih par noči. pa kako bo tamala pogledala, ko me bo videla v obleki... he he he ojoj, ampak tvojega bodo pa res namatrali... srutek. ga boš pol mogla še posebej pocartat... he he he
|
|
|
|
RE: poročne princese 2010 18.3.2010 14:31:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Hahah Spanec bo bolj rahel Kakšen boš imela pa šopek? Si se že kaj odločila? Podvezica je naročena Upam, da bo prišla do poroke Kaj pa ostale? Kakšne šopke boste imele?
|
|
|
|
RE: poročne princese 2010 18.3.2010 14:37:15
|
|
|
|
vesna_b
|
ja, moje rože bodo vrtnice. sem se odločala med kalami in vrtnicami, sam kale se ne dobijo v tako rdeči barvi - so skoraj vijolične, da sem se odločila za vrtnice. obleko imam šampanjc barve, šopek bo pa iz rdečih vrtnic, brez zelenja vmes, obrobljen z šampanjc vrtnicami, in čez prepletene trave (čez vrh, ne med cvetovi) in gor biserčki v šampanjc barvi. tudi dekoracija bo potem vsa iz teh dveh cvetov :) pa ti?
|
|
|
|
RE: poročne princese 2010 18.3.2010 18:17:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Ooo, zelo lepo Tudi jaz bi se, če ne bi bila noseča, odločila za vrtnice. Tako pa si ne morem ˝privoščiti˝ okroglega šopka No, in zdaj bo moj šopek iz kal (imava podoben okus ). Bodo ta velike bele kale (podolgovat šopek - od 7-10 jih bo - odvisno kako velike bodo), vmes pa malo tankega zelenja, da razbije belino. Na pecljih pa bodo biserčki. Obleko imam jaz prav tako šampanjec-bele barve Naprsni šopki bodo tudi iz kal, le da bodo iz tamecenih Moja priča bo imela zapestnico, ker se boji, da bi ji iz obleke naprsni šopek padel, pa sva se tako odločili, da je boljše, da ima za okrog roke. Kaj pa dekoracija v gostilni oz. tisti namizni šopek. Jaz se še vedno nisem odločila kaj naj nama naredi Sem se pa že skoraj odločila, da bi bile bele vrtnice. Kaj misliš?
|
|
|
|
RE: poročne princese 2010 18.3.2010 20:42:47
|
|
|
|
klaja
|
Šopek: 19 mareličnih vrtnic, čez zelenje + biseri. Vesna_b bova pa imeli podoben šopek, samo barva bo različna. Dekoracija prostora: v vsaki vazi bom imela moje rožice iz štunf in še neko suho cvetje zraven, za aranžma na najini mizi pa še ne vem, mislim, da ga bom sama naredila, moram še probat povoskat vrtnice, da vidim kako izgleda, drugače pa si bom vse pripravila in bom tisti petek lepo sama naredila, bom najceneje prišla skozi. Na stenah imajo iz lesa narejeno obešalo za oblačila in tja bom dala po en venček, ki sem jih sama naredila. Na vsak stol pa še pride po ena rožica z trakovi. Kozarci: rada bi imela za naju dva malo bolj posebna kozarca, pa sem že iskala po mestu in še nisem nič kaj pametnega zasledila, kar pa je lepo, pa je hudičevo drago. Ve mogoče katera kje v Mb-ju lahko dobim kaj takega? Živčki: midva imava do poroke še dobra 2 meseca, pa sem že nervozna, ker nikakor ne morema končat s tem nošenjom vabil, zmeraj kaj vmes pride, ta vikend boma spet samo k enim šla. Joj, me to jezi. Potem bo tako velika noč in spet ne bo nič iz tega,... upam da nama čim prej uspe to raznosit.
|
|
|
|
RE: poročne princese 2010 19.3.2010 6:36:46
|
|
|
|
Crystall
|
Punce, jaz se tako veselim z vami in res komaj čakam, da tudi sama to doživim!!! Klaja: Kako se povoskajo vrtnice?
