|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2010 - 3.del
18.3.2010 15:33:42   
babyloverka

user posted image   user posted image
PREGLEDI:     
19.03.   levinjica 

22.03.   m*o*j*c*a*, dacy
23.03.   tintin, Aglaia, ela24, flora1983, wannabemommy, Chi_pita
24.03.   tatly, Aprilčica10,  Pikica_10, mamika25, NATAŠA35, nejanejc, majas
25.03.   monolo, tanika1, tropical, legenda_m, tropical, Di_Di, Marjana s., Getreal
26.03.   nincy29,

29.03    nizy
30.03.   memole, Chi_pita, babyloverka
31.03.   katy83, malena89
01.04.   cojka, majas
02.04.        
05.04.

12.04    wannabemommy

[/quote]

< Sporočilo je popravil babyloverka -- 18.3.2010 15:34:46 >

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 401
18.3.2010 16:47:58   
Anonimen
Kepica Tai je super. Jutri imava spet patronažno, upam, da se je kaj poredil. Drugače je pa čist preveč priden, skoz samo spi, tudi ko je lačen, sploh ne joka, ampak samo malo pojamra. Upam, da tako tudi ostane.
Kaj je bilo s tabo med tem časom ko me ni bilo? Spet si bila v bolnici in imela popadke a ne? O sej ti imaš pa še čisto malo, boš na koncu na rok rodila.

(odgovor članu babyloverka)
  Neposredna povezava do sporočila: 402
18.3.2010 16:55:49   
babyloverka
sem ravno prej premišljevala, da vse sprašujemo kako so otroci. kako ste pa ve mamice? kako se počutiš nax? si ok? te telo uboga?

Bastian...največja ljubezen
30.04.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 403
18.3.2010 17:07:51   
NATAŠA35
nejanejc se držimuser posted image user posted image

nax samo da je mali ok, sej bo tako ojačal, pa še ti se boš lepo spočila...

madonca sej res kje se nam je tropical zgubila, jo jaz tudi pogrešam, pa ne da je tudi ona šla v Rimuser posted image

amelie dobro uštimaj na pregleduuser posted image user posted image

dacy mah če ti po pravici povem, sem že sama tudi sita tega trebuha, samo kaj ko vse ni uštimano, če pa rodim, pa ne bom smela pospravljat na veliko, zato pa govorim, da ne bi še šla...

jaz sem našla zamenjavo za 2-3/teden, samo da se še en šef strinja, pa lahko v miru grem na porodniški dopustuser posted image user posted image ...bom vsaj vse lepo v miru poštimala do konca...

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

Neposredna povezava do sporočila: 404
   [Brisano sporočilo]
18.3.2010 17:16:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu NATAŠA35)
  Neposredna povezava do sporočila: 405
18.3.2010 17:36:13   
Anonimen
Lep pozdrav...
Kako kaj...imamo novega aprilčeka rojenega v marcu...
Katy 83 čestitke za sineka in veliko lepih trenutkov...
Flora 1983..si že dobila nakazilo za paket novorojenčak denar...a si odala vlogo konec meseca februarja...
Cojka a vi pa avto kupujete ,če sem prav prebrala...
Kepica..tebe še kaj matrajo popadki...a se je umerilo...
Ja nič ...upam,da čez noč spet ne bo katera rodila...če pa bo,bi pa bilo že čas ,da bi kakšna punčka prijokala na svet..
Jaz pa jutri UZ,da vidimo ,če se je moja beba ubrnila..jaz imam slabo upanje,bomo videli kar bo bo...tako pravijo...upanje mora biti...vam javim jutri kakšno stanje bo...
Lep pozdrav ,se slišimo jutri...lp....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 406
18.3.2010 17:39:23   
nizy
katy83- čestitke za sinčka user posted image user posted image user posted image user posted image

čojka- tudi midva nonstop visiva na avtonetu user posted image user posted image , men je všeč renault espace , moj pa jamra, da je to francozuser posted image user posted image user posted image in se ne morva zment user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 407
18.3.2010 17:46:31   
ela24
Ojla!

