Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Še meni en modni nasvet 17.3.2010 17:03:38
|
|
|
|
emibu
|
k črni pašejo use barve ;) mislim pa da bi bila res najlepša kombinacija samo kašne najlonke spodaj res da gredo barve skupaj in us elepo in prav če daš pajkice ampak treba tut gledat da pašejo materiali skupaj neke debele legice in tole krilo ki izgleda kar dost elegantno
|
|
|
|
RE: Še meni en modni nasvet 17.3.2010 17:29:49
|
|
|
|
čebelica01
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka Men gre pa temno modra cist SUPER s crno!! http://i194.photobucket.com/albums/z35/fashionunder100/freida2.jpg super kombinacija je tale modra črna , za suhice . malo močnejšim tega nebi priporočala
|
|
RE: Še meni en modni nasvet 17.3.2010 17:33:06
|
|
|
|
baguSka
|
Verjamem da je Pety suhica, drugac niti nebi mela tok oprijete obleke...
|
|
|
|
RE: Še meni en modni nasvet 17.3.2010 17:39:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Za službene obveznosti-kožne legice in balerinke, za poletno sproščenost rdeče z dodatkom nakita.
|
|
|
|
RE: Še meni en modni nasvet 17.3.2010 17:45:41
|
|
|
|
čebelica01
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka Verjamem da je Pety suhica, drugac niti nebi mela tok oprijete obleke... mislila sem na splošno , če se mogoče še kaki medi kaj takega v omari
|
|
RE: Še meni en modni nasvet 17.3.2010 17:47:08
|
|
|
|
čebelica01
|
IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka Za službene obveznosti-kožne legice in balerinke, za poletno sproščenost rdeče z dodatkom nakita. tole je pa najbolše , še sama se nebi mogla spomnit bolše . no sem vsaj zlato predlagala , ki tudi nebi bilo švoh , če je malo divja oseba po značaju , bi bilo super
|
|
RE: Še meni en modni nasvet 17.3.2010 18:02:26
|
|
|
|
Taddy78
|
Joooj...meni pa je to najgrša možna kombinacije...pa ne to, da sta skupaj črna in modra, ampak črne štumfe, zgoraj pa odprt dekolte in roke...fuuuuj. Isto mi gre kar na smeh, ko vidim kako z belo minico in črnimi štumfi...ne vem če je kaj gršega kot to, ali pa kake fine elegantne večerne obleke odprte da več odkrivajo kot prikrivajo, spodaj pa črne nogavice . Pety78, najlažje bi kaj pametnega povedala, če bi te videla kako zgleda ko imaš oblečeno, ampak jaz je, glede na to da je odprta in brez rokavov, ne bi kombinirala z nič črnim (razen da daš pod njo če črn puli z dolgimi rokavi in črn pas). Na tvojem mestu bi si kupila kake oprijete boksarce v temno plavi barvi, za vsak slučaj, če bi hotelo kaj pokukati ven, drugače pa kožne nogavice in nič drugega. Poleti pa tak brez.
|
|
|
|
RE: Še meni en modni nasvet 17.3.2010 18:02:54
|
|
|
|
Sibil_
|
Mah, rit ti ziher ne bi ven pogledala-ampak moški bi te pa verjetno gledali ravno z upanjem na takšen dogodek, hehe .. Sicer pa če imaš noge ok bi jaz kar ene res seksi najlonke in gremo....pa moški pogledi bi ti ziher dvignili samozavest in poničili strah.... Aja, pajkice, legice in vse zadeve te vrste so pa Če je obleka je obleka, in to se vidi, ne moreš je imet za tuniko no...
< Sporočilo je popravil Sibil RR -- 17.3.2010 18:05:13 >
|
|
RE: Še meni en modni nasvet 17.3.2010 18:04:10
|
|
|
|
Taddy78
|
Aja, če bi šlo za poletni stil, mogoče kake 3/4 oprijete kavbojke ali legiske in obvezno odprte čevlje z visoko peto
|
|
|
|
RE: Še meni en modni nasvet 17.3.2010 18:13:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Mah, rit ti ziher ne bi ven pogledala-ampak moški bi te pa verjetno gledali ravno z upanjem na takšen dogodek, hehe .. Sicer pa če imaš noge ok bi jaz kar ene res seksi najlonke in gremo....pa moški pogledi bi ti ziher dvignili samozavest in poničili strah.... Ko imaš več kot 21 let, je prekratko krilo bljak. Zlasti, ko sedeš na stol. Moški se naslajajo, za vogalom pa opravljajo. Vse ima svoje meje.
|
|
|
|
RE: Še meni en modni nasvet 17.3.2010 20:31:02
|
|
|
|
emibu
|
IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka Mah, rit ti ziher ne bi ven pogledala-ampak moški bi te pa verjetno gledali ravno z upanjem na takšen dogodek, hehe .. Sicer pa če imaš noge ok bi jaz kar ene res seksi najlonke in gremo....pa moški pogledi bi ti ziher dvignili samozavest in poničili strah.... Ko imaš več kot 21 let, je prekratko krilo bljak. Zlasti, ko sedeš na stol. Moški se naslajajo, za vogalom pa opravljajo. Vse ima svoje meje. moja mami bo stara 37 le pa še vedno očara z mini krilom leta niso pomembna use je v postavi in načinu kako nosiš kako stvar!
