Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
najbolj primeren avto za družino 9.7.2005 13:42:36
|
|
|
|
cicido
|
POZDRAVLJENA Ni odvisno samo od potreb, ampak tudi od razpolozljivihsredstev. Vec imas, vec dobis.Ce ste druzinica z vsaj dvema otrokoma, rabis vecji avto in tudi vecji prtljaznik, kar absolutno ni brezveze. Mi imamo senika pa je vcasih se premajhen
|
|
|
|
najbolj primeren avto za družino 9.7.2005 13:53:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Tud mi imamo senica, pa se mi zdi premajhen včasihpa imamo samo enega :duda:, še posebno ko je treba dat notr vozek, pa prtljago...
|
|
|
|
najbolj primeren avto za družino 9.7.2005 13:54:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Če bi imela dovolj denarja, pa en trop otrok in dva psa, kot si midva v sanjah zamišljava, bi kupila toyoto avensis karavan. Velik, prostoren, pa še med najbolj varnimi avtomobili je. Seveda je pa cena tudi temu primerna. Drugače pa karavan ali enoprostorec, navadna limuzina ne. Za kolesa je pa fajn, če ima avto narejeno tako, da jih lahko daš na zadnja vrata.
|
|
|
|
najbolj primeren avto za družino 9.7.2005 13:57:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, mi imamo tudi senica in enako kot predhodnicama, je včasih kar majhen. Pri sestri imajo opel astro in je prtljašnik veliko večji. Pa sosede gledam, ki imajo kangooja, pa tudi izgleda, da imajo v prtljažniku kar veliko prostora, saj imajo enega trikolesnika kar postavljenega notri, pa še drugo robo seveda zraven. Je pa scenic prijeten za vožnjo in za nalaganje otroka v avtosedež. Ker je lepo visoko, se ni treba nič dol sklanjat in stegovat, posebno ko ga zapenjaš.
|
|
|
|
najbolj primeren avto za družino 9.7.2005 13:58:13
|
|
|
|
Pupica
|
V našga karavana gre tut zmeraj manj stvari:)-:)- Sploh če gre še :kuza: zraven. Ob nasledjem :duda: bo potrebno kupiti nov večji avto.Nujno!:(
|
|
|
|
najbolj primeren avto za družino 9.7.2005 14:07:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Ankica, saj obstaja prtljažnik za kolesa za pritrdit na zadnja, prtljažna vrata, samo policaji (oprosti, Sandy:) ) lahko težijo, če se registrska tablica ne vidi. Nam so že enkrat. So nas z meje skoraj domov poslali.
|
|
|
|
najbolj primeren avto za družino 9.7.2005 14:10:30
|
|
|
|
Natas@
|
Mi imamo enoprostorca in je prtljažnik ogromen, sedeže pa tudi lahko prilagodiš tako da če rabiš več prostora za sedet zmanjšaš prtljažni, če pa rabiš večji prtljažnik pa obratno. Je bil pa za na morje skoraj premajhen. Pa imamo enega :duda:
|
|
|
|
najbolj primeren avto za družino 9.7.2005 14:28:05
|
|
|
|
kalimero
|
Mi imamo Scenica. Za vsak dan je super, za na dopust je pa itak vsak premajhen. Brez truge na strehi ne moremo nikamor. Pa kolesa težko spraviš na streho, ker je visok. Imamo sicer tudi prtljažnik za na kljuko, samo kaj, ko ne gre pet biciklov gor. Tablica se pri našem vseeno vidi.
|
|
|
|
najbolj primeren avto za družino 9.7.2005 14:32:36
|
|
|
|
k1
|
mi smo nabavili laguno - veliiiik kuferam :bravo::bravo::bravo:, kaj dražjega si ne moremo privoščit, ker poleg še gradimo :bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
najbolj primeren avto za družino 9.7.2005 14:37:15
|
|
|
|
rainbow
|
Mi smo vrgli oko na Mitsubishi Grandis diesel. Zelo lep avto z dovolj prostora. Možno je celo peljati 7 oseb. Zadni sedeži tretja vrsta se podre v dno in dobimo veliki prtljažnik. Kakšno mnenje imate o tem avtu? Ciao.
|
|
|
|
najbolj primeren avto za družino 9.7.2005 14:48:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja, saj res, kalimero, zdaj sem se spomnila, da so nas takrat na meji nazaj pošiljali še ko smo imeli prejšnji avto. Od takrat naprej nisem pa še nikoli pogledala, ali se tablica vidi ali ne ... Raje ne vem, ker itak mož namontira kolesa in gremo.