Spet sm bila na terenu v Mb. Zdaj še je toliko nekih opravkov.. Tako, da meni še ni za it v Rimuser posted image Sm pa danes takega nekega čudnega počutja, trebuh kar otrdeva (sicer ne nonstop), v križu imam take čudne bolečine (tudi še znosne), da se že sprašujem kaj to pomeniuser posted image
Pol pa se tolažim s tem, da glede na to kako dolgo in kako močne popadke imate ene, da tudi jaz verjetno ne bom rabila že kar danes letet. Z nečim se pač moram tolažituser posted image

Danes še bom upam naštimala oblačila za user posted image iz porodnišnice. In pa sobico dobimuser posted image user posted image Končnouser posted image Ko bom to poštimala, bom takoj bolj mirna.

wannabemommy, bom zelo vesela, če boš mi lahko zrihtala te zadevice iz Avstrije. Jaz ne upam več v tujinouser posted image Sm razmišljala, da bi še morala na morje, malo apartma popucat, pa ni variante, da bomo še kje imeli malega hrvatauser posted image Pa bog ne daj da imam kaj proti njim. Ampak ne predstavljam siuser posted image user posted image user posted image

Če boš lahko tudi to za kolike (kar to ki imaš ti - to je tvoja stroka, tak da se ziher spoznašuser posted image ), tudi tisto za laktacijo (to v mb porodnišnici ne verjamem da imajo), pa tudi tisto za glivice na jezičku. Se lahko slišiva preko zs. Pa ti lahko nakažem evrčke na račun, pa mi pol to zrihtašuser posted image
Super si, res hvala. Pa še moja nemščina je tako,tako, da bog ve, kaj bi jaz nabavila, če bi šla samauser posted image
Saj za tolmačenje navodil, še bom tudi ziher rabila kaka navodilauser posted image

Dudo sm jaz vzela eno od nuka, pa dve od aventa. Bomo videli. V bolnico bom vzela nukovo.
Druge prčkarije pa imam od aventa. Čeprav so mi tudi od Mam zelo všeč izdelki. Ni pa mi všeš postopek čiščenja njihove stekleničkeuser posted image

Amelie, javi kako je bilo na pregledu!

Sm pa včeraj na ctg ugotovila, da je moj trebušček v bistvu prav majhen proti nekaterimuser posted image Verjetno so ene tudi že čez rok. Ampak si ne predstavljam, da bi mi v treh tednih še tako zelo zrasteluser posted image
Upam, da naše dete vredu raste.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 408
18.3.2010 18:46:38   
amelie
IZVIRNO SPOROČILO: Wannabemommy

IZVIRNO SPOROČILO: amelie

Meni se sicer ne mudi, ampak če bomo čakali do roka, bomo imeli petkilogramsko dete user posted image  To pa ne vem, če upam rodit. Lahko vse tamale oblekice kar stran vržem ... user posted image  Sicer so me pa klicali prej iz ordinacije, če lahko pridem danes že prej na pregled, tako da se počasi odpravljam. Sem se šla še preventivno zvagat, da mi ne bi tam potem spet pritisk skakal od šoka user posted image  

Fajn porihtaj na pregleduuser posted image  pa javi kaj je novega?

Evo mene. Težkokategornik še enkrat potrjen - 4,3 kg ... Od danes naprej se pridružujem dacy v želji, da grem ČIM PREJ rodit!!! Ostalo je okej, sem vidla lep obrazek in noska, plodovnice je dovolj, pretoki odlični ... karkoli že to pomeni. user posted image  Nič, čas je, da podvojim dozo malinovega čaja ... user posted image

(odgovor članu Wannabemommy)
Neposredna povezava do sporočila: 409
18.3.2010 19:30:55   
Anonimen
Madona Amelie... Kaj boš rodila ˝malega velikančka˝?user posted image To pa je težauser posted image

Ne vem kaj bi morala še komentirat. Sem zmedena kot kura. Danes me vse tišči dol, pa križ me boli za znoretuser posted image . Mislim, da se je moje pospravljanje končalo, ker je bilo očitno prehudo. Ostala mi je še ena kopalnica in cel hodnik, ampak bo to namesto mene poštimal nekdo drug.