|
|
|
|
RE: Še meni en modni nasvet 17.3.2010 20:31:09
|
|
|
|
emibu
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taddy78 Joooj...meni pa je to najgrša možna kombinacije...pa ne to, da sta skupaj črna in modra, ampak črne štumfe, zgoraj pa odprt dekolte in roke...fuuuuj. Isto mi gre kar na smeh, ko vidim kako z belo minico in črnimi štumfi...ne vem če je kaj gršega kot to, ali pa kake fine elegantne večerne obleke odprte da več odkrivajo kot prikrivajo, spodaj pa črne nogavice . Se strinjam,to krilo je narejeno da odkrije in ne zakrije... pa še nekaj temne barve so use primerne tudi za močnejše odsvetujem lahko edino belo in svetle barve le te poudarijo še bolj obline katerih ne bi bilo treba.
|
|
|
|
RE: Še meni en modni nasvet 17.3.2010 21:21:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: emibu IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka Mah, rit ti ziher ne bi ven pogledala-ampak moški bi te pa verjetno gledali ravno z upanjem na takšen dogodek, hehe .. Sicer pa če imaš noge ok bi jaz kar ene res seksi najlonke in gremo....pa moški pogledi bi ti ziher dvignili samozavest in poničili strah.... Ko imaš več kot 21 let, je prekratko krilo bljak. Zlasti, ko sedeš na stol. Moški se naslajajo, za vogalom pa opravljajo. Vse ima svoje meje. moja mami bo stara 37 le pa še vedno očara z mini krilom leta niso pomembna use je v postavi in načinu kako nosiš kako stvar! Pri teh letih ne rabiš več mini krila, da očaraš . Ampak okusi so različni.
|
|
|
|
RE: Še meni en modni nasvet 18.3.2010 4:16:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Nisem braala odgovorov. To je oblekica za tanke noge in roke. Če res ne bi mogla preživeti samo s kožnimi najlonkami (in lepimi salonarčki v stilu 50-ih), bi si omislila čipkaste kožne 3/4 legice iz Calzedonie in temno plave balerinke. Sama bi tako "obleko" nosila pod temno plavim suknjičem (lahko s tankimi črtami) in navadnimi kožnimi najlonkami. Pravzaprav pa je ne bi nosila, ni moj stil
|
|
|
|
RE: Še meni en modni nasvet 18.3.2010 9:18:42
|
|
|
|
pety78
|
Punce, super ideje ste mi dale. Kožne legice in balerinek moram res sprobat. Imam pa doma ene svetlo sive legice, ki so 3/4, pa bi mogoče pasale zraven srebrne balerinke, ki jih tudi že imam in srebrn nakit. Kar se tiče same oblekice in najlonk bi mogoče še tudi šlo, ampak žal ni proložnosti za kaj takega obleči. Bo verjetno ta oblekica kar na poletje počakala s 3/4 legicami in balerinkami ali sandali s petko.
|
RE: Še meni en modni nasvet 18.3.2010 11:23:21
|
|
|
|
emibu
|
ups mal sem mami postarala hotla sem napisat 35 se opr. nisem mislila da je to edini način da očara ampak da tui na krilu ne piše da jih po 21 ne smeš več nost pa nevem kaj še use...
|
|
|
|
RE: Še meni en modni nasvet 18.3.2010 17:30:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Imam pa doma ene svetlo sive legice, ki so 3/4, pa bi mogoče pasale zraven srebrne balerinke, ki jih tudi že imam in srebrn nakit. Svetlo sive so tudi dobra ideja . Baje bo to modna barva sezone-dokupi še bolero, tanko jankico,....+ kos nakita in boš super truper lepa. Od čevljev pa obvezno balerine z nizko peto; visoka peta bi bila grda.
|
|
|
|
RE: Še meni en modni nasvet 18.3.2010 17:40:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: emibu nisem mislila da je to edini način da očara ampak da tui na krilu ne piše da jih po 21 ne smeš več nost pa nevem kaj še use... Nikjer ne piše , da jih ne sme nosit. Samo meni je full grdo, pri teh letih, ženska v extra kratki minici kot je omenjenih 20 centimetrov pod ritjo. Ampak vsak ima svoj okus in svoje atribute .
|
|
|
|
RE: Še meni en modni nasvet 18.3.2010 17:48:09
|
|
|
|
baguSka
|
men tud ni vsec... ajd, nekje do 30.ga se, pol pa nc vec...
|
|
|
|
RE: Še meni en modni nasvet 18.3.2010 17:51:15
|
|
|
|
emibu
|
še malo pa bo z leti omejeno tudi na katerem prstu lahko nosiš prstan??
|
|
|
|
RE: Še meni en modni nasvet 18.3.2010 17:52:42
|
|
|
|
baguSka
|
mogoce kaksni ze zdej ni vsec....
|
|
|
|
RE: Še meni en modni nasvet 18.3.2010 17:55:08
|
|
|
|
emibu
|
možno.. sto ljudi sto čudi..
|
|
|
|
RE: Še meni en modni nasvet 18.3.2010 17:56:49
|
|
|
|
baguSka
|
men npr ni vsec, da ga nosijo puncke do 10.ga leta starosti... pa mi je vseen na kermu prstu...
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.