|
|
RE: poročne princese 2010 19.3.2010 8:09:20
|
|
|
|
coris
|
Jaz sem včeraj kupila podvezico v Palmersu, stane nekje 9 eur, je pa lepa svetlo modra in dor ima srček kjer piše True Love Drugače bo moj šopek okrogel iz rdečih,roza in belih vrtnic. Na avtu pa bo veliko srce iz marjetk(bele in rdeče barve). na mizah pa bo cvetje s simboliko. Sama sem zelo preprosta, zato nisem želela preveč elegantnega cvetja. vse imava v stilu pikapolonic. pikapolonice na vabilu, na konfetih, na zahvalah, na torti bodo, na mizi bodo v lončkih z družinsko srečo tudi pikapoke, na blazinici za prstane bodo,... obožujem jih. Blazinico za prstančke bom izdelala sama, sem ravno včeraj kupila vse potrebno.
|
|
|
|
RE: poročne princese 2010 19.3.2010 8:11:04
|
|
|
|
vesna_b
|
o, vidim, da mamo res podoben okus... sicer meni osebno je vrtnica zakon. so mi pa tudi kale všeč, tako da... sem imela sam ti dve cvetki v ožjem izboru. he he, klaja, šopek imaš lep izbran, pa ti aprilčica tudi mi je všeč šopek za zapestje za tvojo pričo. sam kaj, midva mava oba brata za pričo, tako da... naprstni šopki za ženina, priče in starše bodo iz svežega cvetja, za svate pa iz umetnih mini vrtnic. so tudi lažji, tako da se manj pozna na oblekah. dekoracija gostilne: po mizah bodo plavajoči aranžmaji. steklena "krogla", vaza, notri pa malo peska in en cvet vrtnice, pa mogoče kak list zelenja. vmes bodo posuti majhni srčki iz papirja pi mizah. pred nama bo on tak nižji aranžma, iz istih vrtnic, pa tak srček bo narejen, ker bo potem itak še šopek pred mano v vazi. ja, klaja, tvoje rožice še zmeraj občudujem. ampak tudi mene zanima - kako povoskaš vrtnico... lepo prosim, če izdaš svojo skrivnost... kdaj mata datum? midva mava konc maja, pa začneva šele drug vikend z vabili... ta vikend mava še priprave za kozarce pa tukaj poglej: http://stekleniokrasi.com/porocna%20darila.htm midva bova dala delat napis za na avto, tisti z dvema srčkoma in napisom just married, sam da bo slovenski napis. no, lepo se imejte. aja, pa aprilčica, povej, ko dobiš podvezico...
|
|
|
|
RE: poročne princese 2010 19.3.2010 8:28:27
|
|
|
|
vesna_b
|
crystall - lepo, da se veseliš z nami. tudi me se bomo s teboj, ko boš ti vsa nestrpna čakala na vajin dan. coris - tudi jaz sem delala blazinico sama in sem bila v devetih nebesih, ko sem videla, kako je lepa. je iste barve, kot moja obleka, v obliki srčka, obrobljena s čipko, gor pa 2 mašni, v šampanjc barvi, povezane z rdečim trakcem - barva mojih rož, s katerimi se privežeta prstana.
< Sporočilo je popravil vesna_b -- 19.3.2010 8:32:04 >
|
|
|
|
RE: poročne princese 2010 19.3.2010 8:31:42
|
|
|
|
Crystall
|
Punce, ma vse ste vse takšne ustvarjalke, umetnice Dajte pokazat kaj svoje poročne izdelke Jaz komaj čakam da jih vidim
|
|
RE: poročne princese 2010 19.3.2010 8:37:33
|
|
|
|
vesna_b
|
ti pošljem na mail... enkrat si ti meni poslala slikce, sedaj bom pa jaz tebi - moj povštrček, pa poročno svečo, ki sem jo naredila - sicer zase jo še bom... ostalih slikc še nimam... jih pokažem vsem konec maja oz v začetku junija al si moram nek album naredit. kak predlog???
|
|
|
|
RE: poročne princese 2010 19.3.2010 8:51:28
|
|
|
|
Crystall
|
Prava, prava!!! In izdelki so ČUDOVITI Punce, kaj pa če bi naredile na mojalbum.com svoj album in notri lepimo slike, ideje. Jaz jih imam kr nekaj za prilepit . Lahko ga med vikendom naredim in vam pošljem geslo in lahko lepimo notri naše izdelke, ideje ... Kaj pravite?
