ela24
|
Ojla! Spet sm bila na terenu v Mb. Zdaj še je toliko nekih opravkov.. Tako, da meni še ni za it v Rim Sm pa danes takega nekega čudnega počutja, trebuh kar otrdeva (sicer ne nonstop), v križu imam take čudne bolečine (tudi še znosne), da se že sprašujem kaj to pomeni Pol pa se tolažim s tem, da glede na to kako dolgo in kako močne popadke imate ene, da tudi jaz verjetno ne bom rabila že kar danes letet. Z nečim se pač moram tolažit Danes še bom upam naštimala oblačila za iz porodnišnice. In pa sobico dobim Končno Ko bom to poštimala, bom takoj bolj mirna. wannabemommy, bom zelo vesela, če boš mi lahko zrihtala te zadevice iz Avstrije. Jaz ne upam več v tujino Sm razmišljala, da bi še morala na morje, malo apartma popucat, pa ni variante, da bomo še kje imeli malega hrvata Pa bog ne daj da imam kaj proti njim. Ampak ne predstavljam si Če boš lahko tudi to za kolike (kar to ki imaš ti - to je tvoja stroka, tak da se ziher spoznaš ), tudi tisto za laktacijo (to v mb porodnišnici ne verjamem da imajo), pa tudi tisto za glivice na jezičku. Se lahko slišiva preko zs. Pa ti lahko nakažem evrčke na račun, pa mi pol to zrihtaš Super si, res hvala. Pa še moja nemščina je tako,tako, da bog ve, kaj bi jaz nabavila, če bi šla sama Saj za tolmačenje navodil, še bom tudi ziher rabila kaka navodila Dudo sm jaz vzela eno od nuka, pa dve od aventa. Bomo videli. V bolnico bom vzela nukovo. Druge prčkarije pa imam od aventa. Čeprav so mi tudi od Mam zelo všeč izdelki. Ni pa mi všeš postopek čiščenja njihove stekleničke Amelie, javi kako je bilo na pregledu! Sm pa včeraj na ctg ugotovila, da je moj trebušček v bistvu prav majhen proti nekaterim Verjetno so ene tudi že čez rok. Ampak si ne predstavljam, da bi mi v treh tednih še tako zelo zrastel Upam, da naše dete vredu raste.
|