Končno sem iz šihta dobila dragega. Kako mi manjka zadnje dniuser posted image Po cele dneve je v službi, jaz bi ga imela pa non-stop ob sebi. Ne vem zakaj sem postala prav obsedena s tem, da bi bil cele dneve ob meniuser posted image

Nič, se grem davit naprej s seminarsko. Upam, da bo jutri končana, da jo še uredim in v torek oddam.

Lepo bodite, pazite nase in male pikce/pikiceuser posted image

(odgovor članu amelie)
  Neposredna povezava do sporočila: 410
18.3.2010 19:35:39   
Wannabemommy

Meni se sicer ne mudi, ampak če bomo čakali do roka, bomo imeli petkilogramsko dete user posted image  To pa ne vem, če upam rodit. Lahko vse tamale oblekice kar stran vržem ... user posted image  Sicer so me pa klicali prej iz ordinacije, če lahko pridem danes že prej na pregled, tako da se počasi odpravljam. Sem se šla še preventivno zvagat, da mi ne bi tam potem spet pritisk skakal od šoka user posted image  

Fajn porihtaj na pregleduuser posted image  pa javi kaj je novega?

Evo mene. Težkokategornik še enkrat potrjen - 4,3 kg ... Od danes naprej se pridružujem dacy v želji, da grem ČIM PREJ rodit!!! Ostalo je okej, sem vidla lep obrazek in noska, plodovnice je dovolj, pretoki odlični ... karkoli že to pomeni. user posted image  Nič, čas je, da podvojim dozo malinovega čaja ... user posted image

Super za pregled, a tvoj user posted image  pa kr 4,3kg? To pa je res težkokategornikuser posted image , sam če je vse ostalo ok se nimaš kaj bat, če so pretoki odlični pomeni to da otrok preko popkovine prejema dovolj snovi in da ni nikjer ovitauser posted image
Super res, toda upam da se še vseeno vidimo na eni tortici preden gremo v rimuser posted image

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 411
18.3.2010 19:36:52   
amelie
IZVIRNO SPOROČILO: Aprilčica10
Madona Amelie... Kaj boš rodila ˝malega velikančka˝?user posted image To pa je težauser posted image

Velikega velikančka user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 412
18.3.2010 19:38:11   
Wannabemommy
Ela - ni panike ti bom prinesla ko grem naslednjič gor, pa se bova pol dobili pa pol poračunali, nič ti ni treba nakazovat, halouser posted image  niso to nevem neke vrednostiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 413
18.3.2010 19:39:49   
Wannabemommy

Ela - ni panike ti bom prinesla ko grem naslednjič gor, pa se bova pol dobili pa pol poračunali, nič ti ni treba nakazovat, halouser posted image  niso to nevem neke vrednostiuser posted image

Aja daktarin oral gel pa dobiš mislim da pri nas tud v lekarni, ostalo pa dobiš od mene

Neposredna povezava do sporočila: 414
18.3.2010 19:40:51   
Wannabemommy

IZVIRNO SPOROČILO: Aprilčica10

Velikega velikančka user posted image  

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 415
18.3.2010 19:42:29   
amelie
Super za pregled, a tvoj user posted image  pa kr 4,3kg? To pa je res težkokategornikuser posted image , sam če je vse ostalo ok se nimaš kaj bat, če so pretoki odlični pomeni to da otrok preko popkovine prejema dovolj snovi in da ni nikjer ovitauser posted image
Super res, toda upam da se še vseeno vidimo na eni tortici preden gremo v rimuser posted image

Če bom sploh upala tortico pojest user posted image  - bom dala mulčka na dieto, še preden se rodi! A to pomenijo pretoki? Ja, očitno so res dobri user posted image
Če se me dete ne usmili in ostane v meni še par dni, se lahko v torek spet zmenimo, ko sem ravno v MB?  