|
|
RE: poročne princese 2010 19.3.2010 9:00:46
|
|
|
|
vesna_b
|
jaz sem za :)
|
|
|
|
RE: poročne princese 2010 19.3.2010 9:24:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Oooo, punce, čudovite ideje imate, pa ustvarjalne ste No, jaz sem totalni antitalent in sem morala vse kupiti. Šopki so mi od vseh všeč Pa tudi mene zanima kako se povoskajo vrtnice? Crystall: jaz sem tudi za Tako lep sonček je zunaj, da ga moram it izkoristit Lepo bodite, pa povejte še kaj Vas rada berem
|
|
|
|
RE: poročne princese 2010 19.3.2010 9:44:04
|
|
|
|
Crystall
|
Punce v soboto ali v nedeljo naredim album in vam pošljem geslo na zs ... potem pa naj se začne dodajanje slik
|
|
RE: poročne princese 2010 19.3.2010 9:48:00
|
|
|
|
suzy85
|
hej hej! še slaba dva meseca... kako hitro mine čas! šopek - najprej sva hotela imeti gerbere, ker pa ni za dobit malih umetnih gerber, sva pristala pri vrtnicah. v šopku bom imela bele in rdeče vrtnice, naprsne šopke bomo sami delali doma. okrasitev gostišča ima čez hotel. midva sva samo povedala barvno kombinacijo in vrsto rože, pa bodo sami okrasili. skupen album? super ideja! podvezica - jst sm jo dobla kot darilo v poročnem kotičku ob rezervaciji obleke blazinico sta nama dala prijatelja, ki sta se poročila predlani. dodala sem le 2 rdeča traksa, da bo v najinem stilu kozarci - tudi midva jih morava še kupiti. pa še liter za vino za cerkveno poroko
|
|
RE: poročne princese 2010 19.3.2010 12:13:42
|
|
|
|
coris
|
Super Ideja upam da mi že ta vikend uspe naložiti slikice
|
|
|
|
RE: poročne princese 2010 19.3.2010 20:27:07
|
|
|
|
Crystall
|
Punce, album je narejen. Je zaseben album, tako da ga lahko samo me z geslom vidimo. Vam bom na zs poslala geslo. Če ga katera izmed vas ne dobi, naj mi pošlje zs, pa ji ga pošljem. Možno je, da bom katero nenamerno spregledala. Notri lahko lepimo ideje. Bom pa dodala še mapico, kamor lepimo naše lastne slikce - ko smo oblečene v poročno obleko, ko smo same naredile recimo blazinico za prstane ... Bo tak ok? Sicer pa kar komentarji, pripombe, ideje
|
|
RE: poročne princese 2010 19.3.2010 21:20:58
|
|
|
|
klaja
|
Povoskane vrtnice (eno sem probala naredit, pa je še kar ok, samo sem delala z posušeno). Stopila sem eno staro svečo, pustila, da je zavrelo (tu je mali problem, ker mi nihče ne ve povedat na koliko stopinjah bi morala to delat, sicer se nisem kaj dosti ozirala na to) potem sem pomočila vrtnico noter v ta vosek in takoj za tem v mrzlo vodo. In to je to. Se pa baje dobi vosek za kupit, ampak jaz ga še nisem našla. Bom poslikala moje izdelke in vam prilepim v album, ko bo seveda čas. Je pa to dobra ideja! Drugače se pa midva poročiva konec maja, torej 29.
< Sporočilo je popravil klaja -- 19.3.2010 21:21:16 >
|
|
|
|
RE: poročne princese 2010 19.3.2010 21:24:09
|
|
|
|
klaja
|
Aja še to, kaj boste pa imele v laseh, rožico ali tiaro? Jaz se še odločam, moram sprobat tiaro, da vidim kako izgleda na moji glavi. Kaj lahko kar lepim v album pod npr. obleke ali si naredim mapo s svojim imenom?
< Sporočilo je popravil klaja -- 19.3.2010 21:28:22 >
|
|
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?