nadka30
|
IZVIRNO SPOROČILO: corfu IZVIRNO SPOROČILO: nadka30 IZVIRNO SPOROČILO: corfu Dober dan No, takole, najbrž veste da ginekologi zelo radi poudarjajo, da je z starostjo NS slabša...no jaz sem tipičen primerek da temu ni tako, včeraj sem imela vse tri materinske knjižice pred sabo in v moji prvi nosečnosti je bila NS najslabša, v drugi je bila najboljša, 1. 3292 2. 5187 3. 3985 Zanimivo a ne, pa vsako leto sem starejša, se ne mlajšam večer pa to orng večer, se moram najprej opravičit mi mal zmankuej cajta za RR, se bom poboljšala se jutri javim z več informacijami, moram najprej vse za nazaj prebrat , upam da mi bo ratalo. CORFU to pa pomeni da si z leti boljša in modrejša, ti greš pa ravno v obratnoi smeri kot pravijo zdravniki .. Koliko pa si bila noseča pri vsaki nosečnosti?, upam da ti nisem preveč radovedna 1. nosečnost 22 let 2. nosečnost - mesec dni po rojstvu dopolnila 25 3. nosečnost - 28 bom dopolnila en mesec po rojstvu otroka Pa dobro jutro vsem skupaj :) Corfu si kot vino, bolj je staro boljše je Dober dan, sem pravkar iz šopinga za svojo dušo sem si kupila eno novo majčko pol še pa torbico zase, sem danes delala samo 4 ure, koristim tiste ure, ki jih še sploh nimam . Čestitke za lepe nuhalne, sonček25 tebe sem pa tako vesela, sem čakala kdaj prideš naokoli, še tukaj ti želim vse naj, naj , ker si pa res po takšni smoli že zaslužiž enea malega nagajivega kričača . Takoj ko bo možno pridemo naokrog, kak se fajn sliši pridemo naokrog. DRugače pa smo mi kar ok, sedaj pa resno mislim da so slabosti šle, ker energija se nam vrača tako da gremo na polno naprej. Vidim da se pogovarjate o morfologiji, sploh ne vem kdaj jo bom imela, ker sedaj imam 1.4. pregled takrat je še ne bom imela, potem pa bo verjetno nekje konec aprila začetku maja, takrat gre pa naša tavelika zraven, upam da ji bo zanimivo, no mogoče pa takrat tudi izvemo kakšnega spola je naš podnajemnik. SE javim še kasneje moram malo skuhat kosila, ker gre moj potem v službo
|