|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Še meni en modni nasvet
17.3.2010 17:03:38   
emibu
k črni pašejo use barve ;) mislim pa da bi bila res najlepša kombinacija samo kašne najlonke spodaj res da gredo barve skupaj in us elepo in prav če daš pajkice ampak treba tut gledat da pašejo materiali skupaj neke debele legice in tole krilo ki izgleda kar dost elegantnouser posted image

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 26
17.3.2010 17:28:12   
baguSka
Men gre pa temno modra cist SUPER s crno!!

http://i194.photobucket.com/albums/z35/fashionunder100/freida2.jpg

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 27
17.3.2010 17:29:49   
čebelica01
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

Men gre pa temno modra cist SUPER s crno!!

http://i194.photobucket.com/albums/z35/fashionunder100/freida2.jpg

super kombinacija je tale modra črna , za suhice . malo močnejšim tega nebi priporočala

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 28
17.3.2010 17:33:06   
baguSka
Verjamem da je Pety suhica, drugac niti nebi mela tok oprijete obleke... user posted image

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 29
17.3.2010 17:39:22   
Anonimen
Za službene obveznosti-kožne legice in balerinke, za poletno sproščenost rdeče z dodatkom nakita.

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
17.3.2010 17:45:41   
čebelica01
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

Verjamem da je Pety suhica, drugac niti nebi mela tok oprijete obleke... user posted image

mislila sem na splošno , če se mogoče še kaki medi kaj takega v omari user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 31
17.3.2010 17:47:08   
čebelica01
IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka

Za službene obveznosti-kožne legice in balerinke, za poletno sproščenost rdeče z dodatkom nakita.

tole je pa najbolše , še sama se nebi mogla spomnit bolše . no sem vsaj zlato predlagala , ki tudi nebi bilo švoh , če je malo divja oseba po značaju , bi bilo super

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
17.3.2010 18:02:26   
Taddy78
Joooj...meni pa je to najgrša možna kombinacije...pa ne to, da sta skupaj črna in modra, ampak črne štumfe, zgoraj pa odprt dekolte in roke...fuuuuj. Isto mi gre kar na smeh, ko vidim kako z belo minico in črnimi štumfi...ne vem če je kaj gršega kot to, ali pa kake fine elegantne večerne obleke odprte da več odkrivajo kot prikrivajo, spodaj pa črne nogavice user posted image .

Pety78, najlažje bi kaj pametnega povedala, če bi te videla kako zgleda ko imaš oblečeno, ampak jaz je, glede na to da je odprta in brez rokavov, ne bi kombinirala z nič črnim (razen da daš pod njo če črn puli z dolgimi rokavi in črn pas). Na tvojem mestu bi si kupila kake oprijete boksarce v temno plavi barvi, za vsak slučaj, če bi hotelo kaj pokukati ven, drugače pa kožne nogavice in nič drugega. Poleti pa tak brez.

Neposredna povezava do sporočila: 33
17.3.2010 18:02:54   
Sibil_
Mah, rit ti ziher ne bi ven pogledala-ampak moški bi te pa verjetno gledali ravno z upanjem na takšen dogodek, hehe ..user posted image

Sicer pa če imaš noge ok bi jaz kar ene res seksi najlonke in gremo....pa moški pogledi bi ti ziher dvignili samozavest in poničili strah....user posted image

Aja, pajkice, legice in vse zadeve te vrste so pa user posted image

Če je obleka je obleka, in to se vidi, ne moreš je imet za tuniko no...user posted image

< Sporočilo je popravil Sibil RR -- 17.3.2010 18:05:13 >

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

Neposredna povezava do sporočila: 34
17.3.2010 18:04:10   
Taddy78
Aja, če bi šlo za poletni stil, mogoče kake 3/4 oprijete kavbojke ali legiske in obvezno odprte čevlje z visoko peto user posted image

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 35
17.3.2010 18:13:00   
Anonimen
Mah, rit ti ziher ne bi ven pogledala-ampak moški bi te pa verjetno gledali ravno z upanjem na takšen dogodek, hehe ..user posted image

Sicer pa če imaš noge ok bi jaz kar ene res seksi najlonke in gremo....pa moški pogledi bi ti ziher dvignili samozavest in poničili strah....user posted image

Ko imaš več kot 21 let, je prekratko krilo bljak. Zlasti, ko sedeš na stol.

Moški se naslajajo, za vogalom pa opravljajo. Vse ima svoje meje.