|
|
|
|
najbolj primeren avto za družino 9.7.2005 14:55:18
|
|
|
|
TARA in MAJ
|
MULTIPLA:bravo: je res primeren družinski avto mi jo imamo je zakon nebi menjala za druzga
|
|
|
|
najbolj primeren avto za družino 9.7.2005 15:00:22
|
|
|
|
jazz
|
Mi imamo kangooja, pa se mi zdi super.
|
|
|
|
najbolj primeren avto za družino 9.7.2005 15:08:10
|
|
|
|
Gina
|
Ko imaš tri otroke in psa, je vsak avto premajhen.:)-:)- Jaz bi imela Opel Vivaro ali Trafica ali Fiat Scudo-ta, če bi hotela brez tlačenja vse spravit v avto. Pa je spet problem, ker z vsemi temi avti ne moreš čez abc - cestnino, jaz se pa ne bi vsako jutro ravno ustavljala na cestnini.....sanjam, sanjam...ko bom velika in bogata, si bom pa privoščila.9nebesa
|
|
|
|
najbolj primeren avto za družino 9.7.2005 15:11:47
|
|
|
|
urši*
|
mi iammo passata karavana in je super, vse sparviš not, pa še teško ni ven dobivat :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
najbolj primeren avto za družino 9.7.2005 15:20:24
|
|
|
|
frutka_
|
Xsara karavan...super avtek! Lep in poskočen!Brmmmm...
|
|
|
|
najbolj primeren avto za družino 9.7.2005 15:29:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Se pridružujem frutki. Včasih je bil še za dva premajhen - karavan namreč.
|
|
|
|
najbolj primeren avto za družino 9.7.2005 15:30:48
|
|
|
|
bskrle
|
Mi imamo fabio - za 2 otroka je super, ko bomo imeli 3, bomo navbavili kaj večjega, čeprav je tudi octavia, v redu.
|
|
|
|
najbolj primeren avto za družino 9.7.2005 15:44:18
|
|
|
|
malika
|
Mi imamo fiat stilo karavan. V njem vozimo vse, res vse, tudi kolesa smo peljali že zraven na morje; 1x v prtljažniku in 1x na strehi. pa super fino je, ker je visok in tako pregleden, pa lahko ze zbašeš tako ven iz avta kot v avto, pa pospeški,...za tako velik in težek avto je super poskočen. imamo dizla, poraba pa je smešna!
|
|
|
|
najbolj primeren avto za družino 9.7.2005 15:53:05
|
|
|
|
anajmad
|
Men je všeč zdej momentalno in tud cena je ugodna Opel Meriva.Drgač imamo mi doma Renault Megane to novo serijo.Sem kr zadovoljna,sam če bomo imeli še enga člana,ga bo treba menjat za enoprostorca.Navdušujem se za istega kot rainbow. en lp:morje:D.
|
|
|
|
najbolj primeren avto za družino 9.7.2005 16:07:30
|
|
|
|
Gina
|
Opel Meriva je čisto enak kot Zafira, samo prtljažnik ima manjši, se pravi cel avto je manjši. Pa ful luškan avto.9nebesa Mi imamo Zafiro, pa je velika, ampak vseeno premajhna. Sicer je pa krasen avto, je pa za 4-člansko družino, kljub sedmim sedežem, ali imamo pa mi preveč krame, da se vedno tlačimo. Samo če računaš, da so vsi sedeži zadaj pri nas zasedeni, da tja potem ne moreš niti torbice odložit, ker otroci sedijo, pa da pol prtljažnika zasede voziček, pol pa pes, potem je jasno, da noben navaden avto ne bi bil dovolj velik.
|
|
|
|
najbolj primeren avto za družino 9.7.2005 16:11:00
|
|
|
|
k1
|
gina, vi bi rabli kombi :)-
|
|
|
|
najbolj primeren avto za družino 9.7.2005 16:14:29
|
|
|
|
Gina
|
:)-Ja, saj sem napisala, Vivaro ali Scudota :bravo:. To so dostavna vozila.:)-:)-:)-
|
|
|
|
najbolj primeren avto za družino 9.7.2005 16:22:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Jest sem si pa zmeri berlingota želela, če bi kdaj imela familjo. Ko smo karavana kupli pa sem jokala (dobesedno tulila v solzah) da jaz pa tega ne bom vozila, ker je preveliko (Xsara karavan). Pol pa sem se navadla in od zdaj naprej prisegam na karavane - berlingo je pa zakon. Trnutno sem peš.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?