Neposredna povezava do sporočila: 416
18.3.2010 19:47:00   
ela24

Aja daktarin oral gel pa dobiš mislim da pri nas tud v lekarni, ostalo pa dobiš od mene

Super, res ti hvala. Upam, da ne bom šla prej v Rim. Drugače pa bo že moj dvigno, saj imam tvojo številkouser posted image

Amelie, ne vem če sm vredu razumela, to težo bo imel otrok na napovedan rok, ali ima že sedaj?user posted image
To pa je res težauser posted image Saj je tudi tvoj trebušček občutno prednjačil pred našimi. Verjetno si te res kaki tedn pred nami naštimala svoje deteuser posted image

Punce, tiste ki še morate nabavit kaj od opreme za user posted image . Ta vikend ima Baby center akcijo, za vsakih 50 eur nakupa, dobiš bon za 10 euruser posted image To pa je že kar precej. Jaz sm pa ravno danes oddala naročilo za vozek, sicer popoldan, tako da upam, da še lahko zjutraj prekličemuser posted image Ker sm preverjala in imajo ga pri nas na zalogi in sedaj s tem popustom bi toliko prihranila, da se mi ga splača tukaj kupituser posted image Pa še takoj bi ga dobilauser posted image
Res upam, da še niso poslali dinarčkov v Anglijo. Saj to menda ne delajo popoldanuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 417
18.3.2010 19:55:15   
amelie
IZVIRNO SPOROČILO: ela24
Amelie, ne vem če sm vredu razumela, to težo bo imel otrok na napovedan rok, ali ima že sedaj?user posted image
To pa je res težauser posted image Saj je tudi tvoj trebušček občutno prednjačil pred našimi. Verjetno si te res kaki tedn pred nami naštimala svoje deteuser posted image

To naj bi bila trenutna teža, ja ... user posted image  Me je že malo strah, priznam ... Prej pa ni moglo nastat dete, skoraj ziher ne, ker samo en vikend nisva pazila in točno 14 dni kasneje je test pokazal dve črtici, tako da nimamo izgovorov ... user posted image

(odgovor članu ela24)
Neposredna povezava do sporočila: 418
   [Brisano sporočilo]
18.3.2010 20:00:12   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 419
18.3.2010 20:08:07   
marjanaj
oj, vidim da aprilčki že kar štartajo. Sej vem, videli so, da je sonček začel sijati, pa se jim ne da več v trebuščkih gužvat user posted image . Čestitke vsem svežim mamicam user posted image

dude jaz imam tudi Tommee Tippee dude in v bistvu vse kar paše zraven user posted image Je bila akcija v Leclercu in res so mi bile všeč. Pa smo to kupili. user posted image A da je treba prekuhavati samo 5 minut? To je pa odlično. Ne vem kje, ampak nekje sem prebrala, da je treba prekuhavati vsaj 20 minut? user posted image Pa se mi je zdelo kar veliko.

streptokok jaz sem se tudi testirala. Danes po pošti sem že dobila rezultate. Negativno. Uf, mi je odleglo. Sem bila pa vesela, ker sem dokaj ugodno čez prišla, moj G mi je vzel bris in jaz sem potem to nesla v en privat laboratorij, kjer sem plačala samo nekaj centov več kot 10 €.

tropical, za na seznam NP 30.3. (če se ne bo tudi naš user posted image odločil, da bi prej raje na sončku užival), uf ja, pa še leta mi moraš popraviti, sem čisto pozabila omeniti. kar 31 mi napiši. Že več kot mesec goljufam, pa pustim, da piše 30. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 420
18.3.2010 20:25:15   
nejanejc
dober vecer :)

jst bi tud rodila, ce bi mela malo bolj postimano.... tko, bi pa se malo pocakala..... v soboto pride garderobna omara jupiiiii.  In bo slo karveliko notr in bova lahko res ze kar porihtala.... Vsaj nekaj skatel bom lahko prelozila. Pa ne bo vse naenkrat.