(odgovor članu Sibil_)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
17.3.2010 20:31:02   
emibu

moja mami bo stara 37 le pa še vedno očara z mini krilom leta niso pomembna use je v postavi in načinu kako nosiš kako stvar!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 37
17.3.2010 20:31:09   
emibu
IZVIRNO SPOROČILO: Taddy78

Joooj...meni pa je to najgrša možna kombinacije...pa ne to, da sta skupaj črna in modra, ampak črne štumfe, zgoraj pa odprt dekolte in roke...fuuuuj. Isto mi gre kar na smeh, ko vidim kako z belo minico in črnimi štumfi...ne vem če je kaj gršega kot to, ali pa kake fine elegantne večerne obleke odprte da več odkrivajo kot prikrivajo, spodaj pa črne nogavice user posted image .

Se strinjam,to krilo je narejeno da odkrije in ne zakrije...

pa še nekaj temne barve so use primerne tudi za močnejše odsvetujem lahko edino belo in svetle barve le te poudarijo še bolj obline katerih ne bi bilo treba.

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 38
17.3.2010 21:20:02   
eternety
Mogoče dobiš na tej strani kakšno idejo za kombinacijo.

http://www.calzedonia.it/?lng=en#/en/collections/spring_summer_2010/woman_cat

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 39
17.3.2010 21:21:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: emibu

moja mami bo stara 37 le pa še vedno očara z mini krilom leta niso pomembna use je v postavi in načinu kako nosiš kako stvar!

Pri teh letih ne rabiš več mini krila, da očaraš user posted image user posted image .
Ampak okusi so različni.

(odgovor članu emibu)
  Neposredna povezava do sporočila: 40
18.3.2010 4:16:26   
Anonimen
Nisem braala odgovorov.

To je oblekica za tanke noge in roke. Če res ne bi mogla preživeti samo s kožnimi najlonkami (in lepimi salonarčki v stilu 50-ih), bi si omislila čipkaste kožne 3/4 legice iz Calzedonie in temno plave balerinke.

Sama bi tako "obleko" nosila pod temno plavim suknjičem (lahko s tankimi črtami) in navadnimi kožnimi najlonkami. Pravzaprav pa je ne bi nosila, ni moj stil user posted image

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 41
18.3.2010 9:18:42   
pety78
Punce, super ideje ste mi dale. Kožne legice in balerinek moram res sprobat. Imam pa doma ene svetlo sive legice, ki so 3/4, pa bi mogoče pasale zraven srebrne balerinke, ki jih tudi že imam in srebrn nakit.

Kar se tiče same oblekice in najlonk bi mogoče še tudi šlo, ampak žal ni proložnosti za kaj takega obleči. Bo verjetno ta oblekica kar na poletje počakala s 3/4 legicami in balerinkami ali sandali s petko.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 42
18.3.2010 11:23:21   
emibu
ups mal sem mami postarala hotla sem napisat 35 se opr.user posted image user posted image nisem mislila da je to edini način da očara ampak da tui na krilu ne piše da jih po 21 ne smeš več nost pa nevem kaj še use...

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 43
18.3.2010 17:30:20   
Anonimen
Imam pa doma ene svetlo sive legice, ki so 3/4, pa bi mogoče pasale zraven srebrne balerinke, ki jih tudi že imam in srebrn nakit.

Svetlo sive so tudi dobra ideja user posted image user posted image .
Baje bo to modna barva sezone-dokupi še bolero, tanko jankico,....+ kos nakita in boš super truper lepa. Od čevljev pa obvezno balerine z nizko peto; visoka peta bi bila grda.

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 44
18.3.2010 17:40:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: emibu

nisem mislila da je to edini način da očara ampak da tui na krilu ne piše da jih po 21 ne smeš več nost pa nevem kaj še use...

Nikjer ne piše user posted image user posted image , da jih ne sme nosit. Samo meni je full grdo, pri teh letih, ženska v extra kratki minici kot je omenjenih 20 centimetrov pod ritjo. Ampak vsak ima svoj okus in svoje atribute user posted image .

(odgovor članu emibu)
  Neposredna povezava do sporočila: 45
18.3.2010 17:48:09   
baguSka
men tud ni vsec... ajd, nekje do 30.ga se, pol pa nc vec... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 46
18.3.2010 17:51:15   
emibu
še malo pa bo z leti omejeno tudi na katerem prstu lahko nosiš prstan??

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 47
18.3.2010 17:52:42   
baguSka
mogoce kaksni ze zdej ni vsec.... user posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 48
18.3.2010 17:55:08   
emibu
možno.. sto ljudi sto čudi..

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 49
18.3.2010 17:56:49   
baguSka
men npr ni vsec, da ga nosijo puncke do 10.ga leta starosti... user posted image pa mi je vseen na kermu prstu...

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.