levinjica, upam, da se dete obrne!

cojka, drzim pesti za avto... To res ze dolgo predolgo cakata verjamem

amelie, uh res velikancek to tvoje dete.... nas naj bi mel ob rojstvu, ce bo na rok kilo manj...

nataša, upam, da ti uspe jit na porodnisko :) Meni gre glih tko, se bolj hitro cajt :)

babyloverka, super nadomescas našo tropical, upam, da se kaj kmalu oglasi

no, lepo se mejte...

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 421
18.3.2010 20:43:35   
dacy

waaaaa user posted image ... Ta pa bo korenjacek user posted image ... Jaz sem pa s kolegico govorila , tisto ki dela v porodnisnici , sva govorile gleede tega mojega otrdevanja trebuha in kaj naj nardim in mi je rekla da naj ne hodim v bolnico ker je cisto brezveze , ker mi nimajo kaj nardit razen da me noter zadrzijo in da tam lezim brezveze ... da je to pac cist normalno , da se maternica zacenja krcit - pripravljat na porod , temu otrdevanju potem kasneje zacnejo sledit popadki kateri pa se cutijo kot menstrualni krci, le da dost mocnejsi ... No se dobro da sem jo klicala, da nisem kr v bolnico sla user posted image Zdaj se moj trebuscek vglavnem ze pripravlja in cakamo samo se na popadke , potem pa bomo sli ...user posted image

Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 422
   [Brisano sporočilo]
18.3.2010 20:49:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu dacy)
  Neposredna povezava do sporočila: 423
18.3.2010 21:04:52   
tropical
Saj ne morem verjet kolk novega se je zgodilo tu.
mojca976 čestitke za Lovrota user posted image user posted image user posted image
user posted image
Katy83 čestitke za Timotejauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Jaz sem dva dni ležala, ker sem imela močne krče.Bila sem na preglčedu v porodnišnici in je rekla  g. da so to lažnio popadki, odprta še nisem. Otročiček še ni obrnjen, tako da je rekla da mi grozi CR, ker baby narašča na teži in mu zmankuje placa za se premikat.. Sama upam da se ortok obrene.
Tako da sedaj imam strogo ležanje do pregledaprio g. pol pa bomo videlči kako in kaj.

Sami fantki do zdaj, punce že vejo da je treba mal počaklat še da bo topleje. Pa tud sile nimajo, jim je lepše pri mamici se crtrat v trebuščku.
babyloverka hvala dasi poštimala seznam. Jaz sem sam prepisala podatke ven sam na net nisem dala.
Nč grem še mal kaj prebrat pol grem pa vodoravno.

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 424
18.3.2010 21:21:20   
amelie
IZVIRNO SPOROČILO: dacy
Jaz sem pa s kolegico govorila , tisto ki dela v porodnisnici , sva govorile gleede tega mojega otrdevanja trebuha in kaj naj nardim in mi je rekla da naj ne hodim v bolnico ker je cisto brezveze , ker mi nimajo kaj nardit razen da me noter zadrzijo in da tam lezim brezveze ... da je to pac cist normalno , da se maternica zacenja krcit - pripravljat na porod , temu otrdevanju potem kasneje zacnejo sledit popadki kateri pa se cutijo kot menstrualni krci, le da dost mocnejsi ... No se dobro da sem jo klicala, da nisem kr v bolnico sla user posted image Zdaj se moj trebuscek vglavnem ze pripravlja in cakamo samo se na popadke , potem pa bomo sli ...user posted image

Ja, se čisto strinjam. Ko mi je prvič otrdeval v rednih intervalih in mi je G rekel, da se nič ne odpiram in se maternični vrat ne krajša, sem v prihodnje vzela to kot del nosečnosti. user posted image  

(odgovor članu dacy)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?